banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2011, 12:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Danas se stavlja tačka na jednu od najuspješnijih takmičarskih sezona u istoriji kluba, ostvarili smo ono o čemu sanjamo godinama, da budemo najbolji i da nam svi gledaju u leđa, da nam zavide i da im napakostimo, da se jedu od muke...

Par stranica ranije se vodile neka polemika oko toga kakve mi odnose možemo da izgradimo sa Zvezdom i dal ćemo tu da budemo na dobitku ili ne, a ja ću vam sada reći jednu stvar na koju malo ko obraća pažnju, a to je da ljudi koji vode Zvezdu su PRFESIONALCI, znate li šta je to, pa oni nemaju nikakav drugi posao ili zanimanje, oni klub vode za pare, ako samo to znate, postavlja se logično pitanje, koliko namazan trebaš da budeš da uspiješ iz saradnje sa Zvezdom da izađeš neporažen... Nadam se da ste shvatili poentu ovog što sam napisao...

Naši rezultati konstantno idu naprijed, bili smo 5, pa smo bili 3, sada smo 1. uz jedan osvojeni kup, znači napredujemo konstantno...

Uspjeli smo čak da u tom peridu i trgujemo sa nekim igračima i da u klub dođu neke svježe pare, što je za nas takođe novost, sa tim stvarima se nismo sretali ranije, Kajkut 100 000, Bilbija 100 000, Vule 200 000, Puza 70 000, znači solidno je to, naravno uvijek može i mora bolje, evo sada imamo tri igrača na kojima sigurno možemo da zaradimo, ali polako, pred nama je sve...

Hitno treba riješiti pitanje šefa, jer vrijeme teče i novi šef treba da radi skauting ekipe...
Zato se nadam da će se ubrzo znati nešto više...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Ja prateci dugo godina rad Sirokog,sam stekao dojam da njima uopste nije nesto pretjerano stalo da budu sampioni. Niti su nesto suvise emotivno vezani za BiH niti im tih 100-200 huljada razlike u visini Uefa nagrade nesto pretjerano znaci.
Kad sam malo razmisljao,to im uopste nije lose. Posto se u ovih sledecih nekoliko dana definise politika i ciljevi naseg kluba u sledecoj sezoni,moja zelja je da,ne samo u sledecoj,nego u svakoj sledecoj,nas ultimativni cilj bude plasman u Evropu uz igranje lijepog i atraktivnog fudbala i afirmaciju najmanje 2-3 mlada igraca iz omladinske skole. Po nekom mom rezonu.za dugorocnu stabilnost kluba i rad na duge staze to je bolja koncepcija nego sve pare davati tridesetogodisnjacima i povratnicima iz inostranstva da bi se osvajale titule.Ponekad cemo i takvim radom osvajati titule i to je super,a ako se nekad zalomi da budemo 4. ili 5. ne treba sjeci glave vec nastaviti sa tim konceptom i tom zdravom pricom.Ako se ide nekom nezdravom pricom samo na titule,gomilajuci ili zamrzavajuci dugove,dozivi se sudbina Brotnja,Modrice i sl.....Ove godine smo morali uzeti titulu,daleko smo najvise i ulozili,i neka smo sramota je da nikad nismo bili sampioni,pokazali smo da mozemo,ali sad mislim da je pravi momenat da se presjece i krene sa jednim zdravim konceptom koga sam predlozio,da igramo atraktivno,afirmisemo mlade igrace i u skladu sa tim treba angazovati i trenera koji je takav.
Ovo je samo moje misljenje,a postujem i ona druga da se treba po svaku cijenu nastavljati dominacija dovodjenjem samo afirmisanih igraca,pa sta kosta da kosta,i bez obzira i na igru i na zapostavljanje omladinske skole. Mada me strah dokad ce moci tako.

