banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
БуС je napisao:
Баја Стојнић је наш највећи стручњак, не знам зашто га не воле али за његове ере смо играли најљепше и најбоље познаје стање у клубу и лиги. Ја сам био прије за њега него Јагодића, одлучили су се за Јагоду али мисим да је вријеме да се Стојнић врати а Јагоди хвала на свему и срећно.

Сјећам се да смо у утакмицама које би лоше почели увијек много боље играли 2. полувријеме код Баје јер човјек има знање и зна повући прави потез, а огроман је ауторитет и зна добро загаламити кад треба. Лешинари га нешто нису вољели, што је доказ да има карактер и да се не улизује никоме а видим и неки симпатизери али интерес Борца је у питању, шта ће нам смећари на 3 мјесеца типа: Џимија, Смилевског, Бошњака, Карасија, Одовића и кога више не, не могу се ни сјетити. Који ће нас увући у дубиозу па се касније треба вадити и гањати Европу.

Ово је тема око које би сви требали дати мишљење и предложити кандидата за којег сматрају да је прави избор на дуже стазе.

Slažem se u potpunosti s tobom. Sve si rekao. Imamo isto mišljenje. Samo Baja za Evropu! Daleko najškolovaniji Borčev stručnjak. I ja sam bio za Baju prije Vlade ali eto dođe Vlado i napravi čudo. Svi zaboravljaju da je Vlado prije Borca bio trener Ljubića i ispao iz lige. Znači Borac ga je sad stvorio i progurao na novo mjesto! Isto je on i uradio sa Borcem da se razumijemo! Znači bilo je uzajamno. HVALA VLADO ZA SVE! Imao je dobru ekipu kakvu Baja nikad nije. Teško da će doći dok je Kliber direktor ali on je moja želja sigurno br. 1.. Baja je otjeran kao i Vlado i poslije toga smo vidjeli da od goreg ima gore. Uvijek sam govorio Baja izvini dok je ono tele vodilo svetinju. Što se tiče igrača koje je on doveo, spomeniću Markića i dosta! Ako dođe "stručnjak" iz Vojvodine prokockaćemo istorijsku priliku za nešto više u Evropi i opet ćemo gledati anti-fudbal! Druga je opcija Marinović a treća Tulić. Znači samo DOMAĆI TRENER. Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vlado Jagodicu ,uz tebe smo !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Људи ви нисте нормални.
Јел Владо 100% отишао?
Јел ви вјерујете новинарима који напишу било какву будалшитну,само да им се новине продају?

Кад дође крај сезоне видјећемо,шта и како :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Нова Варош je napisao:
Људи ви нисте нормални.
Јел Владо 100% отишао?
Јел ви вјерујете новинарима који напишу било какву будалшитну,само да им се новине продају?

Кад дође крај сезоне видјећемо,шта и како :wink:

Ма нормално, сви дигли одмах фрку, панику, пишу свашта, видјећемо све на крају сезоне.

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
http://www.source.ba/clanak/80310115375 ... 0selektora

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Ja nemogu da vjerujem,svakih po' godine promjenimo trenera i pola ekipe i kontaju stvarati evropski Borac.A ako je istina to da niko iz uprave nije ni mrdnuo malim prstom da Vlado ostane onda je sigurno to mjesto za nekoga osigurano.
A Vladi veliki naklon nikada nije ispao nekorektan prema Borcu i ovo sta je on uradio sa Borcem rijetko koji bi drugi trener uspjeo.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro ljudi, ima li iko od vas provjerenu informaciju da Vlado odlazi sa klupe ili samo nagadjate?
To sto ce voditi Usranu 21 ne mora znaciti da nece voditi i nas. Zar stvarno mislite da on ne moze da obavlja oba posla istovremeno? Eto, sad je kao potrebno veliko odricanje da bi se vodila djecurlija iz ove jadne lige i par napuhanih talenata iz inostranstva. :lol:

Po mom misljenju Vlado bi, ako nas napusti i preuzme posao U21, zabio autogol svojoj trenerskoj karijeri. Na nasoj klupi je mogao dominirati i za nekoliko godina pronaci angazman u nekoj Austriji, Madjarskoj ili Ceskoj, sto je ogroman uspjeh za bilo kog trenera sa ovih prostora.

E sad, naravno da je interesantno to sto ga je klub preporucio. To bi moglo da znaci da je Uprava zamislila da se rijesi Vlade na manje-vise kulturan nacin, ali mozda je, recimo, Kliber ipak malo pametniji pa vidi neku kombinatoriku iz koje bi nas klub profitirao. Recimo ono sto smo Schlager i ja pominjali na nekoj od prethodnih stranica.

