banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 10:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Brigate BL je napisao:
Jedina dva tima za izbjegavanje su Dinamo i Partizan hehe

Na naravno,pa salim se,sto dalje od njih to bolje,iz vise razloga. :wink:

Sto se tice konkretno klubova,sa kojima bi se mogli nositi,realno,sa nijednim.Neko spomenu Malme,a klub ima finansije kao Barselona.Ma eto jedino taj Semrok,ostalo sve,tesko.Treba nam cilj biti da se ne osramotimo kao Seljeznicar,dakle da dostojno izgubimo,i da ostave momci koji budu igrali srce na terenu,pa eto,sta bude bude.Mozda i prodjemo dalje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Дајте нам Ирце да се играмо, да се играмо :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Joj kad ce taj sjever i jug vise,to cekam kao ozebo sunce. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

а још ако натркију и исток како су обећали, па кад читав стадион почне да грми :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Posto se dosta prica o Rozenborgu dosao sam do informacije da su prodali najboljeg igraca u odbrani Bjarsmyra a takodje tatamata kluba Rade Prica je na pragu odlaska inace ukupna vrijednost ekipe je 21 000 000 sto je skoro 3 puta vece od vrijednosti nase ekipe :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Je l' mi se cini ili sam nedavno naletio na clanak o nastavku izgradnje stadiona?

A sto se tice ekipa, dajte ljudi pustite da dodje 20. pa onda da vidimo sta nas ceka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Може ли ми неко рећи што онај Бате борисов не би био добар за извућуи,мени су они некако и од ираца бољи,мада сваке године играју,али немају неки тим!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Нова Варош je napisao:
Може ли ми неко рећи што онај Бате борисов не би био добар за извућуи,мени су они некако и од ираца бољи,мада сваке године играју,али немају неки тим!

Mogu ja :D

Zato sto je to ekipa koja u play off-u za ulazak u Grupnu fazu Lige uefa demolira portugalski Maritimo,zatim u grupi obezbijedi vec u prve 4 utakmice prolaz dalje remijem u Kijevu rasturanjem Az Alkmar 4-1 i dvema pobjedama nad Serifom,pa nakon toga u nokaut fazi ispadne od PSZ samo zbog gola u gostima (2-2 i 0-0).
A prethodnu godinu su igrali grupnu fazu lige sampiona i to jako dobro!

Je li dosta argumenata protiv? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi, pa šta vam je, pričate o L.Š. kao da smo mi klub koji je igrao najmanje finale u tom takmičenju :lol:

Mi smo debitanti i za nas zaista vrijedi ona krilatica Kubertena: "važno je učestvovati"...

Ja sam siguran da navijači svih ostalih klubova priželjkuju upravo nas...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Upravo to . Borcu je prioritet da opet napravi tim i da se bori za trofeje u BiH,
U kvalifikacijama ce biti sta bude zavisi od protivnika ali to su dvije maksimalno cetiri utakmice. Svi bi mi voljeli da se borimo za Ligu šampiona ali to je nerealno

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 20:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Jedan mali offtopic. Vjerovatno je dosta vas vec vidjelo ili culo o oprostaju Ramba Petkovica ali evo za one koji nisu. Pogledajte uvod i kraj samog klipa. Kakvo postovanje za jednog Srbina u 'najfudbalskijoj' zemlji na svijetu.

http://www.youtube.com/watch?v=2vGAraAZ ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Cosa Nostra je napisao:
Posto se dosta prica o Rozenborgu dosao sam do informacije da su prodali najboljeg igraca u odbrani Bjarsmyra a takodje tatamata kluba Rade Prica je na pragu odlaska inace ukupna vrijednost ekipe je 21 000 000 sto je skoro 3 puta vece od vrijednosti nase ekipe :wink:

Odakle ti ta informacija da su prodali Bjärsmyra kad je on na posudbi ovdje iz Panathinaikosa i oni ga imaju pravo otkupiti poslije 31.jula 2011,a sto se tice Rade Price ja mislim da ce on produziti jos godinu dana,tako bar najavljuju.Inace opet ponavaljam da su sanse 50-50 i da Borac ovdje moze igrati bez pritiska od njihovi navijaca,znaci kao da igraju kod nas,a to puno znaci za ekipu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Politika za kvalifikacije je "primi sto manje,idi kuci pjevajuci". :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Народе немојте се пуно заносити, у квалификацијама и частан пораз ће бити више него довољан, осим ако не будемо имали среће па добијемо Ирце, али шансе за то су минималне.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
eeee da nam je vidjeti mushemu na stadionu ....

