banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Naravno da niko nece Avduki bilo sta zamjeriti, desi se svakome
nakon nekog vremena bio na istoku :) i moram priznati da sam se uplasio da ce mi dan totalno propasti kad je onaj zabio...
srecom na kraju je doslo na svoje ...
Iskreno Graha me malo razocarao, koliko god ga branio i zelio da napreduje cini se da nema mu... da preuzme barem dio odgovornosti. Razumijem da je mlad i sklon oscilacijama ali mora popraviti neke stvari u svojoj igri..

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Siluj Borce....

Crveni je bio potpuno zasluzen, pa gdje mu ne dati crveni kad je sudija dosao u situaciju da ga odguruje. Za penal ne mogu reci, jer nisam vidio o barjaka.

Sto se nas tice, Avduki se ne smije rijec prigovoriti. I on je covjek, pogrijesi, Avdua care. Stvarno, ovo razdrmavanje ekipe malo nestandardnom postavom dalo je rezultata. Vidjelo se u igri. Stupar, Stakic, stvarno su odradili posao. Petra i Bena jesi tanji dio odbrane, ali bez vecih zamjerki za njih. I dalje mi nije jasno zasto je Vlado je davao prednost Zari u odnosu na Benovica.Grahovac nista veceras, zasluzeno je izmijenjen. Pokusati vratiti Sakana, bar 20 min, vjerujem da bi on odigrao bolje zadnjeg veznog. Darka su cesto udvajali na sredini, ali znao ih je preorati desno. Branka tanak bas, je l' on bio ono na pocetku, kad je izasao jedan na jedan sa lijeve strane, pa mu golman skinuo. Trebao je Vidaka ubaciti. A Velja je odigrao momacki pravo, jedna scena, u sesnaestrercu, cetvorica na njemu, a on se izvuce, doda loptu i oladi ove. I sto mi je najdraze, cini mi se da se disciplinovao.

Ovaj put ni malo ne zamjeram Vladi sto se zatvorio nakon 2-1, znao je rezultat iz Sarajeva, znao je da ima 8, i da ne treba rizikovati da iz neke kontre primi gol sa igracem vise.

I posjeta ne bi losa, mozda neke 4 hiljade.

Ono sto mi najzalije veceras, ovo bi zadnja utamica ove sezonu koju gledam, a sledeca ce biti Evropa...ko ce docekati.

Aj' Borac

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Каквог ми играча имамо, нисмо ни свјесни. О Стакићу говорим...

Бољи је и од Вулета... Стака, мајсторе!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Јооој Медо како се шећка ко пичока нека кад баца удицу, а онај црногорац се јавља овдје и вјероватно је неки његов ехо и жали се на малу минутажу. Жеља мора да се види а минутажа ће доћи, са онаквим приступом и залагањем и погрешним пасовима не би требао ни минут добити. Наш Билбија уопште не игра у Воши а момак се надавао голова на припремама и у првим утакмицама солидно играо и опет нема минутаже а овај на прсте једне руке набројати добре потезе. Па стварно и Раде је био у огромној кризи и глава пуна бубица којекаквих ал данас кад сам видио њега да извлачи онакве шпринтеве без лопте још у другом и да је у утакмици, тражи лопту, галами, бодри суиграче, уозбиљио се нема шта, заслужује да буде стартер. Добро је и због Стеве што је Раде проиграо, нико није сигуран.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
Spoiler:

Prikačeni fajlovi:
DSC01514.JPG
DSC01514.JPG [ 221.95 KiB | Pogledano 544 puta ]
Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ђе Шлагер, шта је с оним западом, сви сем њега спавају :D

Slazem se,na Zapadu veceras propast...Nas par je nesto pokusavalo,ali igleda da je mamurluk kod ljudi ucinio svoje,a veliki broj se zbog Slave nije pojavio uopste.

Morali smo igrati u nedjelju a ne veceras,i ja sam zakasnio 15 minuta,tako da nisam ni vidio te nase zicere koje su mi prepricavali. Tri boda su najvaznija,sve drugo ce se brzo zaboraviti,a moja velika kritika jos jednom onome u klubu ko je zaduzen za odredjivanje termina.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
а кад су нама крали годинама?!
е па научили смо лекције, дуго нам је требало, два пута смо падали и обнављали разред, али сада смо изгледа научили градиво!