Naravno, nije nemoguce i ovo sto vecina pominje, a to je da ce nam dovesti nekog retarda iz Vojvodine, ili ne daj Boze, Ljupka Petrovica. Ako ova matora drtina Ljupko nekim nesrecnim slucajem dodje mene stadion nece vidjeti!
Sto se tice Djuricica iz Vose- njega njihovi navijaci vole, samo je problem sto je imao lose rezultate. Ima fudbalsku teoriju u malom prstu, ali nije uspio da je prenese na teren.

A sta tek ako nam dodje tuljavi Tulic?! Mozemo se odmah oprostiti od evropskih ambicija!

Na kraju, moguca opcija je i Marinovic, sto bi vjerovatno bilo i najbolje rjesenje. Sa Kozarom je pregazio 1. ligu RS-a, mlad je, a i ono sto Schlager pomenu, Kozara je izgleda rasadnik talenata pa mi mogao povuci i nesto odatle. Veliki problem je neiskustvo pa i nad njim stoji upitnik.

Uglavnom, daj da mi prvenstvo privedemo kraju pa cemo se onda sekirati. Na to smo barem navikli. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
У праву сте треба сачекати и видјети коначан расплет па онда коначно закључивати :) али зашто не дати своје мишљење па нек и људи у клубу чују мишљење симпатизера, можда се искрсталише као и увијек нека добра идеја. Па до прије двије утакмице је било и на Владин рачун доста повика, онда Жељо киксну 2-3 и све се смири. Мислим да је Владо постигао велики успјех и срушио многе рекорде ал да игра није била на нивоу. Хвала Влади за све наравно, било би добро да остане али ако не рекао сам своје.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Ma o nasljednicima ne znam nista,ono sta sam danas pominjao je tekst iz Blica da je najvjerovatniji Vladin nasljednik Milan Djuricic,koji je zadnji otkaz dobio u Vojvodini,ali veteran 1987 kaze da su to novinarske budalastine i ja mu vjerujem i nadam se da je tako. Koji ce nam k... takav trener?

Vlado ce sigurno ostati do zadnjeg kola, a ako se odluci da ode mislim da mu niko nema pravo prigovoriti nista.Sjetite se samo kad je preuzeo ekipu u kakvom smo stanju bili poslije poraza od sirokog, a gdje smo sad, zato za sve ucinjeno duboki naklon i hvala. Dalje mjesto na koje bi trebao da ide U21 je nesto od cega bi i mi trebali imati koristi npr naprimjer promocija nasih igraca i dovodjenje preko njega istih u borac. Sto se tice mogucih naslednika mislim da je prva opcija domaci trener koji poznaje ligu dobro i neko mlad ko ima energiju da se prihvati tog posla a takvih ima...ako bi dolazio trener iz Srbije ili Hrvatske to bi moglo da bude samo veliko trenersko ime a priznacete da je takvih malo trenutno , a ako ih i ima vecina je pod ugovorima i to unosnim. uglavnom mislim da nema razloga za zabrinutost i paniku, prvo privedimo ovo sto smo zapoceli kraju a kliber ce dotle vec imati rijesenja i to dobra siguran sam.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi šta je vama, čemu dižetze toliku frku, smirite se malo, mi smo šampioni, svi mi, ne Vlado, ne igrači, nego svi mi...

Vlado odlazi, to je skoro 99,99%, odlazi na mejsto na kojem će mu biti ponuđen ugovor od četri godine i pod uslovima daleko boljim nego u Borcu, dakle odlazi tamo i to je priznanje i za njega i za klub, a za njega je prilika da od posla kojim se bavi zaradi neke pare... Dakle nije otjeran, nije pobjegao, nego tamo odlazi kao vojnik kluba, naravno da će se vartiti, vrata Borca su za njega uvijek širom otvorena...
Neko spomenu Ljubić i ispadanje iz lige, Vlado je Ljubić preuzeo kada je već bio drugoligaš R.S., a u proljećnom dijelu, je bio klub koji je skupio najviše bodova uz šampiona, slučajno ili ne, ja neću da kažem... Dakle i tamo je imao rezultat, nema sumnje da će ga napraviti gdje god da ode...

