banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1067, 1068, 1069, 1070, 1071, 1072, 1073 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Борац БЛ je napisao:
Na treningu su se pojavila dva nova golmana,da li to znaci da Avduka odlazi?
Brazilaca nije bilo.
Na treningu se moze uociti da najvise rade na fizickoj spremnosti,danas su uigravali neke dve akcije.

Ne mora znaciti,posto smo u potrazi za trecim golmanom,koji po definiciji mora biti mlad.Dosad je ta opcija bio Nikola Luburic,ali decko odlazi na studije u Beograd i trazimo treceg,mladog golmana.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Борац БЛ je napisao:
Brazilaca nije bilo.
Na treningu se moze uociti da najvise rade na fizickoj spremnosti,danas su uigravali neke dve akcije.

Kolega bez ljutnje molim. Nisu se pojavila dva nova golmana. Rodic je tu vec neko vrijeme a ovaj drugi (celavi) je novina i za mene. Vidakovic jedva trci. Svi ostali su manje vise spremni. Avduka i Kruna su nakon drillovanja ostali da odmore. Brazilci, eh Brazilci. Jos nisu poletjeli...vulkan ih malo yebe. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Ako avduka bude odlazio mislim da ga ne bi smjeli pustiti ispod 250 000 evra, pokušati i 300 000 uzeti, kada je plavo proljeće moglo za sehića uzeti 425 000 i 20 posto od sledećeg transvera, jest da je imao ugovor još 2 god.

Neznam šta bi bilo pametno, prodati ga sad i uzeti finu lovu, ili sačuvati ga još pola godine i prodati za "siću", najviše 100 000 evra...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Osim te duzine ugovora,problem je i sto se radi o golmanima slicnih kvaliteta a Sehic ima 23 godine dok Avduka ima 30. Kod velicine transfera svaka godina starosti igra ulogu a kamoli 7,tako da je nerealno ocekivati tako velik transfer od pola miliona.
Slazem se da bi 200 000 bilo sasvim ok.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
kod kuće i na strani je napisao:
Борац БЛ je napisao:
Brazilaca nije bilo.

Kolega bez ljutnje molim. Nisu se pojavila dva nova golmana. Rodic je tu vec neko vrijeme a ovaj drugi (celavi) je novina i za mene. Vidakovic jedva trci. Svi ostali su manje vise spremni. Avduka i Kruna su nakon drillovanja ostali da odmore. Brazilci, eh Brazilci. Jos nisu poletjeli...vulkan ih malo yebe. :D

hehe jbg nisam dolazio ranije na treninge pa sam misli da je obadvojici prvi trening...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
kod kuće i na strani je napisao:
Борац БЛ je napisao:
Brazilaca nije bilo.

Милиновић. :lol:

Родић је добар, ја бих га оставио.

Имам једно питања за ове упућеније, Горан Галешић, наш дечко из БЛ, био је кратко и у Партизану чини ми се, сад је у Словенији, видим ови га хвале да је добро играо у младој репрезнетацији БиХ, а игра десно крило, мислим да би био солидна аквизиција?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 12:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
skypostman je napisao:
Горан Галешић, наш дечко из БЛ, био је кратко и у Партизану чини ми се, сад је у Словенији, видим ови га хвале да је добро играо у младој репрезнетацији БиХ, а игра десно крило, мислим да би био солидна аквизиција?

Mislim da je on pod ugovorom. A znas kakve mi 'kupujemo' :D . Sjecam ga se dok je bio u Borcu, nisam vjerovao da ce posebno napredovati ali, ako je vjerovati Slovencima, strasno je napredaovao.
Contract until: 30.06.2012

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Знам да је био на проби у Партизану или је чак можда и потписао, посље тога му се губи траг. Ништа чекамо га догодине.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Na Zlatiboru ce biti odigrane 3 prijateljske utakmice dve sa crnogorskim prvoligasima i treca najvjerovatnije za Zvezdom 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Novi trener Borca Zvezdan Cvetković nema PRO licencu, ali uvjerava da će se taj problem riješiti do utakmice sa Makabijem. U planu prijateljski meč sa Zvezdom.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Zvezdan Cvetković naslijedio je Vladu Jagodića na klupi šampiona BiH, koji će 12. jula u Izraelu igrati meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Debi Cvetkovića na klupi Borca je, međutim, doveden u pitanje jer on nema PRO licencu potrebnu za vođenje ekipe u evropskim takmičenjima, pa nije jasno ko će voditi Banjalučane u njihovoj prvoj utakmici u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Cvetković se međutim ne opterećuje mnogo tom činjenicom, a u izjavi za MONDO rekao je da će i taj problem biti riješen.

