banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1240, 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ja svaki dan udjem na forum,ocekujem neku vijest o pojacanjima,kad ono nista...Ne znam samo sta se ceka vise.Prvenstvo kuca na vrata,ako nece dovoditi pojacanja,neka kazu,gotovo je zatvorena trznica,idemo dalje sa ovakvim kadrom,a ne kidati zivce.

Pa dosao je Kajkut,gdje ces bolje pojacanje.Sad sam i ja uvjeren da imamo sigurno tim za jedno od prva tri mjesta u ligi. Taj izlazak u Evropu,uz igranje efikasnog fudbala koji je magnet za publiku,afirmacija 1-2 nasa mlada igraca i poboljsanje infrastrukture (sjever i jug) uz jacanje omladinskog pogona i izgradnju pomocnih terena,to trebaju biti nasi ciljevi.I naravno,totalna rekonstrukcija marketinga.
Ako bi sad doveli Seada Bucana,opet bi potpuno zagusili talenat Stefana Dujakovica,kao sto je Grahovac morao igrati na kasicicu pored Stanceskog,Vukobratovica,Medjedovica i ostalih....A ne vidim koga bi ove godine mogli afirmisati od mladih igraca osim Grahovca,jednog od Dujakovica ili Kunica.
Ako na njihova mjesta budemo dovodili tridesetogodisnjake sa strane,onda od tog segmenta afirmacije nasih mladih igraca nema nista.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Hm,oslanjanje na nase mlade talente,kao i teznja njihovoj afirmaciji,i razvijanju njihovog talenta je dvosjekli mac.Ako se uzdamo u to,a ne u iskusnija pojacanja sa strane,onda moramo i prihvatiti rizik da mozda nasi mladi igraci nece napraviti ocekivani rezultat,a to je u nasem slucaju,to da izborimo opet Evropu.Tako da nema ljutnje ako podbace.Da se odmah razumijemo,ja sam apsolutno da forsiramo nase mlade nade,bez obzira na mozda los rezultat.Bice bolje onda dogodine kada stasaju.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam ipak prije za evropu, pare su pare. naravno to ne podrazumjeva iskljuciti nase mlade nade. njima davati priliku u malo slabijim utakmicama ili ako rijesimo utakmicu u prvom poluvremenu...misljenja sam da nam treba kontinuitet u evropu jer smo svake godine sve bolji, a evropa je najbolje mjerilo.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako bude igrao Grahovac umjesto Kovacevica,ili Stefan Dujakovic umjesto Bucana,to sigurno ne znaci da zbog ta dva mlada igraca umjesto tridesetogodisnjaka,necemo izaci u Evropu.

Dva-tri mlada igraca u rosteru se uvijek mogu istrpiti uz ove stare kajle Mikica,Krunica,Stajica,Boku a da rezultat ne trpi mnogo....Naravno ako su dobri,a koliko se ja razumijem u fudbal,ne da su dobri,nego su odlicni!

To je bar neko moje misljenje,ali Kliber ce najbolje procjeniti sta je dobro za nas,samo neka ne slusa Fisera previse,jer cujem da je Fiser od ikebane postao lik koga se sve vise i vise pita i koji je rad da dovodi neke svoje (sarene)igrace!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
имамо довољно искусне и квалитетне играче који могу истрпити пар млађих играча.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Dobro,ja Grahovca vise ne racunam u mlade nade,momak je standardni prvotimac postao.U mlade nade ubrajam,prvenstveno Stefana Dujakovica,koji bi ukoliko ne dobijemo pojacanje na tom desnom krilu,morao dobiti ozbiljne minute u igri.Jos na krilu mogu igrati,po potrebi,Stupar,Cina,Stajic,Kajkut,pa izabrati ko se najbolje snalazi.Lijevo opet skoro ista situacija...Mikara,Staja,cak i Vidak.Imamo i Bajinog sina Stojnica,koji je odigrao za Kozaru skoro citavu sezonu,i to odlicno igrao.Moramo i na njega obratiti paznju,a cuo sam da ima sut,strasan.

Najvise konkurencije imamo na toj poziciji centralnog veznog.Boka,Kovacevic,Grahovac,Sakan,Krunic,Maksimovic.

