banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2011, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Партизан, заслужено. Играли су чврсто, у кост, онако како се мора играти против нас. Два задња везна, контра, полулуконтра. Повреда Евандра, без Делија да погурају кад је тешко ове клинце, суђење није крађа, али је домаћинско, свако ремпловање је било њихово. Да се разумијемо, и нама би тако судили да смо сами на стадиону и да смо актуелни шампиони.
Однос прије утакмице је био 60:40 у њихову корист, тако је и завршила. Индивидуални квалитет појачан до сада невиђеном агресивношћу уз публику, морао је донијети резултат.
Ми морамо оставити Робија и купити му како знамо и умијемо 4-5 добрих играча. Тачка.
Титула је, наравно, изгубљена.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 20:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Najžalosnije što je sada već sve završeno 6 kola prije kraja. Sad i ovo malo ljudi što je dolazilo na utakmice neće dolaziti. Još ne mogu da vjerujem da je Kaludjer onako loše šutirao 1 na 1.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nada umire zadnja. Dva remija Partizana, i to je to :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nitro je napisao:
Onako, srednje žalosno. Biće ipak da je ljude ponijela prevelika euforija... U suštini presudio je upravo taj kvalitet i iskustvo puno jačih utakmica, koje Partizan u ovom trenutku posjeduje. U drugom poluvremenu su bili bolji i zaslužili taj pogodak. Zvezda ima manjkavosti u igračkom kadru, to je evidentno. Prvo poluvrijeme je odigrala bez štopera. Ćosić još nije oformljen igrač, Tošić uz dužno poštovanje, nije štoper. Povredom Evandra, izgubila je jedinog kreativca na sredini i tu je otprilike Partizan, samo trebao da sačeka trenutak da postigne gol i da rutinski sačuva svoj gol.
I ono prilika što je stvorila Zvezda, nije imao ko da realizuje. Kaluđerović je u prvom poluvremenu šutirao potpuno amaterski, Jevtić glavom, ni amaterski...

Listi igrača od kojih ništa ne očekujem u budućnosti, dodao bih još neke. Karakterno igrači za male utakmice su i Kadu i Kaluđerović, a sve mi se čini i Jevtić. Lazović još ima kredit, jer jeste mlad, ostali mogu da budu neke rezervne varijante, ali nikako oslonac igre. Vraćamo se na istu priču. Protiv slabijih protivnika, i ovakvi mogu da se šlepaju kao igrači, ali za ozbiljnu priču, nedostaju pojačanja...

Ovo je otprilike sve sto bih i ja rekao, ali mi nje jasno par stvari... OKi jeste Cosic mlad i neiskusan, ali pri rezultatu 0-0 menjati igraca iz zadnje linije je smeno. Cosic je OKi odigrao prvo poluvreme i mogao je izgurati do kraja, sta vise Adi je imao vise kikseva od njega... Sve je izgubljeno izlaskom Evandra koji jedini moze da stvori sansu... Borha je tele, ma koliko sam ga branio jer ima zelju da pokaze vse, on jednostavno nema ono sto nama treba... Covek konstantno zadrzava loptu, ulaskom Koromana to je jos vise doslo do izrazaja, jer su dva debila drzala loptu i nikome je nisu dala...

Cini mi se da je Robi promenio taktiku i da je odlucio da vise igra po levoj strani (koja je daleko losija) jer je racunao da ce partizan ocekivati nase napade po desnoj strani... Tu je bio prvi promasaj jer nam je ta strana katastrofa, u svakom slucaju takticki totalno lose odigrana utakmica...

I da, poleteli smo previse i to nam se vratilo, mada sumanjm da bi izdrazli do kraja prvenstva i da smo ovo pobedili jer imamo tezak raspored, Rad, OFK, Vojvodina i Smederevo...

I kada tesko je....

