banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Borac igra sve slabije u zadnjih nekoliko utakmica. Trebali bi se malo trgnuti sad pred kraj prvenstva.
Petrić dobro odigrao, a onaj Veljović je klocina prava.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svi nesto racunaju da mi mozemo izgubiti, a mi smo pod Vladinom palicom izgubili samo od Leotara i to na frku. Tako da... U najgorem slucaju ostajem nam anti-fudbal i zagarantovan bod. Sto se mene tice, prvenstvo je gotovo ovim bodom.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jao komentara malo jugoistocnije :)

Spoiler:
:lol: :lol: :lol:
Citiraj:
hoće zrinjski da se žali uefi ,povrijeđena pravila nogometne igre ,igrali utakmicu a nisu pucali penal

Citiraj:
MUSA KAŽE IGRAČU PADAJ ,PAO BI JA ŠEFE DA MOGU DO ŠESNESTERCA DOĆI

I dalje smo na 9 primljenih golova. Trecina pod vodjstvom fudbalskog maga u onoj jednoj (slovima: JEDNOJ) utakimci protiv Sirokog. No dobro. Zato je tu Vlado.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ljudi imali zainteresovani za ovu uspavnku,cini mi se da su juce ljepse igrali.Danasnja repriza je uzas.Nebih ja to postavljao,mislim na ovu reprizu posto juce nisam stigao da snimam.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jako losa utakmica. nasi su isli na bod i uzeli su ga
cinjenica je da kad zatvore stajica i maletica nas napad ide nikako. vezni red u sredini nikako da da pravu loptu. Krunic je zadnje dvije katastrofa, a boka i nije igrac koji zna gurnuti loptu.
Sve pohale za Petru. Vrhunski je odigrao.

a sto se svinjara tice, ma ko ih jebe ustase bili, ustase ostali. steta je sto ne dolaze u bl na gostovanje pa da vide kako se navija. ali jebiga sta ces avlija navijaci.nisu vrijedni spomena. Ultrasi a tamo neke svadbene poruke salju, smijurija

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
BOSS66 je napisao:
Ljudi imali zainteresovani za ovu uspavnku,cini mi se da su juce ljepse igrali.Danasnja repriza je uzas.Nebih ja to postavljao,mislim na ovu reprizu posto juce nisam stigao da snimam.

Ma postavi je, ipak je to šampionska kolekcija... Šampionski hod Velikana...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
игру бриши, бодове пиши

Који очај од утакмице... Разумијем ја све, Владо није Баја па да се игра офанзивно и на што више голова, и поштујем што игра мало дефанзивније, јер његова игра очигледно доноси резултате, што је и најбитније у овом тренутку,и такође знам да је велики притисак и велики улог је у питању, али људи моји да Борац који је први на табели и који се бори за шампионску титулу, не ошута ниједном у мечу против Зрињског који се до прије неколико кола борио за опстанак то је већ срамота!

Опет кажем Владо форсира игру која доноси резултате али првопласирана екипа на табели, мора да игра боље и мало офанзивније, поготово кад се узме у обзир какве квалитетне играче имамо.

Па пола утакмице су се бранили, како је безвезе сцена гледам утакмицу лопта код штопера зрињског, а наши сви играчи на својој половини, само не знам да ли им је Владо рекао да тако дефанзивно буду постављени, или су они то сами урадили

Poslednji put menjao Шајин dana 17 Apr 2011, 19:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Док год смо први и газимо ка титули, ја нећу ништа приговарати, иако нисам задовољан игром...

Некад смо ми знали играти лијепо у Мостару, за гол више, али увијек би тај гол више отишао на конто Зрињског...

Тако да, ја сам задовољан како се развија ситуација...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Управо то јанде, ко игра за рају а занемарује тактику... :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam odavno pisao (navijacki),da mi se cini da mi imamo previse dobre igrace za ovu ligu,da bismo pruzali ovakve "partije".Ali odmah u startu me demantuje nasa utakmica iz 1.kola i domaci poraz od Sirokog,gdje su nam ljudi dali tri gola a mogli su 6 da ih Bevanda nije zaustavio.A i tada smo imali ove igrace!
Zato,bolje ovako,zrno po zrno pogaca,rezultati su tu,a imamo i srece sa ovim Zeljeznicerevim kiksevima.Tek sad se vidi koliko smo bili u pravu sto smo onako navijali ovdje i navlacili za Slobodu i Siroki,jer da su to pobjedili,sad bi nam bili na bod zaostatka,a s obzirom na nas i njihov raspored,vjerovatno nam ni pobjeda na Grbavici ne bi donijela titulu!

Idemo,korak po korak,jos uvijek mislim da ce o tituli direktno odlucivati mec na Grbavici i da ga necemo izgubiti! Lose za nase zivce,ali tako ce titula biti najsladja,obecali smo da TRECI PUT CASTIMO!

PS Bez zajebancije sam ubjedjen da Grahovac mora igrati svaku utakmicu po 90 minuta jer je tehnicki najpotkovaniji nas igrac,daleko!

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Lose, bas lose smo odigrali danas. Ne znam sta je bilo u pitanju, vjerovatno povrede nekih igraca ili nesto drugo, uglavnom nije ni bitno............
Sve u svemu mozda je bod i najrealnije, jer cinjenica da nismo imali suta kako treba sve govori.
Petra i Avduka su danas nesto valjali, a ove ostale ne vrijedi spominjati.