"Ja imam trenersku školu završenu na Fakultetu za fizičku kulturu u Zagrebu 1996. godine. Sticajem nekih okolnosti ja nisam išao na tu PRO licencu i to je ono što ćemo riješiti ovih dana“, rekao je Cvetković za MONDO ne precizirajući da li to znači da će neko drugi umjesto njega formalno voditi ekipu ili će u naredne tri nedjelje pokušati da dođe do licence ili odobrenja UEFA prema ubrzanoj proceduri.

"Riješićemo taj problem, kada to riješimo znaćete i vi", dodao je Cvetković čiji trenerski angažman se ovih dana dovodio u pitanje i kada je riječ o utakmicama u Premijer ligi BiH.

"Ja sam sa svojom diplomom dosad vodio šest klubova tako da nema problema da vodim Borac u prvenstvu", istakao je Cvetković.

Nakon prvog dijela priprema obavljenog u Mrkonjić Gradu Banjalučani do nedjelje treniraju u Banja Luci a zatim će se preseliti na Zlatibor gdje bi prema Cvetkovićevom planu trebali da odigraju i prijateljski meč sa Crvenom zvezdom.

"Do utakmice sa Makabijem planirano je da odigramo nekoliko prijateljskih utakmica. Igraćemo protiv dva crnogorska prvoligaša, a a stupiću u kontakt i sa Robijem Prosinečkim sa velikom molbom da igramo protiv Crvene zvezde jer ćemo u isto vrijeme biti na Zlatiboru", rekao je Cvetković.

Strateg Banjalučana zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i veliki optimista pred duel Borca i Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Ja imam apsolutno velika očekivanja. Mi idemo tamo hrabro, muški i ako tako uđemo u utakmicu ne bojim se Makabija ni najmanje. Siguran sam da ćemo učiniti sve da tamo pružimo jednu pravu partiju kao pravi muškarci i da možemo da napravimo dobar rezultat pa da uzvrat u Banjaluci bude nešto veliko i pozitivno za Borac i Banja Luku", istakao je Cvetković.

Ovih dana mnogo se spekuliše o pojačanjima Borca, a nakon Brazilaca iz Osijeka kao novo pojačanje Banjalučana spominjao se i tridesettrogodišnji Jurica Karabatić, defanzivac Karlovca, ali od njegovog dolaska nema ništa.

"Finansijska situacija je takva kakva je i pojačaćemo se onoliko koliko nam dozvoljavaju mogućnosti. Karabatić je definitivno otpao i tražićemo pojačanja i igrače koje budemo mogli dovesti. Oni koji budu na raspolaganju i koji budu zadovoljavali naše kriterije njih ćemo i dovesti", rekao je Cvetković.

МОНДО

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Levi: Biće teško protiv Borca

Trener Makabija Eliša Levi u intervjuu za „Euroblic“ istakao je da očekuje teške i neizvjesne mečeve protiv Borca, iako je u prvi mah djelovalo da je Izraelce pomilovala sreća na žrijebu.

„Kad smo dobili protivnika bio sam zadovoljan jer mi se Borac činio lakši od nekoliko preostalih rivala. Posebno jer je prošle godine bio prvi put šampion svoje zemlje. Međutim, kako skupljam više informacija vidim da nas očekuju teški i neizvjesni mečevi. Banjalučani imaju kontinuitet dobrih igara, jer su osvojili prvo Kup, a sad i prvenstvo BiH. Borac ima kvalitetan tim u kojem se ističe nkoliko pojedinaca, ali ih prije svega krasi čvrsta i disciplinovana igra. Znam da je u svojoj ligi primio samo 15 golova i da ima novog trenera“, rekao je Levi za „Euroblic“.

