Toljaga je napisao:
U IC radeon 6950 košta mnogo više nego 6970 u Srbiji. Smiješno. Za kupovinu tako skupih stvari isplati se otići u Srbiju. Razlika je 200KM.
U Infocom-u poznajem skoro sve lično, tako da ne mogu biti baš objektivan, ali meni su stvarno OK. Imaju svojih mušica to stoji, ali imaju i dosta zaposlenih, tako da je tu ono: "sto ljudi, sto ćudi". Pozitivno im je osjećaj za posao, cijene koje su povoljne kad uzimamo u obzir BiH tržište, solidna ponuda i solidan servis. Ako tačno znate šta tražite i šta trebate i ako se razumijete u to što tražite, onda je sve OK. Ako to nije slučaj, onda ćete imati zamjerku na svaku radnju, pa i na ovu. Zamjerka im ide na slabo ažuriranje svog site-a, tako da je ponuda na site-u i u trgovini veoma različita, isti slučaj i sa cijenama, tako da je možda ta grafulja jeftinija u radnji nego na site-u. Sigurno nije kao u Srbiji, ali to je stara priča dobro prostudirana na drugim temama, pa da se ne ponavljamo.
HG Spot nema veze sa hrvatskom inačicom

istoimene firme, to je bitno napomenuti. Ali što se tiče usluge, mora se priznati da kao da su malo preuzeli od prekosavske kulture i ljubaznosti, za razliku od naše domaće bahatosti. Cijene su im dugo vremena bile malo više od konkurencije, ali sada su veoma konkurentni. A dokaz njihove dobre usluge sam imao nekidan. Prijateljici sam popravljao komp u firmi gdje radi. Stara kanta je odsvirala svoje i došlo je vrijeme za novi, ali naravno najjeftiniji office desk. Bio je na site-u neki njihov sklop od 420 KM, nažalost ažuriranje je odrađeno onaj dan kad smo došli pa je to bio onaj koji je i sad u ponudi za 432 KM. Uglavnom, objasni momak ljubazno gdje je najbliži šalter za žiralu, spakova, ispričasmo se za to vrijeme, pokupismo komp i ćao. Međutim, totalno sam zaboravio da je na staroj kanti bila i fiskalna kasa priključena i to na COM port naravno. Pogled na novu mašinu i isfur - nema. Telefoniram liku i on meni: "ima li na ploči konektor?". Ja njemu: "Pa imam vaš garantni sticker, pokidaću ga ako otvorim" - "Hebo te sticker - skidaj!". Pogledam, sreća - ima! Pošaljem prijateljicu u radnju, a ona donosi dva COM porta. "Što dva?" - "Rekao momak da se nađe." Ja ubacim i gledam: "E jbg, bolje da mi je poslao jedan vijak umjesto viška porta, kad meni prijateljica daje kesicu punu vijaka ovih i onih - poslao čovjek da mi se nađe! Jeste da sam ih izreklamirao, ali ovaj put su zaslužili.
Ranije sam često išao i kod Miše i Saleta u East Code. Takođe ih znam lično i bilo je uvijek OK. Jedino sam se bio skoro posvađao sa Mišom u vezi njihovog site-a koji ne mogu da svarim nikako. Ali odustao sam, iz poštovanja prema Miši. I dalje tvrdim da im je to minus ogroman. Za ponudu i servis ne bih znao, jer nisam išao na kafu s njima ima preko godinu dana, tako da ne znam kakvo je stanje danas.
Ostalo sam skoro uvijek zaobilazio u širokom luku.