banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1114, 1115, 1116, 1117, 1118, 1119, 1120 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jul 2011, 23:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја сам чуо од неколико људи да је Стево смрад...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2011, 23:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pickopacenik.

Los karakter,ali sasvim solidno je odigrao sezonu,bio nas najbolji strijelac i mislim da Sile malo pretjeruje.Pogotovo ako se sjetimo bezbroj drugih promasenih investicija u zadnjih godinu dana,tipa Bojic,Muminovic,Stanic,Milinovic,Vukobratovic,Sreco....
Stevo je za njih Dzajic.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
Pickopacenik.

Los karakter,ali sasvim solidno je odigrao sezonu,bio nas najbolji strijelac i mislim da Sile malo pretjeruje.Pogotovo ako se sjetimo bezbroj drugih promasenih investicija u zadnjih godinu dana,tipa Bojic,Muminovic,Stanic,Milinovic,Vukobratovic,Sreco....
Stevo je za njih Dzajic.

Бољи од ових пањева горе јесте, али ако је говнар, нек иде, сретан му пут.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 07:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ovaj Sipovac je najobicniji ljigavac i vise mi se popeo na onu stvar sa svoim izjavama, mene zanima samo koja je njegova funkcija, izgleda da je profesionalni pljuvac po novinama.Sta sad sere za Stevu,svi znamo da je smrad, al kao igrac je sigurno nas najbolji spic.On sad nasao pricati da nije zadovolji a jel ga Rade Veljovic zadovoljio.
Juce u Presu za Brazilce,kaze nek ih placa menadzer koji ih dovede, pa zasto ti ne dovedes dva igraca po svom izboru i ukusu i ne placas ih, na pocetku mi je bio simpatican sa svojim izjavama al sad stvarno pretjeruje, pogotovo za pljuvanje po FSRS,bolje da se zapita zasto u kasi nema 20 km.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
skypostman je napisao:
Шта је сад са Стевом проблем?

Ma nema sa Stevom problema jedino sa Brankom, ona pise prijeteca pisma :evil3: :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
pendula je napisao:
Ovaj Sipovac je najobicniji ljigavac i vise mi se popeo na onu stvar sa svoim izjavama, mene zanima samo koja je njegova funkcija, izgleda da je profesionalni pljuvac po novinama.Sta sad sere za Stevu,svi znamo da je smrad, al kao igrac je sigurno nas najbolji spic.On sad nasao pricati da nije zadovolji a jel ga Rade Veljovic zadovoljio.
Juce u Presu za Brazilce,kaze nek ih placa menadzer koji ih dovede, pa zasto ti ne dovedes dva igraca po svom izboru i ukusu i ne placas ih, na pocetku mi je bio simpatican sa svojim izjavama al sad stvarno pretjeruje, pogotovo za pljuvanje po FSRS,bolje da se zapita zasto u kasi nema 20 km.

тај "љигавац" обавља лавовски дио послова Борца и то већина људи овдје зна.

зашто не би пљувао оне сеоске шарлатане из ФСРС? шта су они то добро направили фудбалу Српске?
кад су стали иза Борца? говнаре треба пљувати сваки дан.

треба да се попљује свако ко на било који начин ради против Борца.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 08:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
тај "љигавац" обавља лавовски дио послова Борца и то већина људи овдје зна.

зашто не би пљувао оне сеоске шарлатане из ФСРС? шта су они то добро направили фудбалу Српске?
кад су стали иза Борца? говнаре треба пљувати сваки дан.

треба да се попљује свако ко на било који начин ради против Борца.

Prvo mi reci koji to lavovski posao odradjuje, mozda ja ne znam,mozda grijesim,al reci mi sta je on uradio konkretno za Borac, a sta postize tim pljuvanjem osim mozda kontraefekta, mislim da se neke stvari mogu rijesiti i drugim nacinom a ne preko Nezavisnih i Glasa .
Svoijm svakodnevnim pljuvanjem po svemu i svacemu mislim da vise radi protiv nego za Borac,nije ni cudo sto nas mrze 5 km od Banja Luke.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

а то нас можда мрзе у задње двије године колико је он у Клубу?!

