Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:
Може ли ми неко рећи што онај Бате борисов не би био добар за извућуи,мени су они некако и од ираца бољи,мада сваке године играју,али немају неки тим!
Mogu ja
Zato sto je to ekipa koja u play off-u za ulazak u Grupnu fazu Lige uefa demolira portugalski Maritimo,zatim u grupi obezbijedi vec u prve 4 utakmice prolaz dalje remijem u Kijevu rasturanjem Az Alkmar 4-1 i dvema pobjedama nad Serifom,pa nakon toga u nokaut fazi ispadne od PSZ samo zbog gola u gostima (2-2 i 0-0).
A prethodnu godinu su igrali grupnu fazu lige sampiona i to jako dobro!
Je li dosta argumenata protiv?

Ја се нешто не сјећам да је икад Бате игро лигу шампиона,не кажем да ниси у праву,него се ја не сјећам а гледам еј већ 10 година.
Добро убједио си ме да не требамо њих добити,одустајем
Нама је можда највећа шанса што ће било ко против нас ући потцјењивачки,сад да ли ћемо ми то знати искорисити питање је.
Ја се надам голу у гостима против било кога,онај неки залутатили метак послије корнера или да голамн промаши лопту ко Робинсон на максимиру
А волио би лично да у првој утакмици гостујемо па ако Бог да добар неки рез овдје се надати проласку!
Јебига,можда пуно очекујем,али је људски надати се...Ја ипа не видим неки разлог да било кога извучемо па да у старту се предамо,као што је жељезничар против хапоела.
Ево рећи ћу то и на нашој теми да не буде овдје ко у сарајеву.Елем,чим је жељезничар добио Хаполеа одма су сви тамо у глас њихови"немамо шансе за пролазак" и таква реченица наравно стигне до главе играча,тај песмимизам,и одмах је и њима теже колико год се трудили сакрити или покушати одиграти добро.
Али има и свјетлих примјера као рецимо кад је Партизан против њукасла 2003 ушао,први је Матеус рекао "идемо тамо да побједимо"....дакле хоћу рећи,да у граду треба та позитивна атмосфера па све и да се с Барсом игра,можда и од овог форума чим добијемо клуб треба оптимиситчно причати шта год се дешавало у и око клуба,да се играчима дигне морал до максимума па онда шта Бог да!
Ипак нам је први пут у лиги шампиона и ако прођемо то друго коло,Борац ће бити главна тема и у кабинету Џомбија и Доде