banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2011, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovaj Adem Mujović je milion puta veći Srbin od svih onih napaljenih dječačića koji iz toplog roditeljskog doma urliču kako su spremni ginuti a bogami i klati za srpstvo...o osloboditelju bijele tehnike Arkanu, raznim legionarima, političarima koji se zaklinju u srpstvo neću ni govoriti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YX2gB-ytN3M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Citiraj:
U šiptarskom filmu Srbi trgovci organima
Kosovski Albanci finansirali su snimanje francuskog filma o trojici Srba koji kidnapuju i ubijaju ljude kako bi prodavali njihove organe, saznaju "Večernje novosti". Film "Zarobljenici" objavljen je u oktobru prošle godine, samo mesec dana pre nego što je specijalni izvestilac SE Dik Marti objavio izveštaj o trgovini organima. Glavne uloge imaju francuska bolničarka Kerol i dvojica njenih kolega.
http://www.vesti-online.com/Scena/Film/153838/U-siptarskom-filmu-Srbi-trgovci-organima

Sreća pa nisu platili amerikancima i holivudu da ga snime, inače bi to bila istorijska činjenica, a evo dole ispod citirano šta sam napisao davno prije ove vijesti i garant će to šiptari uraditi, a onda zbogom Lazare i Obiliću, oni tad za cijeli svijet postaju šiptari, a šta ostaje šugavoj Srbij, pa ostaje joj puno "više" ostaje joj tristotinjak miliona eura koje nije dala za snimanje filma i svi sretni i veseli.
old fashion men je napisao:
A kad ja na drugoj temi napišem da bi Srbija trebala naći nekako (posuditi, rasprodati imovinu, bilo šta) dakle naći jedno 300 miliona eura i snimiti ponovo epski spektakl "Boj na Kosovu" i to u holivudskoj produkcij sa najboljim režiserima, angažujući najskuplje i najbolje glumce, dakle sve da bude naj naj, e kad sam na drugoj temi to spomenuo nekima je bilo smiješno.
Međutim, danas je istina i istorija ono što holivud kaže da jeste, a ne ono što je stvarno i što bi neko želio da bude.
Dođu li šiptari ili neko drugi na ovu ideju i to uradi i u tom filmu Obilić bude neki šiptarski junak, lazar albanac, a već smo vidjeli da u tom pravcu i pišu knjige i lobiraju, dakle urade li šipci to prije nas mi smo ispušili i svoju istoriju i boj na kosovu i sve, kao što nam ustaše svojataju Teslu i sl.
Možemo mi poslije srati kako to nije istina i sl. ali koga će boljeti kurac i ko će nas slušati.

Btw
ja bi za Obilića angažovao Bred Pita, za Lazara Antoni Hopkins, kneginju Milicu Julija Roberts... platiti im koliko god zinu ali to napraviti.
Kad zamišljam produkciju tog filma zamišljam nešto slično produkcij kineskog filma "kuća letećih bodeža" :D

Što se tiče očuvanja Kosova snimanje takvog filma bi trebao biti državni prioritet broj 1 ili pušimo ne samo kosovo kao teritoriju već i istoriju i naše spomenike.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 04:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Super.Kako?Koja reakcija bi po tebi bila normalna?Da li su Šiptari građani Srbije?

Већ сам написао. Али ти по обичају покушаваш да минираш причу. Лоше ти иде.

Нико не очекује да на КиМ упадне војска Србије и почисти гамад али минимално је да Срби на Косову добију одговарајућу подршку из званичног Београда.
То је и овог пута тим људима ускраћено.

У најекстремнијој ситуацији и краткорочни улазак војске Србије на север Косова би био уредан потез (и нико не би могао да нам приговори због тога). Приде, мислим да је српски ДБ-а био у ово све укључен.

