banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2011, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Protesti kao oni kad je Krajisnik isprcen jajima vise nisu moguci jer ni cilja, ni alternative. Tek poneki kvazi buntovnik koji je ostao bez dotacija za kojekakve 'projekte' i desavanja, pa se sada malo sjetio sirotinje da na njoj popravlja krvnu sliku svog novcanika.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Upravo tako. ada su ti protesti imali svrhu i dali nadu. Sta ovi daju? Da ce doci krmak Ivanic ili one budale iz SDS-a (i ove iz SNSD-a smatram govnima da ne bude da sam njihov)? Pa oni mole boga da ne dodju na vlast.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nista protesti, protestante po'apsiti, odbiti platu i bubrege :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 02:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Evo da kazem i ja koju,posto sam jedan od organizatora protesta.Protesti nisu upereni direktno protiv Mile ili vlasti i ne zelimo mi da rusimo vladu.Nas prevashodni cilj je da ih natjeramo da rade svoj posao i da ispune predizborna obecanja.Dacemo im tri zahtjeva koja kada bi se ispunila bi donijela dobro svakom covjeku u RS.Ako ih ne ispune icemo na radikalnije mjere.Ljudi moramo se boriti za svoje,od tog vaseg palamudjenja nema nista.Volio bih da ste svi bili po evropi i svijetu,pa da vidite kako se ljudi na zapadu bore za svoja prava,tamo gdje imaju nepojmljivo vise nego sto mi ovdje imamo,a mi cutimo ko stado ovaca,ja necu da budem ovca,a vi budite misevi i dalje ako zelite.p.s.to da nas neko finansira,da finansira nas i to neogranicena kolicina volje i elana koja dolazi iz nasih srca.Neogranicena kolicina ljubavi prema RS,ali ona iskrena,a ne ona ljubav koju imaju Mile i co koja je ljubav koja se slijeva iz budzeta RS u njihove dzepove.Finansira me takodje mrtvi nas sugradjanin Milan Vukelic,finansira me zelja da zavrsi u zatvoru ubica Milana Garica,finansira me zelja da ne opusti do posljednjeg covjeka srpska Hercegovina,finansira me onaj covjek sa dvoje male djece sto sam ga vidio neku noc sto kopa po konteneru,finansira me zelja da saznam koliko peru nasih para u KK Igokea,finansira me zelja da saznam koliko su ukrali na auto-putu Banjaluka-Gradiska(njiva ,posto danas zavrsava u njivi),finansira me zelja da saznam zasto NIKAD nece zavrsiti izgradnju prevoja Cemerno na kojem su ukrali 70 mil. km,jel vam sad jasnije ko nas finansira ?!?!?!?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 07:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam cuo da imate dva zahtijeva, a ono vec tri :) Gdje vas samo nalaze tako sposobne?

