banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 11 Sep 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ma da nam se samo uvalit za te kvalifikacije za olimpijadu.Jbo medalju,svakako ih imamo dosta a i evropsko je svako dvije godine

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
pobijedismo nekako, nije vise bitno kako. u cetvrtfinalu smo, jos jedna pobjeda u sljedece dvije utakmice i cilj kvalifikovanja za kvalifikacije za OI je ostvaren. s obzirom na zrijeb, sastave u kojima su reprezentacije dosle, kao i formu nasih igraca u prosloj sezoni, to je puna kapa! sljedece sezone ce biti bolje, jer ce valjda konacno nasi igraci zaigrati standardno u svojim timovima.

evo, recimo, tepic preso u kahasol (bivsi kaha san fernando) 8)

sto se cetvrtfinala tice, vjerovatno u cetvrtak sa rujama. imacemo tri dana odmora, sto je odlicno, jer imamo vrlo malo korisnih igraca u rotaciji, pa da se ovih 4-5 kljucnih malo odmori. kod ruja je kiriljenko alfa i omega tima (uz malu pomoc mozgova). on je igrac sa kakvim na ovom prvenstvu imamo velikih problema (ta brza krila, a mi spori u odbrani). no, opet, nije on klasa jednog gasola. a krstic moze sasvim lijepo igrati sa mozgovom. recimo da su sanse nekih 60-40 za ruse.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Rusi bi možda mogli da nas pobijede da im igraju Bazarevič i Fetisov. Ovako - teško. Zato me uopšte ne bi čudilo da puste Makedonce da bi izbjegli nas.
Međutim, dok se to ne desi, podrazumijevamo da igramo s Rusima i na tome ćemo da zasnujemo dalje komentare. Elem, kolko god taj Kirilenko bio dobar, ostali igrači Rusije teško da su neki upis ljepote. Osim toga, Ruje su se uljuljkale igrajući gomilu utakmica sa teškim pacerima i protiv nas neće ni znati šta ih je snašlo.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Opet kojekakva kukanja, sad kao Rusi imaju 60-40 šanse, a do prije par dana niko iz one grupe nije bio ozbiljan! Koju su tu sjajnu utakmicu odigrali Rusi, da bismo ih se trebali bojati?

Ne znam kakvu sam ja utakmicu gledao, ali ono drugo poluvrijeme je bila veća prevara od onog prošle godine, samo podlija i suptilnija! Mi smo na poluvremenu imali +8, a realno je trebalo da bude 10-15, to je zavisilo od jednog šuta. Da u drugom poluvremenu nije bilo one pljačke, ovo bi i bila utakmica od 10-15 razlike. Ovdje se spominje naša očajna igra, pogotovo u odbrani, ali kad se uzmu u obzir okolnosti, beskrupuloznost i bezobrazluk, da su sudije već u trećoj četvrini opteretile penalima naše glavne igrače, odbrana je bila i dobra. Prosto, ne ide mi u glavu činjenica da su odjednom Turci toliko dobri, da imaju duplo više slobodnjaka od nas (29-16). Naravno da je napad zakazivao, kad su svaki naš pokušaj da se odlijepimo, sudije brutalno prekidale penalima, "ličnim greškama", što u napadu, što u odbrani nakon što pokupimo loptu. A jedno 4-5 puta smo imali sitaciju da nam nisu svirali 2+1, iako su koševi pogađani uz očite prekršaje. Dakle, u jednoj istrzanoj utakmici, gdje je ulog velik, gdje nismo ni odigrali kako najbolje možemo, i još protiv 8 protivničkih igrača, pobjeda je sjajan rezultat.

Ko god dođe u četvrtfinalu, nimalo ne izaziva strah. A onima iz FIBA želim sve najgore, da ih muče, da se prže u vatrama pakla, da ih siluju pijani trolovi, i da se raspadnu!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Popokatepetl je napisao:
Opet kojekakva kukanja, sad kao Rusi imaju 60-40 šanse, a do prije par dana niko iz one grupe nije bio ozbiljan! Koju su tu sjajnu utakmicu odigrali Rusi, da bismo ih se trebali bojati?