Slazem se za forsiranje omladinske skole, samo tu ima jedan mali problem a to je da sa takvim igrackim kadrom nemozes imati uspijeh. Treba naci pravi omjer izmedju mladih domacih igraca i onda ono sto nemas kvalitetno, to se kupuje uostalom i u sirokom imas takav primjer sa vareom itd. Problem nase omladinske skole je to sto ona svakih 2-3 godine izbaci igraca u prvi tim, a to bi moralo biti mnogo vise, ali kad uzmemo kakvi su medjuljudski odnosi u istoj onda i to dodje kao uspijeh, ali to je vec neka druga tema.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
омладинска школа има смисла једино ако би заиста БИЛА омладинска школа.
сви знамо да због разних струја, веза, кумова, ујака, стричева пречесто у први план дођу клинци који немају квалитет него везе, док они који заиста вриједе не добију шансу или је добију па се чека прва грешка да га се пошаље на клупу и изгрди.
то је тако свуда.. само код нас много.
један добар примјер имамо и дан данас у тиму. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
АЛЕКСАНДАР je napisao:
омладинска школа има смисла једино ако би заиста БИЛА омладинска школа.
сви знамо да због разних струја, веза, кумова, ујака, стричева пречесто у први план дођу клинци који немају квалитет него везе, док они који заиста вриједе не добију шансу или је добију па се чека прва грешка да га се пошаље на клупу и изгрди.
то је тако свуда.. само код нас много.
један добар примјер имамо и дан данас у тиму. :D

ја знам за два таква примјера :)

иначе нема баш пуно везе са Борцем, али оно што нам се дешава у земљи се одражава и на клуб гдје се дешавају сличне ствари.

У Њемачкој се због непотизма или преко везе запосли 5-6% људи. Код нас та бројка прелази поражавајућих 90%.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 13:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Ja prateci dugo godina rad Sirokog,sam stekao dojam da njima uopste nije nesto pretjerano stalo da budu sampioni. Niti su nesto suvise emotivno vezani za BiH niti im tih 100-200 huljada razlike u visini Uefa nagrade nesto pretjerano znaci.
Kad sam malo razmisljao,to im uopste nije lose. Posto se u ovih sledecih nekoliko dana definise politika i ciljevi naseg kluba u sledecoj sezoni,moja zelja je da,ne samo u sledecoj,nego u svakoj sledecoj,nas ultimativni cilj bude plasman u Evropu uz igranje lijepog i atraktivnog fudbala i afirmaciju najmanje 2-3 mlada igraca iz omladinske skole. Po nekom mom rezonu.za dugorocnu stabilnost kluba i rad na duge staze to je bolja koncepcija nego sve pare davati tridesetogodisnjacima i povratnicima iz inostranstva da bi se osvajale titule.Ponekad cemo i takvim radom osvajati titule i to je super,a ako se nekad zalomi da budemo 4. ili 5. ne treba sjeci glave vec nastaviti sa tim konceptom i tom zdravom pricom.Ako se ide nekom nezdravom pricom samo na titule,gomilajuci ili zamrzavajuci dugove,dozivi se sudbina Brotnja,Modrice i sl.....Ove godine smo morali uzeti titulu,daleko smo najvise i ulozili,i neka smo sramota je da nikad nismo bili sampioni,pokazali smo da mozemo,ali sad mislim da je pravi momenat da se presjece i krene sa jednim zdravim konceptom koga sam predlozio,da igramo atraktivno,afirmisemo mlade igrace i u skladu sa tim treba angazovati i trenera koji je takav.
Ovo je samo moje misljenje,a postujem i ona druga da se treba po svaku cijenu nastavljati dominacija dovodjenjem samo afirmisanih igraca,pa sta kosta da kosta,i bez obzira i na igru i na zapostavljanje omladinske skole. Mada me strah dokad ce moci tako.

Slazem se za forsiranje omladinske skole, samo tu ima jedan mali problem a to je da sa takvim igrackim kadrom nemozes imati uspijeh. Treba naci pravi omjer izmedju mladih domacih igraca i onda ono sto nemas kvalitetno, to se kupuje uostalom i u sirokom imas takav primjer sa vareom itd. Problem nase omladinske skole je to sto ona svakih 2-3 godine izbaci igraca u prvi tim, a to bi moralo biti mnogo vise, ali kad uzmemo kakvi su medjuljudski odnosi u istoj onda i to dodje kao uspijeh, ali to je vec neka druga tema.

To je to,zato sam i napisao afirmisati po 2 igrača godišnje a dovoditi pojačanja planski na deficitarnim mjestima.Nisi valjda mislio da kontam igrati sa 11 poletaraca,pa ne bi se jednu sezonu zgrijali u Premijer Ligi,a kamoli izborili Evropu koja mora biti cilj svake godine :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

To je to,zato sam i napisao afirmisati po 2 igrača godišnje a dovoditi pojačanja planski na deficitarnim mjestima.Nisi valjda mislio da kontam igrati sa 11 poletaraca,pa ne bi se jednu sezonu zgrijali u Premijer Ligi,a kamoli izborili Evropu koja mora biti cilj svake godine :D

