banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:cat: Izvinjavam se, previdio sam ovaj dio recenice.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Schlageru,mozemo li ih izudarati po guzovima na Gradskom?4:0,Boka ponovo,dva Stajic,i za prolaz Vidakovic

Izgubicemo 3-0 ili 3-1...jednostavno,nemamo tim koji moze napasti bilo koga,a pogotovo Maccabi...mozemo samo igrati bunker,ali publika ce ponijeti nase igrace naprijed i fasovacemo 3 komada jer nemamo taj potrebni kvalitet....Ali,boli me q,i tako smo ispali,ja vec jedva cekam Gradisku.

PS Da je ostao sampionski tim i Vlado Jagodic,i da smo doveli 3-4 dobra igraca,mogli smo izbaciti i Maccabi i Maribor i odigrati 12 evropskih utakmica!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Steta sto ovaj zrijeb nije isao obrnutim redosljedom. :lol:

U revansu ni slucajno napadati bezglavo. Igrati tvrdo i na nulu! Ako nesto uleti dobro je...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Izgubicemo 3-0 ili 3-1...jednostavno,nemamo tim koji moze napasti bilo koga,a pogotovo Maccabi...mozemo samo igrati bunker,ali publika ce ponijeti nase igrace naprijed i fasovacemo 3 komada jer nemamo taj potrebni kvalitet....Ali,boli me q,i tako smo ispali,ja vec jedva cekam Gradisku.

PS Da je ostao sampionski tim i Vlado Jagodic,i da smo doveli 3-4 dobra igraca,mogli smo izbaciti i Maccabi i Maribor i odigrati 12 evropskih utakmica!!

Ja bas nisam toliki pesimista.Uz opusteniju varijantu Makabija,jer su obezbjedili prolaz dalje,plus nasu napaljenost,zelja za nekom osvetom,da se operu igraci,plus publika i atmosfera,vjerujem da bi smo mogli neki remi izvuci,0:0,1:1.Za nesto vise nemamo prvenstveno igrace,a onda dolazi sve ostalo.

Inace,zao mi je sto moram spomenuti,ali Zeljeznicar nam je dosta ozbiljan konkurent za ovu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Uprava Borca najozbiljnije mora da poradi na skautingu i omladinskoj školi koja će svake godine davati 2-3 konkurentna igrača za prvi tim, inače će se evropski izleti, ako se i dođe do njih, ovako završavati sa svim ozbiljnijim protivnicima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
a bas nisam toliki pesimista.Uz opusteniju varijantu Makabija,jer su obezbjedili prolaz dalje,plus nasu napaljenost,zelja za nekom osvetom,da se operu igraci,plus publika i atmosfera,vjerujem da bi smo mogli neki remi izvuci,0:0,1:1.

Potpuno se slazem,jer nemaju ni oni potrebu da jure,bolje im je da odigraju laganicu....imali bi mi sansu za taj castan oprostaj ako bude stadion poluprazan pa da odigramo "zatvoreniju varijantu","zonu" ili kako se vec sad sve moderno zove bunker :D :D

Ali,bojim se da ce se stadion popuniti,da ce publika gurnuti igrace naprijed,a onda sigurno dobijamo po guzovima..
Sto se prije psihicki pripremimo i shvatimo da nemamo tim koji moze napasti Maccabi,bolje cemo proci.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma ajd jebes ga,nek gura publika,sta je jos trojka na petardu. :D Crni humor. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mogao bi valjda i Livne da sredi nešto :D
Igračima ne treba zamjeriti kakav god rezultat da ispadne na kraju, jer je ovo jednostavno nemoguća misija. Neka pobjeda bi bila velika stvar za samopouzdanje u prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma ajd jebes ga,nek gura publika,sta je jos trojka na petardu. :D Crni humor

Ma ja,pravo da ti kazem,ja sam vise opterecen hoce li doci Kajkut ili jos neko,da napravimo solidnu ekipicu za ligu,nego sto sam nesto fokusiran na revans....

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma i ja isto,revans mi je totalno ono...Opusteno skroz,cisto odem,malo navijam sa drugovima,pogledam utakmicu,i super.

Sto se tice igraca,moje zelje su Kajkut,Pavicevic,i zamjena za Maletu,posto Stupar nije dorastao izazovu,bas kako sam se nadao.

