banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ako vam ne valjaju nasi 18-godisnjaci onda uzivajte u 35-godisnjacima sa strane.
Ali nesto drugo je ovdje u pitanju,osim Simpatizera koji samo izrazava misljenje,sto postujem.
Zato odsad ja prestajem pominjati Grahovca na ovom forumu.

Ja sam takođe samo iznio mišljenje... Vjeruj da nije ništa drugo u pitanju, mene interesuje samo rezultat...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
давно сам написао да ће он прије завршити тако да ће рекреативно да игра у Наприједу, Омладинцу, Мркоњић Граду, него да у Борцу направи нешто и оде даље и узме кеш.
нема енергије у њему, нема борбености, нема ништа.
искрено ни идеје нема. да човјек каже да он направи потез, па да се и сачека тај његов потез читаву утакмицу, него ни то нема. није материјал за Борац који жели да сваке године напада европу.

али није он најгори проблем, па да на њега све свалимо.
Крунић је катастрофа, и ма колико Фишер улазио у свлачионицу и тапшао га по рамену, и причао како је најбољи на терену, он је једна курчина. да не причам колико он и Стево праве раздора у свлачионици, као да су играли оба у Манчестеру и Реалу 20 година. недодирљиви, дигнутог носа.
Медо катастрофа.

о Владином постављању игре могао би да пишем данима, све више ме фрустрира како то изгледа, ни главе ни репа. због овакве игре смо пљували Марића на сва уста.
ок, титула је приоритет, и слажем се. хоћу и ја да се посерем федералцима по сред фаце, и да им уз онај добри српски инат узмемо титулу. не значи ми ништа и стварно ми не треба сем из тог разлога. да им се наслађујемо. да им у 90. годишњици клуба узмемо титулу!
али! али нас одржавају Широки, Слобода из Тузле, па сада и Челик у тој борби за титулу. погледајте шта ми овдје пишемо. надамо се да ће их Сарајево побједити или узети бод. значи ни сами не вјерујемо да можемо сами рјешити ово, да можемо тући Приједор, па Олимпик кући.
разочаравајуће!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:18 
Bič božji
Bič božji

Ima njih tamo dosta za vaspitnu, o tapšanjima u svlačionici, to je van pameti...

Vlado griješi u dosta stvari, prvo postavka iger nije onakva kako se to predstasvlja u medijima, juče jesu bila dva napadača na terenu, ali džaba je to ako nema veze, tu smo najtanji, možeš ti da izvedeš njih petoricu ako nemoežš da povežeš tri dodavanja...

A o gubitku vjere, pa nije drugačije ni moglo biti, jer 60 minuta sa Zrinjskim u Banjaluci i 60 minuta u Beogradu, je malo za ekipu koja ima takvu koncentraciju kvaliteta na terenu i na klupi...

Sreća je na našoj strani, jer da su oni slijepci sinoć uboli tricu u Zenici, bilo bio jako teško, a ekipa mesar do mesara, al guraju na silu...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
vlakanje je napisao:
није проблем граховца само игра у тузли.
спомињеш да је таленат,наше дијете,млад....у реду,али немој да од југа правимо мерцедеса!!!
сјећају се сви бикија кад је почињао.....дечко је трчао као луд,улазио у дуел,давао голове,једном ријечју,када би добијао шансу,био ј еконкретан у игри.
код грахе то не видим,не постоје више млади играчи од 19 - 20 година.сада је млад играч са 16-17,и тада му се могу толерисати неке ствари.
слажем се да сакан у овом моменту је боља опција од грахе,али исто тако,ако ћемо у детаље,круна је далеко иза обојице,и грахе и сакана.то ако причамо о везном реду.
у овом моменту,од комплетног везног реда и напада,једини који зарађују своју плату су бока и микић,малета и видак су ту негдје...остали.....боже сачувај!

Maleta je svoju platu zaradio vise od svih zajedno, drzi nas i svojim igrama i golovima.
Iskreno, da nije njega sad bismo se grcevito borili za Evropu, a momak mora i povrijedjen da ulazi u igru da bi nam spasio dupe.

