banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 05:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1234, 1235, 1236, 1237, 1238, 1239, 1240 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Slika

:D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Maleta je u nekoliko navrata,pokazao koliko voli Borac,vise ne treba dokazivati :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sead Bucan,raskinuo ugovor sa splitom.Prica se da bi mogao kod nas.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Volim Borac je napisao:
Ljudi polako sa Maletom,
ja sam siguran da se njega pitalo da bi on odigrao protiv Haife za nas, ali tu se igraci nista ne pitaju. Ovi Borati isto igraju Evropu cak su prosli prvo kolo, ne znam sa kime igraju u slijedecem. Neozbiljno je misliti da bi neki klub kupovao igraca, i rekao odigraj jos dvije utakmice za stari klub, pa dodji kod nas, nema veze sto neces moci igrati Evropu za nas...neozbiljno je...
Ako Darko hoce da se vrati, treba mu vrata sirom otvoriti, jer je ipak nase dijete a i odlican igrac. Napraviti postenu ponudu, ne kao prije odlaska sa nekim esktra zeljama, vec najnormalniju ponudu da bude zadovoljan i on i klub...

ништа лично друже,али,не слажем се никако са овим што си написао.

доста ствари,да додам,провјерених и тачних,је речено у вези преговора са њим и како је био некоректан и надобудан....
није имао жељу да остане у клубу,то је ставио до знања на почетку разговора.онда је зацијенио услове који су ипак,за играча од 31 године превише.више се исплати дати стан граховцу или неком момку старом до 25-26 година јер се то касније лакше наплати. бонуси које је тражио(а плату да не спомињем) су астрономски,а кад још додамо омаловажавање дојучерашњих суиграча....мислим да је то довољно....
сада у клубу постоје одређени лимити када су у питању плате и дужина трајања уговора,и кад је дарко малетић у питању,уколико постоји могућност да се врати,понудио бих управо те услове и ништа више.
није био коректан,понављам и зато бих се тако поставио према њему.капитенску траку у фкб може да сања,исто тако....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ево да и ја најзад нешто напишем. Нажалост, стицајем неких чудних околности нисам могао бити на утакмици, али сам гледао преко ТВ-а. Момцима свака част за побједу и труд, немам ријечи.Свака част.
Судија је био криминалан!

Што се тиче снимка утакмице, посједујем снимак утакмице из Хаифе, а снимак ове утакмице из БЛ, управо скидам са најновије.нет и имаћу га за неких сат времена!

За све вас који нисте регистровани на тај сајт, могу поставити утакмицу на youtube уколико желите??

П.С. што се тиче писања на израелском форуму, није ми било до писања послије прве утакмице, а касније нисам имао времена. данас сам најзад дошао до компа, написаћу им вечерас неки пост

Poslednji put menjao Шајин dana 22 Jul 2011, 15:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Шајин je napisao:
Ево да и ја најзад нешто напишем. Нажалост, стицајем неких чудних околности нисам могао бити на утакмици, али сам гледао преко ТВ-а. Момцима свака част за побједу и труд, немам ријечи.Свака част.
Судија је био криминалан!

Што се тиче снимка утакмице, посједујем снимак утакмице из Хаифе, а снимак ове утакмице из БЛ, управо скидам са најновије.нет и имаћу га за неких сат времена!

За све вас који нисте регистровани на тај сајт, могу поставити утакмицу на youtube уколико желите??

Postavi ga, to je najlakse tako...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Postavi ga, to je najlakse tako...
ок биће постављен ;)

таман да има и за касније да се може погледати кад год хоћемо

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Postavi Saja na Youtube,tako je najbolje...