Koristenje ljudskih tragedija u jeftinim pokusajima od politickih pamfleta necu ni da komentarisem. Ali cu reci da me rijec KONTEJNER uvijek podsjeti na one bilborde na kojima zagrebacki policijski inspektor trazi neke dokaze u kontejneru (zagrebackom). To se htjelo podvaliti jer se smatralo da u Banja Luci i Republici Srpskoj zivi polupismen i totalno neupucen svijet.
Sto po necijem pisanju ovde i nije tesko zakljuciti. Ali sta znam ja, ja ipak nisam obilazio proteste po Zapadnoj Evropi.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
lider je napisao:
Evo da kazem i ja koju,posto sam jedan od organizatora protesta.Protesti nisu upereni direktno protiv Mile ili vlasti i ne zelimo mi da rusimo vladu.Nas prevashodni cilj je da ih natjeramo da rade svoj posao i da ispune predizborna obecanja.Dacemo im tri zahtjeva koja kada bi se ispunila bi donijela dobro svakom covjeku u RS.Ako ih ne ispune icemo na radikalnije mjere.Ljudi moramo se boriti za svoje,od tog vaseg palamudjenja nema nista.Volio bih da ste svi bili po evropi i svijetu,pa da vidite kako se ljudi na zapadu bore za svoja prava,tamo gdje imaju nepojmljivo vise nego sto mi ovdje imamo,a mi cutimo ko stado ovaca,ja necu da budem ovca,a vi budite misevi i dalje ako zelite.p.s.to da nas neko finansira,da finansira nas i to neogranicena kolicina volje i elana koja dolazi iz nasih srca.Neogranicena kolicina ljubavi prema RS,ali ona iskrena,a ne ona ljubav koju imaju Mile i co koja je ljubav koja se slijeva iz budzeta RS u njihove dzepove.Finansira me takodje mrtvi nas sugradjanin Milan Vukelic,finansira me zelja da zavrsi u zatvoru ubica Milana Garica,finansira me zelja da ne opusti do posljednjeg covjeka srpska Hercegovina,finansira me onaj covjek sa dvoje male djece sto sam ga vidio neku noc sto kopa po konteneru,finansira me zelja da saznam koliko peru nasih para u KK Igokea,finansira me zelja da saznam koliko su ukrali na auto-putu Banjaluka-Gradiska(njiva ,posto danas zavrsava u njivi),finansira me zelja da saznam zasto NIKAD nece zavrsiti izgradnju prevoja Cemerno na kojem su ukrali 70 mil. km,jel vam sad jasnije ko nas finansira ?!?!?!?

Прво, какве радикалне мјере?

Друго, разумијеш ли ти да си ти мене у само два поста назвао "интернет ратником" и "мишем", рекао си да "прдим у ладну воду" и да "ћутим као овца"? Разумијеш ли ти да си генерализујући увриједио масу људи овдје (међу којима има сјајних људи који су промјенили неке ствари у друштву), а ти већину људи уопште не познајеш? Разумијеш ли ти да то није лијепо и културно? Разумјеш ли да ти вријеђаш људе од којих очекујеш да ти се придруже у протестима?

Треће, написао си масу неистина. Чемерно ће се рецимо завршити. Тотална лаж је да неће бити никада завршено.

Четврто и најбитније... шта има ви да утичете на Додика? Није проблем Миле, проблем је народ који га је изабрао. Сутра да изгуби СНСД изборе, народ ће да изабере неку нову власт коју ће чинити исто људи који ће мазнути лову на неком пројекту или ће лагати народ. Проблем је што народ на изборима не мијења власт која не испуни своја обећања. Проблем је што нема добре алтернативе.

Дакле, немојте ви демонстрирати пре зградом Владе. Демонстрирајте пред Удружењем пензионера! Пензионери су масовно гласали за Додика, што се буне онда што им је мала пензија? Пази, Пензионерска странка је члан владајуће коалиције са СНСД-ом! И онда неко каже "пензионерима мала пензија"... Па што су гласали за Милу и те људе из Пензионерске странке?
Демонстрирајте пред зградом Синдиката! Фино се они сликали са Милом пред изборе, дали му подршку. Демонстрирајте пред Удружењем пољопривредника! Шта су они учинили за пољопривреднике?

Углавном... "Говориш ми о идеји, о патриотизму генерације, да ли је то скуп интереса некорисних људи или нешто вриједно робије?". Више ово прво...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=44omsz-xBhQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 09:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To shoole,potparole nas internet ratnika....

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja bih protestvovao protiv mentalitete naseg naroda, ako se to smije.
Nisam siguran hoce mi policija dopustiti okupljanje, ali nije da nije opravdan protest.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Opravdan je! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jao, shole pa nisam ga htio odmah ovako napasti. Bar ne dok spava :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A jooj, Ostre nule. Oni su meni bas
Slika
Stvarno, vrhunska komedija.

A u vezi nekih postova na temi.
Nije nikakva novost da povrsni ljudi, koji se loze na tako plitke otrcane fore, umisle da su daleko inteligentiji i svjesniji od zatucane mase iz njihovog okruzenja...
Ja mislim, da to uglavnom ima vise veze sa njihovim egom, nego sa brigom za stanje u drustvu....

