Пошто је сезона готова, да се мало осврнем на неке позитивне ствари, иако чешће критикујем, али то је све добронамјерно
До прије пар година, Борац се клацка између прве и друге лиге, срамоти се, набијају нас неке сеоске екипе по 3-0, 4-0, мало људи на стадиону... Једноставно, пропаст...
Сад само дошли у ситуацију да смо шампиони, већ другу годину заредом играмо Европу, први пут улазе мало јаче паре од Уефе....
Стадион се реновирао, сад слиједе сјевер и југ, ваљда и наткривање истока, сређивање околине + помоћни терен...
БЛ се издваја као спортски центар у БиХ, што се прије неколико година није могло рећи... Напредују сви спортисти под именом Борац, небитно у ком спорту...
Навијачи из дана у дан постају све јачи јачи, све их је више и више.... Упоредо са њима, јачају и новосадска браћа, која су по први пут у новијој историји успјели да не "гостују" на свом стадиону против ЦЗВ(то је успјех за Гиниса, знајући српску навијачку сцену), већ да напуне сјевер.... Њихов успјех и нас весели, из овог разлога ( послушати од 9:38
http://www.youtube.com/watch?v=p1Ykxxiw ... re=feedlik) ... Лијепо је чути нашу ударну пјесму како грми на пуном сјеверу...
Поновићу још једном оне ствари које ми се не свиђају(маркетинг, често мјењање тренера, нема спонзора, мешетарење појединих чланова управе), али то већ сви знамо и надамо се промјенама... тако да нећу пуно о томе...
Мада, било би и чудно кад би у Великану све функционисало, јер ипак нема код нас нема ништа једноставно. Ипак смо ми борци, и навикнути да се боримо, често и са "вјетрењачама"...
Али кад сагледам из другог угла, сигурно је да нам Федералци завиде, не воле нас ни из других крајева Српске претјерано, што је доказ да ми идемо напријед, да их остављамо у прашини... али нека , ко их је*е све заједно, дошло је и наших "5 минута", које ће ваљда и потрајати...
Извињавам се на дугом посту, али ухватио ме неки лијеп осјећај, онај осјећај припадности нашем Великану из Платонове, па сам морао да бацим које слово...
Морао сам унијети мало позитивне атмосфере на форум, јер фали нам оптимизма у задње вријеме

НАПРИЈЕД БОРЧЕ , БОРИ СЕ! (а ми са тобом)