A samo da kazem da smo srusili i tu tradiciju i prvi put osvojili bod protiv Zrinjskog u Mostaru.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/razb ... taru/55378

Hahahaha
Zanimljivo, jako zanimljivo.
Izgleda da su ovi kontali polupati kamere, da nebi bilo prenosa, a kad nema prenosa igraci Zrinjskog mogu odglumiti penal! :iconbiggrin: :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mlLIC4_2pfk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Видим да се сви више мање слажемо бодови се скупљају и сваки у гостима је вриједан као кућа а са друге стране игра је негледљива. Али било како било, капа доле за оволико освојених бодова на старни и уопште, јер да смо у некој другој сезони већ сад би били 20 бодова испред другопласираног.

Морам признати да кад слушам Јагодића на полувремену и сад и прије, и кад каже надам се да ћемо почети у наставку играти нашу игру по којој смо препознатљиви да не разумијем баш ту констатацију. Која је то наша игра у гостима сем ове (чврсто у одбрани и добар убојит контранапад заснован прије свега на квалитетима Малетића) па ваљда је то наша игра, не сјећам се да смо у гостима играли много офанзивније,са много шанси, комбинаторно, нападачки и на гол више зато кажем да не разумијем то што стално говори да очекује да почнемо играти нашу игру.

Ово што се Шлагер пита и ја се такође питам да ли је овај састав довољно јак за остатак лиге да може у гостима да игра куратије, ствара више прилика или је ипак ово најбоља конбинација што играмо. Мада треба имати у виду да је тренерски посао јако јако незахвалан нпр. до јуче је Станојевић био Бог у Партизану а већ ако оствари још један пораз могао би паковати кофере, тренери не живе од старе славе и прошлих добрих резултата. Само константан резултат се поштује и вјерујем да и то утиче на Владину затворенију формацију.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Borac u srcu je napisao:
Мада треба имати у виду да је тренерски посао јако јако незахвалан нпр. до јуче је Станојевић био Бог у Партизану а већ ако оствари још један пораз могао би паковати кофере, тренери не живе од старе славе и прошлих добрих резултата. Само константан резултат се поштује и вјерујем да и то утиче на Владину затворенију формацију.

Овим си све рекао...
Тренера на клупи држе добри резултати, а љепота игре је у другом плану...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da ova ekipa moze "kuratije" - moze! Medjutim, igrali smo mi "kuratije" ranije u Mostaru, zabijali golove, ali smo se vracali sa nulom. Eto npr., najbolje je bilo onda kada smo izgubili 3-2.
Igrali smo dobro, kod 2-2 imali inicijativu, a onda nas je sudija masakrirao i uvalio nam k*rac.
Nismo imali postovanje kod sudija, *ebali su nas kad god su mogli! A mogli su cesto.

Dakle, jasno je da nema ljepote u nasoj igri, osim ponekog bljeska tu i tamo, i zato ovu sezonu treba prevashodno posmatrati u sljedecem kontekstu:
1. osvajanje titule, iako nam ne treba :D i izlazak u Evropu ako bude dogovora

2. rusenje svih negativnih tradicija koje su nam bile teret na psiholoskom planu.

3. postovanje kod sudija. Ne naklonost, vec objektivnost! A to se postize, narocito na gostovanjima, tako sto ne dozvoljavas domacinu da previse rovari u i oko naseg sesnaesterca. Znaci, smanjujes sudijama manevarski prostor kada je u pitanju lopovluk. Za sve ovo treba imati kvalitet, a mi ga imamo, narocito u defanzivi! I govnima u crnom nije svejedno kada trebaju da nategnu lidera ili nekog liliputanca kojeg u gostima taslace svi redom. A mi smo bili ti liliputanci ne tako davno.

4. nabijanje kompleksa ostatku lige. Dok mi igramo tvrdo, negledljivo za neutralnog posmatraca, osvajamo kljucne bodove tamo gdje ih do prije 2 godine nismo mogli ni sanjati (citaj: Pirota i Kosevo), drugi cekaju nekakva proljeca i laprdaju kako je Borac los. Ne gospodo, Borac nije los vec je, ako cemo iskreno, negledljiv! Ali i za tu negledljivost ima lijeka, a to su bodEvi. Dok ostali razvaljuju digitron od kalkulacija i cekaju proljece mi cemo vec biti duboko u evropskom ljetu sa tendencijom da doguramo i do jeseni.

Jasno je da ovom timu treba nadogradnja, prije svega u ofanzivi, za neku ozbiljnu evropsku ulogu. Takodje, treba biti iskren i reci da su Medo i Rade promasaji. Mozda grubo zvuci ali to je jasno k'o dan. Ipak, smatram da prvom treba pruziti sansu i na ljetnim pripremama (aklimatizacija na novu sredinu i ta prica), dok debelog treba vratiti u Rumuniju, pa nek' se tamo zaj*bava.

Doci ce i ta ljepota, daj da prvo napravimo seriju jakih rezultata...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
skypostman je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mlLIC4_2pfk[/youtube]

Avduka je CAR. Pogledajte hvatanje zive lopte na 01:33 :lol: :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
BOSS66 je napisao:

Ma postavi je, ipak je to šampionska kolekcija... Šampionski hod Velikana...

http://thepiratebay.org/torrent/6325041

uzivajte.....

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
људи, шта са следећом утакмицом?
велика субота, сутрадан васкрс..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
АЛЕКСАНДАР je napisao:
људи, шта са следећом утакмицом?
велика субота, сутрадан васкрс..

циркус колорадо наставља са радом :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]