banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2011, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To je svaki-forumaš-i-forumašica-troll

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sinoc jedan za drugim pogledao Captain America i Green Lantern i iako generalno vise volim DC, a i Green Lanterna nego Marvel i Captain Americu ovaj prvi film mi je bio znatno bolji. Taman je ono sto treba da bude, bez mnogo pretenzija za necim vise. Likovi su ok razradjeni, cast je sasvim dobar, prica dovoljno dinamicna, efekti na nivou. Meni je bas sjeo, pogotovo zato sto sam otisao u kino prazne glave, bez ikavkih ocekivanja.
Od Green Lanterna sam ocekivao dosta (iako sam cuo da je bezveze), tj. nadao sam se da ce biti bolji. Glumacka ekipa nije losa, efekti su fenomenalni (iako ni ovde od 3Da nema ni 3), ali je prica tooooooliko traljava i spora da je apsolutno ubila bilo kakvu sansu za necim boljim od prosjecnog filma. Dodati tome jos 2 totalno bezvezna glavna negativca i imamo ovaj buckuris koji imamo, a koji je imao potencijal da bude znatno bolji :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
spavac je napisao:
Come Rain Come Shine - koreanski..uglavnom radnja citavo vrijeme u stanu..ona mu saopstava da ga ostavlja..kisa onemoguci djevojku da odleprsa..tako da se film uglavnom bazira na tim zadnjim momentima..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S62M82HGkW4[/youtube]

Slika

Pogledah ga i ja. Lijep film.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 01:35 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
BMary je napisao:

cista 10 za film...ne traje dugo i svaka scena je na mjestu..obavezno pogledati..mene mrzilo prosli vikend da odsjedim citavu noc u bioskopu pa sam ga propustio..veceras skinem film na btjunkie, odlicna slika, ton..fajl TS-XviD-NOVA.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 06:06 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
The Whistleblower - Rachel Weisz,Vanessa Redgrave,David Strathairn,Monica Bellucci (al je omatorila) i slavni Sergej Trifunovic..

Nije mi jasno zasto u flimu spominju da Democra Corp (realno ime kompanije je DynCorp, za koju je Kathryn Bolkovac radila) je registrovana u Engleskoj..zasto je smetalo reci da je americka kompanija, koja nema veze sa Engleskom..ok, jedino sto sam uspio pronaci da DynCorp ima svoj ogranak u Engleskoj, Salisbury, i navodno iz tog mjesta su americki policajci pod ugovorom poslani u Bosnu..vjerovatno zbog toga je odlucila da ih tuzi tu u Engleskoj (ustvari nije imala nikakvu sansu u Americi ja bi pre rekao)..

samo jedan dio koji sam pronasao na internetu gdje je davala intervju za Diane Rhem show..http://thedianerehmshow.org/shows/2011-01-11/kathryn-bolkovac-whistleblower/transcript
"BOLKOVAC
11:41:06
Absolutely not. DynCorp has a habit of writing their contracts under the laws of foreign countries and course, I didn't know that at the time I was hired. I thought I was working for a U.S. corporation, but it turns out that DynCorp Aerospace Corporations LTD, who hired me, was actually -- their contracts, actually, are written under the laws of the United Kingdom. And so once I found that out, after I was fired, I was given the advice to contact an attorney in the United Kingdom by a United Nations employee, actually."

zalosno, kad znas istinu a ne mozes protiv debila kojima je jedino stalo da imaju sto vecu cifru na svom bankovnom racunu..

iako se u filmu spominje Sarajevo, Zenica (predstavljena kao odmaraliste za kurve) i Gorazde, mogli su malo i Doboj spomenuti..radili su stranci sa domacim sljamom i u Doboju..i Prijedoru..

u sustini njena prica nista nije ni uradila..otpusteno je par ljudi koji su nebitni..ljudi na vrhu i dalje sjede..zivi na relaciji Nebraska-Holandija, radi za internacionalno aukcijsku firmu u Holandiji..e sad negdje sam procitao da je ponovo trazila posao vezano za peacekeeper i naravno bila je odbijena..

slika od Kathryn Bolkovac..deda joj hrvat...
Spoiler:
Slika

Slika

od mene dosta.. :D eh znaci btjunkie fajl DVDRip-XviD-Scene Lovers, subtitle skinuti sa podnapisi...slika i ton za 10..

