banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Ja sam vjerovatno u prošlom životu bio neki Brazilac ili Holandjanin,čim sam jedino ja ovako ofanzivno opredjeljen i ofanzivno raspoložen i čim mi je bod skoro isti kao poraz :D :D
Nešto ste mi preoprezni,i vi svi i naš trener,i stalno pišete kako je bolje ovako igrati po 0-0 nego kao nekad gubiti 4-3! Ma ljudi,onaj Borac nije bio ni B od ovog današnjeg Borca koji je igrački najjači u Ligi!

ajd ja shvatam kad se zalomi bod,jebiga,igraš na pobjedu,ne uspiješ,pa izgubiš ili odigraš neriješeno,šta da se radi.Ali u ovom sistemu bodovanja gdje se za pobjedu dobija 3 boda,a za remi 1, igrati na bod,i da nam to bude osnovna ideja,a u napadu šta bude-bude,to ne kapiram čak ni kad si malo slabiji,a pogotovo kad si jači.

Međutim,ima i ona narodna koja kaže "Ako ti tri čovjeka kažu da si pijan,lezi i valjaj se :D ",zato ću se ugristi za jezik i povjerovati vam da su nam po bod iz Tuzle i Prijedora OK. I dosad se pokazalo da ste u pravu jer se Željezničarev zaostatak uopšte ne smanjuje.

Ono sto ja mislim je da imamo prilicno sporu ekipu za tako ofanzivnu igru i to je jedan problem

drugi je sto imamo centralne vezne igrace koji guse loptu posebno krunic pa i mikic, mada manje, pretjeranim drzanjem lopte u posjedu zagusuju visak igraca i koji se trenutno stvori na nekom mjestu.

Ovako spora ekipa moze proci u ovoj ligi, ali bogami, za evropu moramo angazovati makar jos dva brza igraca te sacuvati maletica.

Istina je da i pozicija na tabeli nam omogucava da igramo ziheraski na 0, pa ako upadne gore upadne, i zbopg toga i jesmo povecali prednost u odnsou na zeljeznicar. (samo smo sirokog dobili u gostima ovog proljeca)

@cadjo ja mislim da je nikolic tip igraca koji treba da igra i kad nije tako efikasan jer je on igrac jedne lopte, mislim da mu je sad taman u tuzli vrijeme da da go.

Takodje Stajic je po mom sudu znacajno pao u igri i gubi se, igra on trci i trudi se ali je sve manje koristan, mislim da defginitvno nije za ovu poziciju spica ili poluspica , pa i u alenu u njemackoj se tu nije bas pokazao, njegovo je uz aut liniju (lijevu post je maetic desno ) malo naprijed i da daje golove iz drugog plana

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nikolić je dao evrogol prošlu protiv Sarajeva,a ako sam dobro vidio na snimku i ovaj drugi gol u subotu je njegov,tj pogodio je stativu i Krunić je samo ubacio u praznu mrežu! Ili je ipak neko drugi pucao glavom,mada mi se učinilo da je Stevo?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nije stvar dal je Stevo dao gol, dva ili tri, stvar je njegovo ponašanje na terenu, nonšalancija, nezalaganje i manjak borbenosti, to se moglo vidjeti iz aviona, a jeste on skočio za gol, ali nije ga dao, a isto tako nije skočio kada smo primili gol,. čak je i zasmetao nekom od naših igrača... Vida mu je pokazao kako se igra i bori za dres...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ok,poštujem tvoje i Čađino mišljenje,vi ste ipak više i na treninzima i više u kontaktu sa igračima,zato Stevo-na hlađenje!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:09 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ok,poštujem tvoje i Čađino mišljenje,vi ste ipak više i na treninzima i više u kontaktu sa igračima,zato Stevo-na hlađenje!
Ma nije to stvar mišljenja, jednostavno neko od kolega ranije spomenu da se ekipa na neki način mora razmrdati, uhvatila ih je neka letargija i anemija, meni shvatljiva samo iz razloga ovih dešavanja sa savezom, ali oni nebi trebali da na taj način reaguju, samo su na nekoliko koraka od titule, od afirmacije kluba i svoje lične afirmacije... Zato najbolji način za razmrdavanje je da neko okusi klupu, a Stevo se trenutno ponudio za to mjesto, sjetite se kako je vLado autoritativno vodio tim jesenas... Jandra noga, pa onda Sakan, Mumi i Vukelja upozorenje, pa onda ovoj drugoj dvojici noga, zato je ekipa bila našpanovana do maksimuma, ovog proljeća smo igrački jači, ali je evidentno lošije vođenje ekipe, rezultat je tu, ali treba nam svima više zadovoljstva...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
borcev_navijac je napisao:
@cadjo ja mislim da je nikolic tip igraca koji treba da igra i kad nije tako efikasan jer je on igrac jedne lopte, mislim da mu je sad taman u tuzli vrijeme da da go.