Jebem ti sve hoce li nas ta pojacanja prestati guziti,i hoce li vec jednom potpisati...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јооооој људи ево сад погледах прво полувријеме, судија нас је масакрирао, и не само то, шта су промашили Круна и Видак то је за невјеровати плус онај недосуђен пенал.... а јебем ти живот па могло је бити, 3:0 у првом полувремену

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vidak je bio u ofsajdu kad je fulao sa 2 metra gol. Pomocni je bio digao zastavicu, ali nije svirano jer je i onako fulao. Svejedno, morao je ono pogoditi.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Ја некако мислим да претјерују ови што критикују одбрану, треба бити свјесан с ким смо ми играли. И Србија у квалификацијама имала најбољу одбрану још Видић и друштво па оде на неко првенство и примише највише.
По мени имамо јачу одбрану него прије и мислим да је заиста Марковић бржи од Леа.
Јбг и они су примили од тамо неког Борца 4 комада а до сад колико чујем и њихова одбрана је била гранит. Још ако узмемо у обзир да је почетак сезоне да су два штопера имали заједно 10 - 15 тренинга, да смо голове примали и грубим грешкама везњака, ту одбрана не може ништа...
И тешко је вјеровати да код онакве иницијативе и напада сачувамо мрежу нетакнуту против Макабија. Све је то уреду, само да стигну појачања 2-3

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-b2PZJbu_ZI[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
batica je napisao:
Volim Borac je napisao:
Prije ste pisali oko privatizacije kluba,ta tema ce kad tad morai doci na red, a neletio sam sa na stranicu zajedno za dinamo sa par modela.
sta mislite o modelima, koji je po vama najbolji?
http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?aktualno=111
Najgore rijesenje po meni je kupovina kluba od nekog tajkuna, i praviti privatnu prciju, ja se sa tim klubom ne bi mogao identifikovati kao gradksim klubom tj. klubom grada Banja Luke.

ali jedino tako se kod nas moze napraviti nesto. ovo ostalo kao transparentnost, pare ostaju u klubu, nema sanse to kod nas ne bi proslo. mozda prva godina dok ne provale semu na koji nacin da izvlace pare. to je bar moje misljenje.

ali ista ti je opasnost, ako neki privatnik kupi klub, sigurno nece uzeti iz ljubavi, vec da okrece pare, da se moze taliti na druge nacine. Osim toga, ne znam kako gledate, ali sama predpostavka da Borac pripada jednoj osobi je meni zastrasujuca. Borac sam uvijek gledao kao gradski klub, ponos grada a ne nekog tajkuna.
Citam danas citav dan te modele, i u sustini nisu nigdje napisali mane tih modela, a i te kako se zna da modeli imaju mane. Barca i Real su se drze zahvaljujuci dugovima tj. kreditima, koji su ilegalno odobreni od banaka. Ovaj njeamcki sistem tj. bejernov gdje bajern drzi 51% dionica mi se cini najbolji za sada, ali ima i tu problema.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Volim Borac je napisao:
ali ista ti je opasnost, ako neki privatnik kupi klub, sigurno nece uzeti iz ljubavi, vec da okrece pare, da se moze taliti na druge nacine. Osim toga, ne znam kako gledate, ali sama predpostavka da Borac pripada jednoj osobi je meni zastrasujuca. Borac sam uvijek gledao kao gradski klub, ponos grada a ne nekog tajkuna.
Citam danas citav dan te modele, i u sustini nisu nigdje napisali mane tih modela, a i te kako se zna da modeli imaju mane. Barca i Real su se drze zahvaljujuci dugovima tj. kreditima, koji su ilegalno odobreni od banaka. Ovaj njeamcki sistem tj. bejernov gdje bajern drzi 51% dionica mi se cini najbolji za sada, ali ima i tu problema.

нису ти кредити илегално одобрени него је код њих такав систем да им дају енормне кредите

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
...сада у клубу постоје одређени лимити када су у питању плате и дужина трајања уговора,и кад је дарко малетић у питању,уколико постоји могућност да се врати,понудио бих управо те услове и ништа више.
није био коректан,понављам и зато бих се тако поставио према њему.капитенску траку у фкб може да сања,исто тако....

