banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Odučili smo ih od fudbala sinoć :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Hvala vam svima od igraca do trenera!!! Pruzili ste nam zadovoljstvo da gledamo u nasem gradu utakmicu dosljednu lige sampiona uz to da jos i pobjedimo i nadam se da ce mo u skorijoj buducnosti gledati jos ovakvih utakmica na gradskom stadionu.
Jos jednom veliko HVALA!!!!
Samo ne mogu se oteti utisku sta uradi onaj pederski sudija iz holandije, ono nisu sudiske greske ono je namjerno sviranje i navlacenje za jevreje.

Poslednji put menjao asdfg dana 21 Jul 2011, 09:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace i par stvari zbog kojih sam bijesan
Sudija nam za prvi start daje zuti karton i sprijecava nam agresivniju igru.
Nije nam svirao penal, nekoliko puta je previdio prekrsaje na ivici sesnaesterca jer je vidio da smo opasni iz prekida
momak koji radi za sajt UEFA kaze da odavno nije bilo losije sudjenje

P.S. I onima sa ss.ba koji citaju nas forum porucujem da Cvetkovic nije komentarisao sudjenje

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма видјело се од старта да навлачи за јевреје, искусни смо ми у томе, одмах препознамо. Нису они ни након 5-1 били 100% сигурни, зато је такво и суђење било, све картоне добисмо у првом полувремену. Катастрофа суђење, не краде се само у нашој куруз лиги, тако је и у европи кад играју велики и мали. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Hahaha,al sta sam ja reko.Moraju nasi vise tuci.A bogami su sinoc ubili puru u komplet ekipi Makabija.Mislim da ce imati traume od nasih,a pogotovo onaj crnjo,kad ga Milance popravi ramenom. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тако и треба, у првој утакмици наши су се одбијали од њихове играче, некако бољажљиво, зато су синоћ све надокнадили. Све у свему једно искуство више, сљедеће сезоне би требало направити искорак даље.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sljedece godine u 2.kolu kvalifikacija za LS ili EL bicemo nosioci ? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
skypostman je napisao:
Ја не памтим да сам икад срећнији изашао са Градског.
+1

Ако је лоша игра против Лозане и испадање утицало на лошу посјету прошле сезоне, онда би ово што смо синоћ гледали требало утицати да Градски стадион буде пун сваку утакмицу, као што је био прије 2 сезоне. Момци су мушки одиграли и на томе им свака част и хвала. Учинили су да данас сваки Борчевац буде поносан.

Poslednji put menjao максел dana 21 Jul 2011, 09:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zavisi,ali postoje sanse...

edit:odgovor cosa nostri

Poslednji put menjao tatamata dana 21 Jul 2011, 10:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
BRAVO BORAC!
Nema se tu sta vise dodati, ako momci budu u ligi ovako tukli, nema straha za vrh.
Gledao sam Olimpija - Siroki, pa Siroki u ovoj fazi takmicenja se ne moze porediti sa nama.
Necu pisati sta bi bilo kada bi bilo :D , ali da smo imali vise srece kod izvlacenja, sa smo igrali ligu evrope, da je darko ostao ili da smo uspjeli pojacanja dovesti hm, samo nadolazi inspiracija :lol:

Golove sto smo mi primile su totolno nepotrebni, jednom Kovacevic jednom Staka pogresan pas i to je to, pri tome jos kog prvog gola su imali opet ludu srecu da je lopta prosla na krilo gdje je onaj onda ubacio u sredini.
Graha je nas najbitniji igrac uz Krunica, na pocetku drugog se tacno vidjelo kada su njih dvojica malo se zatvorili sa smo pali, cim su opet proradili krenula je nasa igra. Treba sa Grahovcem potpisati na vrijeme ugovor, i sacekati par godina pa izvuci milione...nista prodavati za godinu dana i uzimati sicu...

Sada moram da napisem, stalno se kritikuje Cvetkovic zbog pojacanja sto je u redu, ali ta prebacivanje zbog licence je bas lose. Pisao sam vec da je covjek citav zivot u fudbalu, vidi se kako momci rade itd da je dobar da ne kazem odlican trener. Licenca uefina je masinerija para i nista drugo, ali necu pisati sada o tome i nije nikakav pokazatelj da li je jedan trener bolji ili losiji ako posjeduje ili ne posjeduje uefinu licencu.

Atmosfera odlicna iako stadion nije bio pun, sto me dovelo na ideju da se zapitam zasto nama trebaju jos dvije tribine? Jednu tribinu spojiti sa ostale dvije, pokriti ih sve, a na drugoj strani lijep semafor i i jos par ostalih stvarcica da bude stadion sredjen. Ustedicemo dosta para, neka naprave od ostatka para pomocna igralista i perfektne uslove za skolu fudbala.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Svaka cast Borcu na pobjedi. Makabi nije nista pokazao i da je bilo 2:0, k'o sto je trebalo biti, moglo je biti svega... Penal je bio cist ko suza, a Vidaković i Kovačević su morali odigrati bolje. Ipak, i sama pobjeda u Ligi sampiona je ogroman uspjeh.
Samo, brine me sto su skoro svi igraci oko 60. minuta stali. Puno sporije su se kretali, kao da su fizički nespremni! Stupar ih je dobro razdrm'o!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hocemo li pogrijesiti sa Srdjanom kao sto smo sa Bilbijom ili Vranjesom?
Mozemo li mi jednom iskamciti jos koju godinu za igraca kojeg hoce strani klubovi i onda ga prodati za mnogo vece pare... Tacno treba uvesti Dinamov metod u nase klubove. Tj. Mamicev.

