banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=siTt-ci1L2g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Mislio sam na onih 2-3 na Gradskom. Dakle, sto bi se reklo, branio sam ga do posljednje. :D

I da, tim bodom, ali i nacinom na koji smo odigrali 2. poluvrijeme sam bio veoma zadovoljan.
Nazalost, takva poluvremena nisu bila cesta. :)

Auu,pa ti si bas bio dosljedan,mislio sam da poslije one serije proljetnih poraza na strani,i pobjeda kuci u 95+,uz demonstraciju antifudbala,a narocito revansa protiv Lozane vise nije bilo nikoga na njegovom braniku :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
На прву, мени се човјек доима као господин, и као неко ко је доста тога видио и прошао.
Такође, свиђа ми се што не бјежи од одговорности. Јасно је рекао, желимо одбранити тиулу и покушати узети куп...

Ове ријечи су за респект. За разлику од оног сероње Марића који је само тражио алиби...

Е сад, да ли ће Цветковић остати само јак на ријечима, видјећемо...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
Citiraj:
Mislio sam na onih 2-3 na Gradskom. Dakle, sto bi se reklo, branio sam ga do posljednje. :D

I da, tim bodom, ali i nacinom na koji smo odigrali 2. poluvrijeme sam bio veoma zadovoljan.
Nazalost, takva poluvremena nisu bila cesta. :)

Auu,pa ti si bas bio dosljedan,mislio sam da poslije one serije proljetnih poraza na strani,i pobjeda kuci u 95+,uz demonstraciju antifudbala,a narocito revansa protiv Lozane vise nije bilo nikoga na njegovom braniku :D

Moram priznati da me pokolebala igra protiv Lozane, ali i tad sam nalazio "opravdanja" tipa evropskog neiskustva, velikog pritiska, velike sparine....
Uostalom, Maric je trener koji nam je donio Kup i kao takav ce ostati upisan zlatnim slovima u nasu istoriju. :lol:

Pogledah ovaj klip sa Zvezdanom. Nisam znao da je Ciro i njemu kao tata. :lol:
Koliko to stari prdonja ima djece na ovoj planeti?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dinamo se samo kod nas smatra nekom megavelicinom. Ispali su od Serifa ove godine,a preko 40 godina nisu docekali proljece u Evropi,dok je isto to proljece u Evropi u medjuvremenu docekala vecina poznatijih ex-yu klubova,Zvezda,Partizan,Hajduk,Varteks,Zeljeznicar,Radnicki Nis,Velez....

Meni uopste ne bi bilo mrsko njih dobiti za protivnika,niti mi ulivaju neko strahopostovanje,i zamjerka svim ovim novinarima je sto pricajuci o Dinamu ostavljaju utisak kao da pricaju o Real Madridu.

Ejjj,40 godina bez proljeca u Evropi i nafuravati se da si neka velicina :( :(

Sasvim drugi par opanaka je to sto je Mamic ekstra trgovac i menadzer. Ja mu se divim.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
kod kuće i na strani je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
Gospodin Kopanja je aprilske plate igracima isplatio iz kase Glasa i Nezavisnih a nakon svega toga on je bio primoran da napusti klub kao i ostala dvojica dakle nisu se umorili vec tako im je receno :(

Osim novinskih švrljotina u junu i julu, dobili smo i dokone forumaše.

не да су докони, него најављују и појачања :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cosa Nostra je napisao:
Gospodin Kopanja je aprilske plate igracima isplatio iz kase Glasa i Nezavisnih a nakon svega toga on je bio primoran da napusti klub kao i ostala dvojica dakle nisu se umorili vec tako im je receno :(

овакви коментари убијају сваку вољу за иоле зрелу и разумну дискусију :confused2:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
d.a. je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Osim novinskih švrljotina u junu i julu, dobili smo i dokone forumaše.

не да су докони, него најављују и појачања :roll:

...te poznaju psihologiju svakog borčevog simpatizera/navijača :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
tatamata je napisao:
Ljudi moji pa nismo valjda dotle dosli,da ocjenjujemo trenera na osnovu pres konferencije? :-? Mozemo li se strpiti bar do prvog treninga,ako nista...