izgleda da se nismo razumjeli, to je ono sto sam i ja mislio. Ne treba mu vrata zatvoriti, vec ponuditi ono sto smo u mogucnosti, tj. u limitima kako si napisao. I naravno nikako opet na godinu ili 6 mjeseci...
To je za mene postena ponuda, jer ne zatvaras mu vrata, a opet iako je usro motku ponudis mu posteno ono sto si u mogucnosti pa ako hoce...
Inace ja sam pisao i prije nego sto je otisao, da sam na njegovom mjestuu, nikada ne bih isao u Kazahstan, ne moze on tamo ogromne pare uzeti, a nova sredina, potpuno razlicita od nase u svakom pogledu. Ovdje je bio numero uno, trebao je to pametnije iskoristiti i begovati u Bl, ali ...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nas koeficijent je preko noci :D skocio sa 3,108 na 3,183.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Значи и Марко Максимовић улази у конкуренцију само га нисам разумио јел Марко већ добрано спреман или он сад креће од 0 и тек је завршио рехабилитацију.
Види се по ставу и говору и тренера и Видака да су још смиренији и самопоузданији него прије ових утакмица, то је супер

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
нису ти кредити илегално одобрени него је код њих такав систем да им дају енормне кредите

Bilo je neka ilegala, znam da je bilo puno price oko toga...odobrio se od neke banke kredit, koja u sustini nije bila uopste u stanju da garantuje taj kradit...ako nadjem na netu postavicu ovdje...

evo ti primjera za sezonu 2009 -2009

1. Real Madrid - 401,4 Miliona eura (Dugovi: 327 miliona evra - Zarada: 74,4 miliona evra)
2. Barcelona - 365,9 (Dugovi: 202 - Zarada: 163,9 )
3. Mancester 327 (Dugovi: 822 - Zarada (gubitak): -505 )
4. Bajern - 289,5 miliona evra (NEMA DUGOVA)
5. Arsenal - 263 (Dugovi: 485 - Zarada (gubitak): -222 )
6. Celzi - 242,3 (Dugovi: 817 - Zarada (gubitak): -574,7 )
7. Liverpul - 217 (Dugovi: 325- Zarada (gubitak): -108 )
8. onda idu Juventus, Inter, Milan i svi su u dugovima i minusima

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 17:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kad se mogao vratiti Puzigaca iz Celika,moze i Maleta iz Aktobea..bolje to nego da potpise za Zeljeznicar ili Sarajevo....Ponekad u zivotu treba i oprostiti,a ako je iko to zasluzio,onda je to on...sjetite se samo golova ovdje protiv Zeljeznicara,Sarajeva ili u Travniku,Sirokom na Marakani....Bio je najbolji igrac sampionske ekipe,a valjda mu to kod navijaca treba donijeti bar neki kredit da oproste ovu brljotinu.

Ali,bojim se da od toga nema nista i da ce on ostati tamo gdje jeste.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 17:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
Kad se mogao vratiti Puzigaca iz Celika,moze i Maleta iz Aktobea..bolje to nego da potpise za Zeljeznicar ili Sarajevo....Ponekad u zivotu treba i oprostiti,a ako je iko to zasluzio,onda je to on...sjetite se samo golova ovdje protiv Zeljeznicara,Sarajeva ili u Travniku,Sirokom na Marakani....Bio je najbolji igrac sampionske ekipe,a valjda mu to kod navijaca treba donijeti bar neki kredit da oproste ovu brljotinu.

по мени,није иста ствар малета и пуза...

друже,није само малета давао голове! он је за то шта је одиграо у борцу коректно плаћен зар не?! да ј еиграо за џ,онда ок,али овако.... о томе ко је био најбољи играч се може дискутовати,а и дарко малетић је склон брљању.... сјећаш се колико дуго је тренирао са нама а да није потписао уговор чекајући некакву понуду из иностранства???и онда,није прошао припреме,потпише уговор и игра од 6. кола. сад је покушао опет исто,завлачио,завлачио,потписао уговор кад му се чинило да нема другу опцију,и опет одлетио првим авионом кад се шанса указала! по чему је он то заслужио да му неко гледа кроз прсте,на који начин је он то показао своју оданост и љубав према клубу и навијачима???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1234, 1235, 1236, 1237, 1238, 1239, 1240 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]