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Odgledao i ja Captain America. Kao prvo, film je ono što se i očekivalo od njega, spravljen po staroj holivudskoj valuti ''uzmi pare i bježi'', nije mu namjera osvajanje Zlatne Palme ali opet dovoljno zabavan i profesionalno odrađen kako bi se nastavila Marvelova franšiza koja će sledeće godine uroditi Avengersima.
Chris Evans je bedast mladi glumac ne pretjerano ambicioznih filmova u karijeri, ali uložio je znatan trud u ovaj nastup i to se vidi svugdje. Sekundira mu cijela ergela poznatih karakternih i sporednih glumaca (Tommy Lee Jones, Stanley Tucci, Toby Jones, Neal McDonough...), Hayley Atwell nije vrijedna spomena dok se preseksi Natalie Dormer prekratko pojavljuje, a za negativce pretplaćeni Hugo Weaving ipak je neupečatljiv po ko zna koji put kao markirani bad guy.
Joe Johnston, koji je prije koju dekadu radio za Lucasa i Spielberga kao majstor spec-efekata, u ovom staromodnom retro filmu napravio je hommage Indiani Jonesu u par navrata i nabacio pokoji easter egg koji se dade otkriti.
Činjenica je da je sve moglo biti i gore.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Hesher
Slika
trailer
meni odlican film! pogotovo prvi dio filma. ja sam se onako prilicno ismijao mada u filmu ima i tuznih trenutaka ali Hesher je no. 1 :lol: .

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Odgledao i ja Captain America. Kao prvo, film je ono što se i očekivalo od njega, spravljen po staroj holivudskoj valuti ''uzmi pare i bježi'', nije mu namjera osvajanje Zlatne Palme ali opet dovoljno zabavan i profesionalno odrađen kako bi se nastavila Marvelova franšiza koja će sledeće godine uroditi Avengersima.

Upravo to.
Cak mi je i vise sjeo nego Thor (koji mi je daleko, uz par X-Mena), daleko najomiljeniji Marvelov lik.

Citiraj:
a za negativce pretplaćeni Hugo Weaving ipak je neupečatljiv po ko zna koji put kao markirani bad guy.

E vidis, meni je skroz sjeo kao negativac (iako je finalni okrsaj mogao biti malo dinamicniji i kraj bombasticniji), ali je generalno skroz OK. Iako mi je u V for Vendetta bas sjeo kao glavni lik (mada je i tu antiheroj), meni je Hugo Weaving fizionomijom i glasom 1/1 stvoren za nekog ultimativnog negativca. Dodatno je taj utisak pojacala cinjenica da sam nakon toga pogledao Green Lantern u kojem su glavni negativci totalno mlitava plutajuca plamena glava i lik sa visokim zaliscima i zutim ocima :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Fast.Five.2011.720p.BluRay.x264-iNFAMOUS

Uglavnom, bolji od prethodnog dijela. Početak je odličan, sviđa mi se što su ubacili Dwaynea Johnsona ali mi se ne sviđa što su ubacili i dodatnu ekipu koja je nepotrebna u ovom filmu. Odličan film 8/10

Der Baader Meinhof Komplex - 2008 - 720p x-264 CINEFILE

Priča o ljevičarskoj terorističkoj grupi RAF koja je sijala haos kasnih 60-tih i 70-tih po Evropi, naročito u Njemačkoj. Film prati istaknute ljude i razvitak RAF-a od studentskog pokreta do odlično organizovane grupe. Zanimljivo da je u filmu prikazana transformacija iz jasno definisanih ciljeva (komunizam, socijala, anarhizam, antikapitalizam) u njihov lični egotrip, histeriju, mahnitost, besciljnost tako da gledalac na kraju ne dijeli ama baš nikakvu simpatiju prema njima.
Politički triler sa primjesom dokumentarca, uz određenu dozu akcije, od mene 7/10

Scream 4 (2011) 720p BRRip x264 AAC-ViSiON

Pogledao prvih 20 minuta, dalje mi se nije dalo, u prvom redu bih istakao nevjerovatno neuvjerljivu glumu. To je jedan od onih filmova što se kaješ da si ih skinuo (u ovom slučaju 4 GB). Nema ocjene, a ako bih baš morao da dam, to bi realno bilo 2/10 (bilo bi 1/10, ali sam dao jedan poen viška zbog one slatke glumice Shenae Grimes :D ).

