banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
djuro ostojic! :) haha, stub nase odbrane...al bukvalno stub, ne moze se pomjerit, samo sluzi za nabijanje faulova. prodjosmo u cetvrtfinale, ali stvarno ne znam dokle cemo ovako. do sad nas je sreca pratila, dok sad treba malo uzeti stvari u svoje ruke. batali srecu, napusti te bas kad ti je najpotrebnija. dakle da sumiram, cinjenica je da smo sad autsajderi, evropa je gladna nase koze (ne "koze", nego "kozhe" :) ) te bi se trebali igraci malo uozbiljiti i prestati se oslanjati na trojke i ostale neracionalne suteve. ja sam optimista, e sad...vidjecemo.

u zdravlje! :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
i sta ce se sad prenositi na televizoru??? I fudbal i kosarka i obojka je u otprilike isti termin zakazana tako da ne znam sta ce se od tog svega prenositi???

Vrh

Tema posta: Vampir
PostPoslato: 09 Sep 2003, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ako je vjerovati pregledu programa, sutra ćemo od svega toga sa uživanjem da pratimo Luksemburg - BiH. To će biti i na RTRSu. A fudbal protiv Italijana i košarka s Litvanijom idu u snimku. Sunce li im izdajničko, neću im više NIKAD platiti pretplatu.

Vujošević za predsjednika!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Na RTS-U...pocinju sa odbojkom..pa specijalna emisija pa fudbal (kombinovano sa Wels-Italija)..kosarka live na RTS 2, a na satelitu posle fudbala snimka.

RTSR se ukljucuje u kosarku..nakon fudbala Lux.-BiH

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2003, 19:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Статистички,плави су међу буђавијим екипама али статистика је као бикини: открива све а не показује ништа! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2003, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
eto ga, i to se konacno zavrsilo. Losha igra nasih je konacno kaznjena i meni je licno drago sto ne idemo dalje i da se ne brukamo. Ljudi su nas razvalili i posteno pobjedili. Cak sam se i ponadao da ih mozemo uzeti kad smo sredinom cetvrte cetvrtine dosli na samo -4 i onda su se proslavili prvo vujanic koji je inace moje najvece razocarenje na turniru. Pa onda odmah nakon njega i Drobnjak suta tricu ishitreno tako da je tu bio kraj. Ne znam sto su ljudi zurili da dadnu tu jebenu tricu a bilo je jos nekih 6 minuta do kraja. I eto im sad
jedva cekam da kupim novine i da sa slascu citam kako ljudi blate vujosevica. Bice mi to poslastica sutra :)

Vrh

Tema posta: Prvenstvo
PostPoslato: 10 Sep 2003, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lično i dalje nemam ništa protiv Vujoševića. Ne znam koji bi selektor sa ovoliko pehova uspio da ostvari nešto više (sjetimo se mnogohvaljenog Obradovića i debakla na Olimpijadi). Kao šlag na tortu bila je povreda Stojakovića i dalje stvarno nije moglo. Nema veze, idemo dalje, ovo ne treba shvatiti tragično. Već sljedeće godine je Olimpijada a tamo ćemo ipak da pokažemo Špancima i Litvancima gdje se igra najbolja košarka, kad nam se vrate Stojaković, Bodiroga, Tomašević i ako Bog da Rebrača. Ou četvoricu balavaca koji su odbili poziv za ovo prvenstvo (ni imena neću da im spominjem) ne treba zvati sad niti ikad više.
SRBIJA!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
mislim da treba radmanovicu, cabarkapi i milicicu dati jos jednu sansu, sljedece godine na olimpijadi. samo treba da pamtimo ponizenja dozivljena na ovom prvenstvu, da smijenimo selektora i onda na olimpijadi i u beogradu na ep2005 da krene kaznena ekspedicija. spanci, rusi i litvanci su nam veliki duznici. prva petorka : jaric, bodiroga, stojakovic, tomasevic, rebraca...druga: vujanic, gurovic, radmanovic, drobnjak, milicic. da vidim onda litvance oce li se ovako kurcit ko danas, i da vidim onda govno balijsko od mustafe oce li biti ovako sretan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 08:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
sikman je napisao:
Nisam glasao i ne zelim,jer svaka medalja je veliki speh,iskreno receno ne verujem u neku medalju,ali ne zbog podmladjene ekipe,nego pre svega ne verujem da je nas selektor sposoban da vodi reprezentaciju,mislim da je ovo bilo najgore resenje za SCG,
sto se tice same ekipe mislim da je izbor dobar i da po kvalitetu ne zaostaje nista za prethodnim generacijam,a osim toga poznata je da posle par dobrih nastupa dodje jedan los,zato mislim i verujem da je kosarkaska organizacija svesno zrtvovala ovo EP,da bi na narednim olimpijskim igrama i svetskom prvenstvu osvojili zlato,pogotovo sto ce SAD doci sa najacom ekipom (Brajant,O'Nil i sve ostale zvezde) i da je zelja KS SCG da na tva takmicenja uzme meru najboljoj americkoj selekciji.

