banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 03:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ono je taktika "drž' gaće" :D Čestitam na prolazu. Da nemamo "ono" za sportskog direktora, mislim da bi vi sad čestitali nama.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
E neka si nam rekao :lol:
Cuj mislim ja da bi vi nama cestitali ovo-ono ,dakle mislim :roll: pa jedino sto vam je ostalo da mislite dok je stvarnost sasvim drugacija,a kakva god taktika da je protiv komsinice upotrijebljena,po ko zna koji put se pokazalo da je dovoljna :D
Otpušteni ste :lol:

Dakle,nisam uopste ni sumnjao da ce Stanojevic igrati bunker.Nije to prvi put vidjeno.Naravno da je ruzno za vidjeti,ali bitno je proci dalje sto je opet taj Stanojevic uspio ma koliko ga mi kritikovali.Ni meni se naravno ne svidja ova taktika ali opet da mi je neko ponudio ovaj rezultat veceras objerucke bi prihvatio,kako se to kaze.Rizicno jeste bilo ali se na kraju isplatilo jbg
Nema srljanja bespotrebnog,trke po terenu ko bez glave kao oni npr.
Imas rezultat,koncetrisi se u odbrani i to je to.Ruzno je ali nije bilo ruzno u prvoj utkmici.Kada se uporede te dvije utakmice Stanojevic na kraju nadmudri dečkog a i dečke sa njim.Branio je rezultat i odbranio.
Ali komentari su im najjaci ono kao bili smo bolji :lol: Pa jesu bili bolji kad ovi nece jednostavno i ne zele da predju pola terena.Sta mogu jedan ili dva igraca napraviti a da niko ne dolazi u pomoc,na krilo npr.I opet su upirali ko volovi i nije im se dalo :lol: a jesu se ponadali :lol: Izgubis mec a opet na kraju slavis :D
To da je komsinica bila bolja i u prvom mecu,e to tek ne bih plaho komentarisao :roll:
Pogledati ako treba po 100 puta prvi mec i pokusati ustanoviti,ako neko nije,koliko je Partizan mudro odigrao :D a drugoj cuvao rezultat.Stanojevic jednostavno zna da komsinica nema tu snagu i kvalitet jos uvijek da nekoliko puta savlada Partizanov odbrambeni bedem :D
Ni drugi gol ne bi osigurao prolaz dalje,o trecem da ne pisem ovdje jer je to vec SF.
Dakle, ako je komsinica zaista bolja,zasto nije izbacila Partizan.Nije se gospodo igrala jedna utakmica pa da covjek kaze jbg imali smo neki peh,treba malo i srece ovo-ono.
Bila je sansa za popravni,pa da se vrati istom mjerom.
Mozda je i moglo nesto da se napravi po tom pitanju ali je protivnik bio Partizan sa izuzetnom odbranom a ne Jagodina.
Izbaci Partizan i onda si bolji,a ovako samo se moze sacekati neko bolje vreme,neka druga prilika :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Au, koliko smajlija i koliki post, nešto si nervozan, a :lol:

Citiraj:
Pogledati ako treba po 100 puta prvi mec i pokusati ustanoviti,ako neko nije,koliko je Partizan mudro odigrao

Ajde, čovječe, umuvali ste dva gola preko klinca...

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 06 Apr 2011, 19:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Black Boy je napisao:
E neka si nam rekao :lol:
Cuj mislim ja da bi vi nama cestitali ovo-ono ,dakle mislim :roll: pa jedino sto vam je ostalo da mislite dok je stvarnost sasvim drugacija,a kakva god taktika da je protiv komsinice upotrijebljena,po ko zna koji put se pokazalo da je dovoljna :D
Otpušteni ste :lol:

