vlakanje je napisao:
није проблем граховца само игра у тузли.
спомињеш да је таленат,наше дијете,млад....у реду,али немој да од југа правимо мерцедеса!!!
сјећају се сви бикија кад је почињао.....дечко је трчао као луд,улазио у дуел,давао голове,једном ријечју,када би добијао шансу,био ј еконкретан у игри.
код грахе то не видим,не постоје више млади играчи од 19 - 20 година.сада је млад играч са 16-17,и тада му се могу толерисати неке ствари.
слажем се да сакан у овом моменту је боља опција од грахе,али исто тако,ако ћемо у детаље,круна је далеко иза обојице,и грахе и сакана.то ако причамо о везном реду.
у овом моменту,од комплетног везног реда и напада,једини који зарађују своју плату су бока и микић,малета и видак су ту негдје...остали.....боже сачувај!
Maleta je svoju platu zaradio vise od svih zajedno, drzi nas i svojim igrama i golovima.
Iskreno, da nije njega sad bismo se grcevito borili za Evropu, a momak mora i povrijedjen da ulazi u igru da bi nam spasio dupe.
Samo bih da napomenem da mi u ovoj trci za titulom zaboravljamo da je Uprava najveci krivac za to sto svakih 6 mjeseci krpimo novu ekipu. Mijenjamo igrace k'o carape, a tako ce biti i na kraju sezone. Upravo zbog toga nam se desava da u cajtnotu dovodimo igrace, nekad ubodemo (Stakic), ali to je i dalje neozbiljno. Sreca nasa pa su ostali u ovoj ligi jos veci amateri po tom pitanju.
Krunica smo doveli na staru slavu i priznajem da ne igra na ocekivanom nivou, mada ne smatram da je to zbog nezalaganja vec zbog slabe fizicke spreme. Ko zna koliko je uopste igrao u inostranstvu, neigranje cini svoje. Ja i dalje ocekujem da ce biti kljucni igrac kako se sezona blizi kraju, ako vecina vidi da imamo boljeg na njegovoj poziciji neka slobodno kaze ko je taj.
Graha umjesto njega ne moze, Boka krpi osakacenu odbranu, ali ionako nije dobar u igri prema naprijed, Sakan takodje, Medo je zasad pogubljen....ko je ta igracina koja ce nam donijeti kvalitet vise?
I dokle cete vise da pisete o usranom Olimpiku kao da je Barselona. Tu ekipu sam gledao sinoc i oni su goli k*rac! Ako njih ne dobijemo onda jednostavno ne zasluzujemo prvo mjesto!