banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sto se gradova tice,jedino sam siguran da bih u Beograd isao sto posto. U Zagreb i Maribor mozda,a ove ostale cu popratiti na tv :D .Pogotovo Boss-ov Trondheim.Krenem sad i vec u petak sam tamo :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
БуС je napisao:

Интересантно је да су готово све ово мали стадиончићи од 4000 до 15 000 тако да не вјерујем да ће великан гдје год оде имати претјераних проблема са публиком, бар то

Вјеруј ми да је атмосфера на стадиону нпр. Ариса- 16 000 мјеста, једно 10 пута пакленија него на већини ових гигантских стадиона по Европи...
Али срећа па њих нема :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
BATE Borisov - (Capacity: 5,402)
Maccabi Haifa - (Capacity: 14,002)
Dinamo Zagreb - (Capacity: 38,923)
APOEL - (Capacity: 22,859)
Wisła Kraków - (Capacity: 33,680)
Sturm Graz - (Capacity: 15,400)
Litex Lovech - (Capacity: 7,050)
Slovan Bratislava - (Capacity: 13,295)
Viktoria Plzeň - (Capacity: 7,425)
HJK Helsinki - (Capacity: 10,770)
Ekranas - (Capacity: 4,000)
Zestafoni - (Capacity: 4,558)
Malmö FF - (Capacity: 24,000)
Shamrock Rovers - (Capacity: 6,000)

Уз ове податке хоћу још нешто да коментаришем, рецимо већина ових градова су мањи доста од Бањалуке, погледајте и капацитете стадиона ... И да је неко нормално вријеме ми као један модеран европски Град и клуб требали бисмо бар 80% ових екипа да прекуцавамо и да им улијевамо страх у кости, ал јбг ми најгори од све дјеце :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Pet pozeljnih:
1. Shamrock Rovers
2. NK Maribor
3. Wisla Kraków
4. Slovan Bratislava
5. Viktoria Plzen

Pet nepozeljnih:
1. Maccabi Haifa
2. APOEL Nicosia
3. Sturm Graz
4. BATE Borisov
5. Litex Lovech

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 23:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ispravno si glasao,ali ne bi bilo lose ni ubaciti koje slovo komentara u glasanju. Recimo da vidimo sta je to toliko pozeljno u Wisli iz Krakova? Osvojili titulu u Poljskoj sa 10-tak bodova prednosti,dobili novi stadion za Euro,ladno dovode igrace iz Partizana jer im Partizan ne moze ponuditi takav ugovor (Ivica Iliev)?
Ili mozda ides na ono kao ja na Rosenborg,poznato ime pa sta bude-bude?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
Ispravno si glasao,ali ne bi bilo lose ni ubaciti koje slovo komentara u glasanju. Recimo da vidimo sta je to toliko pozeljno u Wisli iz Krakova? Osvojili titulu u Poljskoj sa 10-tak bodova prednosti,dobili novi stadion za Euro,ladno dovode igrace iz Partizana jer im Partizan ne moze ponuditi takav ugovor (Ivica Iliev)?

ево рецимо за Вислу шта би било пожљено,ово пишем у погледу како пољска репрезентација игра пошто Вислу никад нисам гледао,али вјеруејм да играју ко и репрезенација им.
Дакле пуно трке,не тотално офанзивно,добри су у скоку,и имају слабог голамана :D
Шалу на страну,наша би предност била можда што они не упиру ко волови од почетка,него стрпљиво граде игру,и то некако искориситити пресјећи им понеки пас у одбрани па контра и наравно Стево даје а ми у кафани све лупамо :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
oно што нама треба су појачања!
ал у правом смислу ПОЈАЧАЊА!
а за то треба гомила новца. новца који у 90% клубова који играју квал. за ЛШ највећим дијелом обезбјеђују спонзори. спонзори које ми немамо!
и тако.....

бојим се да се не понове пропусти од прошлог љета, када се олако ушло у европско такмичење и ни 1% могућности које пружа играње у европи није искориштено!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
dugo nista nisam pisao na forumu...
vidim ovdje se dosta toga izdesavalo. poslije citanja ovih postova...ne znam. ja uvijek govorim moj Borac je najbolji! i da izvucemo BATE Borisov nikad se ne zna. jedna lopta zaluta njima u mrezu i prodjemo dalje! fudbal je cudna igra. pa ko je pobijedio Zvezdu u finalu, kolike su sanse bile za tako nesto? ne zelim nikom da solim pamet kako da razmislja ali bih ipak volio da se malo vjeruje nasem Borcu! ne treneru, ne upravi, ne igracima vec Borcu!

o treneru cu suditi kad vidim rezultate jer sam tako uradio i kad je Maric odsao na klupu i tako bi uradio kad bilo ko dodje na klupu. nikad se ne zna kako kojem treneru lezi koji klub. u jednom moze biti uspjesan pa predje u drugi i napravi katastrofu ili obrnuto!

sto se tice lige sampiona tu je jedno glavno, a to je pretrcani kilometri! znaci moramo biti fizicki apsolutno spremni i jedino to, po meni nije tesko. Partizan kad je prosao Anderleht imao je 5 kilometara vise pretrcanog terena u odnosu na Anderleht ( oko 40 kilometara koliko se sjecam). dakle, ko trci taj pobjedjuje!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 03:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Батице то стоји али треба знати и паметно трчати, џаба ти 10 КМ више и сам Станојевић је говорио да његови пулени имају доста некорисног трчања.