Mislim da nam nijedna pozicija nije deficitarna,osim mozda tog napada.Za sve mi imamo dosta igraca,samo je pitanje kako ce se pokazati kad ih bacis u vatru.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 14:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Naš treći golman je Jokić 27 godina, prosle godine branio u kupu grada za Omarsku? jesam ja ovo preskocio negdje mozda, ili je ovo proslo neopazeno?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 14:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ниси прескочио...
Ја сам питао за оног Родића из ПД што је био на проби, мислећи да ће он бити трећи голман...

Какав је тај из Омарске, зна ли ишта?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 14:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Добро вече Бањалуко...
добро вече Борче мој, добро вече Великане мој! Хвала ти, Борче мој, још једном за велику радост којом нас је обасјао твој сјај тог кишног дана, хвала ти што си нам вратио наду у боље сутра те тмурне ноћи, хвала ти што смо ту сриједу навече заједно са тобом поносни као никад до тад напустили храм у Платоновој. Завршила је једна велика прича, исписана је још једна страница у нашој историји, ова је исписана златним словима.
Тежина ове приче је борба Давида и Голијата или у новије вријеме Фиће и Ферарија. У укупној борби побједио је наравно Ферари али оно што је показао Фићо тог(тих) дана је нешто што ће сви који су то вече били на Градском памтити док су живи. Борче мој коначно на Градском смо видјели један Борац који хоће, жели, може, гледали смо фудбал који иначе срједом гледамо на малим екранима – врхунски фудбал како га данас неки зову. Како смо само уживали...
Трагедија ове приче, Борче мој, није наше испадање већ (не)однос људи према теби и то оних који би требали да брину о теби јер је то њихова обавеза! Наша је обавеза да пунимо градску касу, наша је жеља да дио тих средстава иде у Борац, њихова обавеза је да тако и буде! Па добро гдје је застој? Застој је у Градској управи! Зашто? Навешћу само неколико ствари.
Сјетимо се, Борче мој, оног мучног пројекта СФП Борац! Идејни творци и оснивачи тог пројекта су били Градски оци, а резултат те приче су готово гашење клуба, дугови и обавезе у којима грцамо и данас и који нас стално вуку ка дну, никако да испливамо. Дуговања која су направљења у том периоду су највећа дуговања у читавој историји клуба. Разлог – прање новца, малверзације и преваре, гашење клуба, рушење стадиона, прављење концертне дворане (бечке филхармоније можда!?) и стамбених овјеката, вриједност земљишта... Понављам идејни творци и оснивачи тог пројекта су Градски оци, да управо они који би требали да брину о клубу и стадиону! Успјели смо Борче мој да се изборимо за себе па је тај „велики пројекат“ уништен, али остала су дуговања.
Немар и маћехински однос Градске управе су ту све ове године и на све могуће начине покушавају да неким каналима напокон заврше свој пројекат. Како, зашто?
Град се брине о клубу и граду тако што за развој и унапјеђење спорта у овом случају фудбала годишње издвоји 560.000км (то је износ за 2011год). Уплаћује се у 4 квартала. Све је то супер док рецимо на ред не дође четврти кваратал. Онда се измисли разлог (ребалнс или нешто слично) да се тај четврти дио не уплати прије почетка извршења новог буџета. Тај 4. дио се уплати почетком следеће године али пошто иде из новог буџета води се као износ за први квартал нове године! А онај четврти од прошле године? Па...ујео вук магаре – тачније НЕМА! У џеп или шта већ, уствари у џеп!
560.000км – четвртина која магијом градских отаца нестане у простору и времену и заврши у њиховим џеповима је сва брига Града према клубу!? Наравно на сликању и самопромоцији су сви! Градски оци?! Да неупотребљавам арсенал погрдних рјечи...
За вријеме СФП-а тај износ је био већи за скоро 300.000км али се од тада константно умањујње, из године у годину. Резултати Борца из године у годину расту. Како?
Па господо хтјели то неки признати или не Борац више није рупа без дна, није бунар. Сад неко провјери колико кошта врећа прашка за прање веша. Наравно сва та уштеда не може да надокнади дуговања и све веће захтјеве лиге, савеза и државе. Али бар је све мање оних који могу да заграбе и не питају. Далеко је ситуација од идеалне али пут којим је Великан кренуо је прави пут и то нико не може да оспори.
Да ли сте некад провјерили колике износе за клубове као што је наш издвајају градови из окружења? Ок, није Бања Лука Загреб да за 1 годину за Динамо издвоји 15.000.000еур, Сплит или Београд да не помињемо, али да један Осјек може да издвоји више него дупло средстава од Бања Луке за свој клуб, е то не могу да сварим никако!
Али ето Осјек не издваја свака 3 мјесеца за разноразне бокс спектакле по 1.000.000км, не улаже у једно рафтинг првенство 9.500.000км, па за кајак 400.000км, да не спомињем ове мале веш машине за прање новца као што су разне спортске организације које броје 3-5 чланова, наравно свих 5 је на платном списку истог тог „сопртског клуба“....
Град као правно лице дужно је да води бригу о клубовима и спортским објектима на својој територији. Градски стадион није саниран од када је направњен до прије годину дана (нерачунам као санацију фарабање ограде за балканске јуниорске игре прије 4 године) и онда је још пуно издвојити 6.000.000км за комплетну санацију стадиона? Да, јефтиније је уложити 30.000.000еур који ће успут нарасти на 60.000.000еур и чекати 30 година градње новог стадиона чији је завршетак и тада упитан!?

