БуС je napisao:
А тек колико су челници ФСРС срозали Куп РС, још се Петковић хвали на ТВ како добива похвале из региона за сјајну организацију финала Купа. Не видим шта је ту сјајно одсвира се химна пред празним стадионом и на крају 10 минута додјељују медаље на трави без икаквог додатног визуелног ефекта и то је то. Колико добијају побједници пара, срамота је и рећи, ако нису и то укинули. Ко игра финале ијетко кад клубови из премијер лиге, што их не ослободе до четвртфинала па да то буде прави спектал у завршници какав то такмичење и заслужује
на овај начин би се тек девалвирао куп РС.... по мени је то погрешно,а рећи ћу ти и зашто:
на колико си утакмица био на страни када је борац играо у тим"малим" срединама,нпр жеравица,брестовчина,војковићи,шамац,котор варош...... борац је у рс величина и тим људима много значи када великан дође код њих у госте!мали је број мјеста која на нас иду ђоном и која имају комплекс у главама. знам о чему причам,видјео сам и доживио ово.
а празан стадион није проблем борца,већ савеза.награда ми је небитна тотално јер је куп рс такмичење које треба да носи другу поруку а не материјалну.... нисам за циркус који ти заговараш,не треба ми декор да све се сјаји и пршти..... куп рс је нешто друго....
а што се тиче миле и компаније....крај му се ближи,зато је и изашао овакав интервју у новинама...недвосмислено је речено,избори на свим нивоима и то борац,и остали премијерлигаши из рс морајју да искористе...шиповац нон стоп труби о томе,ко до сад ниј есхватио суштину нека се запита...
нека илић иде у фсрс,борац га погура,још кад ту додамо руралну жељу за позицијама и титулама,надам се да ће и фкб имати нешто од тога што му је држао леђа кад је требало....
бригате,боље у фсрс,него у УО фкб