banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 934, 935, 936, 937, 938, 939, 940 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2011, 21:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
lider je napisao:
Ljudi da samo jedno pitam moze li se na ovom forumu jednom za sva vremena rijesiti slucaj Jagodic.Zasto je covjek otjeran ?!?!?!

Ima li ikakvih vijesti veze stadiona ?!

u današnjem glasu predsjednik UO je fino kazao "Ne može niko sjediti na dvije stolice" misleći na trenera Vladu

jedino predsjednik izgleda može ...on je supermen ....vlado nažalost ipak samo obični čovjek koji je donio pehar u BL

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milinkovic-napustio-vojvodinu-43455.html

Ovaj je sa Spartakom bio vrlo dobar u Evropi prošle godine, a dobro je igrala i Vojvodina sa njim, zamalo drugo mjesto i uzeli bi i kup da nije bilo šta je bilo. Eto još jedne varijante.
Mislim da je glupost što ga je Vojvodina pustila.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 22:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ljudi ima li iko link za utakmicu sa leotarom da skinem

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Rivaldinho je napisao:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milinkovic-napustio-vojvodinu-43455.html

Ovaj je sa Spartakom bio vrlo dobar u Evropi prošle godine, a dobro je igrala i Vojvodina sa njim, zamalo drugo mjesto i uzeli bi i kup da nije bilo šta je bilo. Eto još jedne varijante.
Mislim da je glupost što ga je Vojvodina pustila.

скупо је то за нас...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Вечерас на Белу - Старчевић, Шупут, Жарић

Град ће дати око 1,4 милиона за стадион, Влада милион и одрадиће се како је и предвићено по оним лотовима, рок: у сезони 2011/2012, тако каже Шупут. Е сад очиглидно да би ако се на то иде а пошто је већ пробијен рок за почетак, да ћемо стадион добити тамо негдје на прољеће, то је мој закључак.
Даље, сљедеће седмице је сједница УО, ту ће тренерски кадар поднијети исцрпан извјештај, разматраће се колико им је новца на располагању од Града и око тренера такође, играчи који су потребни који нису итд. и анравно послије тога Скупштина.
Његова прича је да не би волио да се ико сматра отјераним и као да ни Владо није дефинитивно бивши...
Одласци - доласци о томе "струка одлучује", ништа се не зна али се неће либити да продају играче у случају добре понуде, осокољени су тиме што су их многи нападали за Вулета а испоставило се да доведоше чак и бољег.

Ја сад мислим да Владу треба оставити и само му појачати стручни штаб и да он има већу помоћ сарадника и да се мало растерети око неких ствари, као и у већим клубовима... И пустити га нек ово одради јер можемо довести највећег стручњака али рокови су кратки, док се он упозна с играчима ок наметне свој стил, може промашити и у појачањима...
Играчи су од петка на паузи отприлике 2 седмице а око Европе као да су тотално неупућени сви прижељкују неке земље који су с нама у шеширу не носиоци а ријетко ко спомиње и то ако испаднемо у 3. претколу да идемо у кв. за ЛЕ. Сви су ми неки погуби на ту тему а поготово Шупут који нема ни близу елана и енергије као кад је дошао и неупућен је око много ствари.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 80&sk=wall

о чему се ради овде, је л` провалио ико?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Анкета доста тога рекла:

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... le#content

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
да ми је знати ко је за управу гласао :D
навијачи су и на западу а и на тргу јасно рекли шта мисле о Влади. можда и он на крају није баш све одрадио како треба, али да су они њему на вријеме понудили нови уговор и да му неки чланови управе нису висили над главом све вријеме ја сам убјеђен да би сад многе ствари биле другачије...