Хвала ти Градска управо што разумјеш ко су главни носиоци развоја спорта у Бања Луци!!!
Како да се Фићо трка са Ферајијем кад су Фићи поред све муке закачили и приколицу договања? Борац тек треба да дође до нуле а онда да керене напрјед. Али са 560.000км годишње неће нигдје!
А ми и даље пунимо градски буџет, а ми и даље желимо да дио НАШИХ пара иде за НАШ БОРАЦ....
Борче мој дочекаћемо и изборићемо се за своје обећавам ти!!!

А умјесто стихова пјесме са почетка текста иду стихови нове пјесме
ДОБРО ВЕЧЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Znam samo da mu je ovo prvi profesionalni ugovor, nisam ga gledao na djelu, ne bih da sudim po ovome, ali ipak se nadam da ce Avduka biti na golu cijelu sezonu bar sto se tice lige...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
1. Како је прошла омладина јуче у Тешњу?
2. С ким играмо сутра и у колико?
3. Зна ли се ко је партнер за генералку у суботу?

И једна лоша вијест - тресла се гора родио се миш - могло би се рећи за Вошу. Онај шабан чупави је и даље остао у клубу, тренер и цијела управа. Билбија ако знаш ишта бјежи овамо, нема теби тамо играња.
Што се тиче појачања доведите Бикија и доста је. И не сумњам да ћемо у борбу за врх јер ја не видим да су остали неки ванземаљци и да су толико појачани да се сад ми нешто тресемо од њих и сумњамо у наше играче. Код нас је све боље и боље, из године у годину. Оваква игра привуће и публику 100%. Људе привлачи лепршав фудбал, и изгарање на терену а у прошлој сезони га баш и није било

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Obice nam se Vojvodina o glavu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 16:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sjajan tekst kolega Borac 1926!

Nazalost,nista se promjeniti nece jer nas narod mnogo vise voli da vjeruje medijima nego da misli svojom glavom,tako da ce ovi koji kroje kapu nasem Borcu vladati jos,dugo,dugo,dugo.....A za pravo im daje i cinjenica da 15 000 njihovog stada dodje na rafting (prvi put u svijetu zabiljezen fenomen da neko ide gledati rafting),a na Borac-Maccabi dodje 5000. Tu se vidi sva moc medija da ljudima isperu mozak i ja mogu reci samo "Dok je ovaca,bice i vune"!
Uostalom,nisu oni tu dosli na silu,niti nekom revolucijom,vec ih je narod izabrao i uziva u tome,tako da imaju potpun legitimitet da rade ovo sto rade!

