Volim Borac je napisao:
Ljudi polako sa Maletom,
ja sam siguran da se njega pitalo da bi on odigrao protiv Haife za nas, ali tu se igraci nista ne pitaju. Ovi Borati isto igraju Evropu cak su prosli prvo kolo, ne znam sa kime igraju u slijedecem. Neozbiljno je misliti da bi neki klub kupovao igraca, i rekao odigraj jos dvije utakmice za stari klub, pa dodji kod nas, nema veze sto neces moci igrati Evropu za nas...neozbiljno je...
Ako Darko hoce da se vrati, treba mu vrata sirom otvoriti, jer je ipak nase dijete a i odlican igrac. Napraviti postenu ponudu, ne kao prije odlaska sa nekim esktra zeljama, vec najnormalniju ponudu da bude zadovoljan i on i klub...
ништа лично друже,али,не слажем се никако са овим што си написао.
доста ствари,да додам,провјерених и тачних,је речено у вези преговора са њим и како је био некоректан и надобудан....
није имао жељу да остане у клубу,то је ставио до знања на почетку разговора.онда је зацијенио услове који су ипак,за играча од 31 године превише.више се исплати дати стан граховцу или неком момку старом до 25-26 година јер се то касније лакше наплати. бонуси које је тражио(а плату да не спомињем) су астрономски,а кад још додамо омаловажавање дојучерашњих суиграча....мислим да је то довољно....
сада у клубу постоје одређени лимити када су у питању плате и дужина трајања уговора,и кад је дарко малетић у питању,уколико постоји могућност да се врати,понудио бих управо те услове и ништа више.
није био коректан,понављам и зато бих се тако поставио према њему.капитенску траку у фкб може да сања,исто тако....