banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2003, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Onaj buger od MArk Weeja pusta tako dobar prastari technoid i elektroid. Bas sam uzivao u robotskoj muzici, sto ne mogu reci za vecinu ljudi. Opet je malo ljudi,i organizacija,kako god da to jadno zvucalo, mi lici na gomilu ramazenih bebana koji hoce da imaju exitfest u BL... mislio sam da ce biti masovniji odziv...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2003, 00:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
AntiDope je napisao:
Nama se desilo skoro isto u subotu. Skoro su svi otisli poslije Negativa, ali ipak su ostali ljubitelji zestine i hvala im za to.

Da, losh fazon, ali poslije 'velikih' izvodjaca ljudi zbrishu. :-?
Vi ste bili OK, nisam vas prije cuo. Ostadoh kasnije i na Interfectoru, nisam ih dugo cuo, aaa loodila, namnozilo se tu nekih clanova, ali su preglasni bili, nishta se nije moglo razaznati.

Da li neko zna kako se zove bend koji je nastupao poslije Darkwooda ?? Zanimljivi su bili, naravno shaka-jada ljudi je ostala da ih slusa. :-?

A DJ stage .. e, tu je bilo veselo.
Pola ljudi ne zna za sebe, a sto je najgore, mnogo klinaca; skroz loshe :-? .
No, ako se zanemari to, bilo gotiva :multi: :)

Citiraj:
Sad sam se vratila sretna k'o malo dijete : )
a sad mi nekako neobicno, isao sve tri veceri i jednostavno ne znam sta bi radio veceraas kuci

Slicno... :D

gipsy_girl je napisao:
..da sam bar dala nekom te ulaznice, nego eto smotusha

ccc :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2003, 01:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
"Da li neko zna kako se zove bend koji je nastupao poslije Darkwooda ?? Zanimljivi su bili, naravno shaka-jada ljudi je ostala da ih slusato je

to je handle with care !!! super ekipa i super sviraju ! istina mnogo lice na bendove tipa Mr. bunglle i faith no more al i to je ok !!!
trebali su svirati poslednji ali zbog ranog puta za mostar i nase solidarnosti svirali su poslije darkwooda ! Mi (maissagra) :Fade-color smo ipak morali "remetiti javni red i mir " stoga ......
"I shot the police officer but I didn't shoot no deputy oh no..... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2003, 07:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
'How long shall they kill our prophets,
While we stand aside and look? '

:D najbolje je def. bilo u nedelju naveche.... Chris rulez!! :lol:
I da ljudi... bitno je da se neshto desilo... Polako!!!
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2003, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 14:17
zadnje vece->dj stejdz->rULa!!! e ovako je bilo -> :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2003, 12:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
...:: _moa_ ::... je napisao:
zadnje vece->dj stejdz->rULa!!! e ovako je bilo -> :multi:

e dram en bejz je meni nekako djecija fora totalno...ko da slusam hepi hard kor tekno ala BTW...pa samo skakuces...ne mozes stici bejz...dram mozes i nekako ali bejz nikako... :lol:

inace mark vi je bio najjaci...a bogami ni jel ford ili nije, nije bio los...
prvo vece razocarenje koje nisam ocekivao..al` sta je tu je...sledece godine mozda bude bolje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2003, 07:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
dram end bejz rulllllaaaaaaaa :D
naj je super :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2003, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
a o cemu ti pricas?
90% ljudi koji su komentarisali ovu temu su bili tamo, a to sto se nekom nesto nije malo svidjelo je sasvim normalno, jer nije ni moguce svima se dopasti. ljudi su ipak ljudi, ali sve u svemu milsim da su ljudi pozitivno izjasnili o festivalu...
nemoj dramiti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2003, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
ronhill je napisao:
kada toliko kritikujete organizaciju festivala,na sta apsolutno nemate pravo jer ste zakazali kao publika,razmislite o tome da su mnogi to vece ostali u titanijumu i po ostalim rupama grada banjaluke i apsolutno im nije palo na pamet da bi se te tri veceri mogli pojaviti na kastelu i kupovinom karte i svojim prisustvom pomoci da sljedece godine vidite jeff milsa ili plasticman-a u banjaluci itd...

???? Sta je ovo ? Solidarnost?

Pa ako nekoga ne interesuje ta vrsta muzike ili zeli provesti vrijeme negdje drugdje zasto bi morao doci na festival...
Sloboda izbora....

Mislim 'kako ste se pokazali kao publika'..... je'l to bilo organizovano ?

Uostalom mogao si procitati sve komentare i vidio bi da je na pocetku bilo malo
skepticizma vezano za odrzavanje festivala ali kasnije su sve ocjene uglavnom
bile pozitivne.
A to sto se svi usudjuju komentarisati sve, to je vec stvar balkanskih navika i nije nista novo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2003, 01:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
inace mrzim i internet i forume iz razloga sto vecina pretjerano pametuje,a u sustini nema pojma o odredjenim stvarima.

...u sustini,najprostijim logickim metodama se da lako zakljuciti da vecina bolje misli od jednog... a to sto mrzis internet i forume dovoljno govori o tome sta si dalje napisao, i vjerujm, koliko si zatucan(internet je na lokalnim prostorima od 1996/97)....