Dakle,nisam uopste ni sumnjao da ce Stanojevic igrati bunker.Nije to prvi put vidjeno.Naravno da je ruzno za vidjeti,ali bitno je proci dalje sto je opet taj Stanojevic uspio ma koliko ga mi kritikovali.Ni meni se naravno ne svidja ova taktika ali opet da mi je neko ponudio ovaj rezultat veceras objerucke bi prihvatio,kako se to kaze.Rizicno jeste bilo ali se na kraju isplatilo jbg
Nema srljanja bespotrebnog,trke po terenu ko bez glave kao oni npr.
Imas rezultat,koncetrisi se u odbrani i to je to.Ruzno je ali nije bilo ruzno u prvoj utkmici.Kada se uporede te dvije utakmice Stanojevic na kraju nadmudri dečkog a i dečke sa njim.Branio je rezultat i odbranio.
Ali komentari su im najjaci ono kao bili smo bolji :lol: Pa jesu bili bolji kad ovi nece jednostavno i ne zele da predju pola terena.Sta mogu jedan ili dva igraca napraviti a da niko ne dolazi u pomoc,na krilo npr.I opet su upirali ko volovi i nije im se dalo :lol: a jesu se ponadali :lol: Izgubis mec a opet na kraju slavis :D
To da je komsinica bila bolja i u prvom mecu,e to tek ne bih plaho komentarisao :roll:
Pogledati ako treba po 100 puta prvi mec i pokusati ustanoviti,ako neko nije,koliko je Partizan mudro odigrao :D a drugoj cuvao rezultat.Stanojevic jednostavno zna da komsinica nema tu snagu i kvalitet jos uvijek da nekoliko puta savlada Partizanov odbrambeni bedem :D
Ni drugi gol ne bi osigurao prolaz dalje,o trecem da ne pisem ovdje jer je to vec SF.
Dakle, ako je komsinica zaista bolja,zasto nije izbacila Partizan.Nije se gospodo igrala jedna utakmica pa da covjek kaze jbg imali smo neki peh,treba malo i srece ovo-ono.
Bila je sansa za popravni,pa da se vrati istom mjerom.
Mozda je i moglo nesto da se napravi po tom pitanju ali je protivnik bio Partizan sa izuzetnom odbranom a ne Jagodina.
Izbaci Partizan i onda si bolji,a ovako samo se moze sacekati neko bolje vreme,neka druga prilika :D

Slažem se,izbacili ste nas i sve čestitke. 8)
Nego nešto gledam "jug" :lol: Jel ono neki bojkot ili ? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Au, koliko smajlija i koliki post, nešto si nervozan, a :lol:

Citiraj:
Pogledati ako treba po 100 puta prvi mec i pokusati ustanoviti,ako neko nije,koliko je Partizan mudro odigrao

Ajde, čovječe, umuvali ste dva gola preko klinca...

Jesam nervozan sam :lol: a ti pripazi na editovanje svojih postova i nervozi nema mesta :lol:
Sta ima kako ste :D Ode kup a? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jebeš kup, kad vama ode guza ;) Pa Javor ili Smederevo su bili dostojniji protivnici.

Citiraj:
a ti pripazi na editovanje svojih postova i nervozi nema mesta

Jebiga, internet iskustvo me poučilo da je čitanje nekih upisa do kraja gubljenje vremena, da nisam letimično vidio to šta si napisao, ne bih ni editovao ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Niko nista ne bojkotuje naravno,a to su ganci nadglasali Grobare ne vodi u finale kupa :D
Prije bi ja to trebao pitati gance za sinocnji kosarkaski ,,derbi,, :lol: Nigdje cigana ni u prici,pa ko sta bojkotuje nemam pojma :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Jebeš kup, kad vama ode guza ;) Pa Javor ili Smederevo su bili dostojniji protivnici.

Citiraj:
a ti pripazi na editovanje svojih postova i nervozi nema mesta

Jebiga, internet iskustvo me poučilo da je čitanje nekih upisa do kraja gubljenje vremena, da nisam letimično vidio to šta si napisao, ne bih ni editovao ;)

Da da jebes kup,isto bi rekao da ste prosli je li tako.Rekoh vec SF :wink:
Jedino sto je prekinuta serija pobjeda,ali to meni nije mnogo bitno sad,ne znam da li je tebi :wink:
Dakle opet napominjem,2(dvije) utakmice da se zaista pokazete ali jos se mora raditi dečki :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Black Boy je napisao:
Niko nista ne bojkotuje naravno,a to su ganci nadglasali Grobare ne vodi u finale kupa :D
Prije bi ja to trebao pitati gance za sinocnji kosarkaski ,,derbi,, :lol: Nigdje cigana ni u prici,pa ko sta bojkotuje nemam pojma :D
Kontam nečujete se pa rekoh da nije kakav bojkot.Hvala na objašnjenju :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Jedino sto je prekinuta serija pobjeda,ali to meni nije mnogo bitno sad,ne znam da li je tebi

