E j.bem ti i fudbal i drzavu i ck na celu sa drugom titom, i sveostalo, pa hocemo li ikad nesto napraviti kako treba, godinu dana se lozim kako je konacno pocelo nesto dobro da nam se desava, reko nasli se pametni ljudi u klubu poceli praviti profesionalni evropski klub, kad ono opet k.rac. Vi ste ovdje toliko dobrih stvari napisali od marketinga do omladinske skole, stadiona i sl. ma zaboravite to, mi jos uvijek imamo djecije bolesti. Trenera koji nam je donio sve ne mozemo zadrzati jos godinu dana.
I taman kad je najljepse, titula je tu, liga sampiona, ono ladan tus. Ode (otjeran je) Vlado, meni jos uvijek nije jasno zasto???????, pa zar nije vlado nas najbolji trener u 20 godina, imao je dobre rezultate i u prvom mandatu a sad evo covjek nam je donio titulu, ima sjajan odnos sa igracima i navijacima, pa ovde ste ga na forumu okivali u zvijezde zvali doktorom, i sad odjednom nevalja upravi.
Nije mi jasan ni njegov stav, ako voli ovaj klub, ovaj grad zasto uopste da se prihvata selektorske pozocije, to je kurac od posla u odnosu na ovaj sadasnji, mislim kad je neko uopste cuo nesto o juniorima Bih, ja nikad u novinama nisam procitao nesto o njima, uglavnom igraju neke kvalifikacije, oko 10 tekmi godisnje i od toga pola izgube, bolje bi mu bilo ovdje, izbori bar 3 kola u Evropi, uzeti jos jednu sampionsku titulu i kup, i imace ime da moze preci u evropu il neki jaci klub iz okruzenja.
Neko ce reci losa nam je igra, trebalo bi atraktivnije igrati, ma ljudi nemoze se preko noci poceti igati kao barsa, doveli smo tri - cetiri nova igraca u prvu postavu i normalno potrebno je vrijeme da se uigraju, zajednicki prodju pripreme, bar jedna polu sezona. Vlado je TATA za ostale trenere u ovoj ligi, takticki ga niko nije nadigrao.
Riba smrdi od glave, nekome kod nas u upravi ne odgorvara ili ne zeli da mi postanemo profesionalno organizovan klub. Sve dobro sto se napravi u sezoni oni sruse za par dana i opet jovo na novo. To samo teski amateri i diletanti mogu uraditi. I koga sad uzeti kao novog trenera, nekog proplog iz Srbije koji nista u karijeri nije naparavio al je ovde dosao kao vrhunski strucnjak, ili nekog nesikusnog mladjeg kome treba vremena dok stekne iskustvo.
kako god da bude mi smo na gubitku.
Ps.zao mi je sto sam ovo bas na danasnji dan morao napisati.