Uzdravlje!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Борац 1926 je napisao:
...
Трагедија ове приче, Борче мој, није наше испадање већ (не)однос људи према теби и то оних који би требали да брину о теби јер је то њихова обавеза! Наша је обавеза да пунимо градску касу, наша је жеља да дио тих средстава иде у Борац, њихова обавеза је да тако и буде! Па добро гдје је застој? Застој је у Градској управи! Зашто? Навешћу само неколико ствари.
Сјетимо се, Борче мој, оног мучног пројекта СФП Борац! Идејни творци и оснивачи тог пројекта су били Градски оци, а резултат те приче су готово гашење клуба, дугови и обавезе у којима грцамо и данас и који нас стално вуку ка дну, никако да испливамо. Дуговања која су направљења у том периоду су највећа дуговања у читавој историји клуба. Разлог – прање новца, малверзације и преваре, гашење клуба, рушење стадиона, прављење концертне дворане (бечке филхармоније можда!?) и стамбених овјеката, вриједност земљишта... Понављам идејни творци и оснивачи тог пројекта су Градски оци, да управо они који би требали да брину о клубу и стадиону! Успјели смо Борче мој да се изборимо за себе па је тај „велики пројекат“ уништен, али остала су дуговања.
Немар и маћехински однос Градске управе су ту све ове године и на све могуће начине покушавају да неким каналима напокон заврше свој пројекат. Како, зашто?
Град се брине о клубу и граду тако што за развој и унапјеђење спорта у овом случају фудбала годишње издвоји 560.000км (то је износ за 2011год). Уплаћује се у 4 квартала. Све је то супер док рецимо на ред не дође четврти кваратал. Онда се измисли разлог (ребалнс или нешто слично) да се тај четврти дио не уплати прије почетка извршења новог буџета. Тај 4. дио се уплати почетком следеће године али пошто иде из новог буџета води се као износ за први квартал нове године! А онај четврти од прошле године? Па...ујео вук магаре – тачније НЕМА! У џеп или шта већ, уствари у џеп!
560.000км – четвртина која магијом градских отаца нестане у простору и времену и заврши у њиховим џеповима је сва брига Града према клубу!? Наравно на сликању и самопромоцији су сви! Градски оци?! Да неупотребљавам арсенал погрдних рјечи...
За вријеме СФП-а тај износ је био већи за скоро 300.000км али се од тада константно умањујње, из године у годину. Резултати Борца из године у годину расту. Како?
Па господо хтјели то неки признати или не Борац више није рупа без дна, није бунар. Сад неко провјери колико кошта врећа прашка за прање веша. Наравно сва та уштеда не може да надокнади дуговања и све веће захтјеве лиге, савеза и државе. Али бар је све мање оних који могу да заграбе и не питају. Далеко је ситуација од идеалне али пут којим је Великан кренуо је прави пут и то нико не може да оспори.
Да ли сте некад провјерили колике износе за клубове као што је наш издвајају градови из окружења? Ок, није Бања Лука Загреб да за 1 годину за Динамо издвоји 15.000.000еур, Сплит или Београд да не помињемо, али да један Осјек може да издвоји више него дупло средстава од Бања Луке за свој клуб, е то не могу да сварим никако!
Али ето Осјек не издваја свака 3 мјесеца за разноразне бокс спектакле по 1.000.000км, не улаже у једно рафтинг првенство 9.500.000км, па за кајак 400.000км, да не спомињем ове мале веш машине за прање новца као што су разне спортске организације које броје 3-5 чланова, наравно свих 5 је на платном списку истог тог „сопртског клуба“....
Град као правно лице дужно је да води бригу о клубовима и спортским објектима на својој територији. Градски стадион није саниран од када је направњен до прије годину дана (нерачунам као санацију фарабање ограде за балканске јуниорске игре прије 4 године) и онда је још пуно издвојити 6.000.000км за комплетну санацију стадиона? Да, јефтиније је уложити 30.000.000еур који ће успут нарасти на 60.000.000еур и чекати 30 година градње новог стадиона чији је завршетак и тада упитан!?
...

ovaj tekst malo luta,trebalo bi malo stati na loptu, a ispravite me ako grijesim sto cu sada napisati.
Stalno se napada gradske oce, sto u sustini i treba, ali treba sagledati stvari sa dvije strane.