Jeste mi bitno, nije prijatno kad imaš neku vrstu negativne tradicije sa bilo kim, a naročito sa manjim klubovima.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Imate se pravo radovati ali kup jos niste osvojili :wink:

A pricati ako je Zvezda bolja sto nije izbacila partizan je :lol: pogledaj malo ostale kup utakmice iz malo jacih liga pa pricaj, mnogo jace ekipe ispadaju u dvomecu nego sto su propali partizan i za vas jos gora Zvezda. Braniti se 90min. protiv propale Zvezde je vasa sramota, da ste toliko bolji potrudili bi se da nas osramotite a ne da se branite.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja tebe razumijem da ti je bitno,ali opet nedovoljno.Uostalom nije li sramota imati losu seriju protiv,kako ti kazes nekog manjeg kluba(loodilo).Jer ako je ovaj na drugoj strani zaista veliki,kakvi su onda ovo samari(izacili smo osvajaca kupa i najveceg rivala itd),u skoro svakom sportu.Mislim negdje samari,a negdje Boga mi i nesto žešće,da se sad ne izražavam ovde jel´ i to godinama :wink:
Tu se nesto ne poklapa.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvar je u tome što nas drka malo ovaj, malo onaj, a kod vas stalno ista mafija, pa ste malo stabilniji, eto, to se ne poklapa.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahaha naletio i ex moderator :lol: ako ako
Boga mi ovo veceras ostavlja traga definitivno :D Opet neki negativan score u delima sa nama :roll: o,ne!
Znao sam,samo sam cekao da neko kaze niste jos kup osvojili.Halo raja,ma neka smo vas išćerali,a vama je ostalo samo da navijate za neki drugi klub,ne za svoj,protiv nas.
Hajde hajde moze biti i da ce te se usreciti,ali preko nekog drugog samo :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 20:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Stvar je u tome što nas drka malo ovaj, malo onaj, a kod vas stalno ista mafija, pa ste malo stabilniji, eto, to se ne poklapa.

Ovde ima istine,ali to se i Partizanu desavalo i desavat ce se (ne daj Boze).
Samo vas kada kradu iznutra vasi,onda je krivo komplet sportsko drustvo Partizan sa svim clanovima famElije,plus sudije,plus Tole,plus mediji,sve plus niđe minus.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najkrivlji su naši (jebem ih "naše"), ali ima tu i sudija i Toleta u dovoljnoj mjeri. Da ste vi zaista toliko dominantni, ne biste prošli u Evropi praktično sa jednom pobjedom (tj. ne-porazom) u grupnoj fazi u zadnjih nekoliko godina (i to na neuslovnom terenu, u apsolutno nebitnoj utakmici za protivnika), kao i mučili se u JSL protiv svake ekipe koja odluči da gine na terenu (Rad, Spartak...). Mi smo bili gori, naravno, ne sporim, ali smo pregurali najgori period od osnivanja kluba, skoro pa gašenje, dok je ovo vam vrijeme rekorda i "procvata".

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Najkrivlji su naši (jebem ih "naše"), ali ima tu i sudija i Toleta u dovoljnoj mjeri. Da ste vi zaista toliko dominantni, ne biste prošli u Evropi praktično sa jednom pobjedom (tj. ne-porazom) u grupnoj fazi u zadnjih nekoliko godina (i to na neuslovnom terenu, u apsolutno nebitnoj utakmici za protivnika), kao i mučili se u JSL protiv svake ekipe koja odluči da gine na terenu (Rad, Spartak...). Mi smo bili gori, naravno, ne sporim, ali smo pregurali najgori period od osnivanja kluba, skoro pa gašenje, dok je ovo vam vrijeme rekorda i "procvata".

