banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2011, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
РБА најјачи си, ако хоће комуницирати с предсједником нек се сналази, само пичи српски :lol:

И шта му дође ово 120, 140, шта год ли је то су паклено велики бројеви за температуру :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јесу парафирали ови?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Мораћемо се стрпити док ови доћу са тренинга са свјежим инфо.

Мислим да ће све бити у реду. :wink:

Бразлци ће да уживају на тренингу, данашња температура код њих буде у јесен :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
А шта се дешава с плавим прољећем? :lol:

Јел шугавица се срушила,неки одрон,или је ипак амар сисоје довео месија :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
BHT otkupio prenos bice u srijedu iz Haife

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

Ок, понављам што сам рекао синоћ они и треба да откупе из свог буџета а не РТРС из свог. Из много разлога :wink:

Једино што не волим да тамо неки сабахудин преноси Борац, па 1000 пута у току преноса спомене босну јбм и њега и босну и њихове играче, мутираћу тон крене ли у том смјеру 8)

Poslednji put menjao БуС dana 07 Jul 2011, 16:13, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Brigate BL je napisao:

E nije mi do šale :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
БуС je napisao:
Brigate BL je napisao:

Ок, понављам што сам рекао синоћ они и треба да откупе из свог буџета а не РТРС из свог. Из много разлога :wink:

Једино што не волим да тамо неки сабахудин преноси Борац, па 1000 пута у току преноса спомене босну јбм и њега и босну и њихове играче, мутираћу тон крене ли у том смјеру 8)

Ја бих баш волио да сабухудин топалбећиревић преноси утакмицу,испрепадао би нас на мртво име :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Brazilci su tu i lagano se rastrčavaju dok ostatak crveno plave ekspedicije radi trening...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 16:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јао, љуби те деда...
Морам сад доћи да то видим :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
AVDUKIĆ: MACCABI NIJE JAK KAO HAPOEL

Asmir Avdukić (30), provjereni čuvar mreže banjalučkog Borca i reprezentativac BIH, sa nestrpljenjem očekuje duele protiv Maccabi Haife u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

"Juče smo imali dva treninga i između toga edukativno predavanje o prehrani. Od danas pa sve do meča sa Maccabiem imaćemo po jedan trening. Počećemo danas u 17.00 između ostalog i zato da se naviknemo na uslove koji nas čekaju u Izraelu jer će tamo sigurno biti visoka temperatura" - rekao je na početku razgovora za Sportsport.ba Avdukić koji je rođen 13.05.1981 u Brezi, a tokom karijere je branio i za Čelik, Kamen Ingrad, Travnik, Slobodu, Radnik i Rudar.

Svima vam je u glavi isključivo Maccabi iz Haife?
"Upravo tako. Već smo odgledali njihove tri utakmice. Između ostalog finale Kupa protiv Hapoela i nedavni prijateljski meč protiv rumunskog Rapida koji su izgubili sa 1:0. Dobri jesu, ali moram kontatovati da je tim Hapoela koji je prošle godine izbacio Željezničar ipak jači od sadašnjeg Maccabia. Otišlo im je nekoliko važnih igrača i tu vidimo svoju šansu.

Šta o Maccabiu kaže trener Zvezdan Cvetković.
-"Respektuje ih, ali smatra kao i svi mi da su pobjedivi. Apsolutno imamo pravo na optimizam. Ne zaboravimo da smo mi uigraniji jer naš tim u odnosu na njihov nije mnogo promijenjen. Nemamo problema sa povrijedama i sve je u najboljem redu. Danas će na treningu biti i Darko Maletić koji se vratio iz Njemačke, a sa nama je i pojačanje Bojan Marković koji je došao iz grčkog Panserraikosa i on samo čeka sertifikat. Čekamo i dva Brazilca i sve je kako treba - odliskava Avdukić dobro raspoloženje u Borcu i dodaje za kraj.

"Branio sam prošle sezone protiv Lausanne kad smo na žalost ispali, ali sad sam veliki optimista. Svi Banjalučani čekaju ove utakmice koje su za nas zaista istorijske i ne mogu da sačekam te duele - rekao je za kraj razgovora za Sportsport.ba odlični golman koji je uz A selekciju bio član i reprezentacije Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19. i 21. godine.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ове вијести с Монда и нису нешто охрабрујуће што се тиче наступа Бразилаца у Европи, Шиле своју пјесму пјева.
Ал чекам инфо. из прве руке ово у медијима је све нешто лабаво

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ајде стара гарда, хоће ли тај извјештај са тренинга? Јесу ли сва четворица ту?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
skypostman je napisao:
Ајде стара гарда, хоће ли тај извјештај са тренинга? Јесу ли сва четворица ту?

otisli da piju sa brazilcima....neki pregovori oko brazilki.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Brazilci citali citav trening k'o navijeni. I sa BiBLijom nesto rukama i nogama malo.