Takodje Stajic je po mom sudu znacajno pao u igri i gubi se, igra on trci i trudi se ali je sve manje koristan, mislim da defginitvno nije za ovu poziciju spica ili poluspica , pa i u alenu u njemackoj se tu nije bas pokazao, njegovo je uz aut liniju (lijevu post je maetic desno ) malo naprijed i da daje golove iz drugog plana

Nisi me najbolje razumio. Nikolić BAŠ NEĆE da igra, on izgubi loptu i ni u ludilu mu ne pada na pamet da napravi presing na protivničkog igrača kako bi mu bar pokušao zasmetati da tu istu loptu preda drugom igraču. Vjeruj mi da me "Brankin" toliko naljutio u subotu da sam na sav glas rekao da Vlado stavi Damjanovića u napad ako već neće da uvede Veljovića.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja bi volio da bar jednom na gostovanju odigramo sa 2 spica...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:15 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:

Igrali smo u Srpskom Sarajevu...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
tatamata je napisao:

To je onda vjerovatno i razlog zašto smo jedino tamo i stvorili bezbroj šansi!! U Širokom,Vrapčićima i Mostaru nismo ukupno tri puta prišli golu.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:18 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
tatamata je napisao:

To je onda vjerovatno i razlog zašto smo jedino tamo i stvorili bezbroj šansi!!
Pa nemam pojma dal je to razlog, ali i tamo je Vida oduševio sve koji su ga gledali, nije htjela u gol, Rade promašio mrtvu itd itd itd, mislim da ekipu treba prodrmati, napraviti im jednu malu šok terapiju...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto...A u Srpskom Sarajevu smo zlostavljali Slaviju,to se vidjelo,i nema se sta pricati...Silovanje je bilo bukvalno.Druga je stvar sto je realizacija zakazala,a pogledajte razliku izmedju tih 0:0 ili izmedju onih u Mostaru 0:0...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:25 
Bič božji
Bič božji

Ovako, znam da postoji posebna tema o suspenziji saveza, ali ja bih o tome ponovo diskutovao ovdje, nadam se da će nam to biti omogućeno... Prema poslednjim info iz Sarajeva situacija nije ni malo ružičasta, stavovi nisu ni najmanje približeni, kako sada stvari stoje ostaćemo bez evrope i skoro milion maraka, mislim da su ovo sada već ozbiljne stvari, do sada sam se i nadao da će da se stvari poprave, ali kako je bilo danas, teško da će stvari da odu u prvcu kojeg svi želimo...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Predstavnici FSRS-a poručili da neće usvojiti novi Statut

Predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske ostali su prvi svojim tvrdokornim, nazadnim stavovima i nakon sastanka sa Komitetom za normalizaciju i ambasadorima bh. fudbala Dušanom Bajevićem i Sergejom Barbarezom te su rekli da neće promijeniti upute sa posljednje Skupštine FSRS-a.

Mile Kovačević i društvo zadržali prethodne stavove (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
"FSRS će se i dalje nastaviti ponašati prema uputama posljednje Skupštine FSRS-a", kazao je prvi čovjek entitetskog saveza Mile Kovačević, što bi u prijevodu značilo da su stavovi delegata u N/FSBiH iz FSRS i dalje nepromijenjeni kada je usvajanje Statuta predloženog od strane FIFA i UEFA u pitanju, javlja SCsport.ba.

On je rekao da su tražili od Komiteta za normalizaciju da se od FIFA-e i UEFA-e zatraži ugrađivanje modifikovanog predsjedništva u novi Statut.

"Onaj ko je u tom trenutku predsjednik predstavlja bh. savez u inostranstvu, a da se na toj funkciji rotiraju predstavnici sva tri konstitutivna naroda“, pojasnio je nakon sastanka Kovačević.

On je odbio pregovore sa predstavnicima Borca, rekavši da taj klub ima legitiman stav, ali da oni ne predstavljaju legitimnog partnera u razgovorima dok FIFA i UEFA tako ne odluče.

Poslednji put menjao milokliz dana 26 Apr 2011, 15:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/3 ... -fsrs.html

Citiraj:
Na pitanje da komentira stav čelnika Borca koji smatraju da se prijedlog statuta treba prihvatiti Kovačević je odmahnuo glavom.

- Kada FIFA i UEFA kažu nam je Borac partner u razgovorima onda ćemo se i tako ponašati - kaže Kovačević.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako se ovom Avazu može vjerovati,iz ovog članka proizlazi da se srbovanje preko borčevih leđa nastavlja i da od Evrope nema ništa,tj da nam slijedi raspad tima i svega ostalog.

Avaz se nije pokazao kao medij kome se može vjerovati,zato ću ja i dalje gajiti nadu da nije sve izgubljeno i da će se usvojiti to sranje!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:35 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ako se ovom Avazu može vjerovati,iz ovog članka proizlazi da se srbovanje preko borčevih leđa nastavlja i da od Evrope nema ništa,tj da nam slijedi raspad tima i svega ostalog.

Avaz se nije pokazao kao medij kome se može vjerovati,zato ću ja i dalje gajiti nadu da nije sve izgubljeno i da će se usvojiti to sranje!

Nisam mislio na vijet avaza nego na svoje informacije, ne piše nam se ništa dobro...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Да пробамо са неком акцијом слања мејлова на ФСРС, ко зна можда посље неко од "угледних" новинарских кућа преузме вијест па да на тај начин мало извршимо притисак? Немамо шта изгубити, у сваком случају.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve treba uhvatiti i govnjivom motkom pretuci po ledjima.Jebote kad od sudbini mog kluba odlucuju teleci mozgovi koji ne znaju sta je ofsajd i koliko u fudbalu ima igraca na terenu.

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nisam mislio na vijet avaza nego na svoje informacije, ne piše nam se ništa dobro...

To je onda još gore,ako nije avaz već prave informacije!

Ako dođe ponovo do raspada sistema u Borcu zbog par debila,moj skromni doprinos će biti da uzmem letvu i prebijem nogu Rodoljubu Petkoviću kad ga sretnem na stadionu,a bogami imam ih još dvojicu-trojicu na piku!
Istog momenta nakon suspenzije oni za mene postaju persone non-grate na stadionu!

Vrh

Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
Да пробамо са неком акцијом слања мејлова на ФСРС, ко зна можда посље неко од "угледних" новинарских кућа преузме вијест па да на тај начин мало извршимо притисак? Немамо шта изгубити, у сваком случају.
Nemam pojma, ali mi se čini da oni silu razumiju najbolje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]