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 20:52 
Bič božji
Bič božji

Ni ja ne konta izmjenu Adi-Ćosić. Jedino ako se ovaj nije slučajno povrijedio. Moram dodati da je Jevtić totalno podbacio.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Smesno je ako je izmena uradjena zbog nekog drugog razloga, a da to nije povreda, Jevtic, a ni ostali napadaci nisu mogli nista da urade bze dobrog veznog reda, koji moze da ih uposli, jedini koji je to mogao (Evandro) je izasao... Kaludjerovic je kljusina nevidjena, a mislim da sam to vec pominjao. Covek je u ovom prolecnom delu sezone ima "xy" sansi 1 na 1 sa golmanom i svaki put je isto odreagovao, kao i ovaj put na derbiju... Niti ima neku tehniku, niti osecaj za gol, niti snage za duel, a o situacijama 1 na 1 necu ni da pricam...

Ostaje nam nada da mozemo uci u grupnu fazu Evropa Lige i da ce Gazprom gurnuti pare za neka normalna pojacanja, proterati pola tima i onda u sledecu sezonu uci kako treba

Robi JESTE napravio cudo sa ovim igracima, ali ipak treba gram kvaliteta da se uradi nesto vise

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ni ja ne konta izmjenu Adi-Ćosić. Jedino ako se ovaj nije slučajno povrijedio. Moram dodati da je Jevtić totalno podbacio.

Skini taj potpis ziv bio...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:07 
Bič božji
Bič božji

Nije problem :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Kaze Robi izveo Cosica zato sto je duge lopte slao....nek je onog panja Tosica u igri ostavio,da hoce nego da se zezne pa ga kupi ne da bi se osevapio.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ima neko link sa press-konferencije nakon utakmice?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=508142

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
hvala

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Molim

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mile Smodlaka je napisao:
Kaze Robi izveo Cosica zato sto je duge lopte slao....nek je onog panja Tosica u igri ostavio,da hoce nego da se zezne pa ga kupi ne da bi se osevapio.

Tokom meca smo komentarisali kako se Cosic ukenjao i da cim primi loptu nabije je u polje, tako da je Robi tu u pravu, ali opet mislim da tih 2% cosicevih lopti nisu bile problem i povod za izmenu

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Све у свему ја нисам незадовољан. Послије 9 одиграних кола имамо 8 побједа и овај вечерашњи пораз. До краја нам остаје 6 доста тешких утакмица у којима екипа мора показати карактер. Треба бити реалан па рећи да су нас људи господски добили и у првој утакмица купа и вечерас. Играли су своју игру у оба меча. Снажно на почетку оба полувремена што је и дало резултат. Партизан иза себе има 3 узастопне титуле, стабилну финансију ситуацију, играче из свог погона и играње у лиги шампиона. Кад погледам Звзду видим дефиле играча као на модној писти, смјену тренера, грцање у дуговима и елиминацију у другом претколу ЛЕ.

Тешко да ћемо на крају ове сезоне видјети миран прелазни рок, реални су одласци Исаха, Адија, Тошића, Кадуа, Коромана, Ћосића, Нинкова ... скоро цијеле прве поставе! Питање је да ли руководство може одговорити адекватним појачањима и у правом времену. Ако опет будемо чекали играче као Салату, Божића и Волкова лоше нам се пише. Поента је у томе да екипу морамо правити овог тренутка да би сезону дочекали са шампионским амбицијама. Увидјели смо сви да рокаде на полусезони и у току сезоне не доносе титулу а богами ове године ни куп.

Укратко анализа дербија што се игре појединаца тиче би била, Бајковић добар али као темпирана бомба, никад не знаш кад ће експлодирати. Штопери солидни по мени, није на њима да организују игру Звезде. Нине кад је најпотребније игра најлошије и то је његово печат, Микић лоше али имјући у виду да дечко није лијеви бек не замјерам му ништа. Каду није за Звезду, Борха одсјечен, збуњен, Исах такође. Лазовић изгубљен у времену и простору, статичан и на тренутке тотално незаинтересован за игру. Короман џокер са повским стомаком - неће да може. Јевтић затворен, одлично чуван и у ситуацији када треба да главом асистира он шута на гол. Тешко да ће се и он прославити код нас. На Калуђеровића сам посебно љут, нема га нигдје а када се појави уђе у једну шансу на утакмици и промаши је. Ако нешто озбиљно не уради по том питању предстоји нам јурњава за голгетером.

