banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Jul 2011, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 18:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
ima li pojacanja makar na vidiku :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ghNhYkJ1m3I[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rvvKScp777g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
GanDra je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ghNhYkJ1m3I[/youtube]

sad Cvetkovic ne zna nista o Leu... :confused2:
je l on rekao za Lea da je prespor ili nije?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Борче мој, шта бих ја без тебе и ти без мене! Играли смо мушки, јако, борбено, ма онако како само ти знаш. Нема рјечи којима бих могао да опишем оно што сам доживио за оних магичних 69 минута. Тако нешто нисам могао да сањам ни у најлуђим сновима. А са тобом, Борче мој, све је могуће. И најлуђи снови постају јава!

Због оних 69 минута које ћу памтити док сам жив, и оног гола о којем ћу сваки пут изнова и са узбуђењем причати својој дјеци док их будем успављивао хвала ти као брату рођеном, и запамти, Борче мој да само ти заслужујеш то велико име - БОРАЦ!!!

Улаз у тунел на Градском прије данашњег тренинга...
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
најежио сам се док сам видио ово.
дефинитивно најбољих 69 минута уз Борац.
уф како сам се најежио.
јебеш све послије, и хватање за главу, и молење да не приме још који.

не знам шта да вам напишем о Израелу. превише утисака, још се мисли сређују. не излази ми изглаве та црна рупа, и како су направили блицкриг и потопили све наше наде. али стварно је било као у најљепшим сновима!

чуо сам да је Бањалука горила у сриједу. да је стварно читав град био црвено-плав.
али све то пада у воду ако не скупимо снаге и напунимо Градски на реваншу!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Борац 1926 je napisao:
Slika

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Ја да сам играч и да видим овакво нешто као што је окачено у тунелу баш би ме постакло да још више тренирам и да се трудим. Можеш имати милионе као они из Макабија, али овакве заљубљенике у Борац никада и нико неће имати. 2 000 је можда мала цифра, али 2 000 стопостотних Борчеваца, који живе Борац 24 сата.
Играчине наше, хвала вам за све. Прича се наставља у сриједу, па онда Градишка...
Напријед Борац, Борац Бањалука!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Уф, ова порука баш погађа у центар...
Уфффф, срце ми прескочи.

Изађите и борите се, јер можете са нама све!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Одлично!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
A sunce ti jebem!!!LJUBAV NASA VECA OD LAKTASA!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Само мушки се борити па шта буде!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 23:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Колумна: Реванш тест за Бањалуку
Прва утакмица Борца у квалификацијама за Лигу шампиона је завршена. На велику жалост свих правих борчеваца, наш тим је поражен. Резултат којим смо изгубили не осликава право стање на терену. Ипак, за пролаз су на крају битни само голови. Не знам како описати ту утакмицу, двоумио сам се да ли да о томе напишем пар страница јер за то сигурно има материјала или једноставно да скратим и са пар ријечи кажем све. Мислим да је најбољи опис: од раја до пакла… Управо тако, били смо у рају тих 46 или боље рећи 70 минута, до којих смо имали резултат који нам је давао велике шансе да у другом мечу са истом игром можемо до велике побједе и пролаза у наредно коло! Али онда је до изражаја дошла њихова физичка спремност, дужина клупе, искуство, наше погрешне измјене.

Сад кад размишљам о свему кроз главу ми се врти једна реченица коју је изговорио мој рођак. Наиме, исто вече када се одиграла утакмица, питао ме је како је Борац одиграо јер није био у прилици да гледа читаву утакмицу а на дневнику је успио чути да смо повели у првом полувремену. Ја сам почео да му објашњавам, како смо добро отворили утакмицу, водили, несмотрено примили гол на крају првог полувремена, и таман кад сам почео да причам шта се десило у тих пар кобних минута, нагло ме је прекинуо… Само је рекао: "Знам како се завршило, не мораш ми ништа више рећи"! Закључак није било тешко извести, један гол је био довољан да настане права лавина која је добрим дијелом срушила наше снове, и вратила нас у реалност! Тај необјашњив пад након другог гола је у потпуности промјенио дотадашњи ток утакмице, или како би Његош рекао, кренуше кола низа страну! Неко ће рећи да нисмо било довољно физички спремни, други да је проблем наш "менталитет" који у пресудним тренутцима закаже (карактеристична особина екипа са ових подневља), и тада обично упропастимо све што смо градили дужи временски период.