а кад видим да Шупут прича да Владо није отјеран право ми се оно смучи... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 00:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
АЛЕКСАНДАР je napisao:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002424712480&sk=wall

о чему се ради овде, је л` провалио ико?

na istoku se djelilo, samo rekli salji dalje ... eno stoji mi jos u dzepu, ne kontam sta je to ... da nije neka prevara

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 00:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Да се није неко досјетио да уновчи своје информације из клуба, неће људи више овдје пише за џабака, већ плати поруку па добијеш инфо. Видите да од кад се то појавило нема више инфо. из прве руке :lol:

Сумњам на Шлагера, хм Татамата, РБА И онај други екс, богами и Чађо се нешто смирио, сигурно су формирали неко оратачко друшво :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Не желим Партизан за противника у квалификацијама за Лигу шампиона иако би те утакмице биле спектакл.

- Утакмице против Партизана би биле истински спектакли, многи се чак и радују тим сусретима, али бих као фудбалер Борца и некадашњи члан "црно-бијелих" волио да избјегнемо Београђане у јулу, рекао је фудбалер Борца Дарко Малетић.
Репрезентативни везиста је баш са Партизаном окусио играње у квалификацијама за најпрестижније клупско такмичење које је завршено елиминацијом од турског Фенербахчеа.
- Партизан је тежак ривал, најбољи на просторима бивше Југославије и против њега бисмо имали мале шансе. Надамо се да ће нам жријеб бити наклоњен, вољели бисмо да направимо искорак, прођемо прву препреку - додао је Малетић.
* ГЛAС: Могући ривали су и загребачки Динамо, односно Марибор?
МAЛЕТИЋ: Динамо је мало слабији од Партизана, Марибор одмах до њих. Када би морао да бирам од та три клуба за ривала бих изабрао Словенце, мада ни они нису "лак залогај". Фудбал у "дежели" је у експанзији, играо сам тамо.
* ГЛAС: По Вама ко би највише одговарао Борцу?
МAЛЕТИЋ: Гледао сам списак потенцијалних ривала, баш су тешки. Према неким процјенама ваљало би играти против Шамрок Роверса из Ирске, можда против првака Литваније Екранаса или Грузије Зестафонија.
* ГЛAС: Да ли Борац може прећи прву препреку?
МAЛЕТИЋ: Зависно од среће у жријебу 20. јуна. Уколико прођемо друго коло аутоматски смо обезбиједили још четири утакмице јер онај ко испадне у трећем претколу Лиге шампиона наставља европски пут у UEFA Лиги Европе, а тамо можемо да добијемо ривала слабијег квалитета. Требало би то да буде велики мотив за све играче Борца.
* ГЛAС: Колико Борац има европско искуство?
МAЛЕТИЋ: Пред Лозану прошле године 90 одсто играча није имало то потребно искуство, сада је друга прича. Осим тога и ми смо шампиони у својој земљи, посједујемо одређени квалитет и нисмо за потцјењивање.
* ГЛAС: За мјесец дана Вам истиче уговор с Борцем, остајете ли на Градском стадиону?
МAЛЕТИЋ: Још нисам рашчистио са собом, нисам размишљао у том правцу. Сви смо били заокупирани мислима о освајању титуле, послије је дошло и славље, сада имам обавезе у репрезентацији. Сигурно је да ће Борац, као матични клуб бити први с којим ћу разговарати. Видјећемо...
* ГЛAС: Од чега то зависи?
МAЛЕТИЋ: Чињеница је да се налазим у годинама у којима могу да направим још један квалитетан инострани ангажман. међутим, уколико се моје и клупске амбиције поклопе договор је извјестан. Не бих желио ништа да прејудицирам.
* ГЛAС: Да ли сте задовољни играма ове сезоне?
МAЛЕТИЋ: Презадовољан. Повратак у Борац је био пун погодак. То је мој клуб и увијек се лијепо осјећам у њему. Одличне игре у дресу матичног колектива су ме препоручиле и селектору Сафету Сушићу. Вратио сам се у репрезентацију што је велико признање за сваког фудбалера.
* ГЛAС: Да ли БиХ коначно може на једно велико такмичење као што је Европско првенство 2012. године?
МAЛЕТИЋ: Сви се надамо и радимо на реализацији тог пројекта. Побједом против Румуна у Зеници отворили смо врата другом мјесту у групи иза Француске. Сљедеће двије утакмице у Румунији и кући против Aлбаније су одлучујуће. Aко направимо позитивне резултат пут ка ЕП у Украјини и Пољској нам је отворен.
* ГЛAС: Битан је сусрет у Румунији, ваљда се побједа против Aлбанаца подразумијева?
МAЛЕТИЋ: Aлбанију ни у ком случају не треба потцијенити. Са мном у Кобленцу су играла четворица репрезентативаца Aлбаније, ради се о квалитетним играчима, има их много у Њемачкој, посједују искуство и незгодни су. Не смијемо олако да их схватимо. Што се Румуна тиче квалитетнији смо од њих и ако их поново побиједимо избацићемо их из трке.
Титуле