требамо изгледа опет да шутимо и пустимо да нас опет јебе ко год стигне. е неш колега 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 08:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

требамо изгледа опет да шутимо и пустимо да нас опет јебе ко год стигне. е неш колега 8)

Nigdje nisam spomenuo da je tako zadnje dvije godine,a sto se njega tice mislim da je zlatna,
nekad je pametnije i cutati,a njegovo pljuvanje nije samo po savezu,pregledaj izjave zadnjih par dana,mislim da mu je rakija na ovoj vrucini skroz okrenula mozak.Zalosno da su ga pune sve jedne dnevne novine a klub nema 50000 maraka da se dovede igrac, pa Crvena Zemlja ce skupiti te pare.
P.S. Ne rece mi koji lavovski posao obavlja?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

поред оног силног управног одбора Шиле би изгледа требао поред својих 1200 задужења да гања и спонзоре. о томе смо овдје писали милион пута. у нормалним срединама улазак у УО значи уношење пара у клуб.

а ово за ракију нећу ни коментарисати.
значи једина твоја замјерка њему је да он не доноси паре и да пуно прича по новинама.

прво сам ти надам се објаснио. а сад друго.
ја очекујем да будемо још "гласнији"! замјерао сам што се редовно не оглашавају чланови управе, замјерао што се и Љубојевић није оглашавао чешће у прошлој сезони!
можда то теби изгледа глупо, јер ниси навикао на то. али то тако треба да функционише.

смета нам што нема ни једног Борчевца у савезу. па наравно да ћемо пљувати, јер нека села имају више представника од Бањалуке.
смета нам што играч који је добро плаћен не испоштује своју обавезу, уради нешто на своју руку. па свуда у свијету би га медијски разапели.

и на крају, прочитај шта су други овдје писали и кога сматрају заслужног за титулу поред Владе и играча.
мислим да поред Љубојевића Шиповац стварно даје цијелог себе за Борац.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
pendula je napisao:
Citiraj:

Nigdje nisam spomenuo da je tako zadnje dvije godine,a sto se njega tice mislim da je zlatna,
nekad je pametnije i cutati,a njegovo pljuvanje nije samo po savezu,pregledaj izjave zadnjih par dana,mislim da mu je rakija na ovoj vrucini skroz okrenula mozak.Zalosno da su ga pune sve jedne dnevne novine a klub nema 50000 maraka da se dovede igrac, pa Crvena Zemlja ce skupiti te pare.
P.S. Ne rece mi koji lavovski posao obavlja?

Crvena Zemlja sigurno nece skupiti pare zato sto im je glavni finansijer pod istragom. Ocigledno je to da je Borac trn u oku svima i kad se mi pobunimo onda nesto ne valja.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

пс. од прашка, превоза, горива за косилицу, смјештаја, и сто других чуда.

а сад ти мени реци ко је на том мјесту боље и компактније обављао посао. и шта му још замјераш поред ово двоје?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Crvena Zemlja sigurno nece skupiti pare zato sto im je glavni finansijer pod istragom. Ocigledno je to da je Borac trn u oku svima i kad se mi pobunimo onda nesto ne valja.

ма јок Чађо. треба да шутимо и трпимо изгледа. многи су навикли да ми тако реагујемо. да се нико не буни кад нас избаце. кад нам отму, кад нас нагузе.
е неш колега 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
samo nemoj podvlaciti crtu izmedju borca i crvene zemlje.........poredis klub star 85 godina i seoski instant klub iz vrecice kao gotova supa!!!!
normalno da savez nista ne valja i slazem se da ih redom sve treba prozivati jer za njihovog mandata nas klub je dva puta bio izbacen,ne da je ispao vec IZBACEN iz PL!!!samo me interesuje na koji nacin su gospoda iz saveza stitila interes saveza RS i entiteta samog ako cemo tako kada nisu borcu pruzili zastitu?????
radmilo sipovac je dezurni vatrogasac u klubu,naravno da ima svojih nedostataka,mozda i on petlja i laze izavaljuje druge ali to radi sve u sluzbi borca i zbog toga ima moju podrsku.sta mislite sta bi se desilo kada ta osoba ne bi bila u klubu,mislite da bi fiser preposteni obavljao bolje njegov posao?????

gosn pendulastavom me podsjecas na onu grupu ljudi koja se ili licno zamjerila sa nekim od clanova borca ili si samo dezurni pljuvac,a takvih je ovaj grad prepun

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
d.a. je napisao:
Čađo je napisao:

ма јок Чађо. треба да шутимо и трпимо изгледа. многи су навикли да ми тако реагујемо. да се нико не буни кад нас избаце. кад нам отму, кад нас нагузе.
е неш колега 8)
Ma neka se napuse svi. MALO NAS JE AL' SMO GOVNA

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2011, 06:12
d.a. je napisao:
пс. од прашка, превоза, горива за косилицу, смјештаја, и сто других чуда.