На крају господски цитат господина Станојевића.

Citiraj:
Igrali smo takmičarski cele godine. Pobedili smo dva puta rivala u prvenstvu i izbacili ih iz Kupa Srbije, iako je tada predstavljeno kao da su oni nas eliminisali. Pričalo se da će prvak biti odlučen na ovom meču, i mi bismo voleli da smo četvrti put šampioni, ali.. Tvrdim da će trka i dalje biti teška, bez obzira na naš lakši raspored - rekao je Stanojević, a u tom trenutku se Prosinečki malo zasmejao što je dodatno isprovociralo mladog trenera Partizana da podseti na neke bombastiče izjave iz suprotnog tabora.

- Nisam nikada rekao da smo uništili ili razbili rivala, kao što su oni pričali. Imam neki osećaj, možda grešim, ili je u pitanju teorija zavere, ali svi hoće da Zvezda ove godine bude šampion. Zbog toga osećam bunt koji je kulminirao pored klupe. Ceo tok utakmice bio sam aktivan i izvinjavam se ako sam bio nestašan, ali nisam uputio nijednu ružnu reč protivniku ili kolegi - poručio je Stanojević zaključujući da su izmene Ilića i Lazevske bile iznuđene zbog povreda.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Cestitke na borbenosti i pozrtvovanju.Dali ste svoj maximium.Dobar ste sparing partner!!!

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Pogledao sam derbi poslije 100 godina, ni sam ne znam zašto. Gledam one čamuge i one istrošene panjeve, pa zar Srbija nema bolje od onoga? Derbi loš, valjda je važnost utakmice učinila svoje. Od ovih komentara delija na forumu sam mislio da će ih Zvezda sabiti najstrašnije. Loše, jako loše. Pa jel moguće da ni u jednoj ekipi nema napadača za reprezentacije?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 02:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Totalno podbacili u drugom poluvremenu...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 04:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 02:18
WinstonWolfe je napisao:
Pogledao sam derbi poslije 100 godina, ni sam ne znam zašto. Gledam one čamuge i one istrošene panjeve, pa zar Srbija nema bolje od onoga? Derbi loš, valjda je važnost utakmice učinila svoje. Od ovih komentara delija na forumu sam mislio da će ih Zvezda sabiti najstrašnije. Loše, jako loše. Pa jel moguće da ni u jednoj ekipi nema napadača za reprezentacije?

Већ дуже времена не пратим утакмице, управо због ''чамуга'' и неких бразилаца које нико неће... лепше ми је погледати Шпанску другу лигу! Немам ништа против њих, али више то није наша Звезда. Уз дужно поштовање ЗВЕЗДА ЈЕ У СРЦУ, али то ''страни играчи'' не знају и не разумеју. Ето још само недостаје да клуб купи неки богати Рус, Арабљанин или томе слично... и да заувек одустанем од праћења српског фудбала!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
judo_mc je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Уз дужно поштовање ЗВЕЗДА ЈЕ У СРЦУ, али то ''страни играчи'' не знају и не разумеју.

Shvato bih da je ovo ironija... Pa juče su baš domaći igrači odigrali ko pičke, a "čamuge" se borili za svaku loptu.

Citiraj:
Cestitke na borbenosti i pozrtvovanju.Dali ste svoj maximium.Dobar ste sparing partner!!!

Fino i od vas čuti neku lijepu riječ. Vjerovatno su vam ovo ponavljali poslije svake utakmice Lige Evrope i LŠ, pa ste zapamtili nešto :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]