Samo bih da napomenem da mi u ovoj trci za titulom zaboravljamo da je Uprava najveci krivac za to sto svakih 6 mjeseci krpimo novu ekipu. Mijenjamo igrace k'o carape, a tako ce biti i na kraju sezone. Upravo zbog toga nam se desava da u cajtnotu dovodimo igrace, nekad ubodemo (Stakic), ali to je i dalje neozbiljno. Sreca nasa pa su ostali u ovoj ligi jos veci amateri po tom pitanju.
Krunica smo doveli na staru slavu i priznajem da ne igra na ocekivanom nivou, mada ne smatram da je to zbog nezalaganja vec zbog slabe fizicke spreme. Ko zna koliko je uopste igrao u inostranstvu, neigranje cini svoje. Ja i dalje ocekujem da ce biti kljucni igrac kako se sezona blizi kraju, ako vecina vidi da imamo boljeg na njegovoj poziciji neka slobodno kaze ko je taj.
Graha umjesto njega ne moze, Boka krpi osakacenu odbranu, ali ionako nije dobar u igri prema naprijed, Sakan takodje, Medo je zasad pogubljen....ko je ta igracina koja ce nam donijeti kvalitet vise?

I dokle cete vise da pisete o usranom Olimpiku kao da je Barselona. Tu ekipu sam gledao sinoc i oni su goli k*rac! Ako njih ne dobijemo onda jednostavno ne zasluzujemo prvo mjesto!

Poslednji put menjao Simpatizer dana 01 Maj 2011, 11:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:22 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
vlakanje je napisao:
није проблем граховца само игра у тузли.
спомињеш да је таленат,наше дијете,млад....у реду,али немој да од југа правимо мерцедеса!!!
сјећају се сви бикија кад је почињао.....дечко је трчао као луд,улазио у дуел,давао голове,једном ријечју,када би добијао шансу,био ј еконкретан у игри.
код грахе то не видим,не постоје више млади играчи од 19 - 20 година.сада је млад играч са 16-17,и тада му се могу толерисати неке ствари.
слажем се да сакан у овом моменту је боља опција од грахе,али исто тако,ако ћемо у детаље,круна је далеко иза обојице,и грахе и сакана.то ако причамо о везном реду.
у овом моменту,од комплетног везног реда и напада,једини који зарађују своју плату су бока и микић,малета и видак су ту негдје...остали.....боже сачувај!

Maleta je svoju platu zaradio vise od svih zajedno, drzi nas i svojim igrama i golovima.
Iskreno, da nije njega sad bismo se grcevito borili za Evropu, a momak mora i povrijedjen da ulazi u igru da bi nam spasio dupe.

Samo bih da napomenem da mi u ovoj trci za titulom zaboravljamo da je Uprava najveci krivac za to sto svakih 6 mjeseci krpimo novu ekipu. Mijenjamo igrace k'o carape, a tako ce biti i na kraju sezone. Upravo zbog toga nam se desava da u cajtnotu dovodimo igrace, nekad ubodemo (Stakic), ali to je i dalje neozbiljno. Sreca nasa pa su ostali u ovoj ligi jos veci amateri po tom pitanju.
Krunica smo doveli na staru slavu i priznajem da ne igra na ocekivanom nivou, mada ne smatram da je to zbog nezalaganja vec zbog slabe fizicke spreme. Ko zna koliko je uopste igrao u inostranstvu, neigranje cini svoje. Ja i dalje ocekujem da ce biti kljucni igrac kako se sezona blizi kraju, ako vecina vidi da imamo boljeg na njegovoj poziciji neka slobodno kaze ko je taj.
Graha umjesto njega ne moze, Boka krpi osakacenu odbranu, ali ionako ne nije dobar u igri prema naprijed, Sakan takodje, Medo je zasad pogubljen....ko je ta igracina koja ce nam donijeti kvalitet vise?

I dokle cete vise da pisete o usranom Olimpiku kao da je Barselona. Tu ekipu sam gledao sinoc i oni su goli k*rac! Ako njih ne dobijemo onda jednostavno ne zasluzujemo prvo mjesto!

