bzvz je napisao:
Vezano za Isusa, takodje mislim da je istorijska licnost, a mislim da je u to vrijeme bilo jos 500 putujucih misionara i zagovornika religije, od kojih je on vjerovatno bio najdominantniji po pitanju harizme i zavodjenja masa.
zasto nisi takav mudroser kad si sa mnom?vjerovatno te opcini moja pojava pa zanjemis.i za tvoju informaciju hesus nije zavodio masu,radio je samo definiciju,pogledaj samo raspece:P
hristov je sasvim ok lik(nije da ga branim sto je ninja),nikoga ne vrijedja i doprinosi zdravoj diskusiji na forumu.......
nego mene sekira njegov avatar...naime poznato je da je zagor zagorio,i da zivi sam sa debeljuskastim meksikancem(karamba i karambita) u darkvudskoj sumi....ako to ne vristi gej onda.....

p.s. znam da ne bih trebao imati druge idole sem kobre(jbt.sad kad prekontas kobreti je pokrenuo ovu silnu dubokoumnu lavinu argumenata i protivrijecnosti)ali mislim da zelim da imam vandracno djete sa kliberom i elvisom!eto toliko se slazem sa njihovim isljenjima.
Izzard je napisao:
Neko ko je psihički bolestan je takav, nije u stanju da bude odgovoran za svoje postupke, da pravilno odlučuje i hiljadu pokajanja, istjerivanja duhova i ostalih vradžbina mu ne može pomoći. Nažalost. A takav je ne svojom krivicom.
nije tacno!!!inkvizicija i spaljivanje vjestica i shizofrenika(epilepticara,i-sta-ti-ga-ja-znam) je pokazalo drugacije rezultate....sve vjesice su uvidjele svoje greske i propuste i cak su izlijecene,medjutim njihovo ozdravljenje,i saznanja da su u krivu su zadocnila jer su im tijela bila ugljenisana!
Leona je napisao:
Ko zeli da shvati - shvatice.
ja sam za to,da koji god forumas napise ovo bude momentalno banovan....jer od prilike svaka religiska rasprava se svodi na ovo.
Izzard je napisao:
Nisu to osjećanja to je hipofiza... Tako je rekao jedan forumaš u potpisu.
i zec koji sebi renda glavu...ko to bi?bas mi se svidjeo taj potpis.
p.s. ne znam sta mi je gore kad muslimani upru u svoju pricu,pa ja iz inata budem veci srbin....il kad vjernici se zajune pa ja onda ocu da budem jos veci ateista od samog dzontre antihrista i oprobanog sluge lucifera!
Džontra je napisao:
motivacija i inspiracija meni za život ne treba, ja sam aspolutno zadovoljan.
na indirektan nacin mi goovris da sam tvoja muza?
Leona je napisao:
Ja sam pocela vjerovati dok si ti bio u pelenama.
svaki tvoj dalji argument ce biti invalid

(al ne onaj invalid sto je stripove prodavao kod poste)