Гледао сам једну интересантну фудбалску емисију на РТЦГ. Дејо Савићевић каже да је сваки њихов клуб за те 2 утакмице што је одиграо у 2. претколу ЛШ инкасирао од УЕФА од 400 - 440 000 евра а за коло у ЛЕ 90 000 евра.
Дејо сматра да те паре клубови морају искористити и за млађе селекције и највећу критику клубовима упућује што никада нису послали своје омладинце на неки инострани турнир и генерално критикује што се размишља само о првом тиму.
Даље, УЕФА преко националних савеза помаже доста да клубови изграде те помоћне терене кроз неке програме и сљедеће год. УЕФА ће повећати издвајања за те намјене. Чак њихов ФС помажу клубове директно финансијски у посљедње 3 год. 5 милиона евра су дали клубовима, питам се гдје иду паре које ФСБиХ добије за те намјене, то је силан новац.

Предсједник Могрена њиховог првака прича да су прошли пут кад су излазили у ЛШ примили 12 комада од Копенхагена али истиче да им је велики проблем уз несрећу у жријебу, био што су кретали од 1. преткола нису имали тих додатних 14 дана за припреме. Зато сад каже да уз 2 појачања императив им је задржати актуелни тим, што тада нису успјели и уз 14 дана више припрема сматара да се могу достојно представити мада се и он жали на жријеб да је паклен.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 03:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ми требамо тражити помоћни терен од ФСБиХ, требамо тражити и кеш и од ФС и од заједничких институција БиХ (министарства цивилних послова) јер како сама ријеч каже све су то заједничке институције чије буџете пуне и паре које се овдје убиру од пореза. И РТРС не би требао куповати Борачеве утакмице у ЛШ него тражити да БХT откупи те преносе јер и тамо ми паре шаљемо, а они су купили прошле год. од наших пара утакмицу из Израела, тако да сад морају Борац

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 10:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
БуС je napisao:
Ми требамо тражити помоћни терен од ФСБиХ, требамо тражити и кеш и од ФС и од заједничких институција БиХ (министарства цивилних послова) јер како сама ријеч каже све су то заједничке институције чије буџете пуне и паре које се овдје убиру од пореза. И РТРС не би требао куповати Борачеве утакмице у ЛШ него тражити да БХT откупи те преносе јер и тамо ми паре шаљемо, а они су купили прошле год. од наших пара утакмицу из Израела, тако да сад морају Борац

Zeleno da , crveno ne. Fudbalski savez treba podržati Borac i nešto uraditi ( a čini mi se da je majstorio nekad po Modriči nešto), ove zajedničke institucije niti su kad davale , sumnjam da će ikad i dati pare za te stvari jer imaju mali budžet.
Pravo na LŠ otkupljuje državna TV.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma најавили су из РТРС да ће откупити Борчеве утакмице

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
Pet pozeljnih:
1. Shamrock Rovers
2. NK Maribor
3. Wisla Kraków
4. Slovan Bratislava
5. Viktoria Plzen

Pet nepozeljnih:
1. Maccabi Haifa
2. APOEL Nicosia
3. Sturm Graz
4. BATE Borisov
5. Litex Lovech

Schlager je napisao:

Evo redom, ali logiku su mi provalio otprilike.
Realno govoreci mi smo tu najpozeljnija ekipa ostalima, tj. svi bi zeljeli vjerovatno igrati sa nama. Ne zelim da kazem da smo najlosiji, ali za neke stvati treba i vremena a bome i para.
Ja znam da ce nasi igraci koji god da budu igrali dati u tim utakmicama ne 100% vec 1000%, a kada igras protiv jedne ekipe koja se bori do koske ne moze to biti jednostavno. Austrijanci su poderali Njemce neki dan, razbili ih u svakom smislu, iako su ovi dali gol u zadnjem minuti i pobjedlili. Znaci sa angazmanom nasih momaka i taktickom "pamecu" mislim da se ne mozemo u ovoj rundi osramotiti.

