Citiraj:
inace mrzim i internet i forume iz razloga sto vecina pretjerano pametuje,a u sustini nema pojma o odredjenim stvarima.
...u sustini,najprostijim logickim metodama se da lako zakljuciti da vecina bolje misli od jednog... a to sto mrzis internet i forume dovoljno govori o tome sta si dalje napisao, i vjerujm, koliko si zatucan(internet je na lokalnim prostorima od 1996/97)....
Citiraj:
kada toliko kritikujete organizaciju festivala,na sta apsolutno nemate pravo jer ste zakazali kao publika,razmislite o tome da su mnogi to vece ostali u titanijumu i po ostalim rupama grada banjaluke i apsolutno im nije palo na pamet da bi se te tri veceri mogli pojaviti na kastelu i kupovinom karte i svojim prisustvom pomoci da sljedece godine vidite jeff milsa ili plasticman-a u banjaluci itd...
....za kartu ti ne dam pare(nisam dao),jer ni dio nece zavrsiti kod jeff millsa ili plastikmana...vidim,mrzis internet,a imas racunar....ako ga nemas bezveze trosis pare(hmh)...
Zakazali kao publika? Ne razumijem... Ako publika zakaze onda organizacija nije u redu,bar djelimicno...
Titanium? Hmh....imas mnogo vec izlizanih tema o profilu ljudi koji tamo zalazi... znaci,ako su ti oni trebali,pare definitivno nece ici kod jeff millsa ili plastikmana. Iskreno se nadam da ih obojicu necu vidjeti u banjaluci... lakse je,i jeftinije,se puci heroinom i slusati samog sebe,proizvoditi zvukove ustima i plesati po tome....
Citiraj:
da li znate da se o muzickim ukusima ne raspravlja,zasto bi mark wee bio losh ako fura svoj fazon muzike,izgleda da u ovom gradu nesto drugacije publika ne moze da prihvati?
...naravno da se ne raspravlja.... evo ti raspravljas,u nastavku... Osim toga, Mark Wee mi je izgledao(zvucao) najbolji... pogotovo kraj seta...
Citiraj:
ko je od vas toliko obrazovan i upucen u odredjene stvari da bi mogao suditi umjetnosti?
...o umjetnosti?...niko, o umjetnosti pranja para,ja...
Citiraj:
bar malo postovanja zasluzuje svako ko se trudi u svom poslu i ko ga radi od srca.
pa u kome je onda problem gospodo,
u organizatorima mozda?
bio vam je dobar jel ford,razbija lik?
....od srca nije. da je od srca zvucalo bi drugacije... vec sam imao priliku cuti i gore i losije budale...i od tebe i njega...
Citiraj:
Poslano: 02.10.2003 00:20 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
inace mrzim i internet i forume iz razloga sto vecina pretjerano pametuje,a u sustini nema pojma o odredjenim stvarima.
kada toliko kritikujete organizaciju festivala,na sta apsolutno nemate pravo jer ste zakazali kao publika,razmislite o tome da su mnogi to vece ostali u titanijumu i po ostalim rupama grada banjaluke i apsolutno im nije palo na pamet da bi se te tri veceri mogli pojaviti na kastelu i kupovinom karte i svojim prisustvom pomoci da sljedece godine vidite jeff milsa ili plasticman-a u banjaluci itd...
porazavajuca je cinjenica da je za tri dana sve skupa na (2 stage-a) bilo oko 6000-8000 ljudi,s tim da je oko 30%ljudi doslo sa strane!
da li znate da se o muzickim ukusima ne raspravlja,zasto bi mark wee bio losh ako fura svoj fazon muzike,izgleda da u ovom gradu nesto drugacije publika ne moze da prihvati?
ko je od vas toliko obrazovan i upucen u odredjene stvari da bi mogao suditi umjetnosti?
bar malo postovanja zasluzuje svako ko se trudi u svom poslu i ko ga radi od srca.
pa u kome je onda problem gospodo,
u organizatorima mozda?
bio vam je dobar jel ford,razbija lik?
dobra muzika?
hocete da vam dam malu tajnu?
izgubio je ploce na aerodromu,pa je posudio od industriuma i niko nije imao pojma sta se desava.
svima bilo super.
....jesi ti bio dole kod zvucnika, ili si cuo da je svima bilo super.... mozda jesto, prije nego sto je poceo krljati...
Citiraj:
zaista mi je zao sto neko od vas nije dosao na ideju da odradi taj festival i da bude najbolji na balkanu,posto primjecujem da ste ostri na jeziku,mozda bi mogli otici kod gospodina davidovica i uzeti novce za sljedecu godinu,bio bih vam zahvalan.
Gospodin Davidovic je bitan u ovoj prici kao trunka blata ispod nokta... Ko kaze da niko nije bio na ideji da odradi tako nesto...jeste, samo za koga?
Citiraj:
ali sve je to nebitno jer svi mozete otrcati na exit sljedece godine i fino se provesti,jer boze moj banjaluka je smece.
...odaj mi tajnu posebnosti banjaluke? Ja i dalje vidjam trenerke i jakne u hlacama... i vojne opasace kako to drze...
Citiraj:
znam,organizator je kriv?
ili je mozda bash u vama problem???
aaaaa?
...ruku na srce,da ne ispadne kako samo vrijedjam...
Citiraj:
6000-8000 ljudi,
je pogrijesilo....
Niste vi iz organizacije krivi...nego bi se jebali a da vam ne udje... Saznaj pojam poze 69.
Toliko od mene, iskreno se nadam da ces i ti i svi iz tvoj ultra ispravnog tima imati puno srece sledece godine...