Ono što meni smeta je to što smo opet ispali glupi. Nigdje na svijetu, ali nigdje ne dovodite neiskusnog trenera kada se klub i ekipa nalaze u uzlaznoj putanji. Nemojte mi, molim vas, spominjati primjere Prosinečkog (godinama u stručnom štabu reprezentacije) koji je i igračka i svaka druga veličina u klubu u koji se vratio, Guardiole koji je prošao sve moguće testove u omladinskom pogonu Barcelone a svojevremeno je bio i igrač i kapiten iste.
Morali smo naći bolje rješenje. Međutim, sve naše opcije neko je kvalitetno izbušio tokom pregovora. Nisu ovdje baš čista posla. Ali opet, kažem, bio bih najsrećniji ako bi morao da se svima izvinim već nakon dvomeča u prvoj prepreci u kvalifikacijama za LŠ.

realno koliko mi mozemo dogurati u Evropi?! Trazenje nekog iskusnog lisca je promasena prica po mome misljenju.
Koliko ja kontam, uprava ide na kartu da sa Cvetkovicem dobijaju na vise podrucja istovremeno. Covjek je bio sportski direktor, skaut, trener, pomocni trener, saradjivao sa masu treneru i drugih sportskih radnika, ucestvovao u projektu stvaranja Dinama...znaci koliko je uopste ozbiljno govoriti da je neiskusan.
Upravo takav covjek nam treba, treba da se dokaze kao trener, ima dovoljno iskustva u funkcionisanju kluba da podmaze gdje skripi...najveca opasnost je da skonta u kakvu "prciju" :lol: je dosao, ali dobro Sile dominator i Darko su tu...
Naravno, to je sve teorija, u praksi cemo tek vidjeti, kako ti izgleda...

Citiraj:
Dinamo se samo kod nas smatra nekom megavelicinom. Ispali su od Serifa ove godine,a preko 40 godina nisu docekali proljece u Evropi,dok je isto to proljece u Evropi u medjuvremenu docekala vecina poznatijih ex-yu klubova,Zvezda,Partizan,Hajduk,Varteks,Zeljeznicar,Radnicki Nis,Velez....
Meni uopste ne bi bilo mrsko njih dobiti za protivnika,niti mi ulivaju neko strahopostovanje,i zamjerka svim ovim novinarima je sto pricajuci o Dinamu ostavljaju utisak kao da pricaju o Real Madridu.
Ejjj,40 godina bez proljeca u Evropi i nafuravati se da si neka velicina
Sasvim drugi par opanaka je to sto je Mamic ekstra trgovac i menadzer. Ja mu se divim.

Jbg, istina sto pricas ali pogledaj koliko su utakmica odigrali u Evropi od kada imaju svoju drzavu...ja nisam imao nista protiv Dinama, ali sada bih stavio na listu nepozeljnih, jer je Cvetkovic "dinamovac" i predobro poznaju tu ekipu, nije dzaba rekao da ne bi zelio Dinamo...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
наше је да се надамо.
реално је да је фудбал данас све више бизнис, а све мање спорт. колико пара толико музике. али опет деси се, залута лопта некако у мрежу, погледа нас срећа. зато сви и волимо ову игру, ма колико она данас била уништена парама.

свако од нас има неку жељу кога да извучемо за противника.
али сви имамо наду да Борац може да направи чудо и обезбједи нам додатне 4 утакмице у европи.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
vlakanje je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

овакви коментари убијају сваку вољу за иоле зрелу и разумну дискусију :confused2:

Nije iz kase Glasa, nego je razbio svoju kasicu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
vlakanje je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Nije iz kase Glasa, nego je razbio svoju kasicu... :lol:

Прасицу. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:17 
Bič božji
Bič božji

:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebiga ljudi i vama je nekad bilo 16, samo opusteno :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
16 или тлинаест? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:20 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
jebiga ljudi i vama je nekad bilo 16, samo opusteno :D :D :D

Al smo tada ganjali djevojčice...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa sta hoces ti tad nisi znao ni sta je struja a kamoli racunar facebook twiter ili neko slicno sranje

edit : e vidio sam da su se ovih dana dijelila radna mjesta a tad nisam stigao da se prijavim a nisam ni primjetio da je neko pikirao mjesto. Ja bi da budem primac plate ako je moguce....

Poslednji put menjao subzero81 dana 09 Jun 2011, 23:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:22 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
pa sta hoces ti tad nisi znao ni sta je struja a kamoli racunar facebook twiter ili neko slicno sranje

Čuj tebe, pa ja sam u tim godinam skontao operacije na digitronu i to solarnom...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
subzero81 je napisao:

мени је веома драго што у моје вријеме кад сам био клинац ових чудеса није било. На ТВ-у само 3 програма и нема ништа паметно за гледати, ако хоћеш да питаш нешто друга мораш отићи до њега кући, по читав дан напољу били, а види сад...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D :D solarni digitron :D :D dobro je da nisi koristio one brojalice sa lopticama :D :D abakus mislim da se zove

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]