banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 786, 787, 788, 789, 790, 791, 792 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T1Q-iQ6TN2A[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Свим Борчевцима желим да у миру здрављу и весељу дочекате Васкрс! Лаку ноћ народе! :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
нисам сконто ко је каснио на скок кад смо примили гол....небитно...
задовољан сам,створили смо доста шанси,а сад је други проблем што су неки,посебно стево,промашили доста тога.
стаја био лош,граха непримјетан,бока фалио у средини,круна као мало да се тргнуо у наставку утакмице...
реално,требало је да забијемо 4-5 комада.ал добро је,на пола смо пута,почели смо да стварамо шансе,још да крене реализација.

видак дефинитивно играч утакмице,још бих додао и стакића који се издвојио од остатка екипе.авдука осим примљеног гола,имао добру одбрану још у првом полувремену.
исто је чињеница да је доста играча недостајало,али ови бановићи су далеко испод нашег нивоа.
демолирали смо их,то је битно,а видак сад не смије да испадне из екипе....има муштерија.
сад идемо у тузлу,видјећемо ко ће се вратити и оздравити.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Авдукић - примио гол,није ништа могао,остлао на нивоу,сјајно је миран на голи и при оним испуцавањима лопте.
Дамјановић - Спор јако за бека,нешто се ко фол труди,у суштини слабо
Стакић - по мени бољи од Вулета,изуо је играч
Распудић - Добар у одбрани,није ни имо неког посла
Жарић - поправио се мало,напредује
Крунић - доста бољи него у Мостару
Стајић трчи ко луд,данас онако,солидан
Граховац и даље лоше,има неки страх од дуела то је примјетно
Микић суепр за своје године
Стево ван форме
Видак играч утакмице
Малетић што је одиграо,онолико колко треба.
Дујаковић ето само да се озноји

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mislim da je malo ko mogao vjerovati da necemo ni sekunde osjetiti odlazak Vuleta. Vecina je bila skepticna :)
Osim, cini mi se, Slagera. Uprava je odradila rijetko dobar posao dovodjenjem Stakica.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Važna je pobjeda i tri boda, igra i ne baš sjajna! Zaslužena pobjeda što je najvažnije, bez grama sumlje. Za razliku od drugih mi smo pokazali da smo veličina, gigant. Osvrnuću se malo na njih. Danas igraju protiv svoje filijale, penal, go iz ofsajda. Ljudi stvarno je smiješno koju ligu mi igramo i s kim mi igramo. Sa korumpiranim sarajevskim seljačinama. Strašno. Da je sreće večeras bi slavili titulu (njeno bacanje u Vrbas) ali ostatci politizovanih, nacionalista iz Sarajeva iz saveza to ne dozvoljava. SRAMOTA! Iskreno poslije ovog večeras me je strah. Idu sad Ćeliku to će biti kompenzacija za kup- siguran sam jer večeras se vidjelo ko je bagra sarajevska. Imbicili! Namja je strašno važno da protiv Slobode odigramo na rezultat kao i u mostaru inače zakomplikovaće se strašno a ovi seljaci će to parama od DŽeke poplaćati samo da budu ispred Borca. Nakon ovog danas mi se smučio fudbal a ova država pogotovo. Na trenutak sam zaželio da nas FIFA trajno suspenduje da igramo svoju ligu a ne sa sarajevskom gamadi. Fuuuuuuuj!

IGRAJ BORČE BORI SE!

BRAĆO HRISTOS VASKRSE!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ljudi i ja sam se nervirao kad su u 3 minuta preokrenuli sa 0:2 na 3:2 ali sam kasnije shvatio da je zeljeznicar jedna propala ekipa i ako su do sad ovako kuci igrali onda nema sanse da izgubimo od njih predzadnje kolo...nas bar ne mogu kupiti. krivo mi je samo sto nisam imao priliku da ih prozivam malo za ostavku amara :lol: 3 poraza kod kuce zaredom...

sto se tice utakmice u jednu ruku mi je zao sto smo primili taj gol zbog Avdukinog rekorda, a u drugu, da ga nismo primli vjerujem da bi se mrcvarilo cijelu utakmicu. sto se tice Vidakovica za njega sam jos napocetku sezone tvrdio da ce nekog poslati na klupu. tacno se osjeti svjezina u napadu igrom Vidakovica.

sad bih napisao par stvari za Krunica. naime, covjek se par puta nasao u poziciji za sut i nije sutnuo, jednostavno je oklijvao i kako to obicno biva, ode sve u q. zato ako cita ovaj forum savjetujem mu da suta kad god se nadje u prilici jer ova publika je bar do sad svaki sut nagradjivala aplauzom, ma kakv on bio.

za Staku samo rijeci hvale. i jos jednu stvar sto sam uocio kod njega su njegove duge lopte. gada covjek medju oci ...

eto...Avduku u napad staviti imao je veceras par dobrih laznjaka lete zeleni svuda po terenu :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Juce dobra utakmica,fin ambijent oko 1000 do 1500 ljudi na tribinama.
Sto se tice nase igre bili smo losiji malo nego inace ali ne treba zamjeriti skoro pola ekipe je bilo na klupi il je povredjeno.
Vidakovic je pokazao da je klasa od igraca a onaj Veljovic je najveci promasaj u skorije vrijeme od igraca sto su dovedeni u Borac :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 07:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
Juce dobra utakmica,fin ambijent oko 1000 do 1500 ljudi na tribinama.
Sto se tice nase igre bili smo losiji malo nego inace ali ne treba zamjeriti skoro pola ekipe je bilo na klupi il je povredjeno.
Vidakovic je pokazao da je klasa od igraca a onaj Veljovic je najveci promasaj u skorije vrijeme od igraca sto su dovedeni u Borac :roll:

Ja nebih tako o Veljoviću jer momak nije ni dobio pravu šansu, juče prepotentni Nikolić igra svih 90 minuta, nonšalantno po terenu jer mu je mjesto skoro pa zagarantovano, nemam pojma kako ali ja bih ga poslao na tribine, da mi je na oko isapao, pa makar i ne imao drugog napadača...