Шта год био разлог, пораз је велик али дефинитивно не осликава утакмицу. Можда и већи проблем од самог пораза је могућност да он остави дуже посљедице на екипу, али се надам да се то неће остварити и да ће момци већ у слједећу сриједу истрчати спремни на терен и дати све од себе јер шта нам друго преостаје?! Најгоре би било да се одмах предамо и кажемо, Макаби пролази у наредно коло, слабији смо… Не, све док има и 1% шанси ми морамо дати све од себе, трчати, клизати, гристи ако треба, никад се не предати! Јер Борац је то, а он се никад не предаје, доказали смо то пуно пута у прошлости!

Наредна утакмица је такође велики тест за Бањалуку, надајмо се да ће га положити! Цијене карти нису мале, али ако се на концертима разних "звијезда" скупи по неколико хиљада људи а да при томе карте нису ни марку јефтиније, нема разлога да стадион у сриједу не буде пун. Сви на Градски! Црвено плави тим треба нашу подршку!

(аутор: срцеБорца)
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 08:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Звездан Цветковић: Немамо скок играче и Малетића

БAЊAЛУКA - Немамо скок игру и не можемо да покријемо одређене недостатке исто као што немамо играча који из слободног простора од 30 или 40 центиметара могу да буде ефикасни. Не тражим алиби, али једноставно Макаби је искористио сву нашу непажњу, а нама је много недостајао Дарко Малетић.

Ово је истакао шеф стручног штаба Борца Звездан Цветковић на конференцији за новинаре послије повратка из Израела. Он је додао:

- Доживјели смо незаслужено тежак пораз. Играли смо тактички добро до 70. минута, уз низ несмотрености нисмо смјели да дозволимо да од 0:1 дођемо до 1:5. Све би било другачије да смо на полувријеме отишли са резултатском предношћу. Била је очигледна нервоза у табору домаћина која је трајала до изједначења. Од тада као да је пао камен терета са њих.

Погоци о минуту судијске надокнаде првог дијела и три гола за три минута су велики хендикеп за сваку екипу, када је Борац сломљен, много тога откривају: психолошки проблем, пад концентрације, недостатак искуства...

- Гол у 46. минуту првог дијела је смирио Израелце, а ми нисмо имали играча попут Дарка Малетића који би при резултату 1:0 за нас направио додатне проблеме Макабију. Чињеница је да су Израелци финансијски много јачи, али Лига шампиона се заснива на томе. Како је Валенсија као четврти клуб у Шпанији два пута играла финале Лиге шампиона. Или, сјетите се Ливерпула који је био четврти, а побиједио Милан у Цариграду на пенале. UEFA је одлично измислила систем такмичења за богате клубове и свака јој част на томе - прецизирао је Цветковић.

Осврнуо се стратег "црвено-плавих" на кадар с којим располаже, превасходно говорећи о одбрани:

- На припремама на Златибору смо примили гол од Рудара из Пљеваља и Могрена, непажњом одбране, и два од Макабија. Имамо високе штопере, али доласком у Борац сам видио да немамо скок и да смо много голова примили због тога. Не само то, Макаби такође има високе штопере, али су били толико самоувјерени да нису ишли на прекиде пред наш гол, знали су да ће успјети да искористе наше грешке.

Цветковић је додатно објаснио случај Бојана Марковића који је тражио да буде измијењен.

- Пришао ми је и најискреније рекао, а ја волим само истину и искреност, да не може више да игра, да му се манта, да му је црно пред очима. сачекао сам десетак минута, али сам онда морао да га мијењам да не бих изазвао, не дај Боже, тежу повреду - рекао је Цветковић.

Стратег Бањалучана је рекао да су играчи свјесни свега онога што се дешавало на стадиону "Кирјат Елиазер" у Хаифи.

- Нећу алиби нити сам такав тренинг. Никада у животу нисам видио онакву, испреплетену траву, на центиметар висине. Влага и температура су били неподношљиви, наше три измјене нису урадиле оно што су три њихове донијеле. У томе је разлика. Осим тога, њихови играчи користе сваку шансу. Такви су Руни и Дрогба, зато највише и коштају у свијету јер знају. Ми смо лежали дјечије, необјашњиве болести - казао је Цветковић.

