BRAVO BORAC!
Nema se tu sta vise dodati, ako momci budu u ligi ovako tukli, nema straha za vrh.
Gledao sam Olimpija - Siroki, pa Siroki u ovoj fazi takmicenja se ne moze porediti sa nama.
Necu pisati sta bi bilo kada bi bilo

, ali da smo imali vise srece kod izvlacenja, sa smo igrali ligu evrope, da je darko ostao ili da smo uspjeli pojacanja dovesti hm, samo nadolazi inspiracija
Golove sto smo mi primile su totolno nepotrebni, jednom Kovacevic jednom Staka pogresan pas i to je to, pri tome jos kog prvog gola su imali opet ludu srecu da je lopta prosla na krilo gdje je onaj onda ubacio u sredini.
Graha je nas najbitniji igrac uz Krunica, na pocetku drugog se tacno vidjelo kada su njih dvojica malo se zatvorili sa smo pali, cim su opet proradili krenula je nasa igra. Treba sa Grahovcem potpisati na vrijeme ugovor, i sacekati par godina pa izvuci milione...nista prodavati za godinu dana i uzimati sicu...
Sada moram da napisem, stalno se kritikuje Cvetkovic zbog pojacanja sto je u redu, ali ta prebacivanje zbog licence je bas lose. Pisao sam vec da je covjek citav zivot u fudbalu, vidi se kako momci rade itd da je dobar da ne kazem odlican trener. Licenca uefina je masinerija para i nista drugo, ali necu pisati sada o tome i nije nikakav pokazatelj da li je jedan trener bolji ili losiji ako posjeduje ili ne posjeduje uefinu licencu.
Atmosfera odlicna iako stadion nije bio pun, sto me dovelo na ideju da se zapitam zasto nama trebaju jos dvije tribine? Jednu tribinu spojiti sa ostale dvije, pokriti ih sve, a na drugoj strani lijep semafor i i jos par ostalih stvarcica da bude stadion sredjen. Ustedicemo dosta para, neka naprave od ostatka para pomocna igralista i perfektne uslove za skolu fudbala.