banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 21:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2011, 07:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://www.youtube.com/watch?v=RUYnSMZb ... r_embedded

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 07:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
" У Бањалуци, дан након финала, фудбалерима Борца приређен је величанствен дочек. На Тргу Едварда Кардеља окупило се више од тридесет хиљада људи. Било је то вече за причу и памћење, за будуће генерације. "

Кад би ово доживио умро би сретан.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 08:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
E j.bem ti i fudbal i drzavu i ck na celu sa drugom titom, i sveostalo, pa hocemo li ikad nesto napraviti kako treba, godinu dana se lozim kako je konacno pocelo nesto dobro da nam se desava, reko nasli se pametni ljudi u klubu poceli praviti profesionalni evropski klub, kad ono opet k.rac. Vi ste ovdje toliko dobrih stvari napisali od marketinga do omladinske skole, stadiona i sl. ma zaboravite to, mi jos uvijek imamo djecije bolesti. Trenera koji nam je donio sve ne mozemo zadrzati jos godinu dana. :angry4: :angry4:
I taman kad je najljepse, titula je tu, liga sampiona, ono ladan tus. Ode (otjeran je) Vlado, meni jos uvijek nije jasno zasto???????, pa zar nije vlado nas najbolji trener u 20 godina, imao je dobre rezultate i u prvom mandatu a sad evo covjek nam je donio titulu, ima sjajan odnos sa igracima i navijacima, pa ovde ste ga na forumu okivali u zvijezde zvali doktorom, i sad odjednom nevalja upravi.
Nije mi jasan ni njegov stav, ako voli ovaj klub, ovaj grad zasto uopste da se prihvata selektorske pozocije, to je kurac od posla u odnosu na ovaj sadasnji, mislim kad je neko uopste cuo nesto o juniorima Bih, ja nikad u novinama nisam procitao nesto o njima, uglavnom igraju neke kvalifikacije, oko 10 tekmi godisnje i od toga pola izgube, bolje bi mu bilo ovdje, izbori bar 3 kola u Evropi, uzeti jos jednu sampionsku titulu i kup, i imace ime da moze preci u evropu il neki jaci klub iz okruzenja.
Neko ce reci losa nam je igra, trebalo bi atraktivnije igrati, ma ljudi nemoze se preko noci poceti igati kao barsa, doveli smo tri - cetiri nova igraca u prvu postavu i normalno potrebno je vrijeme da se uigraju, zajednicki prodju pripreme, bar jedna polu sezona. Vlado je TATA za ostale trenere u ovoj ligi, takticki ga niko nije nadigrao.
Riba smrdi od glave, nekome kod nas u upravi ne odgorvara ili ne zeli da mi postanemo profesionalno organizovan klub. Sve dobro sto se napravi u sezoni oni sruse za par dana i opet jovo na novo. To samo teski amateri i diletanti mogu uraditi. I koga sad uzeti kao novog trenera, nekog proplog iz Srbije koji nista u karijeri nije naparavio al je ovde dosao kao vrhunski strucnjak, ili nekog nesikusnog mladjeg kome treba vremena dok stekne iskustvo.
kako god da bude mi smo na gubitku.
:angry1: :angry3: :angry3: :angry1:

Ps.zao mi je sto sam ovo bas na danasnji dan morao napisati.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 08:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Citiraj:
Vlado je TATA za ostale trenere u ovoj ligi, takticki ga niko nije nadigrao.
Riba smrdi od glave, nekome kod nas u upravi ne odgorvara ili ne zeli da mi postanemo profesionalno organizovan klub. Sve dobro sto se napravi u sezoni oni sruse za par dana i opet jovo na novo.

О овоме сам већ доста пута размишљао и стварно почињем се убјеђивати да неком из унутра смета и не одоговара што ми напредујемо. Жалосно али мислим да је тако, нека вуцибатина има своје прсте у томе свему. Неки гузоња којем је само до пара стало а не до Борчевог успјеха, ових је увијек било и биће. Али не схватам како добри људи који раде за Борац за наш клуб у управи не могу да се изборе за оно добро и позитивно које ће унапрриједити рад клуба.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Borac traži trenera
Piše: O. Lekić
Srijeda, 11.05.11. 08:51.

Nakon imenovanja Vlade Jagodića na mjesto selektora mlade reprezentacije BiH, uprava Borca dala se u potragu za novim trenerom.

Jagodić će nakon ove sezone napustiti kormilo Borca, a na njegovo mjesto bi prema nekim najavama trebalo da dođe sadašnji strateg novog premijerligaša Kozare, Vinko Marinović.

Pored njega u ozbiljnim kombinacijama su i Velimir Stojnić, te nekadašnji strateg Modriče, Zvijezde i Laktaša Zoran Ćurguz.