I jos nesto,Markovic je na prvi pogled,bar meni,bolji od Lea.Necu da ga ureknem,ali mislim da je dobar stoper.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
У реваншу ће бити мали проблемчић што они долазе апсолутно растерећени, а кад играју растерећено много су гадни. Видјели сте шта ради онај црњо.
Са игром из првог меча можда за нијансу отворенијом могло би се носати с њима ако нас мало и срећа послужи. Да смо тамо извукли 1:1 ја бих прогнозирао овдје 0:5, не баш јавно :D а овако сам ближи првобитно наведеном рез., нема јурцања грлом у јагоде нећемо стићи никуд

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
а овако сам ближи првобитно наведеном рез., нема јурцања грлом у јагоде нећемо стићи никуд

Tacno...ali ajd ti objasni loli koji dolazi jednom godisnje na Borca,a jos platio ulaznicu 30 maraka zasto 8 igraca Borca stoji na svojoj polovini...Tih se ja bojim (a bice u vecini),pocece psovati u 10.minuti ako vide "zatvoreniju varijantu" :(

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa nek psuje,nek odradi tu svoju godisnju utakmicu,i onda ga necemo vidjati 20-ak tokom sezone. :wink:

Nego zna li iko,kada ce Zara i Dzo,otici iz kluba? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Schlager je napisao:
Citiraj:
а овако сам ближи првобитно наведеном рез., нема јурцања грлом у јагоде нећемо стићи никуд

Tacno...ali ajd ti objasni loli koji dolazi jednom godisnje na Borca,a jos platio ulaznicu 30 maraka zasto 8 igraca Borca stoji na svojoj polovini...Tih se ja bojim (a bice u vecini),pocece psovati u 10.minuti ako vide "zatvoreniju varijantu" :(

Ееее сад ћемо да видимо тренера. Колики је ауторитет и колико има мушку ствар у гаћама. Мислим да он и сам зна да ми не можемо с њима да се надигравамо а подлегне ли притиску таквих, нек иде одмах. Мора показати ауторитет и знање и да се опростимо на достојанствен начин и идемо даље... а Макаби остављамо иза себе као једно велико искуство за убудуће

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tatamata je napisao:
Pa nek psuje,nek odradi tu svoju godisnju utakmicu,i onda ga necemo vidjati 20-ak tokom sezone. :wink:

Nego zna li iko,kada ce Zara i Dzo,otici iz kluba? :D
to je исто као да питаш, хоће ли форумаши са ове теме престати пити пиво :P :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shvatam sta zelis reci,Sajine,pretjerao sam. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
:D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gledam sad nesto onaj Aktobe Kazahstanski,kakve li ironije,za njega su potpisali i Maleta,i potencijalna zamjena za Maletu koja je trebala doci,onaj Kostic.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
Citiraj:
Schlageru,mozemo li ih izudarati po guzovima na Gradskom?4:0,Boka ponovo,dva Stajic,i za prolaz Vidakovic

моје мишљење је да не треба јурцати и покушавати напасти....видјели сте каква су екипа,брза експлозивна...на контру ће свакоме дабити нешто голова. тако и наша струка размишља,безглавог нападања неће бити.а друга је ствар ако публика понесе и деси се пораз. опет,нећу никоме ништа замјерити уколико се види жеља и борба,па нека и изгбимо и у бл.
мислим да нема искреног борчевца који има озбиљних примједби на било који сегмент утакмице у хаифи. видјело се да можемо,али недовољно и управо је то и разлика између нас и екипа које се боре за лигу шампиона:ми можемо трчати,борити се,играти 70 мнута,а они 90! са тим немам проблем јер евидентан је напредак од утакмица по шамцу,прњавору,гацку,па до побједа у сасрајеву,широком и утакмица у швици и хаифи. мени је то довољно под условом да се настави у истом правцу!
након што смо добили израелце 99% људи је рекло да нисмо имали среће,да ове утакмице треба искористити за скупљање искуства,да ћемо судити о учинку екипе након 4-5 кола премијер лиге. ја и сад исто размишљам, напредовали смо много као клуб. кућа се гради од темеља,а нама је основ свега лига бх у којој смо веома битан фактор. са борбом,трчањем и залагањем из првих 70 мин из хаифе,у пл немамо разлога ѕа страх. мислим да нема тима у бх који може да изгура такав ритам као борац. градишка ће показати макар један дио наших реалних могућности. терен је један од већих у бх,а домаћин квалитетом заостаје за нама. средина није дивља и негостољуљива и ето прилике да се момци покажу.
до тада им треба дати подршку што већу! мора доћи маса на реванш,једноставно мора. и управа ће да подузме одређене кораке претпостављам да се стадион напуни.
мајку му,7000 ако не дође против макабија,следеће сезоне улазнице(ако резултат буде повољнији) треба да буду 30 50 и 100 КМ.
екипа никад није била сложнија и спремнија,ко год да је 3 реченице проговорио са неким од играча,могао је да се увјери у то.
мало је времена остало до реванша,али мислим да је и то шта је остало довољно.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 12:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja jos slijezem utiske, jednostavno ne mogu da prezalim povoljniji rezultat koji smo zasluzili...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]