Nazalost moje crne slutnje su se potvrdile,e sad ostaje da se potvrdi jos onaj lepsi deo,onaj deo realnog optimizma,

Vujosevic nit je bio,a jos manje ce biti dobar trener,jedan trener treba da zna izabrati igrace,da zna motivisati ekipu,da oseti vreme kad treba menjati igrace i koje igrace treba ubaciti u igru,medjutim taj filing on nema,ajos manje zna da razgovara i saradjuje sa igracima,nego celo vreme priprema pokusava da ih nauci kako se igra kosarka.

Sledece godine na olimpijadi ocekujem ovu ekipu:

Djordjevic,Jaric,Rakocevic,Stojakovic,Bodiroga,Gurovic,Radmanovic,Tarlac,Divac,Rebraca,Milicic,Tomasevic,a kao rezervni igraci Drobnjak,Cabarkapa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
Mozete misliti kako smo igrali kad je najefiasniji igrac bio Ðuro Ostoic, njemu svaka cast pravi je.
Sikman na slijedecoj olimpijadi ce igrati svi ti osim ÐorÐevica i Divca jer su se oni oprostili. Nema veze dobri smo i bez njih, samo da nam dodje dobar selektor.
Onog Jarica vise nikad netreba zvati za reprezentaciju, jer nema pojma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

I jos nesto sam zaboravio reci. Mozda ste imali priliku cuti, Visoki predtavnik zabranio prenos utakmica iz SCG za vreme odigravanje utakmica BiH, tako da ce mo ubuduce gledati BiH.
Ma ko ga jebe imamo mi kablovsku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Medolino je napisao:
Evo citam u novinama da je rekao da ide sa trecim timom reprezentacije i da ce osvojiti medalju.

Gorka istina je da cemo ispasti najkasnije u cetvrtfinalu.
Igra je na tri coveka:
Stojakovic, Gurovic i Drobnjak.

Nisu ni oni Bogovi...

Eto, na zalost, moje reci su se ispunile iako sam se nadao da tako nece biti.

No, da se rezimira. EU kosarka je sve boljeg i boljeg kvaliteta i jednostavno nece moci vise da se proseta do trona kao nekad. To vazi za bilo koju repku.
Eto, dva velika favorita su ispala, SiCG (mi) i Rusi. Mislio sam da ce te dve repke biti na pobednickom postolju ali eto.
Pedja nije igrao, a morate priznati da ovi koji su igrali (cast izuzecima) nisu zasluzili da igraju.
Mozda ce uprava Partizana sad bolje da proda u polusezoni paliju Ostojica ili vrsnog beka Vuleta Avdalovica...