Tako je mada mislim da postoji i evidentan problem koji bih ja nazvao nerealne ambicije roditelja. Npr nekad su juniori kad im istakne juniorski staz bez problema odlazili na kaljenje u nizi rang u klubove u okolici BL u kojima je borac imao svoje trenere tako da su ostajali na oku maticnom klubu, time su imali kontinuitet u radu, i po potrebi vracani u borac. Danas to nije slucaj jer ako dijete sa 18 godina neudje u prvi tim to se smatra neuspjehom i vecina ih tu i zavrsi karijeru.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
U koliko sati je danas utakmica?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
17:30

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zoka jeste igrao za nas ali je to ratni period kad se igralo u Srbiji. To je generacija sa Djukicem i ostalima koji tad politicki nisu napustali ligu Jugoslavije. Odlican je trener ali i mnogo skup.. Nema Borac tih para nazalost.
Uostalom od izbora prvog covjeka kluba zavisice i ime novog trenera

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Brigate BL je napisao:
Uostalom od izbora prvog covjeka kluba zavisice i ime novog trenera

A ko nam je u izboru za prvog covjeka kluba i da li ga bira skupstina ili upravni odbor?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Curguz izbija na prvo mjesto kandidata :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма о чему ви, видите да ни сајт нису у стању осавременити и одржавати. Част момцима који су то узели на себе али није ово добро.

Предајте у руке момцима са борац - спорт, ја мислим да то није конкуренција могу радити и један и други као и Глас и Независне и водите момка са тог портала на припреме и гостујуће утакмице и ето једна велика дјечија болест је прележана, можете направити и могућност уживо преноса и у том сегменту смо у корак са великима, идемо рјешавати сљедећи проблем и тако редом.

Онда полако прећи на проблем са опремом и сувенирима и рјешавати проблем један по један а не гурати под тепих и само отаљавати посао. Шупут или ради озбиљно или остави то, ништа урадио ниси за ово вријеме као аматер неки.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve mi se čini da ćemo dobiti nekog trenera iz Srbije,jer ih nikad više tamo nije bilo slobodnih,a u Bosni nema nijedan dobar i slobodan. koliko pratim,sami su napustili svoje klubove Kiković iz Borče,Perović iz Čačka,Milinković iz Vojvodine,Nikolić iz Rada,Bekvalac iz Hajduka....Zajedničko im je da su svi ostavili odličan utisak u svojim klubovima,zadovoljili i gazde i navijače i samoinicijativno napustili klubove.
Siguran sam da se telefon u našem klubu usijao od ponuda da je baš taj i taj najbolje rješenje i zato se tako treba i postaviti,ne dozvoliti da treneri biraju Borac već da Borac bira trenera. Samo ime kluba i grada je dovoljan magnet,a još pogotovo sad kad igramo Ligu Šampiona sve treba dobro izvagati i izabrati najbolje rješenje.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

А јесу ажурни свака им част, да ми је знати како ова википедиа са толиким бројем података функционише тако добро и ажурно

Premier League of Bosnia and Herzegovina:

Winners (1): 2010–11

Republika Srpska Cup:

Winners (4): 1994–95, 1995–96, 2008–09, 2010-11

Spoiler:
Куп СФР Југославије
Победник (1): 1987/88.
Финалиста (1): 1973/74.

Прва лига СФР Југославије
Четврто место (1): 1990/91.

Првенство БиХ у фудбалу
Победник (1): 2010/11.
Треће место (1): 2009/10.

Митропа куп
Победник (1): 1992.

Куп Босне и Херцеговине
Победник (1): 2009/10.
Финалиста (1): 2003/04.

Куп Републике Српске
Победник (3): 1994/95., 1995/96., 2008/09., 2010/11

Прва лига Републике Српске
Победник (3): 2000/01., 2005/06., 2007/08.

Poslednji put menjao БуС dana 02 Jun 2011, 15:01, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Slazem se sa Schlagerom od rijeci do rijeci :D
Vidimo se danas na stadionu i ima da isprasimo Laus sa 2-3 komada u mrezi. Vidak daje bar jedan,ako ne i dva gola :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji

Odmah se treba žaliti na ovu kaznu, jer nema nikakvih osnova za kažnjavanje kluba, znači nikom ništa ne treba plaćati...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ES75LatLOXY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

e sad lagano put komunale-a,zadnja nam je utakmica ove sezone pa vrijedi otici jer cemo se pozeljeti fudbala :cry:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:40 
Bič božji
Bič božji

Da, Velikan je danas zadnji put na terenu u toku ove takmičarske sezone za koju možemo samo reći :salute: :salute:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Зар није у пола 7 текма ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]