Citiraj:
kada toliko kritikujete organizaciju festivala,na sta apsolutno nemate pravo jer ste zakazali kao publika,razmislite o tome da su mnogi to vece ostali u titanijumu i po ostalim rupama grada banjaluke i apsolutno im nije palo na pamet da bi se te tri veceri mogli pojaviti na kastelu i kupovinom karte i svojim prisustvom pomoci da sljedece godine vidite jeff milsa ili plasticman-a u banjaluci itd...

....za kartu ti ne dam pare(nisam dao),jer ni dio nece zavrsiti kod jeff millsa ili plastikmana...vidim,mrzis internet,a imas racunar....ako ga nemas bezveze trosis pare(hmh)...
Zakazali kao publika? Ne razumijem... Ako publika zakaze onda organizacija nije u redu,bar djelimicno...
Titanium? Hmh....imas mnogo vec izlizanih tema o profilu ljudi koji tamo zalazi... znaci,ako su ti oni trebali,pare definitivno nece ici kod jeff millsa ili plastikmana. Iskreno se nadam da ih obojicu necu vidjeti u banjaluci... lakse je,i jeftinije,se puci heroinom i slusati samog sebe,proizvoditi zvukove ustima i plesati po tome....

Citiraj:
da li znate da se o muzickim ukusima ne raspravlja,zasto bi mark wee bio losh ako fura svoj fazon muzike,izgleda da u ovom gradu nesto drugacije publika ne moze da prihvati?

...naravno da se ne raspravlja.... evo ti raspravljas,u nastavku... Osim toga, Mark Wee mi je izgledao(zvucao) najbolji... pogotovo kraj seta...

Citiraj:
ko je od vas toliko obrazovan i upucen u odredjene stvari da bi mogao suditi umjetnosti?

...o umjetnosti?...niko, o umjetnosti pranja para,ja...

Citiraj:
bar malo postovanja zasluzuje svako ko se trudi u svom poslu i ko ga radi od srca.
pa u kome je onda problem gospodo,
u organizatorima mozda?
bio vam je dobar jel ford,razbija lik?

....od srca nije. da je od srca zvucalo bi drugacije... vec sam imao priliku cuti i gore i losije budale...i od tebe i njega...

Citiraj:
Poslano: 02.10.2003 00:20 Naslov poruke:

--------------------------------------------------------------------------------

inace mrzim i internet i forume iz razloga sto vecina pretjerano pametuje,a u sustini nema pojma o odredjenim stvarima.
porazavajuca je cinjenica da je za tri dana sve skupa na (2 stage-a) bilo oko 6000-8000 ljudi,s tim da je oko 30%ljudi doslo sa strane!
da li znate da se o muzickim ukusima ne raspravlja,zasto bi mark wee bio losh ako fura svoj fazon muzike,izgleda da u ovom gradu nesto drugacije publika ne moze da prihvati?
ko je od vas toliko obrazovan i upucen u odredjene stvari da bi mogao suditi umjetnosti?
bar malo postovanja zasluzuje svako ko se trudi u svom poslu i ko ga radi od srca.
pa u kome je onda problem gospodo,
u organizatorima mozda?
bio vam je dobar jel ford,razbija lik?
dobra muzika?
hocete da vam dam malu tajnu?
izgubio je ploce na aerodromu,pa je posudio od industriuma i niko nije imao pojma sta se desava.
svima bilo super.

....jesi ti bio dole kod zvucnika, ili si cuo da je svima bilo super.... mozda jesto, prije nego sto je poceo krljati...

Citiraj:
zaista mi je zao sto neko od vas nije dosao na ideju da odradi taj festival i da bude najbolji na balkanu,posto primjecujem da ste ostri na jeziku,mozda bi mogli otici kod gospodina davidovica i uzeti novce za sljedecu godinu,bio bih vam zahvalan.

Gospodin Davidovic je bitan u ovoj prici kao trunka blata ispod nokta... Ko kaze da niko nije bio na ideji da odradi tako nesto...jeste, samo za koga?

Citiraj:
ali sve je to nebitno jer svi mozete otrcati na exit sljedece godine i fino se provesti,jer boze moj banjaluka je smece.

...odaj mi tajnu posebnosti banjaluke? Ja i dalje vidjam trenerke i jakne u hlacama... i vojne opasace kako to drze...

Citiraj:
znam,organizator je kriv?
ili je mozda bash u vama problem???
aaaaa?

...ruku na srce,da ne ispadne kako samo vrijedjam...
Citiraj:
6000-8000 ljudi,
je pogrijesilo....

Niste vi iz organizacije krivi...nego bi se jebali a da vam ne udje... Saznaj pojam poze 69.

Toliko od mene, iskreno se nadam da ces i ti i svi iz tvoj ultra ispravnog tima imati puno srece sledece godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2003, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
E nek si mu rekno. Ja sam nezadovoljan isto! Mislim, trudili su se (neki od njih) da ispostuju dogovore i ispune obaveze, ali su cini mi se nakako naivno pomislili da ce se festival sam od sebe izgurati sam.