Naslednici, nema još zvaničnog imena, kao što se i kralj ne kruniše dok je stari još živ, nema sumnje da se mnogi već nameću i nude, poput tih nekih otpadaka iz Srbije, ali nama treba neko ko ima iskustvo premijer lige, neko ko poznaje igrača, moj prvi pik je Dragan Jović, a nemam ništa ni protiv Vinka Marinovića, nekada je bio naš igrač, mlad je, perspektivan, nije skup, željan dokazivanja, Borac mu je izazov i takođe bi se nastavila odlična saradnja sa Kliberom, jer su oni zajedno igrali, poznaju se dobro i mislim da bi nastavio tamo gdje je Vlado stao...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Naslednici, nema još zvaničnog imena, kao što se i kralj ne kruniše dok je stari još živ, nema sumnje da se mnogi već nameću i nude, poput tih nekih otpadaka iz Srbije, ali nama treba neko ko ima iskustvo premijer lige, neko ko poznaje igrača, moj prvi pik je Dragan Jović, a nemam ništa ni protiv Vinka Marinovića, nekada je bio naš igrač, mlad je, perspektivan, nije skup, željan dokazivanja, Borac mu je izazov i takođe bi se nastavila odlična saradnja sa Kliberom, jer su oni zajedno igrali, poznaju se dobro i mislim da bi nastavio tamo gdje je Vlado

Da, na Jovica sam zaboravio. Sa Zrinjskim je igrao atomski fudbal za nase uslove. Naravno, tada je imao i dobre igrace, ali neko ko odere Slobodu u Tuzli 6-0 svakako zasluzuje da se uzme u razmatranje. I na pres konferencijama je uvijek imao korektna izlaganja koja su imala smisao.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Сад ја видим што је Халихоџић отишао из динама. Популарни Ваха је уговарао са Борцем Динаму иза леђа, па га посло Мамић у ПМ .. :P :P :P :P :P :P :P :P

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Источно Стајање je napisao:
Сад ја видим што је Халихоџић отишао из динама. Популарни Ваха је уговарао са Борцем Динаму иза леђа, па га посло Мамић у ПМ .. :P :P :P :P :P :P :P :P

:lol: joooooj црњака :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nije ni cudo da za trenera dobijemo neko poznato ime za prostora bivse Jugoslavije pa trenutno svi zele preuzeti Borac klub koji grabi ka tituli i igranju u Evropi sa veoma dobrim igracima pa ko bi odolio da preuzme takav klub :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Naslednici, nema još zvaničnog imena, kao što se i kralj ne kruniše dok je stari još živ, nema sumnje da se mnogi već nameću i nude, poput tih nekih otpadaka iz Srbije, ali nama treba neko ko ima iskustvo premijer lige, neko ko poznaje igrača, moj prvi pik je Dragan Jović, a nemam ništa ni protiv Vinka Marinovića, nekada je bio naš igrač, mlad je, perspektivan, nije skup, željan dokazivanja, Borac mu je izazov i takođe bi se nastavila odlična saradnja sa Kliberom, jer su oni zajedno igrali, poznaju se dobro i mislim da bi nastavio tamo gdje je Vlado

Da, na Jovica sam zaboravio. Sa Zrinjskim je igrao atomski fudbal za nase uslove. Naravno, tada je imao i dobre igrace, ali neko ko odere Slobodu u Tuzli 6-0 svakako zasluzuje da se uzme u razmatranje. I na pres konferencijama je uvijek imao korektna izlaganja koja su imala smisao.

Mislim da Jovic ima ugovor sa zvijezdom i to jak, a sigurno bi bio dobro rijesenje

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka

Cosa Nostra je napisao:
Nije ni cudo da za trenera dobijemo neko poznato ime za prostora bivse Jugoslavije pa trenutno svi zele preuzeti Borac klub koji grabi ka tituli i igranju u Evropi sa veoma dobrim igracima pa ko bi odolio da preuzme takav klub :D

tako je a zaboravio si i da ima najbolje navijace i simpatizere :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:04 
Bič božji
Bič božji

Teško će i Vladi biti da vodi tu jebenu reprezentaciju jer nas većinu ta selekcija ne zanima, tako da će on biti uskraćen za našu pomoć i sugestije, ali ja imam jednu odmah da mu saopštim, Vlado, povedi Stevu sa sobom da ti bude pomoćnik, tako ćeš Borcu još jednom pomoći... 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka

Источно Стајање je napisao:

jbg kod nas bar nema samaranja kao kod Maminja ma zamisli da Sile upadne u svlacionicu i podijeli koju vaspitnu :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
veteran 1987 je napisao:
Mislim da Jovic ima ugovor sa zvijezdom i to jak, a sigurno bi bio dobro rijesenje

Kao da nama ti ugovori predstavljaju problem, mi proizvodimo muk i raskidamo ugovore :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:08 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Kao da nama ti ugovori predstavljaju problem, mi proizvodimo muk i raskidamo ugovore :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Poznati kao raskidači ugovora, hahahahahaha, dođe Šile u crnom mercedesu i cap, džaba ti ugovor... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]