Od stručnjaka iz Srbije kao najozbiljniji kandidati pominju se nekadašnji trener Vojvodine Milan Đuričić, te trofejni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović.

Eto sta je novinarstvo, jadnici procitali sa foruma i eto clanka. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Чургуза ни случајно доводити, ено Зоке Драгишића живог и здравог боље њега узети или Винка. Баја не одговара Лешинарима тако да то пропада. А овим Бата Ђориним пуленима треба забранити улаз у Р. Српску. То је неко моје мишљење.

Јел данас слободан улаз, могло би се и на запад? 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slobodan je ulaz. Ja nazalost necu stici pa bih zamolio vas koji idete da bacite neki izvjestaj. :)

Nemoj me zezati sa Dragisicem! :lol:
Meni sve mirise na Vinka...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма озбиљан сам, боље он него Ћургуз. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad je danas utakmica?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Simpatizer je napisao:
Ja nazalost necu stici pa bih zamolio vas koji idete da bacite neki izvjestaj. :)
Meni sve mirise na Vinka...

+1

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ташко je napisao:
Kad je danas utakmica?

у 5 о 'клок

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
fasovacemo Ciru ko sto gledam...eto pobosljanja na polju marketinga :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

није Владо сам донио титулу, него играчи, навијачи и он!
волио бих да је са њим урађен квалитетан уговор, да је могао да ради без пресије и размишљања за посао и о томе сам давно писао! од почетка је било људи у управи -пријатеља клуба- којима је сметао јер њима требају полтрони преко којих ће се доводити играчи који неће играти минуте а узеће 50-100.000 КМ.
тако нам је како нам је, али не треба очајавати!
мени је битније да се неки костур екипе задржи и да се са добрим припремама и уз 2-3 појачања покуша проћи једно коло и опет играти значајну улогу у борби за европу.

понављам Владо нам јесте свима драг, и истински је војник клуба, али овдје људи пишу као да је он сам донио титулу, а није!

а ова новинарска трабуњања од Љупка, Ћире, Шпире, Вахида, Муриња, одавно сам престао да пратим.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
d.a. je napisao:
, Муриња

Мурињо ће изгледа бити слободан,довести Муриња и протутњати европом :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
moj prijedlog Radovan Curcic :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мој приједлог да гледамо да напунимо стадион против Травника и наравно против Леотара, а ми о именима можемо до јутра.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik

d.a. je napisao:
волио бих да је са њим урађен квалитетан уговор, да је могао да ради без пресије и размишљања за посао и о томе сам давно писао! од почетка је било људи у управи -пријатеља клуба- којима је сметао јер њима требају полтрони преко којих ће се доводити играчи који неће играти минуте а узеће 50-100.000 КМ.

Ok nije sam, al je po mom misljenju najzasluzniji za titulu, da je neko drugi bio trener, titula ne bi dosla sa ovim igrackim kadrom.
Ovo boldovano dok god je tako, nasa prica o tome kako Borac sve jaci i jaci, bolji i bolji pada u vodu. e pa onda ajmo reci "istinu" da smo skoro isti kao ona govna iza sarajeva, i da je najvise sto cemo ikada postici to da budemo u organizacionom, i rezultatskom (svake godine evropa, al nikad nikad dalje od drugog kola) rangu sa jednim Sirokim.
ili sam ja neupucen pa je mozda onaj ludak pabizo pricao istinu, i vi svi znate nesto vise od mene.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

crna zemlja je napisao:
d.a. je napisao:

Ok nije sam, al je po mom misljenju najzasluzniji za titulu, da je neko drugi bio trener, titula ne bi dosla sa ovim igrackim kadrom.

са овим играчким кадром? а ко то у овој лиги има бољи играчки кадар, кад си већ поменуо то?
да неко не помисли да умањујем његов допринос, али немој ни да претјерујемо.
имамо најбољи тим у лиги, и то убједљиво.
њему је висио мач над главом и зато смо играли како смо играли. да је имао одријешене руке и уговор који га је штитио, вјерујем да би много више уживали у квалитетима овог тима.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:21 
Pripravnik
Pripravnik

cekaj zar ti stvarno mislis da je nasa sredina a o napadu necu ni da govorim najbolja u ligi, po krunicu smo svi pljuvali sve do zadnje tri tekme kad je poceo nabolje, grahovac jednu odigra dobro pa tri lose, stevo nam je totalno zakazao u ovoj polu sezoni osim onog gola sarajevu, veljovic svaka mu cast al promasio je sve sto se moglo promasiti. itd..
Svaka im cast bilo je utakmica kad su ostavljali srce na terenu al bilo je i dosta nezalaganja

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

питање је било који клуб има бољи играчки кадар од нас?
узми у обзир читаву сезону, и јесен и прољеће.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]