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:

Mogu ja :D

Zato sto je to ekipa koja u play off-u za ulazak u Grupnu fazu Lige uefa demolira portugalski Maritimo,zatim u grupi obezbijedi vec u prve 4 utakmice prolaz dalje remijem u Kijevu rasturanjem Az Alkmar 4-1 i dvema pobjedama nad Serifom,pa nakon toga u nokaut fazi ispadne od PSZ samo zbog gola u gostima (2-2 i 0-0).
A prethodnu godinu su igrali grupnu fazu lige sampiona i to jako dobro!

Je li dosta argumenata protiv? :D

Ја се нешто не сјећам да је икад Бате игро лигу шампиона,не кажем да ниси у праву,него се ја не сјећам а гледам еј већ 10 година.
Добро убједио си ме да не требамо њих добити,одустајем :D

Нама је можда највећа шанса што ће било ко против нас ући потцјењивачки,сад да ли ћемо ми то знати искорисити питање је.
Ја се надам голу у гостима против било кога,онај неки залутатили метак послије корнера или да голамн промаши лопту ко Робинсон на максимиру :D
А волио би лично да у првој утакмици гостујемо па ако Бог да добар неки рез овдје се надати проласку!

Јебига,можда пуно очекујем,али је људски надати се...Ја ипа не видим неки разлог да било кога извучемо па да у старту се предамо,као што је жељезничар против хапоела.
Ево рећи ћу то и на нашој теми да не буде овдје ко у сарајеву.Елем,чим је жељезничар добио Хаполеа одма су сви тамо у глас њихови"немамо шансе за пролазак" и таква реченица наравно стигне до главе играча,тај песмимизам,и одмах је и њима теже колико год се трудили сакрити или покушати одиграти добро.
Али има и свјетлих примјера као рецимо кад је Партизан против њукасла 2003 ушао,први је Матеус рекао "идемо тамо да побједимо"....дакле хоћу рећи,да у граду треба та позитивна атмосфера па све и да се с Барсом игра,можда и од овог форума чим добијемо клуб треба оптимиситчно причати шта год се дешавало у и око клуба,да се играчима дигне морал до максимума па онда шта Бог да!

Ипак нам је први пут у лиги шампиона и ако прођемо то друго коло,Борац ће бити главна тема и у кабинету Џомбија и Доде 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bate bio u grupi sa Juveom, Realom i Zenitom cini mi se. Od Reala izgubili na guzove, sa Juveom dva puta remi, a sa Rusima poraz i remi. A izbacili Anderleht (ili Briz) i Levski iz Sofije u trecem i cetvrtom pretkolu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
А да помало занемаримо тај резултатски аспект у који Град би вољели са великаном да имате прилику или како већ да фурмулишем, на којем стадиону од ових са којима можемо играти бисте жељели гледати наш клуб уживо?

Интересантно је да су готово све ово мали стадиончићи од 4000 до 15 000 тако да не вјерујем да ће великан гдје год оде имати претјераних проблема са публиком, бар то :lol:

Ево мојих фаворита у сваком смислу:

Malmö FFSwed

Град има око 300 000 становника

Стадион 24 000 капацитет

Slika

Slika

NK Maribor

Град има око 112 000 становника

Стадион капацитет око 13 000

Slika

Rosenborg

Trondheim око 173 000 становника

стадион 21 000 капацитет

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја бих волио Марибор, јер ако ријешим неке обавезе, можда бих и могао отићи на утакмицу због близине....
Ове скандинавске градове искључујем одмах, јер мој буџет не би то издржао... :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Bate bio u grupi sa Juveom, Realom i Zenitom cini mi se. Od Reala izgubili na guzove, sa Juveom dva puta remi, a sa Rusima poraz i remi. A izbacili Anderleht (ili Briz) i Levski iz Sofije u trecem i cetvrtom pretkolu.

Јеста,сад се сјећам....знам да им стадион не испуњава услове па су у Минску играли на оном државном стадиону!

Ево неке сајтове клубове с којим играм сам мало извуко па нек погледа ко хоће ростер играча.

http://www.fcbate.by/bate.php?lang=en сајт Бате Борисова

http://fczestafoni.ge/Eng/FcZestafoni.htm сајт Грузијаца
http://www.shamrockrovers.ie/ шамрок ирски
http://www.mff.se/ Малмо
http://www.apoelfc.com.cy/nqcontent.cfm ... _1&lang=l2 Апоел кипар

и тако даље и тако ближе

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]