Prvo da kazem,Hristos Vaskrse,i da svima cestitam praznik.
Sinoc nisam htio nista pisati kada sam dosao kuci,bio sam pod gasom malo,popio,a svasta bi napisao.Lose,lose...Eto samo to cu reci.Opet se ponavlja Drina,dakle igramo sa fenjerasem i mucimo se,patimo se sa klubovima kojima je bukvalno zapisano da ispadaju...Ljudi moji nama je realizacija postala takva boljka da je to strasno.Ne strasno,smijesno,zalosno,sta mi radimo.Ne svidja mi se igra nimalo,ne svidjaju mi se ove pobjede sa jedan razlike koje nam se desavaju citavu polusezonu,ma i sezonu.Jebote vise hocu li ja dozivjeti da nekog natrpamo 3:0,i da dodjem na forum i kazem jebote pa silovali smo ih,da svi pisemo u superlativima,da ne bude vise "igru brisi,bodove pisi",pa jebem ti takve bodove vise,majke mi...
Jedina,ponavljam jedina svijetla tacka,ma zvijezda najsjajnija je sinoc bio Nemanja Vidakovic!I tacka,nema Stakic,nema Boka,nema ovo,ono,Staja,nista.Nemanja Vidakovic je svima sinoc dao lekciju kako se igra fudbal,i kako se igra fudbal srcem,a ne za platu!Momak trci kao navijen,gazi,udara,tuce se,ma komplet sve,i makar ne dao sad u sljedecih 5 utakmica gola,on bi meni bio u prvih 11 jer momak ima srce,dusu!
Ajd da ne pljujem sve,bila mi je bas fina atmosfera sinoc na Gradskom,fina posjeta s obzirom na okolnosti,zapad je opet bio na nivou,istok takodje...Ma nemam zamjerke tu.
Sljedeca stanica je Sloboda iz Tuzle,cehaja i ekipa,tu uzimamo bod,jer mi do pobjede vise ne mozemo,pogotovo na tako tvrdom gostovanju.Nadam se da ce biti 3 boda,ali tesko.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|