banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091, 1092 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Opet kazem krajnje je vrijeme da imamo ljude u savezu znam i da to nece biti nimalo lako, samo se bojim da nas to preuzimanje nekosta novih neprijatelja i ovako ih imamo dovoljno, trebalo je to raditi tiho i bez pompe i nedizati ovoliku prasinu, e sad nasi su izabrali ovaj put sad nema nazad.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
како је тако је. само се надам да ће успјети да се изборе за промјене у савезу и нове изборе.
ак одође до нових избора нешто контам да би Бања Лука требала да има највише представника у савезу.

А што се тиче Шиповца нисам га прије готивио никако, али сад ми некако постао симпатичан :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka

Sipovac je vec postao prica za sebe,stvarno radi lavovski dio posla , i radi ga odlicno, i meni na pocetku nije ulijevao povjerenje mislio sam da je jedan od mnogih u nizu koji se nece mijesati u svoj posao. Drago mi je sto nije tako.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
sto se tice Borca, to je najmanji problem, kada imas sistem koji funkcionise. Pa sjeti se pokjnog Milana. Sjedi u Bansko dvoru presjedava nazove svog brata retarda i kaze ove godine uzimao Kup BiH, a sljedece smo sampioni....
Krivo mi je sto smo i mi posli njihovim putem, prvo Kup pa prvenstvo, ali uz jednu opasku bez pomoci bilo kojeg saveza, sto pokazuje da so veliki barem za ovu usranu drzavu. Strategijom koja se planira, nece se Siletu, Darku, Drasku i jos nekim zatvoriti vrata Borca, naprotiv, uz dobar rad i barem kako je planirano milinska sredsstva koja se nioakda niy FSBiH nisu slijevala prema FSRS, konacno ce krenuti i prea Banja Luci, a ti pogadjaj gdje bi veci dio trebao zavrsiti. Ako bog da platonovoa ulica trebala bi biti poplocena barem mramorom, da nekazem zlatom. Ali otom potom, ovi foteljasi koji danas sjede tesko ce dati fotelje i pokusace na sve nacine da se ponovo isfiltriraju u sve organe. Kako oni isle najbolje govori usvojen statut. Prije nekoliko mjeseci puna su im usta bila neusvajanja i srpskih interesa, a na kraju svi i to po nalogu Mile Kovacevica dignuse ruke za bolje sutra fudbala Srpske. Jest, al malo sutra, svoje oni interese gledaju i opet ce tako. Borac im samo rani sujetu, koja nije mala, ali ja vjeruje da ce sport pobijediti, u ovom slucaju moj i nas Borac.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka

Krajisnik iz Luke je napisao:
sto se tice Borca, to je najmanji problem, kada imas sistem koji funkcionise. Pa sjeti se pokjnog Milana. Sjedi u Bansko dvoru presjedava nazove svog brata retarda i kaze ove godine uzimao Kup BiH, a sljedece smo sampioni....
Krivo mi je sto smo i mi posli njihovim putem, prvo Kup pa prvenstvo, ali uz jednu opasku bez pomoci bilo kojeg saveza, sto pokazuje da so veliki barem za ovu usranu drzavu. Strategijom koja se planira, nece se Siletu, Darku, Drasku i jos nekim zatvoriti vrata Borca, naprotiv, uz dobar rad i barem kako je planirano milinska sredsstva koja se nioakda niy FSBiH nisu slijevala prema FSRS, konacno ce krenuti i prea Banja Luci, a ti pogadjaj gdje bi veci dio trebao zavrsiti. Ako bog da platonovoa ulica trebala bi biti poplocena barem mramorom, da nekazem zlatom. Ali otom potom, ovi foteljasi koji danas sjede tesko ce dati fotelje i pokusace na sve nacine da se ponovo isfiltriraju u sve organe. Kako oni isle najbolje govori usvojen statut. Prije nekoliko mjeseci puna su im usta bila neusvajanja i srpskih interesa, a na kraju svi i to po nalogu Mile Kovacevica dignuse ruke za bolje sutra fudbala Srpske. Jest, al malo sutra, svoje oni interese gledaju i opet ce tako. Borac im samo rani sujetu, koja nije mala, ali ja vjeruje da ce sport pobijediti, u ovom slucaju moj i nas Borac.....

vidjecemo uglavnom letjece perje sigurno

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik

i da evo jedna radosna vijest. U pregovorima smo s nekoliko igraca, a ja sam se obradovao posebno jednom. Rijec je o klasicnom napadacu, kakvog nismo imali godinama unazad. Medjutim, neamo ni prebijenog cvonjka, Darko samo siri ruke, i kaze da mi je barem 50 000 KM, doveo bi trojicu ekstra igraca. Veceras je bio sastanak sa Cubicem, zelim da vjerua je crna kesa najlonka napunjena suskom i da od sutra krece lov.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Треба багру из савеза сасјећи у корјену :whax: :whdat:

и не дозволити им да више икад присмрде! не треба заборавити ко је дијелом одговоран за она испадања Борца из премијер лиге. глуме будале и причају да раде за корист Борца. раде ал' мало сутра.