Ne znam kakvu sam ja utakmicu gledao, ali ono drugo poluvrijeme je bila veća prevara od onog prošle godine, samo podlija i suptilnija! Mi smo na poluvremenu imali +8, a realno je trebalo da bude 10-15, to je zavisilo od jednog šuta. Da u drugom poluvremenu nije bilo one pljačke, ovo bi i bila utakmica od 10-15 razlike. Ovdje se spominje naša očajna igra, pogotovo u odbrani, ali kad se uzmu u obzir okolnosti, beskrupuloznost i bezobrazluk, da su sudije već u trećoj četvrini opteretile penalima naše glavne igrače, odbrana je bila i dobra. Prosto, ne ide mi u glavu činjenica da su odjednom Turci toliko dobri, da imaju duplo više slobodnjaka od nas (29-16). Naravno da je napad zakazivao, kad su svaki naš pokušaj da se odlijepimo, sudije brutalno prekidale penalima, "ličnim greškama", što u napadu, što u odbrani nakon što pokupimo loptu. A jedno 4-5 puta smo imali sitaciju da nam nisu svirali 2+1, iako su koševi pogađani uz očite prekršaje. Dakle, u jednoj istrzanoj utakmici, gdje je ulog velik, gdje nismo ni odigrali kako najbolje možemo, i još protiv 8 protivničkih igrača, pobjeda je sjajan rezultat.

Ko god dođe u četvrtfinalu, nimalo ne izaziva strah. A onima iz FIBA želim sve najgore, da ih muče, da se prže u vatrama pakla, da ih siluju pijani trolovi, i da se raspadnu!

:thumbup:

Da i ja (kao izdanak Ćišine škole košarke) podviknem koju. Mislim da bi Makedonci mogli da otresu Ruse večeras, ako onaj crnac poludi. Tu je to negdje po kvalitetu pa Rusi nisu imali ozbiljnog protivnika na turniru do sada. Slovenci i Grci se raspadaju. Mi smo protiv Francuza stvarno bili baksuzi, pošteno Litvanci su nas razguzili jer ih je nenormalno išao šut, protiv Španaca smo se štedili, iako moram priznati bolji su od nas jbg, a ono suđenje juče je neviđena bruka. Turci i njihova baletanska odbrana u trećoj četvrtini naprave jedan faul... I to minut prije kraja. Možda dva. A nama se svira svaki kontakt. Kanter uzme loptu napravi sto koraka, ovak ga naš uhvati pita đe ćeš znaš li pravila, sudija im da faul. Onaj se baca širi noge, dobija 3 slobodna. Nama svira sto faulova prilikom skoka u odbrani, pa đe to ima sve da mu je svaki put otkinuo glavu to se svira kad baš nekog mrziš, sviraš nekom ko ti je oteo ženu. Kad smo u napadu Asik se najprovidije baca, molim lijepo Savan sa svojih 50 kila kostiju izbaci Ašika u orbitu, nama svira faul u napadu iako je onaj na vr dvorane s najjeftinijim kartama vidio da Turčin loše glumi. 20 minuta sudije ih drže u igri. Ne kontam u čemu je fazon, što nas mrze, jesmo možda ružni, da nije zbog Marjanovića, ako je to naći ćemo ljepšeg trećeg centra, još je samo falilo da svira dva slobodna na onaj zadnji njihov šut jer je naš igrač pokušao da ga blokira, a trebao je da ga džentlmenski pusti.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo razloga zašto je Teo povremeno izgubljen na terenu :D

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... -litvaniji

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:18 
Puls poznatih...nigdje veze... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nego, sa kakvim je ono gaborom Teo?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema šanse da ne vidiš link na prvoj stranici blic.rs :)
Sada se izvlačim da ne čitam trač rubrike :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
shakal je napisao:
Nego, sa kakvim je ono gaborom Teo?

maja ognjenovic ili tako nesto,igra za reprezentaciju,odbojkasica

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
http://hosting.live-e.tv/content/sportn ... enovic.jpg

E moj Milose...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odbojkašica je to! Ona čitav život trenira da skače. Može skakati cijelu noć :)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hahaha!