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa znamo da nema politike bez lozione, lazne brige o drustvu i egoizma :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik

@ shoole samo mi navedi gdje sam ja tebe to ponaimenicno nazvao tim imenima ?! Ako si se ti osjetio prozvanim onda ok,to je bilo upuceno svim ljudima koji vide kako je lose,a nemaju muda da dignu svoj glas. Jesi li bio na gradilistu Cemerno ?! Molim te otidji na gradiliste pa ces skontati sta se radi.Naravno da cemo prozvati i njih posebno,to nam je jedan od ciljeva.O tome kakav je to skup i kakvi su ljudi u tom potpuno si u krivu,ima i univerzitetskih profesora i uspjesnih privrednika ;)
@ TaškoBL To nam je vjerovatno svima zelja da malo prodrmamo narod i promijenimo mentalitet,kad odu na zapad brzo se nasi ljudi transformisu ;)
@ Besparica sto se mene licno tice potpuno si promasio,ali da ima i takvih nadje se,jer kukolja u zitu uvijek ima.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
је ли лидеру, ти који волиш РС и српску Херцеговину, а што нисте имали ни један транспарент на ћирилици? :)

је л` циљ био да кад вијест пренесу федерални медији да и федералци знају прочитат шта пише :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
lider je napisao:
kad odu na zapad brzo se nasi ljudi transformisu ;)

hebo te zapad,vidim ti si evropski gradjanin koji je na zapadu naucio vrijednosti civilizacije,pa ces seljacima na brdovitom balkanu da prosipas suplje:P
Sholeta za velikog vodju i predvodnika internet ratnika :)!!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

@ Aleksandar prosli protest je uradjen za jedan dan i bilo je gresaka,najvece su te sto je pisalo na latinici,sad sve ide na cirilici,kao sto mozes vidjeti i ove naljepnice po gradu su sve cirilicom.
@ alkijabad samo cu ti reci dobro prouci na sta su redovnici trapisti nabasali ovdje kad su prvi put presli Savu.Vi ratujte virtuelno,ja cu na ulicu tamo ce me neko i vidjeti ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lideru mali, zasto da vjerujemo tebi i onom koji te je mozda vodio na Cemerno (lijepo je, zar ne?), kad on u rodnom mjestu nije sposoban ni glasove familije prikupiti?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Lako je tebi lideru!
Ti neces navuci na sebe gnjev denzela, koji ce da ti obori IP adresu!
Ja vec 3. put moram dizati IP, jer ratujem na netu, a denzel me sabotira.
Sta reci, osim:"Nekome se koze nekome se nomoze meni se moze.".

Edit:popravljao sam citat, 2 puta :)

Poslednji put menjao Ташко dana 08 Mar 2011, 14:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
lider je napisao:
@ shoole samo mi navedi gdje sam ja tebe to ponaimenicno nazvao tim imenima ?! Ako si se ti osjetio prozvanim onda ok,to je bilo upuceno svim ljudima koji vide kako je lose,a nemaju muda da dignu svoj glas.

Фино сам ти написао, генерализовао си! Упао си овдје са том причом "шта хоћете ви интернет ратници, прдите у ладну воду!". Сам тај наступ је некултуран, а вријеђање поготово.
lider je napisao:
Jesi li bio na gradilistu Cemerno ?! Molim te otidji na gradiliste pa ces skontati sta se radi.

Пролазио, не знам да ли си ти.
Оно што ти зовеш "градилиште Чемерно" је нова дионица пута Гацко - Тјентиште. Састоји се од два тунела (већег и мањег) и шест мостова. Већи тунел има дужину од преко 2 километра, биће највећи тунел у БиХ и при крају је (остало је неколико стотина метара да се пробије).
Ево пар слика мостова на тој траси из октобра прошле године (са ССЦ форума):

Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7M4CWV5KJIs[/youtube]

А ти настави вјеровати да ово никад (пардон, великим словима НИКАДА) неће бити завршено.

Poslednji put menjao shoole dana 08 Mar 2011, 14:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 14:31 
Pripravnik
Pripravnik

@ The_new_Statesman nekim ljudima je stvarno lijepo kad im ukrades 70 mil. njihovih para,ali dobro ima i takvih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]