Ne bojimo se mi njih, nego nas... 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma bojim se i ja nas :D, ali mi je dok*rcila prica o Olimpiku, i ja sam ga pominjao pa mi dodje da si lupim samar.
I dalje mislim da imamo najveci kvalitet samo nemamo muda, sve igramo na finjaka...pa j*bem mu mater udari malo, zavali poneki lakat! Da su nam svi igraci kao Boka sad bismo imali 15 bodova viska...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:27 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Ma bojim se i ja nas :D, ali mi je dok*rcila prica o Olimpiku, i ja sam ga pominjao pa mi dodje da si lupim samar.
I dalje mislim da imamo najveci kvalitet samo nemamo muda, sve igramo na finjaka...pa j*bem mu mater udari malo, zavali poneki lakat! Da su nam svi igraci kao Boka sad bismo imali 15 bodova viska...

:cat:
Sve od riječi do riječi...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
е то је то што мени смета.
што се бојимо сами себе. и треба да се бојимо након грчевитих побједа над Дрином и Бановићима.
смета ми што морам да навијам да им Тузла узме бод (сва три), Широки, па синоћ ето и Челик.
ако не можемо преорати терен у Приједору, ма нек се носи све у три пичке материне.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:32 
Bič božji
Bič božji

Trznuti se moraju, ali kako, dosta je prđenja po novinama i medijima, prijetnji i obećavanja, oćemo srce na teren...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
И шта ово све вриједи, кад ћемо ми у Приједору игрти к`о пичке, и опет стрепити за резултат, док ће они кркани играти са 101% могућности, пошто ако нас побиједе могу и да умру послије...

Изађите и борите се!! Јбте колико љуи ће доћи да вас гледа, разбуцајте Рудар и покажите ко коси а ко воду носи...
Није ни чудо што смо дали 29 голова, кад нам у нападу стоји балерина Стево, који да није уб`о онај срећан гол против Сарајева који је катастрофална грешка голмана не би имао свијетле тачке у игри још од прошле полусезоне... Па још Вељовић, који ништа не показује. видаковић је солидан, али може и то боље...

Сад ће неко рећи да пљујем по играчима.
Да, пљујем по онима који се не залажу, јер су они јако добро плаћени...

Авдука, Малета, Бока, Стакић и још пар играча горе-доле, заслужују плате...

Ови остали се издркавају по терену... Умишљене звјездице!

Пробудите се, титула не смије доћи у питање!!!!

Poslednji put menjao јан_де dana 01 Maj 2011, 11:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 11:34 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
Citiraj:
Borac na četiri gostovanja nije postigao gol

Tek drugi poraz Banjalučana u 24 utakmice.

Vladu Jagodića brine realizacija.
Poslije Leotara i tuzlanska Sloboda uspjela je savladati lidera Premijer lige BiH banjalučki Borac. Nakon susreta trener Banjalučana Vlado Jagodić, nije bio nezadovoljan igrom svog tima, jer je znao da ga na Tušnju očekuje pakleno gostovanje.

"Sloboda je bolje otvorila utakmicu. Imali su pritisak, i iz tog pristiska zabili gol. Mi smo u nastavku igrali znatno bolje, a Sloboda se služila svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstivma. Malo mi je zasmetalo to otezanje i zadržavanje, ali je i to sastavni dio igre. S igrom u drugom dijelu sam potpuno zadovoljan, mada me brine realizacija. Već četvrtu utakmicu na gostovanju nismo uspjeli zabiti gol", kaže Jagodić.

No, on se nada kako će njegov tim proraditi već u srijedu kada igraju komšijski derbi sa Rudardom u Prijedoru.

Slika

Kuda ovo gleda Brankin... 8) 8)
On izgleda nije na utakmici...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Simpatizer je napisao:

далеко од тога да играмо на фињака,играју ко пи+кице...то је суштина,мало је играча који имају муда да ударају и код куће и на страни. више воле да сагну главу и кукају како добијају батине,то ми није јасно....

шлагер о којим ти искреним најмерама пишеш?чије се онда то мишљење овдје износи,ако не своје лично?зашто ниси бранио малог петровића и форсирао га као граховца,а исто ј епроглашаван з авелику наду и новог дарка љубојевића?!
о томе треба мало да се запитају сви.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 12:21 
Bič božji
Bič božji

Petrović je završio tamo gdje je i zaslužio to svojim zalaganjema na terenu...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
Batice,ljudima se ne svidja sto moramo ovdje veceri i veceri provoditi navijajuci za Celik,Slobodu,Siroki,protiv Zeljeznicara jer nasu prednost odrzava to,a ljudi bi voljeli da mi igramo svoju igru i da na rezultate konkurenata skoro i ne gledamo jer imamo bolje igrace od njih.