Gradsku kasu pune svi stanovnici Banja Luke, a ne samo navijaci Borca. Gradsku kasu pune i ljudi koji nisu dosli jednom na stadion i ne interesuje ih ni Borac ni sport, vec recimo kultura, zdravstvo ili neke druge oblasti. Jednom rijecju gradsku kasu pune svi poreski obaveznici, a svi oni imaju svoje ideje, gdje bi sa parama.

Optuziti gradske oce da su zalsuzni za gasenje kluba mislim da nije ispravno, ako ne racunamo staru garnituru, ali mislim da tada preduzece nije ni postojala. Ono za sta se uveliko optuzuje gradske oce, tu je ustvari zastoj u zakonu, koji regulise ili je regulisao finansiranje sporta u Banja Luci. Zahvaljujuci gradskim ocima RK Borac, KK Borac i FK Borac se finansiraju van tog "sportskog zakona", pod posebnom stavkom i dobijaju ogromne finansijske inekcije u odnosu na ostale sportske kolektive.
Koliko znam zahvaljujuci gradu napravljeni su reprogrami dugovanja, od cega su najveci prema elktroprivredi.
Koliko je meni poznato grad izdvaja milion i dvijesta hiljada za FK Borac. To su sasvim pristojne pare, i ne bih rekao da je malo. To sto FK Borac nema generalnog sponzora koji bi u najmanju ruku poduplao tu cifru je opet druga prica.
Ako uzmemo onda posjet protiv Makabija ili uopste u BiH ligi mislim da se i nemamo previse pravo pozivati na "nase pare" koje odlaze u gradsku kasu.

Meni je drago da je grad prepoznao da je sport najbolji administrator jednog grada i drzave. I u tom smislu se izdvajaju velika sredstva za sport. Drago mi je da je grad prepoznao da je SD Borac ponos naseg grada i da kroz SD grad moze da prvi sebi najbolju reklamu na svijetu, a samim tim i pomaze SD.
Za ove sportske noci se slazem potpuno, dok za rafting i kajak bi se dalo diskutovati o nekim stvarima, schlager je to vidim dobro objasnio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 16:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Слажем се и ја да све негативности треба јавно изнијети и о свему имати свој став. Знам исто тако да је немогуће оправдати потезе око толиких улагања у спортове на ријеци а да им треба помоћи треба али курчити се и организовати сваке године неко првенство то су лоши потези. И нико ме не може убједити да грађани Бањалуке више подржавају улагање у то неголи у колективне спортове прије свега ФК и РКБ.
Али да је претјерао у неким стварима, претјерао је. Градски спорт готово никад није био јачи, и са бољом инфрастуктуром треба и то рећи, и схватити вријеме у којем живимо.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 16:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Volim Borac je napisao:

ovaj tekst malo luta,trebalo bi malo stati na loptu, a ispravite me ako grijesim sto cu sada napisati.
Stalno se napada gradske oce, sto u sustini i treba, ali treba sagledati stvari sa dvije strane.

Gradsku kasu pune svi stanovnici Banja Luke, a ne samo navijaci Borca. Gradsku kasu pune i ljudi koji nisu dosli jednom na stadion i ne interesuje ih ni Borac ni sport, vec recimo kultura, zdravstvo ili neke druge oblasti. Jednom rijecju gradsku kasu pune svi poreski obaveznici, a svi oni imaju svoje ideje, gdje bi sa parama.

Optuziti gradske oce da su zalsuzni za gasenje kluba mislim da nije ispravno, ako ne racunamo staru garnituru, ali mislim da tada preduzece nije ni postojala. Ono za sta se uveliko optuzuje gradske oce, tu je ustvari zastoj u zakonu, koji regulise ili je regulisao finansiranje sporta u Banja Luci. Zahvaljujuci gradskim ocima RK Borac, KK Borac i FK Borac se finansiraju van tog "sportskog zakona", pod posebnom stavkom i dobijaju ogromne finansijske inekcije u odnosu na ostale sportske kolektive.
Koliko znam zahvaljujuci gradu napravljeni su reprogrami dugovanja, od cega su najveci prema elktroprivredi.
Koliko je meni poznato grad izdvaja milion i dvijesta hiljada za FK Borac.
To su sasvim pristojne pare, i ne bih rekao da je malo. To sto FK Borac nema generalnog sponzora koji bi u najmanju ruku poduplao tu cifru je opet druga prica.
Ako uzmemo onda posjet protiv Makabija ili uopste u BiH ligi mislim da se i nemamo previse pravo pozivati na "nase pare" koje odlaze u gradsku kasu.

