kod kuće i na strani je napisao:
tatamata je napisao:
Ljudi moji pa nismo valjda dotle dosli,da ocjenjujemo trenera na osnovu pres konferencije?

Mozemo li se strpiti bar do prvog treninga,ako nista...
Ono što meni smeta je to što smo opet ispali glupi. Nigdje na svijetu, ali nigdje ne dovodite neiskusnog trenera kada se klub i ekipa nalaze u uzlaznoj putanji. Nemojte mi, molim vas, spominjati primjere Prosinečkog (godinama u stručnom štabu reprezentacije) koji je i igračka i svaka druga veličina u klubu u koji se vratio, Guardiole koji je prošao sve moguće testove u omladinskom pogonu Barcelone a svojevremeno je bio i igrač i kapiten iste.
Morali smo naći bolje rješenje. Međutim, sve naše opcije neko je kvalitetno izbušio tokom pregovora. Nisu ovdje baš čista posla. Ali opet, kažem, bio bih najsrećniji ako bi morao da se svima izvinim već nakon dvomeča u prvoj prepreci u kvalifikacijama za LŠ.
realno koliko mi mozemo dogurati u Evropi?! Trazenje nekog iskusnog lisca je promasena prica po mome misljenju.
Koliko ja kontam, uprava ide na kartu da sa Cvetkovicem dobijaju na vise podrucja istovremeno. Covjek je bio sportski direktor, skaut, trener, pomocni trener, saradjivao sa masu treneru i drugih sportskih radnika, ucestvovao u projektu stvaranja Dinama...znaci koliko je uopste ozbiljno govoriti da je neiskusan.
Upravo takav covjek nam treba, treba da se dokaze kao trener, ima dovoljno iskustva u funkcionisanju kluba da podmaze gdje skripi...najveca opasnost je da skonta u kakvu "prciju"

je dosao, ali dobro Sile dominator i Darko su tu...
Naravno, to je sve teorija, u praksi cemo tek vidjeti, kako ti izgleda...
Citiraj:
Dinamo se samo kod nas smatra nekom megavelicinom. Ispali su od Serifa ove godine,a preko 40 godina nisu docekali proljece u Evropi,dok je isto to proljece u Evropi u medjuvremenu docekala vecina poznatijih ex-yu klubova,Zvezda,Partizan,Hajduk,Varteks,Zeljeznicar,Radnicki Nis,Velez....
Meni uopste ne bi bilo mrsko njih dobiti za protivnika,niti mi ulivaju neko strahopostovanje,i zamjerka svim ovim novinarima je sto pricajuci o Dinamu ostavljaju utisak kao da pricaju o Real Madridu.
Ejjj,40 godina bez proljeca u Evropi i nafuravati se da si neka velicina
Sasvim drugi par opanaka je to sto je Mamic ekstra trgovac i menadzer. Ja mu se divim.
Jbg, istina sto pricas ali pogledaj koliko su utakmica odigrali u Evropi od kada imaju svoju drzavu...ja nisam imao nista protiv Dinama, ali sada bih stavio na listu nepozeljnih, jer je Cvetkovic "dinamovac" i predobro poznaju tu ekipu, nije dzaba rekao da ne bi zelio Dinamo...