Schlager je napisao:
Citiraj:
Schlageru,mozemo li ih izudarati po guzovima na Gradskom?4:0,Boka ponovo,dva Stajic,i za prolaz Vidakovic
Izgubicemo 3-0 ili 3-1...jednostavno,nemamo tim koji moze napasti bilo koga,a pogotovo Maccabi...mozemo samo igrati bunker,ali publika ce ponijeti nase igrace naprijed i fasovacemo 3 komada jer nemamo taj potrebni kvalitet....Ali,boli me q,i tako smo ispali,ja vec jedva cekam Gradisku.
PS Da je ostao sampionski tim i Vlado Jagodic,i da smo doveli 3-4 dobra igraca,mogli smo izbaciti i Maccabi i Maribor i odigrati 12 evropskih utakmica!!
моје мишљење је да не треба јурцати и покушавати напасти....видјели сте каква су екипа,брза експлозивна...на контру ће свакоме дабити нешто голова. тако и наша струка размишља,безглавог нападања неће бити.а друга је ствар ако публика понесе и деси се пораз. опет,нећу никоме ништа замјерити уколико се види жеља и борба,па нека и изгбимо и у бл.
мислим да нема искреног борчевца који има озбиљних примједби на било који сегмент утакмице у хаифи. видјело се да можемо,али недовољно и управо је то и разлика између нас и екипа које се боре за лигу шампиона:ми можемо трчати,борити се,играти 70 мнута,а они 90! са тим немам проблем јер евидентан је напредак од утакмица по шамцу,прњавору,гацку,па до побједа у сасрајеву,широком и утакмица у швици и хаифи. мени је то довољно под условом да се настави у истом правцу!
након што смо добили израелце 99% људи је рекло да нисмо имали среће,да ове утакмице треба искористити за скупљање искуства,да ћемо судити о учинку екипе након 4-5 кола премијер лиге. ја и сад исто размишљам, напредовали смо много као клуб. кућа се гради од темеља,а нама је основ свега лига бх у којој смо веома битан фактор. са борбом,трчањем и залагањем из првих 70 мин из хаифе,у пл немамо разлога ѕа страх. мислим да нема тима у бх који може да изгура такав ритам као борац. градишка ће показати макар један дио наших реалних могућности. терен је један од већих у бх,а домаћин квалитетом заостаје за нама. средина није дивља и негостољуљива и ето прилике да се момци покажу.
до тада им треба дати подршку што већу! мора доћи маса на реванш,једноставно мора. и управа ће да подузме одређене кораке претпостављам да се стадион напуни.
мајку му,7000 ако не дође против макабија,следеће сезоне улазнице(ако резултат буде повољнији) треба да буду 30 50 и 100 КМ.
екипа никад није била сложнија и спремнија,ко год да је 3 реченице проговорио са неким од играча,могао је да се увјери у то.
мало је времена остало до реванша,али мислим да је и то шта је остало довољно.