Meni je drago da je grad prepoznao da je sport najbolji administrator jednog grada i drzave. I u tom smislu se izdvajaju velika sredstva za sport. Drago mi je da je grad prepoznao da je SD Borac ponos naseg grada i da kroz SD grad moze da prvi sebi najbolju reklamu na svijetu, a samim tim i pomaze SD.
Za ove sportske noci se slazem potpuno, dok za rafting i kajak bi se dalo diskutovati o nekim stvarima, schlager je to vidim dobro objasnio.

неистина,обе тврдње!
појасни како си дошао до податка да је град дао 1,2 милиона.....да је тако,пола ових проблема не би постојало...

и ово за репрограме није истина,зна се ко одобрава те ствари,ако ниси упућен,објаснићу ти...

све мање се даје борцу,а кад већ спомињеш дуговања,и помоћ борцу,једна од ствари гдје је град пао је фк џаја када своје земљиште није додијелио по свим препорукама и тако окончао агонију која је трајала,а самим тим и оставио у каси фк борац 250.000КМ....
немој о граду да почињемо.....

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
vlakanje je napisao:
неистина,обе тврдње!
појасни како си дошао до податка да је град дао 1,2 милиона.....да је тако,пола ових проблема не би постојало...

и ово за репрограме није истина,зна се ко одобрава те ствари,ако ниси упућен,објаснићу ти...

све мање се даје борцу,а кад већ спомињеш дуговања,и помоћ борцу,једна од ствари гдје је град пао је фк џаја када своје земљиште није додијелио по свим препорукама и тако окончао агонију која је трајала,а самим тим и оставио у каси фк борац 250.000КМ....
немој о граду да почињемо.....

rekao sam da nisam siguran, ali...
koliko znam prije tri godine je gradonacelnik potpisao ugovor sa sest klubova koji su od posebnog interesa za grad Banja Luku, FK, RK (zenski i muski), KK, Mladi Krajisnik i Slavija. Ukupni budzet je bio 1, 75, od cega je FK dobio 750 hiljada. Poslije im se povecao na milion.

Za reprograme, koliko znam privredna komora, samo sta to vrijedi kada poreska uprava otkaze a vlada poslije odobri reprogram, u prevodi samo veze i veze. Ako nije tacno napisi ko je zasluzan.

Za Dzaju...

A bilo je i ovakvih presuda:
Citiraj:
Osnovni sud u Banja Luci doneo je presudu za odštetu sledećim igračima: Emilko Janković (66.625 KM), Boris Raspudić (58.500), Danijel Tadić (45.500), Siniša Gagula (65.406), Nemanja Damjanović (107.259), Marko Maksimović (37.375) i Dragan Vukajlović (39.000).

itd itd itd

Po meni je zakon najvece problem, gdje se klubovi finansiraju iz budzeta grada. Ima preko 200 klubova i tu je pravi problem, sto svi hoce da se ugrade.
Svi napadaju gradsku upravu za rafting, ali niko ne spominje organizovanje svijetskog prvenstva u kuglanju, koje je bilo zapravo evropsko prvenstvo itd. a moze li se uporediti ove dvije manifestacije...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 17:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Volim Borac je napisao:
rekao sam da nisam siguran, ali...
koliko znam prije tri godine je gradonacelnik potpisao ugovor sa sest klubova koji su od posebnog interesa za grad Banja Luku, FK, RK (zenski i muski), KK, Mladi Krajisnik i Slavija. Ukupni budzet je bio 1, 75, od cega je FK dobio 750 hiljada. Poslije im se povecao na milion.

