banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 20 Sep 2011, 17:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kakav Tripković, njega ne bih zovnuo ni na studentski kad idem na basket. Bjelicu su vjerovatno sjebale povrede koje je ima pred šampionat. Valjda će se vratiti u formu.
Većina ovih ljudi će igrati opet u reprezentaciji ko god bio selektor, a biće sigurno jedno 3-4 promjene.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
bjelica je precijenjen igrac. ima 23 godine i nema bas nesto previse vremena da od njega nastane taj igrac kojeg su obecavali prije 2 godine. a on je u odnosu na prije 2 godine nazadovao. i to jako.

a o tripkovicu ne vrijedi trositi rijeci. ja u zivotu nisam vidio da je on odigrao dobru utakmicu. kofol neki sjajan suter, kosgeter, a ne znam kad je imo preko 15 poena na utakmici. vjerovatno tamo negdje u pionirskim danima.

mi dobrog sutera nemamo i ne izgleda da ce se uskoro pojaviti neki. mozda bogdan bogdanovic?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bjelica je podcijenjen igrac,sto se vidi i ovde na forumu.
Covjek pokriva pozicije od 1-4,i to svaku odlicno,dobar u skoku,solidan sut,odlicna odbrana.
Jedino sto se zeznuo pa otisao u Caju,u ekipu koja trazi odmah rezultat + je imao nekih problema sa povredama.
Kad bi se ove godine vratio kod Karija valjalo bi i njemu Zvezdi(nema nista od tog samo prizeljkujem)

Edit: http://www.b92.net/sport/litvanija2011/ ... _id=543415 , koji je ovo pacenik.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 21:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ekipa je izuzev Krstica bila u losoj formi, to se vidjelo od pocetka. Bez obzira sto to sad izgleda kao alibi najveci problem su bili povreda Novice i los forma Bjelice, najvise zbog skoka. Mi smo ako se ne varam sve utakmice u kojima smo imali bolji omjer skokova slavili...
treba biti realan ova ekipa je morala medju sest, ali smo lose igrali, posebno odbranu. Ne pamtim kad su nas ostali lakse prelazili u igri dva na dva i kad smo primili vise poena...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Acrobatico je napisao:
Taj covjek koji je stariji od Dude 14 godina, o kosarci zna malo vise od tebe i od mene... Hajd sad, prebaci se malo na Ljubav i romantiku i tamo se zabavljaj.

Тај човјек је сенилан већ једно 20 година и све што ради у животу тренутно је пљување свих
од рада и без икаквих аргумената.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Duda ostaje selektor

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nista od Milicica u reprezentaciji :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Dobro je ovo. Ipak je on selektovao ovu ekipu, ima viziju tima za narednih par godina, i mislim da će napraviti sjajne stvari. Bolje ovako, nego nepotrebna tumbanja i razapinjanja na krst, i opasnost da se vratimo u 2007. Na ovaj način se dobilo još nekoliko godina manevarskog prostora, koje treba iskoristiti da se pronađe dobar stručnjak za ciklus poslije Dude.

I još jedna stvar se pokazala tačnom, kakvi ljudi često znamo biti. Kad su ovi momci gazili redom na prethodna dva prvenstva, često se moglo čuti kako su "prosječna ekipa koja igra iznad svojih mogućnosti jedino zato što ima dobrog trenera", i ti bukači su maltene jedva dočekali ovaj neuspjeh da se naslade. U stvari, istina je drugačija. Ne možeš igrati "iznad svojih mogućnosti", osim ako nisi na drogama, a to nije dozvoljeno. Pogotovo, ne možeš dva puta za redom ubosti zrno ako si ćorava koka. Što nas dovodi do zaključka da ova ekipa nije "prosječna" već odlična, među najboljim na svijetu, i da je protekla dva prvenstva odigrala na nivou svojih mogućnosti, a ovo zadnje, na žalost, daleko ispod tog nivoa, što je rezultiralo debaklom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
znači, nećemo opet zapasti u kompletno sranje...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 14:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gledao sam učesnike kfalifiakcija za naredni evrobasket. Čovječe, skontaj dodje ti u grupu Luksemburg :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ništa čudno, samo još jedan dokaz koliko je FIBA propala i nepotrebna organizacija.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Igor Rakočević izjavio je za “Sportski žurnal” da je iznenađen izjavom Dušana Ivkovića da ljudi treba da se zapitaju zašto je srpski bek sada bez ugovora.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=544217

