Citiraj:
samo nemoj podvlaciti crtu izmedju borca i crvene zemlje.........poredis klub star 85 godina i seoski instant klub iz vrecice kao gotova supa!!!!
normalno da savez nista ne valja i slazem se da ih redom sve treba prozivati jer za njihovog mandata nas klub je dva puta bio izbacen,ne da je ispao vec IZBACEN iz PL!!!samo me interesuje na koji nacin su gospoda iz saveza stitila interes saveza RS i entiteta samog ako cemo tako kada nisu borcu pruzili zastitu?????
radmilo sipovac je dezurni vatrogasac u klubu,naravno da ima svojih nedostataka,mozda i on petlja i laze izavaljuje druge ali to radi sve u sluzbi borca i zbog toga ima moju podrsku.sta mislite sta bi se desilo kada ta osoba ne bi bila u klubu,mislite da bi fiser preposteni obavljao bolje njegov posao?????
gosn pendulastavom me podsjecas na onu grupu ljudi koja se ili licno zamjerila sa nekim od clanova borca ili si samo dezurni pljuvac,a takvih je ovaj grad prepun
A ljudi uhvatili se Crvene Zemlje

,to sam bezveze lupio, pa bas zbog toga sam i stavio ,klub koji slavi 85 godina i biljezi u toj godini najveci uspjeh u istoriji da ne moze naci 50000, isto tako sam pricu o savezu provukao iz razloga da se preko novina nista ne moze napraviti, da 1000 puta veci posao radi Kliber sto se tog saveza tice,kojeg ste se uhvatili ko budale plota,jesam ja negdje napisao da je savez dobar???
Samo sam skrenuo paznju na svakodnevno prodavanje magle, pa ne sisamo mi vesla, pa da li je vama normalno da u klubu radi 5 ljudi, a da oni izmedju sebe ne znaju ko dovodi koje igrace???
Al necu vise pisati,svako ima svoje misljenje,za mene je Sipovac jedan obicni sarlatan,nadam se da ce vrijeme pokazati da ja nisam u pravu...
Pozdrav svima.