Predlozi:

1. Smeniti selektora
2. Naci pravog selektora i platiti mu rad
3. Jos jednom pozvati najbolje igrace i onaj ko ODBIJE plavi dres, ne treba ga vise ikad zvati.

Kao sto Sale The Great rece, neki igraci nikad nece postati veliki vec ce ostati visoki...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bad_boy

negde sam vec napisao oko tih oprostaja,
njih dvojica se nisu zvanicno oprostili,naprotiv oprostaj od reprezentacije se sprema za Evropsko prvenstvo 2005 koje ce se odrzati u Beogradu,
a pored njih dvojice (Divac,Djordjevic) verovatno ce se jos oprostoti i Bodiroga i Rebraca,a festa ce biti priredjena i za Danilovica i Paspalja i ako oni nece igrati na tom takmicenju,
kao potvrda ovih reci neka ti posluzi i podatak da je Djordjevic poslejedno godisnje pauze potpisao novi ugovor u Grckoj i sprema se za Olimpijadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Medolino

mislim da ja imam dobar predlog za novi strucni stab reprezentacioje

Selektor-Bozidar Maljkovic (verujem da je on sledeci selektor)
pomocnici-Medolino i Sikman

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Hehe...

ja sam ti jedan od onih vatrevbih navijaca koji se ko fol razume ponesto u sport.
Imamo mi plejadu trenera, valjda od tolikih imena moze se naci jedan iskusan i drugi da se uci uz njega (kao i sto je od sada uvek bilo).
A, mislim da ce reprezentativni ucinak maestra Ostojica i Avdalovica mnogo pomoci da se prodaju...Kad tad...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2003, 11:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sikman, za te oprostajne utakmice 2005 znam, ali nevjerujem da ce se oni pojacviti na olimpijadi.
Ja stvarno neznam ko ce igrati za repku kad oni odu.

Vrh

Tema posta: Balavci
PostPoslato: 12 Sep 2003, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam kog ste se vraga svi svezali za one balavce! I dalje tvrdim da nikog od njih ne treba nikad više zvati jer je reprezentacija SVETINJA i ko jednom to pogazi nek ide da igra za Ameriku ili Bosnu ili za koju god reprezentaciju hoće.
A osim toga, riječ je o najblaže rečeno nedokazanim igračima. Vujošević ih je pozvao na ovo prvenstvo da bi stekli neko iskustvo, da gledaju BOLJE igrače kako igraju a ne da budu nosioci igre.

Miličić - igrao do sada u Hemofarmu, protiv jačih timova (FMP, Zvezda, Partizan) postizao oko 4-5 poena u prosjeku. Uzeo ga Detroit zato što je čovjek visok i brz i zato što očekuju da će za 4-5 sezona da postane igrač, a ne sad. Kog će nam on vraga u reprezentaciji? Eto baš da vidimo kolika će mu biti minutaža u NBA sljedeće sezone.

Radmanović - prvo se posvađao s Pešićem, pa sad odbio poziv Vujoševića. To mu je drugi minus. Nije baš da nismo nikako mogli bez njega na Svjetskom prvenstvu. Prema tome, ne treba ga zvati ni dalje. Dobar je igrač, ali ako neće da igra, ne mora.

Pavlović - ovde je komentar mislim suvišan. Bio je u slavnom timu Budućnosti koji je tamo po Evroligi gubio utakmice sa po 60 razlike. Nisam ni čuo za njega dok ga gubitnici iz Juta nije uzela na draftu. Broj odigranih sekundi u reprezentaciji: 0.

Čabarkapa: Još jedan epizodista koji bi trebalo za nekoliko godina da postane igrač. Njegova uloga na Svjetskom prvenstvu se svela na to da u jednoj utakmici zakuca. I to je to. Baš da vidimo i njegovu minutažu u Finiksu.