Trener Izraelaca upoznat je i sa činjenicom da Borac ima veliku podršku svojih navijača, popularnih Lešinara.

„Prema izvještajima koje imam prvak BiH je ambiciozan tim, a znam da nas u Banjaluci čeka pun stadion. Prošle godine je bilo 8.000 ljudi na njihovoj evropskoj utakmici. Imaju sjajne navijače, koji su 12. Igrač tima, baš kao što su to i naši simpatizeri. Ko odluči da nas posjeti u prvom meču neće se pokajati“, poručio je Levi.

Strateg Makabija ozbiljno se posvetio prikupljanju informacija o svom protivniku, a neke je dobio čak i od studenata koji su nedavno posjetili Banjaluku.

Levi je ipak optimista i vjeruje da njegov tim može savladati Borac u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Mi sigurno nećemo potcijeniti Banjalučane. Spremamo se za ova dva duela veoma ozbiljno i ništa nećemo prepustiti slučaju. Vjerujem da će biti interesantni mečevi, ali očekujem da možemo proći u narednu rundu. Imamo dosta promjena u sastavu tako da će nam trebati vremena da se ekipa uigra i dostigne pravu formu kroz prijateljske utakmice“, rekao je Levi odbivši da komentariše pisanje izraelskih medija o sukobu između golmana Lijara Davidoviča i kapitena Janiva Katana, prenosi „Euroblic“.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Позивање на (не)истину!

Борче мој, заврши и ова сезона. Успјешнију у 85 година нисмо имали. Хвала ти за све! Хвала ти за сваки изгубљени живац, хвала ти за сваки осмјех, хвала ти за сваки хук твојих и мојих трибина, хвала ти за враћену вјеру да рад и правда могу побједити лоповлук и неправду!
Ових дана, Борче мој, свједоци смо да смо на путу да стварно постанемо велики, да сваким даном растемо, а свједоци смо и (не)истине која расте и излази на видјело. Наш раст прати и навала жохара, мешетара, који би да као паразити живе на наш рачун. Вријеме је да се са тим стане и коначно, Борче мој, да се издигнемо изнад овог сивила и направимо нешто што сви ми твоја дјеца, твоји суграђани, и заслужујемо. Борче мој бићеш велики, за нас највећи, јер ти то можеш, јер само ти си БОРАЦ.
Нисмо ми, Борче мој, никакав великосрпски клуб каквим би многи жељели да те представе. Ми јесмо, Борче мој, српски клуб али и градски клуб. Ту истину нам нико не може порећи, поготово они који се којекаквим (не)истинама бусају у прса. Нико никад код нас није доживио неугодност из таквих побуда, јер ми, Борче мој, цјенимо само рад и залагање. Ми знамо ко је наш Борац. Е зато, Борче мој, ми јесмо велики клуб.
Истина боли, али боли оне који јој окрећу лице и иза леђа износе своје „истине“. Ми смо поносни на тебе Борче мој. Истина је да смо остали усамљени у тунелу безнађа у којем смо годинама тумарали тражећи свијетло. Нашли смо га, Борче мој, ти и ја заједно! Наше свјетло и снага у борби је истина. А истине се данас боје многи Борче мој. Истина је и да смо и данас сами у свом походу. Истина је да смо одбачени од материнског Фудбалског Савеза Републике Српске. Како друкчије објаснити, Борче мој, да новац од УЕФЕ већ годинама стоји на рачуну савеза РС, новац намјењен изградњи помоћних терена, покретању и развоју омладинске школе, новац намјењен склањању наше дјеце са улице, а прије свега развоју спорта!? Послје се питамо куда то иде спорт? У џепове појединаца Борче мој! Да, у џепове појединаца! Зар сада ти исти првовјенчани, првопоставњени, прво основани, првоодбогарођени заиста могу још увјек да сједе у тим својим фотељама? Чини се да могу Борче мој... У септембру ће истећи рок да се тај новац утроши у намјењене сврхе, биће враћен на рачун УЕФЕ која га се већ била „одрекла“, у нашу корист, односно уложила у нашу будућност. Након тога тај исти новац ће поново од стране ФИФЕ бити враћен ФС РС да би након тога био додјељен подручном савезу ГРАДИШКА. Подручни савез са 1000 клубова, а ми ћемо да видимо коме ће бити додјељен – мада то знамо већ и сада. Није проблем, сви треба да се развијају, Борче мој, то нам је заједнички ћиљ, али ако га овако наставимо развијати развићемо курац!
Борче мој, ове године смо први пут видјели праву ноћ шампиона у начем граду! Хвала ти за то! Доста је било више тих лажних шампиона који сваки мјесец „пуне“ дворане и шаторе! Град је био обојен у двије боје ЦРВЕНУ и ПЛАВУ, наравно била је ту и БЈЕЛА као савршен додатак јер ми то јесмо. Шампиони се орило читавим градом, причало се само о једном НАШИМ ШАМПИОНИМА - ПРАВИМ ШАМПИОНИМА! Људи препознају шампионе Борче мој! За није срамотно да се град као носилац развоја тих шампионда кити тим истим шампионским ордењем док за те исте шампионе даје помоћ на кашичицу!? А рафтинг, лажни шампиони и остале веш машине за прање новца раде даноноћно. Ако сте већ у стању да направите 1000 нових зграда, а имате образа рећи да се кастел руши онада нам бар дајте да гледамо фудбал, рукомет, кошарку – шампионе! Па дајте више да идемо напријед, доста нам је сивила, дајте да се издигнемо изнад, овај град и људи у њему то заслужују!
А лјепо је данас Борче мој! Свуда у граду само једна ствар – Борац. Фино је кад наше име прикаже у ударном термину на ударним спортским телевизијам широм европе и свијета. Борац, Бања Лука, Република Српска. Нека се сваки 1000 гледалац заинтересује да погледа ко је тај Борац и одједном се рекламирамо пред милионима. Мјеста за рекламу на дресу нашег великана има, на мјестима на стадиону има, вријеме је да сви којима је реклама битна размисле о томе, град, држава, савез, фирме, а прије свих наши суграђани Борче мој, јер праве шампионе треба препознати и наградити. Наш глас и истина сада се далеко чује. Успјели смо, а тек ћемо, борићемо се до краја!

