prvo da kažem da apsolutno stajem na stranu kolege Frisky_Dingo , ali i Erazmo Roterdamski, i potpusujme 90% njihovih rijeci.
"mi smo borac, mi smo banja luka, mi smo bogovi, mi smo ovo, mi smo ono, kako se usuđuju..."
naravno da će se usuditi, a pri ovakvom stanju kosarke u nasem gradu i trebaju, a daj Bože da hoće, da urade bilo šta da se pomaknemo iz minusa i ovog kosarkaskog mraka.
alo ljudi, čačak i zadar dva najkošarkaškija grada na BALKANU, A I ŠIRE, pa pogledajte gdje se sada nalaze i u kakvoj situaciji. kk czv sa nesumljivo jačim gradom, navijačima i sportskim društvom bili su na ivici nestajanja.
јан_де je napisao:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Радије нек` пропадне него да буде филијала...
kako ovo da se shvati?
aj da si rekao fk ili rk, mada i to mi nije shvatljivo, ali ovakvav kk!?
a slažem se ovim da srbijanci kad dolaze to je uglavnom zbog interesom.
što mi je u ovom slučaju i opravdano, jedan ogroman klub sa jasnim ciljem.
npr. šta bi trebali reći beograđani kad dolaze oni kampovi npr. milana i vrbuju djecu?
ili npr. zamislite da borac napravi neku skolu ili kamp u prijedoru ili bijeljini.
jbg, gleda se samo interes i to je nažalost tako.
"uzimaće silne talente"...
koje silne talente. zadnji iole ozbiljniji naš igrač je čini mi se feliks kojadinović.
djeca su uglavnom blago rečeno debili i beteri, što dobrim dijelom nije do njih. znači rad sa mladima u "klubovima" i u školama košarke je uglavnom OČAJAN. evo odmah sam se iznervirao na tu pomisao. znači, upotrebio bih karleušin pridjev da opišen rad sa mladima, a to je DNO.
a i strašno je kod kakvih sve ljudi ostavljamo djecu.
s druge strane, djeca se poklošarila, žive u virtuelnom svijetu, a u stvaran svijet stupe samo kad treba da se popije. nema nekog ideola i autoriteta, nema ni pravih pedagoga. vide klinci da ovdje od košarke nemaju ništa, ne mogu uspjeti i ne trude se dovoljno i neće da se na bilo koji način žrtvuju, jer ne mogu da budu primjećeni. nema ko da ih povuče.
ako dođe partizan grad će dobiti na košarkaškoj ozbiljnosti
ColTrane je napisao:
град је препун добрих младих кошаркаша који једва чекају да заиграју за Борац и гарантујем да би боље за Борац било да ти клинци играју него да доводе неке као играче са стране...
možeš li mi nabrojate 5 banjolučana od 15-20 godina koji imaju potencijal da budu dobri igrači. pod potencijal mislim da je veoooma vrijedan, da ima koliko-toliko zdravu glavu i da ima bar malo talenta za košarku.
imaju li ovi što su protiv bilo kakve strane pomoći neki plan, ideju ili viziju da se borac izdigne? postoji li neko ozbiljan da preuzme klub?
trenutno u klub mogu samo da dođu mešetari ili amateri nesposobni. ja ne vidim nikoga ko bi sada preuzeo klub i donio zaokret.
p.s. dok je milorad dodik na vlasti borac se nikada neće dići i biti "kao nekad prije" ma šta god to značilo, i može biti maksimalno drugi klub u Rerpublici Srpskoj