Kao što vidimo, od njih četvorice jedino se Radmanović DONEKLE dokazao kao igrač vrijedan poziva u reprezentaciju, ali to je srušio svojim ponašanjem. Što se tiče ovih ostalih, Đuro Ostojić je sto puta korisniji od njih i mislim da na Olimpijadi treba da ima prednost poziva u odnosu na gore pomenute jer se borio i sve u svemu - igrao dosta dobro.

Ali, da budemo malo tolerantniji, recimo da se ovim nadobudnim balavcima pruži još jedna šansa, kao što kaže Milanko_Djeric, mada sam ja protiv toga. Onda to treba da bude tek na Evropskom prvenstvu 2005. Sva gospoda sebi umislila da su IGRAČI, pa bi odmah da igraju na Olimpijadi, a neće na ova "manje bitna" takmičenja kao što su evropska i svjetska prvenstva. Dakle, ne treba ih zvati na Olimpijadu i zbog njihove nediscipline i zato što imamo jednostavno BOLJE igrače od njih. Đuro Ostojić nije možda mlad i lijep, ne igra u NBA, proćelav je s malo većim nosom, ali čovjek je odradio posao.
Evo vam naš tim za Olimpijadu:

Jarić
Rakočević
Vujanić
Vukčević
Bodiroga
Stojaković
Gurović
Drobnjak
Tomašević
Rebrača
Divac
Aškrabić

Ako Divac ne bude igrao, što je vrlo vjerovatno, zamijeniti ga Ostojićem, Koturovićem ili Dejanom Milojevićem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2003, 03:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
harvester, i dalje mislim da si preagresivan sto se tice tih mladih igraca. ali, mozda bi i bilo idealno da se ovi mladji uvode u reprezentaciju od beograda 2005 pa nadalje. bilo bi idealno da od Beograda krene nova era nase vladavine u evropskoj kosarci.
u svakom slucaju, milicic je, mada ga nikad nisam gledo, kazu, buducnost nase kosarke. na ovom prvenstvu nismo imali igraca koji je mogao da zaustavi visoke, brze igrace iz protivnicke ekipe, kao sto su kirilenko i gasol. oni su nam jednostavno radili sta su htjeli, zato sto su nasi visoki igraci (ostojic, koturovic, drobnjak) bili jednostavno prespori u odbrani. zato su nam i litvanci, osim sto su nas ubili iz daljine, i ispod kosa radili sta su htjeli. e sad, po onome sto sam citao o milicicu, mozda bi bas on mogao biti ono sto nam treba, jer je visok i brz, kazu nesto kao unaprijedjena verzija gasola, jer je mnogo jaci, podjednako brz i visok.
takodje mislim da bi od cabarkape mogao da postane igrac extra klase, i da je on takodje ono sto nam je falilo u odbrani na ovom prvenstvu. za pavlovica stvarno ne znam, ali to sto je buducnost igrala ocajno u evroligi ipak ne mora da znaci da je on los igrac. sjetimo se samo losih igara partizana, kad je gubio i po 10 utakmica zaredom u evroligi, a iz tog tima su izasli npr. tomasevic i drobnjak, koji su postali dobri vec nakon jedne sezone u inostranstvu. u svakom slucaju, pavlovic mora jos da uci, kao i svi ovi mladji.
sto se tice radmanovica, mislim da je on odlican igrac, da su mozda na ovom prvenstvu samo gasol, novicki i parker bolji igraci od njega. dakle, za njega je sigurno da po kvalitetu zasluzuje mjesto u reprezentaciji.
ovo prvenstvo je pokazalo da mi ipak nismo tolika velesila da mozemo ladno da igramo bez kljucnih igraca. gorepomenuti igraci su buducnost nase kosarke, posto se ocigledno blizi vrijeme definitivnog oprostaja bodiroge, tomasevica, divca. dakle, falice nam visokih igraca u buducnosti. mislim da se ne moze postupati po principu "moras da igras za reprezentaciju, ako neces, ko te jebe". moraju se obaviti ozbiljni razgovori sa ovim igracima, da se vidi da li oni stvarno zele da pomognu reprezentaciji na buducim takmicenjima, a ne da im se zalupe vrata drzavnog tima.
dakle, biti strpljiviji sa mladima, nikog se ne odricati. s tim sto, naravno, i to strpljenje treba da ima granica...

