banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 01:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
Ma od svih njih sam ja vise ocekivao,jedino mi je Nikolic ispunio ocekivanja,pogotovo u jesenjem dijelu dok je ginuo na terenu i bio nas ljubimac.Kolege su u pravu da je poceo srati u zadnje vrijeme i ufurao se da je igrac.
Za Veljovicev dolazak sam se dvostruko napio od srece na Jovanjdan kad je objavljeno da stize,ali spletom okolnosti nije pokazao skoro nista iako se vidi da je skolovan igrac. Da li je do njega ili do trenera ne znam,ali nije nimalo opravdao to moje pijanstvo. Ja sam mislio da ce on u ovakvoj ligi i sa ovakvim protivnicima biti kao Messi,da ce dati 10-15 golova i da ce protivnicke odbrane dovoditi do ludila.Svidio mi se ponasanjem.
Vidakovic me odusevljavao na onim trening utakmicama sa Tosk,Bsk itd,ali jednostavno nije gol igrac i iako je jako borben,slab mu je postotak realizacije.
Stajica sam isto godinama pratio,odusevljavao me pogotovo ovdje na malom fudbalu u Boriku,ali i dok je nosio dres Modrice,Radnika,Rudara. Bio je dobar,opravdao je dovodjenje,ali ja sam ipak ocekivao jos vise jer se radi o stvarno velikom majstoru koji moze jos bar 40% bolje.Posto je poznat kao ptica selica,Borac mu je 11.klub u karijeri,ne vjerujem da ce se dugo zadrzati.

Tako sam ja vidio ucinak nasih napadaca,i zato bih stvarno volio vidjeti ponovo Bilbiju i Kajkuta.

слажем се са реченим,с' тим да бих ја кад све саберем и одузмем радо гледао исте нападаче и у наредном периоду у борцу.
ајдде добро,ако баш мора нешто да се мијења,дао бих стеву за бикија или салета кајкута и то је то.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne tjerate STEVU, njega nenormalno gotovim 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako ode Veljovic ostade jedno mjesto. Bilbija bi bio odlicno rjesenje.
Kakvo je uopste stanje sa otplatom duga Vojvodine?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Улагање у младе пут који се исплати

Стварање европског Борца некако се поклопило са доласком Мухамеда Ибрахимбеговића, тада спортског директора, данас координатора за спортска питања у клубу са Градског стадиона. Некада велики голгетер црвено-плавог тима ниједног тренутка није крио да је у стању све да уради ако је у интересу клуба.

- Борчевац сам од када знам за себе и тако ће увијек бити. Имао сам визију шта и како урадити у једном пројекту дугом пет година. Већ послије непуне двије године два трофеја стигла су на Градски стадион. Није мало, али увијек тражим, желим и мислим да можемо боље. Пројекат европског Борца почео је прије годину и по дана. Створен је тим људи који је добио задатак да нас изведе у Европу и у томе смо успјели – јаже популарни Фишер.

Ибрахимбеговић каже како су му и даљи планови везани за клуб из Платонове улице.

- Када бисмо наставили овако, а нема разлога да тако не буде, за три године играли бисмо Лигу шампиона! Ако су то могли Партизан или Динамо, не видим разлог да тако нешто не оствари и Борац. Ми смо све те клубове велике четворке побјеђивали у разним етапама, па зашто не бисмо поново били у њиховом рангу? Шта су Динамо и Партизан у Хрватској, односно Србији, то Борац мора да буде у БиХ – јасан је Ибрахимбеговић.

За тако нешто он има велико покриће, а оно се зове улагање у сопствени играчки кадар.