Зато сви ви који се позивате на (не)истину ето вам истина! Ово је само врх леденог брјега, јер Борче мој, прошли смо ми пуно тога за ових 85 година.

Истином побједићемо све! Ако треба сами, ти и ја Борче мој!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odličan tekst.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
у пола 6 тренинг

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cuo sam da Cvetkovic forsira rad na kondiciji sto je veoma dobro a isto tako da je veoma strog i da primjenjuje vecinu stvari sto je izjavio na press konferenciji prije prozivke 8)

Jel ima sta na kraju od Vranjkovica ?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Cuo sam da Cvetkovic forsira rad na kondiciji sto je veoma dobro a isto tako da je veoma strog i da primjenjuje vecinu stvari sto je izjavio na press konferenciji prije prozivke 8)

Jel ima sta na kraju od Vranjkovica ?

Jebiga,da ima bilo bi već na forumu,lijepo je kolega d.a. objasnio da se neće dovoditi niko do sutrašnje Skupštine i imenovanja novog UO,što je izuzetno pametno,da ne bi stari saziv UO nametao obaveze i igrače novom Sazivu. Nakon toga će biti jako živo a naravno da će svaki dolazak i odlazak biti objavljen ovdje i to skoro u real time.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Јел тренинг сигурно у пола 6?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
skypostman je napisao:
Јел тренинг сигурно у пола 6?

тако ми је реко фудбалер... и он је рекао да их кондиционо преби да не може ходати послије тренинга :)

Poslednji put menjao borac_sampion dana 23 Jun 2011, 15:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno je pametno sto se suti dok se ne zavrsi sve oko novih igraca jer inace novinari slagase boga :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Po mom mišljenju,biće jako frekventno sledeća tri dana na Gradskom,u periodu između Skupštine (petak) i odlaska na Zlatibor (nedjelja).Sledeća tri dana bi mogla u dobroj mjeri odrediti naše ambicije i uspješnost u sezoni koja je pred nama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1067, 1068, 1069, 1070, 1071, 1072, 1073 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]