Hvala momcima za izvjestaje iz Tuzle,znaci kriza igre jos traje i ostaje nam samo da se nadamo da cemo do igre doci sad kad je najpotrebnije. Negdje mi je podjednak itenzitet nade da cemo mi nesto napraviti u Prijedoru i u subotu protiv Olimpika i da ce Zeljeznicar pogubiti bodove na Grbavici protiv Zrinjskog (koji je sasvim dobar a nece im ni pustiti :D ) i na Kosevu. Bilo bi sjajno kad bismo u sledeca dva kola osvojili bar jednak broj bodova kao oni jer bi u zadnja 4 kola usli sa 6 bodova prednosti sto se ni ovakvom igrom ne bi smjelo prokockati s obzirom na "snagu" protivnika u ta zadnja 4 kola.

Schlager znam ja to sve dobro, svjestan sam nase lose igre, nazalost. ali da se ne lazemo, moje misljenje je da se do kraja nasa igra nece promijeni mnogo. jer bezidejnost nije lako iskorjeniti. nekad je dovoljan samo jedna igrac da ekipa pocne da igra dobar fudbal, a nekad nije dovoljno ni prvih 10 da zamjenis.
ja se nadam da ce Vlado nesto konkretno uraditi. ja bi licno probao sa Vidakovicem i Stajicem u napadu jer su obojica borbeni i brzi igraci. ali ispada da smo najtanji na sredini koja nam je napocetku bila najjaca...

u svakom slucaju moramo do titule na bilo koji nacin. kako ce Vlado pripremiti ekipu za 3 dana stvarno ne znam. vec sam rekao, ne ocekujem da ce se igra preko noci promijeniti ali ko zna...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 14:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
vlakanje je napisao:
то је суштина,мало је играча који имају муда да ударају и код куће и на страни.

Pa dobro vlakanje majku mu, zašto mene?! :) Realno, malo je igrača koji imaju muda mene udarati... :D

Suština je da se dobar dio igračkog kadra ponaša kao strine. Međutim, Vladin problem je što nije pronašao način da ih kazni. Najviše boli po džepu, ali tu postoje neki drugi problemi...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 14:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Владо каже да смо у другом полувремену били боља екипа и да нема шта приговорити својим играчима. Љут је на чињеницу да се у другом полувремену играло само с једном лоптом и да су много одуговлачили.
Наравно онда иде онај дио да је тек други пораз у гостима и да идемо по позитиван резултат у ПД.
Стакић стандардна прича ми своје шансе нисмо искористили они своје јесу и заслужено су побједили.

Питање за очевидце, Јеремић је 10 пута сад у извјештају споменуо тај детаљ с краја првог кад је Стајић - Николића избацио 1на1 са голманом а судија свира непостојећи офсајд, јел истина то...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

БуС je napisao:
Питање за очевидце, Јеремић је 10 пута сад у извјештају споменуо тај детаљ с краја првог кад је Стајић - Николића избацио 1на1 са голманом а судија свира непостојећи офсајд, јел истина то...

Nisam ocevidac, ali mogu ti i ovako odmah reci da to nije istina. :D
Jeremic i Stevo su, cini mi se, rodjaci pa zato uzmi sa rezervom sve sto Jeremic kaze o njemu.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 16:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
НАјвише ме нервирају оправдања.
Је л` не могу рећи, усрали смо, изгубили смо, лоши смо, и идемо даље. Него, није нас хтјело, био офсјад, није био...

Ма курац, играју к`о курац у задње вријеме...
А могу да силују ову лигу, али не знам који им је...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 18:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 24. kolo: Sloboda – Borac
Borac razočaran porazom na Tušnju, ali mislima već u Prijedoru

http://source.ba/clanak/833090452806/sp ... 0Prijedoru

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zna li se da li ce biti prenos Rudar - Borac? na Bht1 je ostavljen termin 16:55 Nogomet: Premijer liga BiH...?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]