Крајишник из Луке, из твојих уста у Божије уши!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
А тек колико су челници ФСРС срозали Куп РС, још се Петковић хвали на ТВ како добива похвале из региона за сјајну организацију финала Купа. Не видим шта је ту сјајно одсвира се химна пред празним стадионом и на крају 10 минута додјељују медаље на трави без икаквог додатног визуелног ефекта и то је то. Колико добијају побједници пара, срамота је и рећи, ако нису и то укинули. Ко игра финале ијетко кад клубови из премијер лиге, што их не ослободе до четвртфинала па да то буде прави спектал у завршници какав то такмичење и заслужује

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Krajisnik, Drasko je onaj cije su pare...Sad je vidio da je izvisio za mjesto u FS BiH kao i Banjaluka pa se kao priklanja Borcu, neka hvala.. Ja mu ne bih dao blizu kluba, znam kvalitete doticnog ....
P.S. Posalji na pp kakve sam ja to gluposti pisao

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:12 
Pripravnik
Pripravnik

Brigate BL
pa vidi se da nepoznajes situaciju u Borcu bas ni malo. Drako je od prvog dana u Borcu, mislim od septembra 2009, kada je krenulo se koracima od sedam milja. Nemam nikakve koristi da budem njegov potparol, ali eto ako si dobar recimo s Kopanjom, priupitaj ga koliko je doticni gospodin ucinio za Borac, a znas i sa da nije bilo vlasnika Nezavisnih koji je iz sjene vukao sve konce i dobre, ali i ponekad lose, pitanje je gdje bi bili danas. Upravo njih dvojica gotovo svaki dan uz kavicu kuvali su taktiku boljeg sutra.... A onda su poslije dogovorenih ideja zvali darkeca, Sileta, Milu Jovicica,Fisera, Ringa, ponekad i Dragoljuba Davidovica i Dodu da poguraju.... kazes da je drasko sad okrenuo ledja FSRS, nasija me do suza. Prije godinu i po na Mrakovici na Skupstini FSRS za koju ozda i neznas da je odrzana, Mile Kovacevic je sa Petkom i kopnijo smjenio Draska sa mjesta potpredsjednika FSRS, pokazujuci antagonizam prema Banja Luci. Od tada krece rat na relaciji Borac -FSRS, KOJI JE KULMINIRAO OVIH DANA. ePILOG cemo znati uskoro, ali jate molim da neiznosis poluistinite informacije bas zbog Borca, ako ti je do njega stalo....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mozda bi bilo bolje da tu raspravu prebacite na pp. Osim navijaca Borca ovo cita i svakakva bagra.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
БуС je napisao:
А тек колико су челници ФСРС срозали Куп РС, још се Петковић хвали на ТВ како добива похвале из региона за сјајну организацију финала Купа. Не видим шта је ту сјајно одсвира се химна пред празним стадионом и на крају 10 минута додјељују медаље на трави без икаквог додатног визуелног ефекта и то је то. Колико добијају побједници пара, срамота је и рећи, ако нису и то укинули. Ко игра финале ијетко кад клубови из премијер лиге, што их не ослободе до четвртфинала па да то буде прави спектал у завршници какав то такмичење и заслужује

на овај начин би се тек девалвирао куп РС.... по мени је то погрешно,а рећи ћу ти и зашто:
на колико си утакмица био на страни када је борац играо у тим"малим" срединама,нпр жеравица,брестовчина,војковићи,шамац,котор варош...... борац је у рс величина и тим људима много значи када великан дође код њих у госте!мали је број мјеста која на нас иду ђоном и која имају комплекс у главама. знам о чему причам,видјео сам и доживио ово.

а празан стадион није проблем борца,већ савеза.награда ми је небитна тотално јер је куп рс такмичење које треба да носи другу поруку а не материјалну.... нисам за циркус који ти заговараш,не треба ми декор да све се сјаји и пршти..... куп рс је нешто друго....

а што се тиче миле и компаније....крај му се ближи,зато је и изашао овакав интервју у новинама...недвосмислено је речено,избори на свим нивоима и то борац,и остали премијерлигаши из рс морајју да искористе...шиповац нон стоп труби о томе,ко до сад ниј есхватио суштину нека се запита...
нека илић иде у фсрс,борац га погура,још кад ту додамо руралну жељу за позицијама и титулама,надам се да ће и фкб имати нешто од тога што му је држао леђа кад је требало....