милион никад борац од града није добио. и то јесте проблем,издвојено је 6 клубова,али фк борац је тај износ смањен у односу на раније године.то је истина.
друга је ствар годишњи буџет клуба,он прелази милион марака,али нити случајно га не пуни искључиво град!!! има још извора одакле се пуни клупска каса,тј,нашу касу не пуни само град.

Volim Borac je napisao:
Za reprograme, koliko znam privredna komora, samo sta to vrijedi kada poreska uprava otkaze a vlada poslije odobri reprogram, u prevodi samo veze i veze. Ako nije tacno napisi ko je zasluzan.

...да,и??? која је овдје заслуга градске управе,нигдје није споменута у твом излагању!? то ја и говорим....

Volim Borac je napisao:
Za Dzaju...

A bilo je i ovakvih presuda:
Citiraj:
Osnovni sud u Banja Luci doneo je presudu za odštetu sledećim igračima: Emilko Janković (66.625 KM), Boris Raspudić (58.500), Danijel Tadić (45.500), Siniša Gagula (65.406), Nemanja Damjanović (107.259), Marko Maksimović (37.375) i Dragan Vukajlović (39.000).

да,и када се дошло на идеју да се тај дуг преклопи тако што ће град да уступи-додијели земљиште које фк џаја користи већ дуги низ година,настао је проблем. град фк џаја није ддијелио то земљиште,и онда се десило шта се десило....
још једна примјер односа града према клубу....

Volim Borac je napisao:
Svi napadaju gradsku upravu za rafting, ali niko ne spominje organizovanje svijetskog prvenstva u kuglanju, koje je bilo zapravo evropsko prvenstvo itd. a moze li se uporediti ove dvije manifestacije...

мени је исти ђаво,куглање,рафтинг.....промашаји,укратко!
гдје је сад та нова куглана на коју су потрошени милиони????сакупља прашину,нико не користи....
сабери број људи који су били на том куглању све дане поменутог првенства,и реци која је цифра у питању...
толико људи дође да гледа фк борац против бановића у бл у првенству!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ево информације са турнира у Тешњу:

Борац у финалу изгубио од Слоге Добој на пенале. У регуларном 1:1 (2:4), стријелац Кунић за наш тим у 30. мин. за вођство. Иначе пенале су промашили тј. одбранио голман: Кајкут, Сакан и Савић. Наш Рунић проглашен је за играча турнира

Граховац носио капитенску

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2011, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Gazimestanac87 je napisao:
Ако ти такво мишљење имаш o професору Мићи онда бјеж са форума :D

ok, evo ovo će biti moj zadnji post

vlakanje je napisao:
ти као да ниси из БЛ друже...... :roll:

druže ja sam banjolučanin... i opet mi nije jasno.

deep in the night je napisao:

Ти стварно не познајеш професора.Али ајд кад га не познајеш заобиђи га са коментарима,држи се ти теме.

prvi put ga spominjem, a i zadnji.
a ti mi nisi ništa rekao o njmu, aj da ga i ja "upoznam". :book:

d.a. je napisao:

изгледа да стварно ниси из БЛ, или никада ниси ни био на стадиону?!
не видим како си дошао до закључка да пратимо више њега од играча, клуба, ако се он помене сваку 50ту страницу чисто да се мало опустимо?!
и шта се то уопште тиче тебе?

а вјернији је сигурно од ваше баба Јеле :D

iako se prva rečenica čini kao retoričko pitanje moram da odgovorim.
kao što sam rekao iz banja luke sam, cijeli život sam ovdje u gradu. sirotnja skoro da nije ni makela iz grada
sto se tice borcevih utakmica (fk, rk i kk) imam par stotina odgledanih, i nije mi bilo tesko da doticnog primjetim prije svega oko sportskih borilišta, a onda kako sere po gradu.
dobro, nisam zapravo ni mislio da ga pratite više do klubskih desavanja, ali ima veliki prostor i na forumu i kod djece i ljudi po gradu.
ne znam tako kod nas ispada i najveće budale imaju više prostora i o njima se više priča od normalnih, pametnih i zaslužnih ljudi.

e tačno, izvinjavam se . ovo ce biti moj zadnji post o njemu. budala sam i ja što pišem, samo ne kontam tu pojavu. hvala na objasnjenju :confused4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1240, 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]