Шеф стручног штаба првака Премијер лиге БиХ је позвао све љубитеље фудбала у Бањалуци и навијаче да у сриједу дођу на Градски стадион како би Бањалука исписала нову страницу историје и забиљежила против много јачег и скупљег противника прву побједу у квалификацијама за Лигу шампиона.

- Молим све грађане и љубитеље фудбала у Бањалуци и Крајини да дођу у сриједу на утакмицу и помогну нам да дођемо до позитивног резултата. Нама је циљ да побиједимо Макаби код куће. Знам да у Бањалуци воле и разумију се у фудбал и вјерујем да ћемо уз велику помоћ са трибина доћи до позитивног резултата - рекао је на крају Цветковић.
Свлачионица

Једно од питања тренеру Цветковићу је било шта је рекао играчима у паузи, да ли да чувају 1:1 или да јуре други гол:

- Рекао сам им, а ево и Бојана Марковића који може да потврди, да не смијемо ни по коју цијену да се бранимо нити да уђемо у свој шеснаестерац јер ћемо бити унапријед осуђени на пораз. Играчи су ме послушали, али једноставно није се могло против Макабија који има много јачу клупу од нас - рекао је Цветковић.
Појачања

Послије свега, шта и куда даље, да ли тражите нове играче:

- Спортски директор Дарко Љубојевић је у преговорима са неким играчима који су тражили два или три дана да размисле. Треба да се ојачамо у нападу, али у овом моменту не могу да кажем прецизније о коме се ради и када ће посао бити завршен. Нама треба нападач с којим ћемо у Премијер лиги БиХ на свакој утакмици јурити што више голова, а не бранити свој гол.
Ћорић и Николић

Једно од новинарских питања се односило о штоперу Леониду Ћорићу и нападачу Стеви Николићу, који су напустили шампионски састав Борца.

- Искрено, њих сам видио само на првом тренингу који сте посматрали и ви послије уводне прес-конференције. Послије тога спортски директор Дарко Љубојевић је истакао да они траже инострани ангажман и нисам их даље видио на тренинзима. Осим тога, по мени је Бојан Марковић бољи штопер него Леонид Ћорић - рекао је Цветковић.
Нападачки и усправно

Звездан Цветковић истиче да својим играчима не може да усади једну ствар у главу:

- То је процес. На Балкану све екипе играју ја теби ти мени, а вријеме оде умјесто да играмо нападачки и усправно, према голу противника. Тако игра Макаби. Било је простора да одиграмо на тај начин, али оно што се дешавало у Хаифи је објашњиво на начин да смо ми ипак без међународног искуства.
Улазнице у продаји

На благајнама Градског стадиона од јуче су званично у продаји улазнице за све секторе за реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона. VIP ложа кошта 30, запад 20, а исток десет марака.

Штампано је осам хиљада улазница, а интересовање за утакмицу између Борца и Макабија која се игра у сриједу 20. јула (почетак у 20.45 часова), велико је.
Гости стижу у понедјељак

Екипа Макабија у Републику Српску долази у понедјељак, 18. јула, и биће смјештена у хотелу "Босна" у строгом центру Бањалуке. Израелци су закупили три спрата ове угоститељске установе, а цијело вријеме боравка у Српској обезбјеђиваће их безбједносно-сигурносна организација Израела Мосад, која прати све спотисте из "Свете земље" на гостовањима по Европи.
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... etica.html

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево професора код Жике у Шареници, доби награду... :lol: 8)

Питање која је најпознатија тврђава у БЛ? Каже професор: Аууу ту сам ашиковао и лопте играо, па Кастел. :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Cvetković može sad da priča šta hoće, ekipa mu je ovaj izazov dočekala nespremna po svakom pitanju. Igrači Borca su u odnosu na Izraelce djelovali pokretljivo maltene kao veterani. Tad možeš da baciš u vodu sve priče "taktika, rekao sam ovo, ono, ali ipak je ono, ovo..." Borac će imati problema sa bilo kojom ekipom tipa Nefči, Aktobe, a ne sa ovim Makabijem, jer su i oni mnogo jači spremom i dok se po tom pitanju nešto ne promijeni evropski izleti će se završavati neuspjesima na startu.
Mora da se dovede odličan kondicioni trener, bez toga ni pojačanja ne donose previše, osim na lokalnom nivou.

Žali se da nema skok a otpisao je onog Ćorića :confused2:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prodaju li se karte za istok i gdje?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
batica je napisao:

на благајнама на западу...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
batica je napisao:

на благајнама на западу...

hvala!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]