Eeee moji dragi. Dosta truda i zivaca je potrebno da se festival odradi kako valja. Morate naci nekoga sa iskustvom u tom poslu, barem za konsultovanje, ako ne da vodi.

Ideja je super i ja cestitam ko god je smislio. Ali mnogo vise ozbiljnosti u radu je potrebno. Ako je nesta u 16h onda je u 16h!! Ne u 18h! Kako organizator moze da dozvoli da ne rijesi trajanje festivala da mu murija ne prekida party ili svirku kada im se ide kuci. Zamisli da na Exitu murija prekine Rollins bend ili Moralesa! Popne se jaru na stage i kaze: Gasi nemoj da ja gasim!

Ko je bio medijski pokrovitelj? Gdje su bile te kamere da snimaju nejveci dogadjaju BL ikada(poslije koncerta Cece i Baje na stadionu). Samo letite ko muve za srbijancima. A njih zaboli kurac i za banjalukom i za vama i za Accessom! Znas kako nas neki zovu? Prekodrinski medjedi. A mi kad idemo tamo, ko da idemo na front. Prekrstis se i pomolis se bogu da se ispostuje barem pola dogovorenog. A vama ovdje lupaju cifre, a vama rastu usi! Magarece! A prema nasim bendovima ali i publici se ponasate katastrofalno. Moram to ponovo reci jer to me boli. Jebes svoje budi fin prema gostima, to je vasa politika.

Dobro de mogu je do sutra ovako!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2003, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
! A prema nasim bendovima ali i publici se ponasate katastrofalno.

U svakom slucaju se slazem...
Mislim da bi bilo konstruktivnije umjesto svih onih Srbijanaca pozvati dva kvalitetna benda i forsirati nase bendove, pa makar trajao krace za dan...

Opet mi je, kad se skontam zao sto sam ovako gadno odbrusio covijeka, no znam ljudi koji se skinu sa dopa poslije 5 godina bockanja vene, pa im niko ne kaze svaka cast...
Izgleda da je samo vazno da ima jeftini video bim, i da napucane prdare sa bine, masu sisama po raji...

Nadam se da ce sada imati vise podataka, i srece za sledeci fest, ako ga bude....a opet se nadam da hoce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2003, 01:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
daj covjece sta bulaznis ???
kakav grand show, kakve zjenice ????
necu nista reci jer ne bi mogao stati !
sjedi zapali jedan ronhil za trudnjace i stvarno nemoj nista vise komentarisati!
uzivancija !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2003, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronhill je napisao:
cool,ponovo ista prica.
ima i toga da je bilo dosta amaterizma,to je ok,
obzirom da je prvi put organizovano.
ne zelim nikoga da branim,sve prema zaslugama.
idete dosta siroko,kakvi opasaci i trenerke covjece?
ovo je "slobodna" zemlja,pa ljudi mogu da se oblace kako hoce i da im u vezi sa tim niko ne prigovara.
ako si drugaciji od njih,budi sretan i uzivaj sto nisi kao oni.
to je prednost,ako je znash iskoristiti.

o zatucanosti ,internetu i drugim gore navedenim stvarima nemam sta da kazem,sreca zaradi se koja koja hiljada pa,se moze i racunar kupiti,ali ne za mlacenje prazne slame nego za korisne stvari.

srbija i njena scena,sta oni misle o nama?
koga libo covjece?
sta mi mislimo o njima!
takvo je vrijeme da su pali kriteriji u svemu,pa i u izboru grupa.
koliko para toliko muzike.

a za dop,kad se ubo - niko mu nije cestito.
zasto bi bilo drugacije kad se skine.

za kamere,sta da snimaju covjece?
pa nije grand show burass,ima tamo svakakve djece - pa mama i tata kad ugledaju svoje mezimce kojem zjenice nemogu stati u kadar,sta onda?
po mom misljenju neka je kamera dalje od toga,ionako nikad ne odrade kako treba,pa bolje nishta nego ishta.

sorry,ne mogu vise na ovu temu-fino je imati misljenje,ali je i zamorno raspavljati jel polu puno ili polu prazno.
sve je receno sto se imalo reci,ostale su samo emocije a bolje je bez njih ako se moze.

pozdarav

...iz posta se vidi da se pravis pametan...nista vise. Ja sam svoje rekao davno...a ako ces se naklapati prelazim na "mhmmm,nemoj srati" i "stvarno?!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2003, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Kao sto rekoh! Ronhill bi bio dobar politicar! Hiljadu rijeci a nista ne znace! Beznacajni dvosatni govori! U koju si stranku uclanjen?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2003, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
AntiDope je napisao:
Kao sto rekoh! Ronhill bi bio dobar politicar! Hiljadu rijeci a nista ne znace! Beznacajni dvosatni govori! U koju si stranku uclanjen?

Da ovo sam juce obrisao. Zasto ?
Je'l ima ikakve veze sa topicom ? Sad prelazite na licna prepucavanja ... i Dokle ??
To su novosti ?? To je Access Festival ?
Dosta o ovoj temi, suvise je daleko otisla u OFF

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]