* ГЛAС: Која Вам је титула с Борцем дража, она 2001. или ова сада?
МAЛЕТИЋ: Подједнако се радујем и једној и другој. Прије десет година имали смо најбољи тим у БиХ, али нисмо играли Премијер лигу нити Европу тако да је тешко оцијенити наше домете. Сада смо у квалификацијама за најпрестижније такмичење клубова. Драга ми је и дупла круна са Партизаном, али ове двије титуле са Борцем не могу да се пореде ни са чим.
Број 33

* ГЛAС: Због чега на леђима носите број 33?
МAЛЕТИЋ: То су ме многи питали. једноставно, када сам дошао у Партизан био је једини слободан, нисам могао да бирам и постао ми је драг. По повратку у Борац тражио сам баш 33. Док сам играо у руском Зениту носио сам 17, али ми је 33 много дражи.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 07:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
БуС je napisao:
Да се није неко досјетио да уновчи своје информације из клуба, неће људи више овдје пише за џабака, већ плати поруку па добијеш инфо. Видите да од кад се то појавило нема више инфо. из прве руке :lol:

Сумњам на Шлагера, хм Татамата, РБА И онај други екс, богами и Чађо се нешто смирио, сигурно су формирали неко оратачко друшво :lol:

Sve ono što saznam, a da nije priča rekla kazala, ćete saznati na vrijeme, ja takođe kontam da je ono neka pravara u pitanju... :lol: sami ste svjedoci da čak i u pričama zvaničnika kluba ima stvari koje se nikako ne slažu, znači radi se, ali još ništa nije urađene, iako nam vrijeme curi...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
БуС je napisao:

Sve ono što saznam, a da nije priča rekla kazala, ćete saznati na vrijeme, ja takođe kontam da je ono neka pravara u pitanju... :lol: sami ste svjedoci da čak i u pričama zvaničnika kluba ima stvari koje se nikako ne slažu, znači radi se, ali još ništa nije urađene, iako nam vrijeme curi...

Porukom postajete clan i svakodnevno dobijate vijesti vezane za klub ali ne morate vise slati poruke vec oni to sami rade uz skidanje 0,22 km vama sa racuna :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Sinoc na Belu

Bilo je jos nekih stvari, konkretno Suput se zalaze za privatizaciju klubova, 2-3 puta je to pomenuo... cak je i za nase moguce protivnike iz gruzije i drugih istocnih zemlja, rekao da su sve to bogati privatni klubovi koji imaju velike buzete i da se ne zanosimo da su nekvalitetne ekipe.

Sta forumasi misle o privatizaciji???

