Dobro ljudi, ima li iko od vas provjerenu informaciju da Vlado odlazi sa klupe ili samo nagadjate?
To sto ce voditi Usranu 21 ne mora znaciti da nece voditi i nas. Zar stvarno mislite da on ne moze da obavlja oba posla istovremeno? Eto, sad je kao potrebno veliko odricanje da bi se vodila djecurlija iz ove jadne lige i par napuhanih talenata iz inostranstva.
Po mom misljenju Vlado bi, ako nas napusti i preuzme posao U21, zabio autogol svojoj trenerskoj karijeri. Na nasoj klupi je mogao dominirati i za nekoliko godina pronaci angazman u nekoj Austriji, Madjarskoj ili Ceskoj, sto je ogroman uspjeh za bilo kog trenera sa ovih prostora.
E sad, naravno da je interesantno to sto ga je klub preporucio. To bi moglo da znaci da je Uprava zamislila da se rijesi Vlade na manje-vise kulturan nacin, ali mozda je, recimo, Kliber ipak malo pametniji pa vidi neku kombinatoriku iz koje bi nas klub profitirao. Recimo ono sto smo Schlager i ja pominjali na nekoj od prethodnih stranica.
Naravno, nije nemoguce i ovo sto vecina pominje, a to je da ce nam dovesti nekog retarda iz Vojvodine, ili ne daj Boze, Ljupka Petrovica. Ako ova matora drtina Ljupko nekim nesrecnim slucajem dodje mene stadion nece vidjeti!
Sto se tice Djuricica iz Vose- njega njihovi navijaci vole, samo je problem sto je imao lose rezultate. Ima fudbalsku teoriju u malom prstu, ali nije uspio da je prenese na teren.
A sta tek ako nam dodje tuljavi Tulic?! Mozemo se odmah oprostiti od evropskih ambicija!
Na kraju, moguca opcija je i Marinovic, sto bi vjerovatno bilo i najbolje rjesenje. Sa Kozarom je pregazio 1. ligu RS-a, mlad je, a i ono sto Schlager pomenu, Kozara je izgleda rasadnik talenata pa mi mogao povuci i nesto odatle. Veliki problem je neiskustvo pa i nad njim stoji upitnik.
Uglavnom, daj da mi prvenstvo privedemo kraju pa cemo se onda sekirati. Na to smo barem navikli.