Hajd sad ljudino pogledaj sta si napisao.Jesi li ti ovde ozbiljan zaista?Evo ja cu iopet nesto napisati pa te pozdraviti jer mi se ne da jer vidim stvarno da te uzdrmalo izbacivanje iz kupa,a i mislio sam da si ozbiljniji.
Dakle pljacku vaseg kluba u losa vremena su izvrsili sudije i Tole.Ajd dobro.
Kad si takav navijac de pronadji koliku je platu uzimao Ilija Ivic u vrijeme kad kod vas nije bilo para ali on je uzimao platu,odakle nemam pojma i ne interesuje me.
Sto se tice manjih klubova,pa jbg jel to svaki klub koji je realno najkvalitetniji u svojoj ligi mora sve pobjedjivati.Sramota je to sto pises.Normalno je da neki jaci klub kiksa bodove pa cak i izghubi od slabijeg kao npr. Real od Sportinga skoro a ima jos milion slucajeva.Po kojem to pravilu se mora pobjedjivati sve.Ako je iko pusio od lsabijih klubova onda ste to vi(sto u prvenstvu sto u kupu,sjeti se) i svi vam krivi.O.K to si i ti napomenuo da ste bili i gori ali to nema veze sa gasenjem covjece,kakvo gasenje nego naisao strasnji sud kao i kod nas sto je bilo i prodje.I Partizan je mnogo gore stvari od vas prezivljavao i opstao.Ako je ista Tole kriv vama a nije,onda cu opet ja napisati da je u ex yu za mnoge stvari kriv tandem Miljanic-Dzajic je li tako.
I da se osvrnem jos na ovo.Ako ti smatras da je ovo nas period rekorda i procvata,cuj procvata smijesno mi majke mi :lol: onda stvarno ne znam sta ti znas.
Nase vrijeme je bilo dalekih 60-ih momak,kada postadosmo vice prvaci Evrope sto je ogroman uspjeh ali mi se time ne hvalimo sto je opet razlika izmedju vas i nas,niti se hvalimo na sav glas ostalim uspjesima u ostalim sportovima.
Ako mislis na nase ,,procvate,, :lol: u novije vrijeme opet si ofulo i to dobro.Ovaj period je za mene solidan,a period recimo 2001,2002,2003 je bio bolji od ovog perioda jedno 10 puta,tako da ja ne znam sta zelis reci sa ovim tvojim postom a mislim Boga mi da nisi ni ti siguran nesto.
Vi ste imali sanse isto kao i mi da se negdje plasirate,pa niste nigdje.Osvajali ste i vi titule.Vjerovatno je i tu neko umjesao svoje prste.Boze ti pomozi!Ne pokusavaj da umanjis to da ste slabiji od nas generalno jos uvijek.Partizan je igrao sa pola snage covjece u prvoj utkmici i dao 2 gola a vi ste sve dali od sebe i u prvoj i u drugoj i niste u stanju dati ta 2 gola i kad vam mi dopustimo svojom nenormalnom taktikom da to ucinite.
Da se popravljate,to je tacno ali treba jos,kao i sto Partizan treba jos da radi,ali radi bolje za sad nego komsinica,barem kada su medjusobne stvari u pitanju.
Ima uskoro prvenstvena utkmica,pa eto moze komsinica konacno pokazati da je stvarno bolja.
Za lose rezultate niko vam nije kriv.Za neuspjeh u LS,Partizanu niko nije kriv nego samo Partizan ali je isto tako kriv i za ulazak u LS.Znam da se nagomilalo bijesa zbog rezultata,sto u mnogim sportovima pa jos zadnjih godina u fudbalu.Puno je sto jest-jest,ali strpljen-spasen
Poz :wink:

Vrh

Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 06 Apr 2011, 21:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rezime....

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=504511

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=504567

Kraj price.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Од када је Станојевић ту уз утакмицу са Војводином у НС прошле сезоне ово је била најгора утакмица Партизана. Јесте играло се тактички букнер (логично) али свеједно јако лоше. Недостаје Мореира и то се види из авиона.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jeb'o ja sve svoje kad ja citam kako navijaci Zvezde podjebavaju Partizan zato sto je izgubio sve utakmice u LS a ta ista Zvezda se nije plasirala ni u Ligu Evrope.

Stvarno opravdavate titulu kompleksasa, to cu i ja reci koji nikad ni ne ucestvujem u ovim forumskim podjebavanjima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]