Očigledno imaš neke lične frustracije u vezi sa Ivkovićem, jer ti se 90% postova ovdje svodilo na obično pljuvanje dotičnog. Pokušao sam naći tu Ivkovićevu "izjavu" o Rakočeviću, ali sve što mi gugl izbacuje jeste Rakočevićeva reakcija na navodnu izjavu. Dudinu izjavu "zašto Rakočević nem aklub" ne mogu da pronađem. Što znači, ili je neko nešto namjerno pogrešno interpretirao, djelimično prenio i izvukao iz konteksta, ili je prosto izmislio, odnosno slagao.
Prosto je smiješno i jadno, kako je sva priča odjednom naduvana, od strane smrdljivih novinara željnih senzacije. Pratio sam redovno izjave i za vrijeme EP, i poslije, ni u jednom trenutku Duda nije optužio Rakočevića za bilo šta. Dugo nije htio da govori o slučajevima "Miličić i rakočević", ali je na kraju popustio pred novinarskim smaranjem, i rekao, da se Miličić nije odazivao, a Rakočević bio povrijeđen pred posljednjih par akcija ekipe. Nije uopšte rekao, ili "lagao" kako neki vole reći, da je bio povrijeđen pred ovo prvenstvo. Prosto, između redova se moglo pročitati da je, nakon nekoliko godina izbivanja iz ekipe, nije više u viziji tima kakvog Duda ima.
Ivković je preuzeo odgovornost, rekao je da je on birao igrače, da bi iste izabrao opet, dakle, nije svaljivao odgovornost ni na koga. Pehova je bilo, previše, na žalost. Da smo, kojim slučajem, dobili Rusiju u četvrtfinalu, što uopšte nije bio nemoguć scenario, odjednom bi svi bili pametni, fini i ponosili se reprezentacijom.
Situacija u srpskoj košarci je "ružna i naelektrisana" samo za one jadnike koji se naslađuju tuđom mukom. Možda je to bila 2005, 2006. ili 2007. godine, kad smo se istinski brukali i gubili od Nigerija, Izraela, kad su se igrači tukli međusobno, i sl. Sad smo se vratili na prave staze, imamo tim koji može da igra na visokom nivou narednih 7-8 godina, i jedan neuspjeh to neće poništiti.
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
|