Шиптари јесу грађани Србије али уколико угрожавају друге и не поштују законе Србије не могу да очекују ни да буду заштићени од те исте Србије.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Al, uz izbjeglice iz RS i RSK, plus mi iz RS, ima NAS bar 9 miliona :D

A koliko je od tih 9 miliona žene, koliko djeca, koliko starci? Ili bi i njih slao u rat?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 08:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Narod ima veoma pametnu izreku za ovakvu situaciju....."Lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti!"....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ruganje zrtvama http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... i-organima

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
У најекстремнијој ситуацији и краткорочни улазак војске Србије на север Косова би био уредан потез (и нико не би могао да нам приговори због тога).

Прочитај ово http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2683 ... nim-zonama

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

tri posta iznad :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:

То је одлука од јуче а сва дешавања су почела још пре 4 дана.

http://www.nspm.rs/hronika/hajnc-strahe ... jenje.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvi govnari sede i laprdaju po Beogradu to je zaista zadivljujuce

http://www.nspm.rs/hronika/sonja-biserk ... ovici.html

Citiraj:
Хашим Тачи: Србија да се одрекне болесних амбиција да силом отме део туђе земље

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 21:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2006, 14:55
Nešto mi se čini da je ovo paljenje graničnih prelaza naručio neko van Srbije, neko preko bare.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... /Bernar+Kušner+naručio+film+o+Srbima+koljačima.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Srbi o srbima :(
http://pescanik.net/content/view/7258/1104/

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav ... bi.sr.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:

Jadni Tadic, protiv njega se podigli ljevicari i desnicari, a covjek cini sve sto je u njegovoj moci da rijesi situaciju mirnim putem sto desnicarima ne odgovara, a evo sad u ovom tekstu ni ljevicarima. A Tadic se mudro drzi sredine jer naginjanje ni na jednu stranu nebi bilo dobro u ovo trenutku, ni predaja, ni napad, ne zna se sta je gore.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta jadni, smrdljivi usro eto šta je.
Je li on predsjednik jedne države? Jeste.
Jesu li Srbi na sjeveru kosova građani te države? Jesu.
Ima li ta država vojsku i policiju? Ima.
Je li vojska i policija dužna zaštititi svoje građane? Jeste.
Jesu li ti građani napadnuti vojnom silom druge nepriznate države? Jesu.
I šta se tu ima puno pametovati ovo ono, vako nako, treba uletiti sa vojskom i razbucati to dole, početi pravi rat, ali pravi, koji nato kurci palci, podjeliti oružje svakom Srbinu od 7 do 77 i neka ori, pa da vidimo taj kurčevi nato, jednom se živi i treba riješiti, poslati sve u pizdu materinu i udri pa šta bude.
Ili pod hitno priznati kosovo, moliti da nas prime u nato naguziti se i ne srati više ni jedne, treće nema.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Citiraj:
U šiptarskom filmu Srbi trgovci organima
Kosovski Albanci finansirali su snimanje francuskog filma o trojici Srba koji kidnapuju i ubijaju ljude kako bi prodavali njihove organe, saznaju "Večernje novosti". Film "Zarobljenici" objavljen je u oktobru prošle godine, samo mesec dana pre nego što je specijalni izvestilac SE Dik Marti objavio izveštaj o trgovini organima. Glavne uloge imaju francuska bolničarka Kerol i dvojica njenih kolega.
http://www.vesti-online.com/Scena/Film/153838/U-siptarskom-filmu-Srbi-trgovci-organima

Sreća pa nisu platili amerikancima i holivudu da ga snime, inače bi to bila istorijska činjenica, a evo dole ispod citirano šta sam napisao davno prije ove vijesti i garant će to šiptari uraditi, a onda zbogom Lazare i Obiliću, oni tad za cijeli svijet postaju šiptari, a šta ostaje šugavoj Srbij, pa ostaje joj puno "više" ostaje joj tristotinjak miliona eura koje nije dala za snimanje filma i svi sretni i veseli.
A kad ja na drugoj temi napišem da bi Srbija trebala naći nekako (posuditi, rasprodati imovinu, bilo šta) dakle naći jedno 300 miliona eura i snimiti ponovo epski spektakl "Boj na Kosovu" i to u holivudskoj produkcij sa najboljim režiserima, angažujući najskuplje i najbolje glumce, dakle sve da bude naj naj, e kad sam na drugoj temi to spomenuo nekima je bilo smiješno.
Međutim, danas je istina i istorija ono što holivud kaže da jeste, a ne ono što je stvarno i što bi neko želio da bude.
Dođu li šiptari ili neko drugi na ovu ideju i to uradi i u tom filmu Obilić bude neki šiptarski junak, lazar albanac, a već smo vidjeli da u tom pravcu i pišu knjige i lobiraju, dakle urade li šipci to prije nas mi smo ispušili i svoju istoriju i boj na kosovu i sve, kao što nam ustaše svojataju Teslu i sl.
Možemo mi poslije srati kako to nije istina i sl. ali koga će boljeti kurac i ko će nas slušati.