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Glumi li Neve Campbell u tom novom Vrisku?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
giometar je napisao:
Glumi li Neve Campbell u tom novom Vrisku?

Да.

http://www.imdb.com/character/ch0002749/

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
:cat: :cat: :cat:
O, mladosti 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 23:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Чувари / The guard (2011)

Slika

Ја волим ирске пејзаже и још свашта нешто ирско :), па не знам колико могу бити објективна :). Ипак, мислим да је филм сасвим ок :) .

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Castle in the Sky
Slika
trailer
jos jedan odlican crtani gospodina Miyazakia. u ovom se pogotovo istice dobra muzika. sentimentalnijim osobama bise jos vise svidio.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 15:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2008, 13:19
Slika
Pogledah ovo rano,baš rano,jutros(zahvaljujući pekinezeru "dragog" komšije :angry4: )i stvarno preporučujem.Ovaj dokumentarac je bio skoro,čini mi se,na Avali.
Uglavnom sprega narko kartela i fudbalske reprezentacije Kolumbije prije i za vrijeme SP1994 u SAD kroz priču o dva najharizmatičnija lika tog perioda!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 22:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
Cowboys&Aliens-1/2klasican kaubojac i 1/2 elieni(znaci pola filma u mraku) :roll: :roll: :roll: ocjena "polovicna"! :roll: :roll: nije mogo bit puno gori, radnja i nije neka-ocekivano, prica tanka, nema puno dijaloga(sreca jer je i ovo malo sto imapreglupo!) akcije malo, popravlja se pri kraju, gledati samo ako ste fan kauboja il eliena, inace nepreporucam!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 01:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

batica je napisao:
Castle in the Sky
Slika
trailer
jos jedan odlican crtani gospodina Miyazakia. u ovom se pogotovo istice dobra muzika. sentimentalnijim osobama bise jos vise svidio.

bi se* :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
-=ODLIČNA KOMEDIJA=-

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Joj, postera...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Po mišljenju brojne svjetske publike i kritike najveće i najpozitivnije iznenađenje 2011., ipak je u svojoj srži stari, loši, mediokritetni Fast & Furious serijal spravljen za najširu narodnu masu, koji sada, sa petim nastavkom, nudi par ne tako neočekivanih inovacija u svojoj formi. Petica se od prijethodnika, fokusiranih na ilegalna utrkivanja, razlikuje upravo po tome što je za promjenu nastao u žanru donedavno popularnih ''heist'' akcionih filmova (remakeovi Gone in 60 Seconds i The Italian Joba), dok su zadržani svi ostali faktori po kojima je F&F serijal ostao poznat - nedostižni sportski automobili, razgolićene sexy kokice na njima, ''groove'' setting i atmosfera, prikladan soundtrack...
Naravno, postoji nekoliko nelogičnosti i nametljivih humorističnih detalja, ali film je brz i fluidan i uspijeva zadovoljiti one najsitnije prohtjeve gledaoca, pod uslovom da se ne očekuje previše. Štaviše, nakon tolikih kretenskih TransFormera smatram da je ova staromodna a opet nova tematika sasvim pristojan komad zabave, šta nam se svašta nudi.
Justin Lin i njegova ekipa iskazali su se nekolicinom adrenalinskih akcionih sekvenci od kojih se najviše izdvaja ona finalna sa trezorom (premda postoji nelogičnost u vezi onog objašnjenja na kraju :-? ). Uvođenje Dwaynea Johnsona u serijal je pun pogodak obzirom da je simpatični bivši kečer potpuno ravnopravan Dieselu, dok ljepuškasti ali prozirni Paul Walker stoji po strani. Što se nježnijeg pola tiče, Michelle Rodriguez očekivano ''nema'' (sa naglaskom na navodnike), Jordana Brewster ostaje trudna u filmu, ali zato su tu predivna izraelska manekenka Gal Gadot kao bivša mossadova agentica i zanosna španjolka Elsa Pataky kao superpoštena brazilska policajka. Sung Kang, Tyrese Gibson i Ludacris su papci nevrijedni spomena. U sceni nakon efektne odjavne špice (one prije ''credits'' liste) je i poslednja scena filma kojom se najavljuje šesti nastavak, koji je zakazan za maj 2013.
Ukratko, od ovog serijala niko nije očekivao ništa posebno tako da ovaj nastavak predstavlja poprilično iznenađenje, tim prije što je njegove autore većina smatrala nesposobnima za veće kreativne dosege.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]