бојао сам се Олимпика, показали су да су веома добра екипа, лако преносе лопту на половину противника, 10тка им је преопасан играч, какав дефинитивно нама фали у овом тренутку.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
treba istaci i nas ponisten gol kada je gospodin Stakic uputio jedan prjektil iz slobodnog udarca, njihov golman ne najbolje intervenisao i cini mi se Vejlovic je ugurao ali sviran faul nad golmanom. onaj start Petrica dzonom kopacke na prsa protivnika je za cist zuti karton! ali sudija mu porogleda kroz prste. Mikic je isto dobro odigrao, bio je zaista opasan po toj lijevoj strani, imao je par nezgodnih centarsuteva ali nazalos niko se nije snasao u sesnaestercu. takodje i sut Krunica iz slobodnog udarca je bio nezgodan.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 02:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
za ove koji misle da nije bio penal////ja ne znam koju ste situaciju gledali,penal je bio cist ko suza,igrac olimpika i grao rukom,bez dileme.......
dalje,o kakvom navlacenju pricate???znaju svi da kukaju po babe kada nas sudija pokrade,a danas osim diskutabilne jedne odluke,ponavljam,JEDNE,ja ne znam o cemu vi pricate.....

sramota je ova posjeta danas,o tome razmislite,a ne o sudjenju.....

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 05:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nemamo mi koji idemo na utakmice sta da razmisljamo o posjeti. J*bes ga, mi smo uvijek na tribinama, klub je taj koji treba da se pozabavi marketingom. Na ozbiljan nacin! :wink:

Juce smo saznali da je i Avduka covjek. :D

Drago mi je sto je Krunic proigrao, ranije sam napisao da ce nam njegovo iskustvo biti jedan od kljucnih elemenata u tabanju puta za Ligu Sampiona. Drago mi je da sam bio u pravu.

Takodje, moram priznati da sam se ogrijesio o Veljovica, momak je danas bio veoma dobar, samo neka nastavi tako.

O Stakicu nemam vise rijeci. Nakon utakmice u Prijedoru napisao sam da zaboravite Vuleta i mislim da je svima jasno zasto, bas smo pogodili sa njim. Pohvale za onoga na ciji prijedlog je doveden.

O onima koji nisu bili na nivou necu ovog jutra, sinoc smo, mozemo reci, osvojili titulu pa ne bih da "ciganisem". Samo cu se osvrnuti na Grahu. Momak je protiv Rudara bio jedan od boljih, sinoc jedan od gorih, ali to uglavnom i jeste karakteristika mladih igraca. Bice on dobar!

Svaka cast Vladi i momcima!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Evo male "analize" mogucih protivnika u LS pa birajte. :D

Dakle, gotovo sigurno je da su nam moguci protivnici neki od sljedecih nosilaca:

Citiraj:
Bate Borisov
Dinamo Zagreb
Rozenborg
Apoel Nikozija
Liteks
Makabi Haifa ili Hapoel Tel Aviv
Plzen ili Sparta Prag
Sturm, Austrija Bec ili Salzburg
Partizan
Visla ili Jagelonija
Slovan ili Senica
Maribor
Helsinki
Ekranjas (Litvanija)
Zestafoni (Gruzija)
Malme
Samrok (Irska)

Najslabiji na ovoj listi, irski Samrok, ima koeficijent 2,741. Nas ulazni za LS ove godine je 2,324!
Za evropsko ljeto 2012. dobicemo jos 1 bod za samo ucesce u 2. kolu kvalifikacija LS (da podsjetim, za proslogodisnje ucesce u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobili smo 0,500 bodova i mislim 20% od nacionalnog koeficijenta pa smo ukupno imali vec navedenih 2,324), kao i 20% od nacionalnog koeficijenta, tako da bi nas klupski koefcijent za 2012. mogao biti biti oko 3,350.
To implicira da bismo, ako naredne godine budemo prvi, vrlo izvjesno mogli biti nosioci u 2. kolu LS. Ukoliko, ne daj Boze ne budemo prvi i naredne sezone :D, tj. ako budemo izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope tu bismo sigurno bili nosioci u eventualnom 1. kolu od kojeg bismo krenuli (osim ako ne osvojimo Kup kad bismo poceli u 2. kolu kao i proslog ljeta), ali i u 2. kolu!

