Rivaldinho je napisao:
Najkrivlji su naši (jebem ih "naše"), ali ima tu i sudija i Toleta u dovoljnoj mjeri. Da ste vi zaista toliko dominantni, ne biste prošli u Evropi praktično sa jednom pobjedom (tj. ne-porazom) u grupnoj fazi u zadnjih nekoliko godina (i to na neuslovnom terenu, u apsolutno nebitnoj utakmici za protivnika), kao i mučili se u JSL protiv svake ekipe koja odluči da gine na terenu (Rad, Spartak...). Mi smo bili gori, naravno, ne sporim, ali smo pregurali najgori period od osnivanja kluba, skoro pa gašenje, dok je ovo vam vrijeme rekorda i "procvata".
Hajd sad ljudino pogledaj sta si napisao.Jesi li ti ovde ozbiljan zaista?Evo ja cu iopet nesto napisati pa te pozdraviti jer mi se ne da jer vidim stvarno da te uzdrmalo izbacivanje iz kupa,a i mislio sam da si ozbiljniji.
Dakle pljacku vaseg kluba u losa vremena su izvrsili sudije i Tole.Ajd dobro.
Kad si takav navijac de pronadji koliku je platu uzimao Ilija Ivic u vrijeme kad kod vas nije bilo para ali on je uzimao platu,odakle nemam pojma i ne interesuje me.
Sto se tice manjih klubova,pa jbg jel to svaki klub koji je realno najkvalitetniji u svojoj ligi mora sve pobjedjivati.Sramota je to sto pises.Normalno je da neki jaci klub kiksa bodove pa cak i izghubi od slabijeg kao npr. Real od Sportinga skoro a ima jos milion slucajeva.Po kojem to pravilu se mora pobjedjivati sve.Ako je iko pusio od lsabijih klubova onda ste to vi(sto u prvenstvu sto u kupu,sjeti se) i svi vam krivi.O.K to si i ti napomenuo da ste bili i gori ali to nema veze sa gasenjem covjece,kakvo gasenje nego naisao strasnji sud kao i kod nas sto je bilo i prodje.I Partizan je mnogo gore stvari od vas prezivljavao i opstao.Ako je ista Tole kriv vama a nije,onda cu opet ja napisati da je u ex yu za mnoge stvari kriv tandem Miljanic-Dzajic je li tako.
I da se osvrnem jos na ovo.Ako ti smatras da je ovo nas period rekorda i procvata,cuj procvata smijesno mi majke mi

onda stvarno ne znam sta ti znas.
Nase vrijeme je bilo dalekih 60-ih momak,kada postadosmo vice prvaci Evrope sto je ogroman uspjeh ali mi se time ne hvalimo sto je opet razlika izmedju vas i nas,niti se hvalimo na sav glas ostalim uspjesima u ostalim sportovima.
Ako mislis na nase ,,procvate,,

u novije vrijeme opet si ofulo i to dobro.Ovaj period je za mene solidan,a period recimo 2001,2002,2003 je bio bolji od ovog perioda jedno 10 puta,tako da ja ne znam sta zelis reci sa ovim tvojim postom a mislim Boga mi da nisi ni ti siguran nesto.
Vi ste imali sanse isto kao i mi da se negdje plasirate,pa niste nigdje.Osvajali ste i vi titule.Vjerovatno je i tu neko umjesao svoje prste.Boze ti pomozi!Ne pokusavaj da umanjis to da ste slabiji od nas generalno jos uvijek.Partizan je igrao sa pola snage covjece u prvoj utkmici i dao 2 gola a vi ste sve dali od sebe i u prvoj i u drugoj i niste u stanju dati ta 2 gola i kad vam mi dopustimo svojom nenormalnom taktikom da to ucinite.
Da se popravljate,to je tacno ali treba jos,kao i sto Partizan treba jos da radi,ali radi bolje za sad nego komsinica,barem kada su medjusobne stvari u pitanju.
Ima uskoro prvenstvena utkmica,pa eto moze komsinica konacno pokazati da je stvarno bolja.
Za lose rezultate niko vam nije kriv.Za neuspjeh u LS,Partizanu niko nije kriv nego samo Partizan ali je isto tako kriv i za ulazak u LS.Znam da se nagomilalo bijesa zbog rezultata,sto u mnogim sportovima pa jos zadnjih godina u fudbalu.Puno je sto jest-jest,ali strpljen-spasen
Poz