Drugi nije crn, znaci nece biti neka atrakcija :)

*sad ce me veteran prozivati za rasizam

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Samba :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
У мало већем формату

Slika

Стигао тандем из Јужне Aмерике

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Како није црн, видиш да јесте.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Danas na treningu jedno 30-40 ljudi i jedno 5-6 menadžera, možda i više. U jednom trenutku, jedan od kolega malo glasnije izrazi želju da opšti sa majkama menadžera. :lol:

Brazilci osjetili Bilbijin 'smisao' za humor. U šali ih je ubio trčanjem. Ovaj bijeli je nabildan kao kajakaš ili kanuista. Možda je promašio takmičenje :D

Koliko čujem, večeras i sutra će biti još posla kada je papirologija u pitanju. Sve u svemu, radi se dosta na fizičkoj spremi i privikavanju na visoke temperature. Prvih 11 se još ne zna, ali nekoliko igrača se posebno ističe i zalaganjem i kreacijom. Očekujem puno više golova koje ćemo postizati udarcem van šesnaesterca.

Nekoliko ljudi koji ovdje pišu su na spisku za put u Izrael pa očekujemo malo fotografija i sl.

Moram još jednom da javno napišem i izrazim divljenje momcima koji kao navijači putuju u Izrael. Troškovi i to ozbiljni, odricanje, ljubav...KAPA DO PODA. Svaka čast!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Потписа ли ико данас?

Citiraj:
Ili svi, ili niko

Predsjednik FSRS, Mile Kovačević, te generalni sekretar srpske kuće fudbala, pokušali su kroz mala vrata da ugovore sastanak s predsjednikom Komiteta za normalizaciju FSBiH, Ivicom Osimom. Međutim, od toga neće biti ništa.

- Ne vidim razlog zašto bi se predstavnici FSRS sastajali samo s predsjednikom, Ivicom Osimom, a ne i sa ostalim članovima ovog tijela. Kada sam za to saznao, čuo sam se sa Osimom, koji je prihvatio moju sugestiju, da taj sastanak može biti održan, naravno, treba da se razgovora o svim problemima, ali samo u punom kapacitetu Komiteta. Ništa pojedinačno! Pogotovo tu mislim na članove Komiteta srpske nacionalnosti, Dragana Kulinu i mene. Nažalost, kada im je tako preneseno, nakon dva sata stigao je odgovor da od najavljenog sastanka neće biti ništa - poručio je Darko Ljubojević, dodajući da je Komitet za protekla dva i po mjeseca rada dobio brojne pohvale za ono što je učinio. Njihov rad ogledao se u transparentnosti i jednakosti svih članova ovog tijela, a svaki sastanak u punom obliku bio je predstavljen medijma i javnosti BiH.

- Delegati Skupštine FSBiH, među kojima je bila i trećina iz FSRS, dala je zeleno svjetlo da bude usvojen novi statut, to jest da se provedu novi izbori, a sada okreću ploču. Izbora će biti, i to do kraja godine. Stav FIFA i UEFA jeste da entiteski savezi moraju usaglasati svoj statut s novim do 31. avgusta, a područni savezi do 30. septembra. Tada slijedi priprema za izbore. Pojedinci nikako da shvate da Komitet za normalizacij u FSBiH nije uspostavljen zato što nam je bajno, već upravo obrnuto. Koliko ko ima krivice u tome, najbolje znaju oni koji su tu već godinama i, nažalost, opet pokušavaju da se infiltriraju u svako tijelo - nastavio je Ljubojević.

On je kao jedan od problema naveo i tihi sukob Borca sa FSRS.

- Imao sam potpuno drugačiju sliku o svemu, čak sam ubjeđivao ljude da to nije tako kako se predstavlja. Međutim, pogriješio sam, i to debelo. Ne mora se niko ulizivati Darku Ljubojeviću zato što je iz Borca, ali određeno poštovanje prema klubu s najvećemo tradicijom, najvećim brojem navijača, najvećim budžetom, najtrofejnijim klubom s ovih prostora i u bivšoj državi, a i u Srpskoj, mora biti. Na sve to pokušavaju da nas posvađaju sa ostatkom Srpske. Kao Borac radi protiv interesa Leotara, Radnika, Rudar Prijedora, Drine... Ako i ima nesporazuma, nastali su samo njihovom lošom politikom - razočarano konstatuje Ljubojević i poručuje za kraj:

- U Komitet sam izabran kao srpski predstavnik, a oni do predsjednika žele doći zaobilaznom linijom, a ne preko legalnog potpredsjednika. To dovoljno govori o njima, a ne o meni. Organizovali su sjednicu Skupštine, nekoliko zasjedanja Izvršnog odbora, a nisu se udostojili da me zovnu, barem kao gosta, a ni da me obavijeste o tome šta su radili. Da je tako, imali bi jedinstven stav tamo gdje se odlučuje, ovako iz cijele priče izaći će kao gubitnici - zaključio je Darko Ljubojević, potpredsjednik Komiteta za normalizaciju FSBiH.

Moramo biti jedinstveni

Darko Ljubojević i pored svega izrečenog ne želi ulaziti u polemiku ili svađu s vodećim ljudima FSRS:

- Ukoliko gospoda iz FSRS prije shvate da Darko Ljubojević radi samo u interesu fudbala RS, biće bolje za sve nas. Niti jednog trenutka nisam pokušao opstruisati rad matičnog saveza, uz puno poštovanje njihovih izabranih organa, ali očekujem da se i druga strana ponaša tako. Iskreno se nadam da ćemo u bliskoj budućnosti, i pored svega, sarađivati i zajedno se uhvatiti u koštac s gorućim problemima, kojih ima, a ne treba ih skrivati. Što prije zajedničkim snagama počnemo, prije ćemo taj posao i dovesti do kraja u interesu fudbala - mišljenja je Ljubojević.

Само удри Клиберу!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]