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ah, nastavlja se sa senzacionalizmom, izvlačenjem rečenica iz konteksta i glumljenjem generala poslije bitke.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Drago mi je da se Igor javio...
Prvo, sada je jasno da je Ivkovic lagao da je on kao bio povredjen pred ovo EP.
Drugo, selektor je totalno izgubio kompas. Krivca za debakl u Litvaniji trazi tamo gdje ga nema. Igor je najmanje kriv sto smo na EP prosli kao bosi po trnju.
Vrlo nekulturna i prizemna Ivkoviceva izjava, bolnija tim prije sto dolazi od covjeka koji se u javnosti stalno predstavlja kao olicenje visokih ljudskih manira i kulture. Glupo je odapinjati otrovne strelice najodgovornijeg za poraze prema nekome neduznom.
Kako god bilo i sta god bilo sa Rakocevim ugovorom, nije korektno od Dude da se mijesa u njegov privatni zivot. Duda je izgleda mnogo frustriran, a ovaj odnos prema igracu ne doprinosi smirivanju ionako ruzne i naelektrisane situacije u srpskoj kosarci.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Očigledno imaš neke lične frustracije u vezi sa Ivkovićem, jer ti se 90% postova ovdje svodilo na obično pljuvanje dotičnog. Pokušao sam naći tu Ivkovićevu "izjavu" o Rakočeviću, ali sve što mi gugl izbacuje jeste Rakočevićeva reakcija na navodnu izjavu. Dudinu izjavu "zašto Rakočević nem aklub" ne mogu da pronađem. Što znači, ili je neko nešto namjerno pogrešno interpretirao, djelimično prenio i izvukao iz konteksta, ili je prosto izmislio, odnosno slagao.

Prosto je smiješno i jadno, kako je sva priča odjednom naduvana, od strane smrdljivih novinara željnih senzacije. Pratio sam redovno izjave i za vrijeme EP, i poslije, ni u jednom trenutku Duda nije optužio Rakočevića za bilo šta. Dugo nije htio da govori o slučajevima "Miličić i rakočević", ali je na kraju popustio pred novinarskim smaranjem, i rekao, da se Miličić nije odazivao, a Rakočević bio povrijeđen pred posljednjih par akcija ekipe. Nije uopšte rekao, ili "lagao" kako neki vole reći, da je bio povrijeđen pred ovo prvenstvo. Prosto, između redova se moglo pročitati da je, nakon nekoliko godina izbivanja iz ekipe, nije više u viziji tima kakvog Duda ima.

Ivković je preuzeo odgovornost, rekao je da je on birao igrače, da bi iste izabrao opet, dakle, nije svaljivao odgovornost ni na koga. Pehova je bilo, previše, na žalost. Da smo, kojim slučajem, dobili Rusiju u četvrtfinalu, što uopšte nije bio nemoguć scenario, odjednom bi svi bili pametni, fini i ponosili se reprezentacijom.

Situacija u srpskoj košarci je "ružna i naelektrisana" samo za one jadnike koji se naslađuju tuđom mukom. Možda je to bila 2005, 2006. ili 2007. godine, kad smo se istinski brukali i gubili od Nigerija, Izraela, kad su se igrači tukli međusobno, i sl. Sad smo se vratili na prave staze, imamo tim koji može da igra na visokom nivou narednih 7-8 godina, i jedan neuspjeh to neće poništiti.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 21:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Ja cvrsto vjerujem da ce Srbija na iducem takmicenju biti bolja od Makedonije.
Ubijedjen sam u to.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je zicer, ja na Bosnu ne bi smio ni marku staviti.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Mislio sam ako se plasiraju. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ja.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Realno 2013 bez medalje nek ne dolaze.
Spanija ostaje bez kicme P.Gasol-Navarro, Francuzi sig bez Parkera, mozda nahvataju Turiafa ili nekog slicnog, sa ostalim se i sad mozemo nosati kad su svi zdravi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]