- Можемо ми "крпити" тим играчима са стране још годину или двије, али без свог кадра нема праве будућности. Када сам прије годину дана послао кадете Борца у Шведску на турнир, гдје су у конкуренцији 240 екипа освојили осмо мјесто, хтјели су појединци да ме разапну јер су сматрали да бацамо паре тамо гдје не морамо. Морао сам то буквално кријући да урадим. Ето, из те генерације наших седам кадета потписало је професионалне уговоре са клубом и они су наша будућност. И не само они, већ и сви играчи из регије, почев од Градишке, преко Приједора, Новог Града, Бихаћа, Цазина... Не смије нам промакнути ниједан играч са овог подручја. Борац је једини клуб који организује утакмице тог узраста са репрезентацијама региона, само са циљем да ловимо 15-годишње таленте којих и те како има – поручује наш саговорник.

Узлет у Европу не смије да траје само једну сезону, већ, по њему, то мора да буде Борчева константа.

- Управо тако! Издржати, истрпјети још коју годину. Екипа мора да настави са освајањем трофеја у Премијер лиги. Испод трећег мјеста сваке године не смије се ићи. Борцу нису потребни људи, па ни ја, ако ћемо се борити за пето-шесто мјесто. Цијеним само резултат, по којем ће нас памтити, будућност ће показати да ће тога бити подоста – закључио је координатор за спортска питања у новом шапиону БиХ.

Закарића не могу да прежалим

Још је Горан Закарић у мислима популарног Фишера, који је из Козаре прије годину дана завршио у Широком Бријегу, из којег је недавно потписао седмогодишњи уговор са загребачким Динамом.

- Много сам молио људе за њега, али нисам нашао појединце који би ме пратили у том пројекту. Тадашњи тренер Зоран Марић, а и Владо Јагодић, тврдили су да он није квалитет за Борац. Чак је и Жељко Копања био за то да се момку пружи шанса, али ништа од тога није било. Зато, више никога не питамо, већ такав таленат има да дође на Градски стадион, па макар нас и земљотрес погодио, а куд ћеш већег од тога што нам је такав фудбалски бисер промакао испред носа – поручио је Мухамед Ибрахимбеговић.

(Спорт клуб)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
svaka cast fiseru, samo ovo ostvari i na terenu i bice dobro svima

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Slika

мали офф,ово ће ми заузимати посебно мјесто на гајби :)
масу ствари сам подијелио,шалове,мајице,дуксеве,дресове....али ово,остаје гарант.

а ово за фишера,немам појма,лијепо то звучи овако,дај боже да исплива.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Krajnje je bezobrazno sto Fiser spominje Vladu Jagodica da nije bio za Zakarica. Vlado tada uopste nije bio u Borcu,proslog ljeta kad je Zakaric presao u Siroki. Cak nam je Zakaric vec zabijao golove na Gradskom prije nego sto je Vlado uopste dosao,tako da ovaj intervju shvatam kao ulizivanje Kopanji i laganje neupucenima o Vladi Jagodicu a i osvetnicki prema Vladi,mada ne znam razloge.Ne vidim zasto bi ga u suprotnom lazno pominjao,a covjek veze nema sa slucajem Zakaric,nije ni bio tu!

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 19:39 
Veteran
Veteran

То је и мени засметало...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 20:00 
Veteran
Veteran

Сарајево без казне због Дивјака

На утакмици 17. кола Премијер лиге БиХ у фудбалу, Сарајево - Славија (4:2) домаћи навијачи су на трибинама дали подршку осумњиченом за ратне злочине Јовану Дивјаку, али клуб са "Кошева" није кажњен попут бањалучког Борца и Славије због подршке њихових навијача Ратку Младићу, такође оптуженом за ратне злочине.