Mnogo je vazno iskustvo iz ovakvih utakmica. Igraci su vidjeli da se mogu nositi sa jednim Makabijem i kad im je doslo iz guzice u glavu, pokazali su i zelju da ih pobjede. Uz vise ovakvih utakmica, one tri minute iz Haife se ne mogu ponoviti.
Svaka cast momcima.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
честитке момцима за све приказано синоћ,од првог до последњег су се борили максимално. грешке које су се десиле не треба превише форсирати:јбг,играли смо против екипе која ће у ЛШ,екипе која из 2 шансе забија 2 гола.
не треба жалити нити за једном ствари,када смо били близу осјетније предности онај холандез би,уз смијешак на лицу обављао прљави дио посла. то је свако могао да види ко је имало реалан. да смо којим случајем повели 2-0,свирао би некакву глупост и вратио ствари на почетак.
екипа игра јако добро,види се да је физичка припрема на вишем нивоу него ранијих година и то је дефинитивно.екипа ради оно шта је цветковић рекао да ће нам бити игра,само напријед,па шта се уради. његове заслуге су исто тако велике,али нећу га претјерано хвалити. нисам га критиковао када смо добили 5 комада у хаифи,рекао сам да ћу да чекам првих пар кола ПЛ. али морам рећи да се сад види макар мали дио његовог рада са овом екипом...нека се настави...

не треба нам прича,нпр,да смо повели 2 разлике,да је свирао пенал,итд итд...... по мени најбоље би било још једном комплетној екипи честитати и да наставе тако.ово оставити иза себе као непроцјенљиво искуство које ће добро доћи,и спремати се за козару.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:21 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:
честитке момцима за све приказано синоћ,од првог до последњег су се борили максимално. грешке које су се десиле не треба превише форсирати:јбг,играли смо против екипе која ће у ЛШ,екипе која из 2 шансе забија 2 гола.
не треба жалити нити за једном ствари,када смо били близу осјетније предности онај холандез би,уз смијешак на лицу обављао прљави дио посла. то је свако могао да види ко је имало реалан. да смо којим случајем повели 2-0,свирао би некакву глупост и вратио ствари на почетак.
екипа игра јако добро,види се да је физичка припрема на вишем нивоу него ранијих година и то је дефинитивно.екипа ради оно шта је цветковић рекао да ће нам бити игра,само напријед,па шта се уради. његове заслуге су исто тако велике,али нећу га претјерано хвалити. нисам га критиковао када смо добили 5 комада у хаифи,рекао сам да ћу да чекам првих пар кола ПЛ. али морам рећи да се сад види макар мали дио његовог рада са овом екипом...нека се настави...

не треба нам прича,нпр,да смо повели 2 разлике,да је свирао пенал,итд итд...... по мени најбоље би било још једном комплетној екипи честитати и да наставе тако.ово оставити иза себе као непроцјенљиво искуство које ће добро доћи,и спремати се за козару.

Ništa Kozara, nego Progres iz Kneževa, idemo utakmicu po utakmicu... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
do mene sjetio stariji gospodin i stalno "dobra ona 19-ka, vidi kako je stabilan" misleci na krunica 79 :lol:
moram da napise da iako je kriv za jedan gol, Stakic je za mene odlicno odigrao. taj momak igra gotovo kao i Boka onako muski i srcem i ne stedi se ni malo. taj je momak...drago mi je sto igra za nas Borac.

vi ste ostalo sve rekli, a ja jedva cekam prvenstvo.

jel vidio ko te navijace Makabija? na istoku su dozvolili samo jedna ulaz zbog njih (citaj organizacija kurac)!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
vlakanje je napisao:

до мене!!!
идемо као званична делегација,шиле ће да нам среди пропуснице,па да видимо каке је "родила ја'њетина" ове године :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Fighter je napisao:
Možda nije pravo vrijeme ali moram ovo okačiti,objektivnost šugavih bh portala.
Željo igra sutra ,a tri glavne vijesti su vezane za Želju.Još malo će pisati i šta jedu igrači Želje.
http://sportsport.ba/
Aj Borac.

Aj ne kenjaj matere ti. Prenosili su Borca i na BH Radiju 1, sto mislim da je novina do sada...ja sam prvi navijao za Borac, i zao mi je sto ste ispali, jer imate objektivno najbolji tim u BIH. Ali makar ste pobijedili. Pusti nacionalizam, nije dobar za analni otvor. A Zeljo ce ga pop*siti samo tako veceras :D
U svakom slucaju - cestitam!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja mislim da su neki navijaci Makabija bili na zapadu...Mislim simpatizeri,a navijaca na istoku nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 10:26 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
vlakanje je napisao:

до мене!!!
идемо као званична делегација,шиле ће да нам среди пропуснице,па да видимо каке је "родила ја'њетина" ове године :D

Jel se ide, kad je polazak???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]