Napomena!
U ovaj nacionalni koeficijent uracunavaju se pobjede i nerijesene svih klubova jedne zemlje. Dakle, nama pogoduju, iako minimalno, i uspjesi ostalih klubova ove lige u evro takmicenjima.
Nisam ovo detaljno analizirao pa postoji mogucnost da sam malo i fulao. :D

Da se vratim na ovo ljeto.
Ako cemo realno, veliki smo autsajderi u duelu sa bilo kojom od gore izlistanih ekipa.
Sansu vidim protiv Ekranjasa i Zestafonija, donekle Maribora, Malmea, Samroka i Helsinkija.
I za ove navedene trebace nam nekoliko dobrih pojacanja. Ostaje pitanje da li mi to mozemo i hocemo? Da li je Uprava spremna na iskorak i da li je uopste svjesna da bi se dobrim radom za 2-3 godine moglo poprilicno napredovati?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mislim da bi protiv Ekranas i Samrocka mi bili favoriti jer su ti klubovi dosta slabi pogledajte samo vrijednost tih klubova pa to je smijesno takodje imali bi velike sanse protiv Liteksa,Maribora,Helsinskija a sto da ne i protiv Sparte Prag koja se raspada i postoji mogucnost da je izbace u nizi rang :wink:
Takodje ove Gruzijce bi pocistili sa terena :D

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 08 Maj 2011, 08:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 08:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja bih volio ove Mamiceve koji 40 godina nisu prezimili u Evropi :D .

Uvijek su nam lezali ti purgercici,a lijepo bi bilo pratiti na youtube Mamicev izliv emocija nakon sto bismo ih eliminisali 8) .

PS Ne raspada se Sparta nego Slavija :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

CIRIBU CIRIBA
TITULA NAM NETREBA
CIRIBU CIRIBA
DUVALA NAM ČARŠIJA !!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 09:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vrijeme je za slavlje, konačno, sa sinošnja tri boda konačno smo se približili cilju, a to su kvalifikacije za LIGU ŠAMPIONA... Treba li napominjati da se u zadnjem kolu očekuje spektakl, da klub treba da poradi na organizaciji proslave, treba da se uključe svi, Grad, Vlada, pa i FSRS, ovo im je prilika da pokažu da je Borac klub iza kojeg stoje i oni, pozvati delegacije klubova iz okruženja, naravno, klubove sa kojima imamo korektnu saradnju... U organizaciju uključiti obavezno navijače, pa čak ih pitati i za ideju kako bi to trebalo da izgleda, pun stadion se podrazumijeva, a onda naravno i slavlje na ulicama grada, jer naš je Borac Šampion... Ustvari još malo samo treba sačekati, ali evo maj je, a plavog proljeća nema, dal će početi i kada :lol: :lol: ...

Znači vrijeme slavlja počinje, ali eto u srijedu je tu Kozara, ljuti kup, prilika za još jedno finale i još jedan kup, berba trofeja počinje...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kad je u srijedu?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 10:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
To za slavlje je super ideja. Mozda da se napravi nesto slicno kao kad je Hajduk u Splitu slavio 100 godina postojanja. Onako da se po gradu okace zastave Borca, ma sve i svasta da ne pricam dalje....

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Probudi se Banja Luku ako sad nije vrijeme ne znam kad ce biti :wink:
Svi u Gradacac !!!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јој "симаптизер" обрадово си ме овом листом клубова за лигу шампиона?Не би волио партизан,и за разлога што играју солидно за овај југо фудбал,а и накотило би се гамади која би за њих навијала на нашем стадиону :angry4:

Дајте Хелсинки,да их развалимо,пошто у трећем колу добијамо можда лакеш на папиру противнике,а онда у четвртом би волио Манчестер Ситија,да их избацимо,па да се милијардери из Абу Дабија хватају за главу :lol: :lol: !

Нека неко пита играче како су спавали синоћ,сигурно се заракијало!? Сад у Градачац отићи играти онако за своју душу,полако без нервирања и одиграти нападачки,дати им 5 голова тамо и рјешити све дилеме,ако их уопште има 8) ,а нема !

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
Eh ta stara vremena :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]