Делегат на утакмици одиграној на Олимпијском стадиону "Кошево" 5. марта ове године Харис Идризовић из Коњица није евидентирао јавну подршку "хорди зла" ратном генералу Aрмије БиХ.
- Добро сте то примијетили. Ради се о истој ствари, односно политичким порукама које су забрањене на фудбалским теренима. У нашем Правилнику стоји да на стадионима не смије да буде порука политичке садржине јер би оне могле да изазову додатне проблеме у специфичној земљи каква је БиХ. Дисциплинска комисија ради по пријави службених лица, али са меча Сарајево - Славија нисмо добили никакву пријаву - истакао је предсједник Дисциплинске комисије Фудбалског савеза БиХ Горан Косорић.
Први дисциплинац заједничког савеза са сједиштем у Сарајеву је додао и ово:
- Одговорност је, у првом реду, на службеним лицима, односно делегату Идризовићу. Питање је да ли није видио или није хтио да види транспарент политичке садржине. Нисам био на тој утакмици, а понављам никакву пријаву нисмо добили, тако да нисмо ни расправљали о казни за домаћи клуб који је организовао утакмицу.
Очигледно је, у овом случају, да су клубови из Републике Српске "под лупом" и јавна мета.
- Свако треба да буде кажњен ко прекрши Дисциплински правилник, како клубови и појединци из клубова, тако и службена лица. Овај Правилник се односи и на службена лица - закључио је Косорић.
На утакмици Борац - Леотар (2:2) одиграној у прошлу суботу на Градском стадиону делегат Хусеин Камбер је зауставио игру у финишу меча и тражио да се уклоне транспаренти подршке Ратку Младићу, односно прекине скандирање. Због тога је бањалучки клуб, иначе нови шампион БиХ кажњен са 3.500 марака. Исто је урадио и Крешимир Чавар из Широког Бријега на мечу Славија - Челик (5:1) у Источном Сарајеву. ФК Славија је кажњена са 2.000.
- Борцу је казна изречена по два основа. Прва износи хиљаду марака и односи се на пиротехничка средства, а друга од 2.500 марака је због транспарената подршке осумњиченом за ратне злочине. Славија је добила блажу казну од Борца због тога што није било скандирања - казао је Косорић.
Први човјек Дисциплинске комисије ФС БиХ је на крају рекао:
- Без обзира о коме се ради сви морају да одговарају за своје поступке, поготово они који се огријеше о Дисциплински правилник ФС БиХ.
Нисмо успјели да ступимо у контакт с делегатом меча Сарајево - Славија Харисом Идризовићем.

Службена лица

Очигледно је да поједина службена лица не раде свој посао професионално и одговорно и због тога би требало да одговарају пред Дисциплинском комисијом ФС БиХ. На мечу Славија - Сарајево поред делегата Хариса Идризовића из Коњица су били контролор суђења Слободан Ђурић (Добој), главни судија Горан Параџик (Љубушки), помоћници Дарио Приморац (Љубушки) и Дарио Тепавчевић (Лакташи) те четврти арбитар Драган Скакић (Градишка). Занимљиво је да нико од њих није видио транспарент на којем је писало: "Слобода Дивјаку", а поред њега је била ратна застава Aрмије БиХ.

Јусуф Пушина

Још један осумњичени за ратне злочине у Добровољачкој улици у Сарајеву, 1992. године, који је био уз ратног генерала Aрмије БиХ Јована Дивјака је Јусуф Пушина. Он се данас налази на предсједничкој функцији Фудбалског савеза Кантона Сарајево, а нико није покренуо његову смјену на основу оптужнице коју је упутило Тужилаштво за ратне злочине из Београда.
Јован Дивјак је ухапшен 3. марта на аеродрому у Бечу по потјерници из Србије због злочина почињених над војницима ЈНA.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 92469.html

Znači ide se na pripreme u Sloveniju, a igrački kadar bi trebao biti jasniji do prozivke odnosno 16.6.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kaj je potpisal za Borac? Di ste njega našli u 3pm?

Do sad je bio u školi i radio sa igračima na obrambenom dijelu igre. Većini navijača poznat kao čovjek koji je lutao bespućima Afrike i Južne Amerike i nalazio šrot igrače. Doveo Sammira doduše, al i pokvareni sat je 2 put dnevno točan. U Dinamu kao trener tolko marginalan da ti nitko neće moć previše reć o njemu kao takvom.

To mi je rekao jedan purger za Cvetkovica :(

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 21:44 
Veteran
Veteran

Људи, послије је*ања нема кајања...