Nagradno pitanje: AKO KOD GLIŠE DŽO KOŠTA 110 000 KM, KOLIKO ONDA KOŠTA IGRAČ :lol: :lol: :lol:

Hristos vaskrse...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ma Veljovic me razocarao totalno kontam dolazi covjek tamo iz Rumunije ono klasa je a on dosao ovde da se zajebava !
Alkohol,izlazenje do zore i jebavanje da prostis sa fudbalom ne idu nikako :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 07:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
Ma Veljovic me razocarao totalno kontam dolazi covjek tamo iz Rumunije ono klasa je a on dosao ovde da se zajebava !
Alkohol,izlazenje do zore i jebavanje da prostis sa fudbalom ne idu nikako :wink:

Nemam namjeru da nikoga branim, ali eto samo da ti kažem da sam momka upoznao, griješiš... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Skocili ste malo previse na Veljovica. Mislim da je to dobrim dijelom kriva i situacija njegovog prvog meca na gradskom i onog sutanja penala. Covjeka gol nece i nece. Eto neki dan, precka i stativa. Nije ga htjelo. A moze covjek drzati dvojicu na svojim ledjim. Nije da ga branim, Vidakovica bih stavio umjesto njega, ali mozda covjek proradi sad ga nam bude najvise trebao, u zadnjih par kola.

Srecan Uskrs svima!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Prvo da kazem,Hristos Vaskrse,i da svima cestitam praznik.

Sinoc nisam htio nista pisati kada sam dosao kuci,bio sam pod gasom malo,popio,a svasta bi napisao.Lose,lose...Eto samo to cu reci.Opet se ponavlja Drina,dakle igramo sa fenjerasem i mucimo se,patimo se sa klubovima kojima je bukvalno zapisano da ispadaju...Ljudi moji nama je realizacija postala takva boljka da je to strasno.Ne strasno,smijesno,zalosno,sta mi radimo.Ne svidja mi se igra nimalo,ne svidjaju mi se ove pobjede sa jedan razlike koje nam se desavaju citavu polusezonu,ma i sezonu.Jebote vise hocu li ja dozivjeti da nekog natrpamo 3:0,i da dodjem na forum i kazem jebote pa silovali smo ih,da svi pisemo u superlativima,da ne bude vise "igru brisi,bodove pisi",pa jebem ti takve bodove vise,majke mi...

Jedina,ponavljam jedina svijetla tacka,ma zvijezda najsjajnija je sinoc bio Nemanja Vidakovic!I tacka,nema Stakic,nema Boka,nema ovo,ono,Staja,nista.Nemanja Vidakovic je svima sinoc dao lekciju kako se igra fudbal,i kako se igra fudbal srcem,a ne za platu!Momak trci kao navijen,gazi,udara,tuce se,ma komplet sve,i makar ne dao sad u sljedecih 5 utakmica gola,on bi meni bio u prvih 11 jer momak ima srce,dusu!

Ajd da ne pljujem sve,bila mi je bas fina atmosfera sinoc na Gradskom,fina posjeta s obzirom na okolnosti,zapad je opet bio na nivou,istok takodje...Ma nemam zamjerke tu.

Sljedeca stanica je Sloboda iz Tuzle,cehaja i ekipa,tu uzimamo bod,jer mi do pobjede vise ne mozemo,pogotovo na tako tvrdom gostovanju.Nadam se da ce biti 3 boda,ali tesko.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2011, 01:38
zli mrkvić je napisao:
Idu sad Ćeliku to će biti kompenzacija za kup- siguran sam jer večeras se vidjelo ko je bagra sarajevska. Imbicili!

:lol: :lol: :lol: Još jedan koji smatra da je logično dati titulu Kupa za tri boda. :confused1:

Sretan Vaskrs!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ХРИСТОС ВАСКРСЕ,а онима који су то већ написали ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Svima koji slave Uskrs,sve najbolje i da ga provedu sa svojim porodicama u zdravlju i veselju!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Cosa Nostra je napisao:

Brate, pa ako ga iz onakve lige šalju na pozajmicu u jednu bosansku ligu, onda vidiš da tu nisu čista posla.

Vaistinu vaskrse! Srećan Uskrs katolicima, ima i u Borcu onaj Ćorić, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Христос Воскресе браћо.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rUp76PS-kjo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BEyvEh1p9R4[/youtube]
Ево ко није гледао на тв.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
Свима који данас славе Васкрс желим срећан празник и да га прославите у срећи, љубави и весељу!

Што се тиче утакмице и мене је одушевио Видак. Иначе дао је лијеп гол, онако на прву без чекања. Нећу сад да пишем никакве мане, мада неки играчи су стварно критични. Ајд побједили смо, и утакмица се могла гледати. Било је неких прилика, само да се мало поправи реализација.

Горане, занима ме како си поставио тако дугачке клипове на youtube? Зар није ограничење 15 минута? Ја покушао прије неки дан да ставим клип од неких 25 минута и чим сам уплоадовао, писало ми да је видео уклољен јер је предугачак

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 786, 787, 788, 789, 790, 791, 792 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]