Ja sam u sustini za al da lokalne zajednice, ostanu vlasnici i dalje 51-60 posto, to jest da i dalje imaju obavezu da daju oko 50 posto budzeta kluba. Ja bi izdao nekakve a i b i c licence, A licenca za neke klubove iz premijer lige i par iz prve RS, ove malo vece klubove iz vecih sredina, ostali manji klubovi B licenca, i ovi od trece lige amaterski klubovi C. znaci dozvoliti privatizaciju za A klubove a za ove dvije NE. Naravno tereni i veci objekti klubova ostaju u vlasnistvu opstina, nevezano za klubove, samo se daju na koristenje, da bi se izbjeglo mesetarenje oko zemljista, i ostalih mutnih radnji.

druga Suputova prica jer bila vezana, za budzet, prema njemu Borac ce sad dobiti oko 330000 evra, za titulu i plus od igranja u evropi( karte, tv prava) , nz da li cemo dobiti od UEFA jos para ako prodjemo 2 kolo, plus prodaja igraca, prema njemo otprilike prihod od Milion KM, tj 50 posto naseg sadasnjeg buzeta!
Znaci ako uspijemo prikupiti ista sredstva kao prosle godine(tj ako nas poguraju Grad i Vlada) i plus ovaj milion, to bi bilo sasvim solidno da i sledece sezone imamo prespreman tim.

Samo da ne nastane ko sto vec neko rece rastaljivanje kao u Modrici!!

Btw pripreme ce biti u Sloveniji.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Borac dobija od Uefe 200000 evra za 1. mjesto i 130000 evra za ucesce u 2. pretkolu.
Dakle, pare od karata i tv prava ne ulaze u tih 330000 evra.

Ono sto je takodje zaparalo usi je i to sto je, prema Suputu, nas dug 9 miliona maraka!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Ono sto je takodje zaparalo usi je i to sto je, prema Suputu, nas dug 9 miliona maraka![/quote]

A meni da mu BORAC nije jedini klub za koji navija ... bruka!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
VI GLEDATE BEL???????????

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
subzero81 je napisao:
VI GLEDATE BEL???????????

A jbg zvali su ih i sa Arene, Sport Kluba, i Euro sporta, al kaze Suput levatske tv kuce nisu ponudile dovoljno para, pa je Bel uskocio sa ponudom koja se ne odbija. :D :D :D

Poslednji put menjao crna zemlja dana 31 Maj 2011, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uprava mora da shvati,da postoje vazne stvari,i one manje vazne,i mora da pothitno odredi prioritete,i da napravi neki plan,i da krene u realizaciju tog plana,pa makar on bio gotov za 10 godina,ali da se radi,i da se svake sezone vidi napredak.

Trenutno im je najbitnije da odrede novog sefa strucnog staba!To je pod moranje.Naravno,ili da Vlado ostane.Ali pothitno vidjeti na cemu smo,i onda da taj novi trener krene sastavljati tim,rjesava odlaske u dogovoru sa upravom,i naravno trazi adekvatna pojacanja,mora se poceti sa uigravanjem ekipe sto prije,i sto prije da se napravi kompletan igracki kadar,da ne udjemo kao u mec protiv Lozane,kao rastimovani orkestar.

Evo vec za 19 dana,izvlacimo protivnika...

Poslednji put menjao tatamata dana 31 Maj 2011, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam uvjeren da je ovo neka prevara sa ovim informacijama za 0.22km,i ne bih vam preporucio da se prijavljujete tu jer ce vas vjerovatno bombardovati bezveznim informacijama nekoliko puta dnevno i svaki put vam skinuti 22 pfeninga.
Informacije bi mogle biti ove sa foruma ili servisne informacije tipa kad je sledeca utakmica,u koliko sati,ko je povrijedjen,ko ima zuti karton,koje sudije ce suditi mec,itd,itd....... Skoro sam siguran da nece u pitanju biti neke insajderske informacije za koje bi se isplatilo platiti nesto.

A uvjeren sam de ce se i isclanjenje iz tog kluba placati,zato oprez dok se ne vidi sta je tu stvarno u pitanju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 934, 935, 936, 937, 938, 939, 940 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]