Он је сад званично тренер ФК Борац, и само се помолимо Господу да не буде као онај чије име се не спомиње...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Tačno tako, treba mu sad pružiti podršku a ne u startu ga odmah osudjivati, a sudićemo mu kroz rezultate i igru. Nadati se najboljem. Sada do 16. da se definiše igrački kadar ko ide ko ostaje i naravno ko dolazi, a onda 20. žrijeb.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Ма ко ће Мамићу наћи играча, он хоће за мале паре неког кога ће продати за 20 милиона. С тим да је милион неких менаџера по Јужној Америци ако сваки нађе бар по једу златну коку то је успјех. Боље би им било да стварају услове за младе и траже таленте на простору бивше заједничке државе.

Биће му лакше нама препоручити играча, ми нисмо много избирљиви :D

Питај тог пургера да ли би волио да извуку Борац

P.S.
Пара не мора да игра превелику улогу мислим да са пола буџета који има Партизан да би ми играли потпуно егал с њима. Важна је атмосфера у клубу и да они што играју да су добро вођени и да се извлачи максимум из тих момака, а такође важно је да немамо притисак резултата који имају они, јер већ причају како ће у 4. претколу добити Динамо а нису ни 2. прошли

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Какав год да је, Цветковић је наш тренер и ја бих га подржао, али након ове реченице опасно сам се замислио:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
da je čovjek koji je pregovarao sa Jovićem imao mogućnost da mu ponudi platu koju je dobio Cvetković, mislim da danas nebi ni bilo ove misterije oko svega...

зар је могуће да опет свиме руководе струје које су и несрећног лалу довеле овамо? јооој не буду ли макар довели нека добра појачања право ћу се изнервирати. За сада успјешно каналишем негативну енергију и држим свој Јин и Јанг у равнотежи :D

АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi budite optimisti,naravno umjereni,idemo korak po korak,mozda covjek i nesto dobro napravi.Pa eno,ni Prosinecki nema veze sa trenerskim poslom,a ma bas nikakve,isto je bio predmet ismijavanja,pa covjek napravi da Zvezda igra prelijep fudbal.Polako,idemo sad prvo dovesti pojacanja,pa pogledati pokoji trening kasnije,i onda izvucemo protivnika 20.,pa planiramo taktiku. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 09:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
I sto je najgore opet cemo se obrukati u Evropi, ispascemo od nekog kluba koji je bio bolji od nas samo zato sto je imao boljeg trenera, bas kao i prosle godine...

To je jedino cega se bojim, a narodu ce se stvoriti slika Borceve nemoci u Evropi i onda dzabe sve domace titule.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne znam kakvo "brukanje" pominjete.
Ispadanje od Lozane nije bruka. Bar meni. Da smo ih mogli proci, jesmo. Da je Vlado vodio, uvjeren sam da bi ih preskocili lagano. No ljudi su usli u grupnu fazu i odigrali par dobrih utakmica.

Ja bih Cvetkovicu dao sansu. Ne ocekujem puno od njega; HVALA UPRAVO LEVATSKA; ali ne treba ga osudjivati na samom startu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
sam_protiv_svih je napisao:
I sto je najgore opet cemo se obrukati u Evropi, ispascemo od nekog kluba koji je bio bolji od nas samo zato sto je imao boljeg trenera, bas kao i prosle godine...

To je jedino cega se bojim, a narodu ce se stvoriti slika Borceve nemoci u Evropi i onda dzabe sve domace titule.

ако ишта мрзим то је овај песмизам,стани стручњак има времена,ако се обрукамо знамо како и шта...више ме занима ситуација у провенству!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma nista ajmo se mi odmah predati,ajmo sve poslati u 3 lijepe pm,sta ionako smo osudjeni na propast... :-? :roll: A ljudi nekih braco moja,kao da smo BSK jebote,pa ispali iz druge u trecu ligu,a ne da ocekujemo kvalifikacije za LS.

Mozemo li bar sacekati prvi trening,eto bar to,pa onda da krenemo pljuvati i kukati?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]