а сад ти мени реци ко је на том мјесту боље и компактније обављао посао. и шта му још замјераш поред ово двоје?

joj oko koga se vi svadjate, najobicnije pijanice i lazova. on je nebitan totalno. bitna je ekipa i inasa igra. jeb.. sipija ludog, on je i onako samo maskota koja voli rakiju vise od sebe

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2011, 06:12
d.a. je napisao:

и на крају, прочитај шта су други овдје писали и кога сматрају заслужног за титулу поред Владе и играча.
мислим да поред Љубојевића Шиповац стварно даје цијелог себе за Борац.

ma njih dvojica zajedno sa fiserom su najvise napravi za Borac xaxaxaxa. ma kakv crni UO i ostali, samo IGRACI su ti koji su donijeli titulu, i to bez plata, premija i hrane

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
samo nemoj podvlaciti crtu izmedju borca i crvene zemlje.........poredis klub star 85 godina i seoski instant klub iz vrecice kao gotova supa!!!!
normalno da savez nista ne valja i slazem se da ih redom sve treba prozivati jer za njihovog mandata nas klub je dva puta bio izbacen,ne da je ispao vec IZBACEN iz PL!!!samo me interesuje na koji nacin su gospoda iz saveza stitila interes saveza RS i entiteta samog ako cemo tako kada nisu borcu pruzili zastitu?????
radmilo sipovac je dezurni vatrogasac u klubu,naravno da ima svojih nedostataka,mozda i on petlja i laze izavaljuje druge ali to radi sve u sluzbi borca i zbog toga ima moju podrsku.sta mislite sta bi se desilo kada ta osoba ne bi bila u klubu,mislite da bi fiser preposteni obavljao bolje njegov posao?????

gosn pendulastavom me podsjecas na onu grupu ljudi koja se ili licno zamjerila sa nekim od clanova borca ili si samo dezurni pljuvac,a takvih je ovaj grad prepun

A ljudi uhvatili se Crvene Zemlje :roll: ,to sam bezveze lupio, pa bas zbog toga sam i stavio ,klub koji slavi 85 godina i biljezi u toj godini najveci uspjeh u istoriji da ne moze naci 50000, isto tako sam pricu o savezu provukao iz razloga da se preko novina nista ne moze napraviti, da 1000 puta veci posao radi Kliber sto se tog saveza tice,kojeg ste se uhvatili ko budale plota,jesam ja negdje napisao da je savez dobar???
Samo sam skrenuo paznju na svakodnevno prodavanje magle, pa ne sisamo mi vesla, pa da li je vama normalno da u klubu radi 5 ljudi, a da oni izmedju sebe ne znaju ko dovodi koje igrace???
Al necu vise pisati,svako ima svoje misljenje,za mene je Sipovac jedan obicni sarlatan,nadam se da ce vrijeme pokazati da ja nisam u pravu...
Pozdrav svima.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako nekim slucajem bude nepovoljan rezultat iz prve utakmice (a na to mirise posmatrajuci Borac) tek ce onda poceti da iznose prljavi ves i da se optuzuju za neuspjehe.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
INace Stevo je pronasao novi klub ...

P.S. U svakom klubu ima prljavog vesa :) posebno nakon utakmice hehe

Sad ozbiljno u svakom klubu ima stvari koje se ostavljaju u svlacionici. U konkretnoj situaciji istina je negdje na pola. Ima istine i u onom sto Sipovac kaze ali i Stevo, jer nisu uispostovane neke stvari

Poslednji put menjao Brigate BL dana 05 Jul 2011, 09:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1114, 1115, 1116, 1117, 1118, 1119, 1120 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]