lider je napisao:
Evo da kazem i ja koju,posto sam jedan od organizatora protesta.Protesti nisu upereni direktno protiv Mile ili vlasti i ne zelimo mi da rusimo vladu.Nas prevashodni cilj je da ih natjeramo da rade svoj posao i da ispune predizborna obecanja.Dacemo im tri zahtjeva koja kada bi se ispunila bi donijela dobro svakom covjeku u RS.Ako ih ne ispune icemo na radikalnije mjere.Ljudi moramo se boriti za svoje,od tog vaseg palamudjenja nema nista.Volio bih da ste svi bili po evropi i svijetu,pa da vidite kako se ljudi na zapadu bore za svoja prava,tamo gdje imaju nepojmljivo vise nego sto mi ovdje imamo,a mi cutimo ko stado ovaca,ja necu da budem ovca,a vi budite misevi i dalje ako zelite.p.s.to da nas neko finansira,da finansira nas i to neogranicena kolicina volje i elana koja dolazi iz nasih srca.Neogranicena kolicina ljubavi prema RS,ali ona iskrena,a ne ona ljubav koju imaju Mile i co koja je ljubav koja se slijeva iz budzeta RS u njihove dzepove.Finansira me takodje mrtvi nas sugradjanin Milan Vukelic,finansira me zelja da zavrsi u zatvoru ubica Milana Garica,finansira me zelja da ne opusti do posljednjeg covjeka srpska Hercegovina,finansira me onaj covjek sa dvoje male djece sto sam ga vidio neku noc sto kopa po konteneru,finansira me zelja da saznam koliko peru nasih para u KK Igokea,finansira me zelja da saznam koliko su ukrali na auto-putu Banjaluka-Gradiska(njiva ,posto danas zavrsava u njivi),finansira me zelja da saznam zasto NIKAD nece zavrsiti izgradnju prevoja Cemerno na kojem su ukrali 70 mil. km,jel vam sad jasnije ko nas finansira ?!?!?!?
Прво, какве радикалне мјере?
Друго, разумијеш ли ти да си ти мене у само два поста назвао "интернет ратником" и "мишем", рекао си да "прдим у ладну воду" и да "ћутим као овца"? Разумијеш ли ти да си генерализујући увриједио масу људи овдје (међу којима има сјајних људи који су промјенили неке ствари у друштву), а ти већину људи уопште не познајеш? Разумијеш ли ти да то није лијепо и културно? Разумјеш ли да ти вријеђаш људе од којих очекујеш да ти се придруже у протестима?
Треће, написао си масу неистина. Чемерно ће се рецимо завршити. Тотална лаж је да неће бити никада завршено.
Четврто и најбитније... шта има ви да утичете на Додика? Није проблем Миле, проблем је народ који га је изабрао. Сутра да изгуби СНСД изборе, народ ће да изабере неку нову власт коју ће чинити исто људи који ће мазнути лову на неком пројекту или ће лагати народ. Проблем је што народ на изборима не мијења власт која не испуни своја обећања. Проблем је што нема добре алтернативе.
Дакле, немојте ви демонстрирати пре зградом Владе. Демонстрирајте пред Удружењем пензионера! Пензионери су масовно гласали за Додика, што се буне онда што им је мала пензија? Пази, Пензионерска странка је члан владајуће коалиције са СНСД-ом! И онда неко каже "пензионерима мала пензија"... Па што су гласали за Милу и те људе из Пензионерске странке?
Демонстрирајте пред зградом Синдиката! Фино се они сликали са Милом пред изборе, дали му подршку. Демонстрирајте пред Удружењем пољопривредника! Шта су они учинили за пољопривреднике?
Углавном... "Говориш ми о идеји, о патриотизму генерације, да ли је то скуп интереса некорисних људи или нешто вриједно робије?". Више ово прво...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=44omsz-xBhQ[/youtube]