i prognoza sastava za OI2004 i EP2005:
4. Bodiroga, 5. Cabarkapa , 6. Gurovic, 7. Rakocevic , 8. Stojakovic, 9. Radmanovic, 10. Jaric, 11. Rebraca, 12. Milicic, 13. Vujanic, 14. Tomasevic, 15. Drobnjak
Prva petorka : Jaric, Stojakovic, Bodiroga, Tomasevic, Rebraca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 08:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Napokon dobre vesti iz KS SiCG.

B92: Željko Obradović na korak od mesta selektora

Kako B92 nezvanično saznaje, Željko Obradović će najverovatnije postati selektor košarkaške reprezentacije SCG, posle tri i po godine pauze.

Kako saznajemo, posle intenzivnih pregovora čelnih ljudi saveza, koji su se vodili u strogoj tajnosti, Obradović, aktuelni trener Panatinaikosa, dao je svoj načelni pristanak da preuzme “plave”.

Ipak, iako izvor radija B92 blizak Savezu kaže da se jedino sa Obradovićem ozbiljno pregovaralo prethodnih nekoliko dana, na konačnu odluku treba sačekati do sledeće sednice Stručnog saveta KSSCG, koja bi trebalo da se održi do 10. februara.

Podsećamo, Željko Obradović bio je asistent Dušanu Ivkoviću u Atini 1995, kada je naša selekcija osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Obradović je preuzeo tim već sledećeg leta i kao selektor doveo “plave” do srebrne medalje na Olimpijadi u Atlanti 1996, a zatim odbranio “zlato” na Evropskom šampionatu u Barseloni.

Naredne godine igralo se Svetsko prvenstvo u Atini, NBA igrači nisu igrali zbog lock out-a, a “plavi” su ponovo bili najbolji ispod Akropolja. Prvi znak krize pokazao se u Francuskoj 1999. godine, kada je naš povredama desetkovan tim stigao “samo” do bronzane medalje.

Na Olimpijadi u Sidneju 2000. godine reprezentacija tadašnje SR Jugoslavije otišla je sa velikim ambicijama, ali posle poraza od Litvanije u četvrtfinalu uspela je da osvoji samo šesto mesto. Posle tog takmičenja Obradović se povukao sa mesta selektora i posvetio radu u Panatinaikosa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nego jeste li culi da Darko Milicic ponovo nece da igra za reprezentaciju.Poslije proslogodisnjeg bijednog izgovora, da mora da uci engleski i polaze vozacki, ove godine kaze da nece da igra za Miodraga Babica, predsjednika KSSCG.Pa ne igra on za Babica vec za reprezentaciju.Nastranu to sto doticni svojim (ne)igranjem uopste nije ni zasluzio poziv za reprezentaciju i pitanje je da li ce ga i dobiti.To samo pokazuje koliko mladi igraci nemaju nimalo dostojanstva niti patriotizma u sebi.Koliko ih je samo odbilo poziv za reprezentaciju prosle godine za EP (Radmanovic, Cabarkapa,Pavlovic pa i Rakocevic). . .Nafuranim klincima su u glavi samo NBA i kako brzo da zarade veliku lovu.Zar nije smijesno da recimo jedan Vlade Divac sa svojih 34 godine dodje igra svjetsko prvenstvo u Indianapolisu.I ne da igra, vec se bori kao da mu je dragocjen svaki minut na parketu.Vidi se da mladi nisu nista naucili.Silni menadzeri i sva ta lova sto se okrece oko njih kao da su im isprali mozak i totalno pomjesali prioritete.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]