бригате,боље у фсрс,него у УО фкб :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Aha i Drasko je tako postao kandidat za IO FS BIH to si zaboravio napisati..
O njegovoj brizi za Banjaluku i klubove govori stadionu u njegovoj Krupi, sto nije napravio teren na Cairama, u Lazarevu ili na naprijedovom stadionu.
cinjenica da Banjaluka nema prvoligasa i da je najmanje zastupljena od svih regija u RS , bas se borio za BL svaka mu cast...
Sto pokusava da ubaci igrace iz krupe u prvi tim Borca
Na Mrakovici sam bio i tad sam prijateljima i rekao sta ce biti ....
A informacije o Borcu necu vise pisati bar ne sto se tice uprave(pojedinci sad traze pare koje su dali) , ovdje sam ionako vise pisao o igracima i nekim losim stvarima u zelji da se one poprave a ne mracim

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Brigate BL je napisao:
Aha i Drasko je tako postao kandidat za IO FS BIH to si zaboravio napisati..
O njegovoj brizi za Banjaluku i klubove govori stadionu u njegovoj Krupi, sto nije napravio teren na Cairama, u Lazarevu ili na naprijedovom stadionu.
cinjenica da Banjaluka nema prvoligasa i da je najmanje zastupljena od svih regija u RS , bas se borio za BL svaka mu cast...
Sto pokusava da ubaci igrace iz krupe u prvi tim Borca
Na Mrakovici sam bio i tad sam prijateljima i rekao sta ce biti ....
A informacije o Borcu necu vise pisati bar ne sto se tice uprave(pojedinci sad traze pare koje su dali) , ovdje sam ionako vise pisao o igracima i nekim losim stvarima u zelji da se one poprave a ne mracim

паре су отишле тебра,прије свих рокова који су договорени........ :evil3:
наравно,уз одговарајућу камату!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

@Влакање, можда треба мало ослободити клубове који играју премијер лигу, можда дириговати жријеб, а можда би било контрапродуктивно као што кажеш али чињеница је да се то такмичење све више срозава. Пратим финала од првог и мислим да не иде у добром правцу. Гледам додјелу пехара побједнику Војвођанске лиге, много је свечаније него код нас финале Купа који нам много значи и изазива посебне емоције код сваког. А они у савезу се хвале организаијом као да су бог зна шта направили. Треба барем од финала направити спектакл, тиме се показује и величина Савеза и Републике и значаја који томе придајемо и одрадити маркетиншки да се колико толико напуни стадион

Poslednji put menjao БуС dana 28 Jun 2011, 23:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik

NEMAS POTREBE da se ljutis, ili ti po srpski srdis.......
Samo argumentovano i sa tacnim informacijama. Rekao sam da ne zelim da budem potparol doticnom gospodinu, da ne bude jos kako mu drzim svijecu dok tamani svoju gospodju, hahahahah. Medjutim, i u ovom posljednjem postu si iznio gomilu gluposti. Teren u krup je napravljen zahvaljujuci ep u raftingu, koje je igro sudbine, ili cega vec odrzano bas u toj jebenoj Krupi, a ne na Cairama, Lausu, itditd. Taj isti teren najvise je koristio upravo Borac, seniori, mnogo puta, a da ne govorim mladje kategorijer koje su toko citave sexone igrali svoje prvenstvene utakmice, ali ti pratis samo seniore izgleda, ..... Itako dalje i tako dalje, i tako dalje,...... A to da mu je obecano nesto u FSBih, POSEBNA JE PRICA, jer da jeste davno bi bio vec tamo, ali ovo me vec smara, nemogu vise da pisem.... Nadam se danas boljim vijestima, mnogo boljim za Borac.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nadam se i ja ali igrackim :)

raspitaj se onda zasto se ne gradi teren sa vjestackom travom u BL...

Meni je dosta pojedinaca koji se preko uspjeha Borca bore za svoje neke interese . A niko da novcano pomogne klubu da ljudi imaju s cim zatvoriti prelazni rok ... Od mene dosta na temu uprave :)
nadam se da cu vec danas :) analizirati nove igrace nadam se

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik

evo obecavam i ja necu vise o unutar kluba, ali za taj famozni teren pitaj Petka, gdje stoji dokumentacvija vec godinama. Prvo je je po nalogu onog pokojnika kocio, a sada po narednjenu novog bossa.
Idemo Borac, sutra barem dva pojacanja, ......

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Надам се да је Ћубић одријешио кесу. Па мајку му, квалификације за ЛШ, кад ћемо довести добра појачања, ако нећемо сада? :)

Надам се сутра том ектра нападачу кога је споменуо Крајишник и ето можда некоме на десном крилу умјесто Малете :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2011, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Крајишник је коначно донио дуго чекани оптимизам и најаву појачања, значи могло би од сутра нешто да буде ако легне кинта...

Шајине шта пише у Блицу ко им је рекао то за Мелету, ја тим новинарима нешто и не вјерујем знају често лупити и без основа. Цвеле неки дан каже очекујем да остане Ммалетић а све новине објаве, Малетић остаје

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091, 1092 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]