Btw
ja bi za Obilića angažovao Bred Pita, za Lazara Antoni Hopkins, kneginju Milicu Julija Roberts... platiti im koliko god zinu ali to napraviti.
Kad zamišljam produkciju tog filma zamišljam nešto slično produkcij kineskog filma "kuća letećih bodeža" :D

Što se tiče očuvanja Kosova snimanje takvog filma bi trebao biti državni prioritet broj 1 ili pušimo ne samo kosovo kao teritoriju već i istoriju i naše spomenike.

Film koji vrlo podsjeca na Tarantinov Hostel nisu snimili Albanci nego veliki srpski prijatelji Francuzi (vjerovatno na inicijativu Kusnera) koji su zadnjih par godina postali gori i od Njemacke, Austrije, Hrvatske, SAD-a i Britanije zajedno. Prosto se takmice da sto vise ocrne Srbe. Trebalo bi u Beogradu u gluho doba noci minirati spomenik posvecen Francuskoj na Kalemegdanu! Da stvar bude gora film je prosle godine prikazan na nekom festivalu horor filmova u Hamburgu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Консултације чланица Савета безбедности УН после сукоба на Косову остале су делимично обавијене велом тајне, јер је јавна расправа о стању на Косову, због противљења Британије, САД и Француске, одложена за август, што је у Србији прихваћено прилично лоше.

Српски министар спољних полова Вук Јеремић је, ипак, имао састанак са председавајућим Савета безбедности, немачким амбасадором Петером Витигом, а имао је прилику да у седишту УН разговара и са новинарима.

Делегација Косова прошла је много горе - министар спољних послова Енвер Хоџај и његови помоћници остали су на улици испред светлоплавог здања светске организације, пошто их обезбеђење није пустило у зграду.

"Речено им је да немају никакав званичан посао ни састанак, па, стога, не могу да их пусте у зграду", рекао је за Интернет портал Радио-телевизије Србије један западни дипломата.

"Ствари функционишу овако, земље које нису чланице УН или други морају да имају званичан позив или састанак да би ушли у зграду. То је био случај у четвртак. Србија и представници Косова су тражили могућност да буду позвани на затворене консултације. Ни једна страна није позвана. Србија је чланица УН и њени представници могу да уђу у зграду", рекао је портпарол генералнох секретара УН Мартин Несирски.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... lici!.html

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li ta država vojsku i policiju? Ima.
Je li vojska i policija dužna zaštititi svoje građane? Jeste.
Jesu li ti građani napadnuti vojnom silom druge nepriznate države? Jesu.
I šta se tu ima puno pametovati ovo ono, vako nako, treba uletiti sa vojskom i razbucati to dole, početi pravi rat, ali pravi, koji nato kurci palci, podjeliti oružje svakom Srbinu od 7 do 77 i neka ori, pa da vidimo taj kurčevi nato, jednom se živi i treba riješiti, poslati sve u pizdu materinu i udri pa šta bude.
Ili pod hitno priznati kosovo, moliti da nas prime u nato naguziti se i ne srati više ni jedne, treće nema.

Pa to je uradio Milosevic pa jesi vidio kako se zavrsilo 99, jos Kosovo nije bilo ni priznato od ni jedne drzave. A sad je jos gore posto su najmocnije zemlje priznale, a uz to je i kfor tamo.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]