Irci sa sportske strane nam najvise odgovaraju, losa strana je da bi tu na nasim igracima bio pritisak da ne smiju ispasti, jer bi imali ulogu favorita.
Maribor poslije Iraca smatram sa sportske strane najboljim protivnikom plus navijacka strana tj. blizina, iako sam sigurna da bi i oni nas voljeli izvuci i da bi masa Viola isto tako doslo u Bl.
Wisli i Slovanu dajem prednost upravo zbog imena, imaju koliko toliko ime u Evropi, i ako trebamo ispasti lijepse je da odigramo sa renomiranim protivnikom koji ima ime, a nisu preko svijeta tj. u Aziji i dobri za gostovanja. Smatram da su sportski, organizacijski i svaki drugim oblikom ispred nas, ali da na zelenom terenu bi bilo gusto. Zrinjski je tukao Slovana kuci prije par godina, u gostima su pukli ali...
Za Pilzen ne znam sta reci, ali drzim ih kao Slovana i Wislu, samo nemaju ime. Osim toga Pilzen je poznat po drugim stvarima :D , a imaju ruzan stadion i iste boje kao i mi...

Pet nepozeljnih:
Za ove Seike tj. Izraelce i Apoel ne treba puno komentarisati. Mislim sta vise da ce se i jedna i druga ekipa ugurati u grupnu fazu.
Sturm je prvak Austrije, uspjeli su skinuti RED BUL sto nije mala stvar, kada se zna koliko Red Bul ulaze u Salcburg. U naletu su, ne bih volio da igramo sa njima...
Bate i Litex su "bezvezne" ekipe koje su u stanju da pobjede najvece, znaci smara me samo ime klubova kada ih citam, a kada skontas jos da znaju igrati, bolje da nas preskoce makar u ovom prvom krugu...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Stadioni nasih mogucih protivnika

Makabi
Spoiler:
Slika

Bate Borisov
Spoiler:
Slika

Slovan
Spoiler:
Slika

Shamrock
Spoiler:
Slika

Helsinki
Spoiler:
Slika

Jos su tu i Maksimir i Jna ali to znate kako otprilike izgleda a ostale cu staviti kasnije

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 07 Jun 2011, 13:39, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ovaj od Helsinkija izgleda najbolje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ovaj od Helsinkija izgleda najbolje.

Realno od ovih ovde i jest a bolje i da ne stavljam ostale jer od Liteksa,Zestafonija.... tuga i cemer :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ipak mislim da bi od Wisle bio najbolji,jer je tek izgrađen za Euro 2012.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad bi realno gledali najprivlacnija gostovanja za sve Borcevce i grupu su Graz i Maribor em sto bi tu bilo dosta nasih ljudi em sto je blizu pa bi dosta i otislo odavde 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Пошто је сезона готова, да се мало осврнем на неке позитивне ствари, иако чешће критикујем, али то је све добронамјерно :D

До прије пар година, Борац се клацка између прве и друге лиге, срамоти се, набијају нас неке сеоске екипе по 3-0, 4-0, мало људи на стадиону... Једноставно, пропаст... :(

Сад само дошли у ситуацију да смо шампиони, већ другу годину заредом играмо Европу, први пут улазе мало јаче паре од Уефе....
Стадион се реновирао, сад слиједе сјевер и југ, ваљда и наткривање истока, сређивање околине + помоћни терен...

БЛ се издваја као спортски центар у БиХ, што се прије неколико година није могло рећи... Напредују сви спортисти под именом Борац, небитно у ком спорту...

Навијачи из дана у дан постају све јачи јачи, све их је више и више.... Упоредо са њима, јачају и новосадска браћа, која су по први пут у новијој историји успјели да не "гостују" на свом стадиону против ЦЗВ(то је успјех за Гиниса, знајући српску навијачку сцену), већ да напуне сјевер.... Њихов успјех и нас весели, из овог разлога ( послушати од 9:38 http://www.youtube.com/watch?v=p1Ykxxiw ... re=feedlik) ... Лијепо је чути нашу ударну пјесму како грми на пуном сјеверу... 8)

Поновићу још једном оне ствари које ми се не свиђају(маркетинг, често мјењање тренера, нема спонзора, мешетарење појединих чланова управе), али то већ сви знамо и надамо се промјенама... тако да нећу пуно о томе...
Мада, било би и чудно кад би у Великану све функционисало, јер ипак нема код нас нема ништа једноставно. Ипак смо ми борци, и навикнути да се боримо, често и са "вјетрењачама"... :)

Али кад сагледам из другог угла, сигурно је да нам Федералци завиде, не воле нас ни из других крајева Српске претјерано, што је доказ да ми идемо напријед, да их остављамо у прашини... али нека , ко их је*е све заједно, дошло је и наших "5 минута", које ће ваљда и потрајати...

Извињавам се на дугом посту, али ухватио ме неки лијеп осјећај, онај осјећај припадности нашем Великану из Платонове, па сам морао да бацим које слово...

Морао сам унијети мало позитивне атмосфере на форум, јер фали нам оптимизма у задње вријеме :wink:

НАПРИЈЕД БОРЧЕ , БОРИ СЕ! (а ми са тобом) :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Знам ја наш Српски менталитет,кога код да добијемо ми ћемо се нафурати то максимума,а како и не би кад је први пут да Борац игра....а нећу да причам шта би било кад прошло друго претколо,неки би нас видјели већ у четвртфиналу :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]