Citiraj:
Naime, kako saznajemo od izvora bliskog ovom sportisti, bivša modelsica je spakovala kofere i krenula kod svog nezvaničnog dragog.

Citiraj:
Izvor dodaje da su tvrdnje o navodnoj vezi Teodosića i modelsice Sindi čista glupost.

Taj vaš "izvor" je očigledno razdvojena ličnost!

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Popokatepetl je napisao:

Ne znam kakvu sam ja utakmicu gledao, ali ono drugo poluvrijeme je bila veća prevara od onog prošle godine, samo podlija i suptilnija! Mi smo na poluvremenu imali +8, a realno je trebalo da bude 10-15, to je zavisilo od jednog šuta. Da u drugom poluvremenu nije bilo one pljačke, ovo bi i bila utakmica od 10-15 razlike.

jeste bila kradja ali nije bila suptilna vec ocigledna. suptilna je kad prilagode sudijski kriterijum fizicki jacoj ekipi ili tolerisu agresivnije, ma sudije su majstori u tim stvarima. ovdje smo samo imali srecu da su turci imali katastrofalan dan, i da je savanovic nenormalno stabilan igrac u kljucnim trenutcima. ja bih zavrsnice igrao uvijek pik and roll na njega da suta trojke a zabranio teodosicu da suta.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Frisky_Dingo je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Ne znam kakvu sam ja utakmicu gledao, ali ono drugo poluvrijeme je bila veća prevara od onog prošle godine, samo podlija i suptilnija! Mi smo na poluvremenu imali +8, a realno je trebalo da bude 10-15, to je zavisilo od jednog šuta. Da u drugom poluvremenu nije bilo one pljačke, ovo bi i bila utakmica od 10-15 razlike.

jeste bila kradja ali nije bila suptilna vec ocigledna. suptilna je kad prilagode sudijski kriterijum fizicki jacoj ekipi ili tolerisu agresivnije, ma sudije su majstori u tim stvarima. ovdje smo samo imali srecu da su turci imali katastrofalan dan, i da je savanovic nenormalno stabilan igrac u kljucnim trenutcima. ja bih zavrsnice igrao uvijek pik and roll na njega da suta trojke a zabranio teodosicu da suta.

Teo ima muda kao slon, uzeti onakav sut kad se lomi, pa to samo on moze, naravno, ne udje uvijek, ali njemu ce uci sledeca kljucna tako da, opusteno :)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cisto ako danas neko bude igrao da znate,Gecevski ima prelom sake nece veceras igrati skoro sigurno,a ako i bude igrao uplatite na poene,manje od 7.5

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
i naravno krece klanje finaca od sudija,pu mamu im hebem kako guraju ove janeze.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Nije valjda da navijas za Fince protiv nasih Slovenaca? Nece to na dobro izaci. :)

shakal je napisao:
Cisto ako danas neko bude igrao da znate,Gecevski ima prelom sake nece veceras igrati skoro sigurno,a ako i bude igrao uplatite na poene,manje od 7.5

To je informacija koja se moze iskoristiti. Hvala ti kao bratu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Frisky_Dingo je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Očigledna jeste bila, mislio sam samo to da je bila za nijansu suptilnija od one od prošle godine. Nešto pod hitno treba mijenjati u tim organizacijama pederskim, ne bih volio da košarku prestanem gledati iz istog razloga kao i vaterpolo i rukomet - ne vrijedi se nervirati oko sportova u kojima sudija može da kreira utakmicu od prvog do posljednjeg minuta.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 14:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Evo drže se Finci na minus 6. Slabi su Slovenci bez nekoliko ovih igrača što su otkazali nastup.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]